AirVape Legacy

Rating:
4.55

169 € 229 € Sinä säästät: 60 €

SKU
ignore-this-83
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

AirVape X:n vesipiippu jäähdyttää höyryä huomattavasti
AirVape - Vesipiippu
36,75 € 49 €

Paranna AirVape X tai Legacy -laitettasi vesijäähdytyksellä tämän vesipiipun avulla. Tämän vesipiipun kanssa voit nauttia paksusta, vesijäähdytetystä höyrystä.

Vesipiippu-lisäosa on myös yhteensopiva useimpien vesipiipujen kanssa.

Sisältää:

 • Vesipiippu (1)
 • Vesipiipun kiinnitys (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: AirVape Legacy ja AirVape X.

Tämä akku on korvaava tuote AirVape Legacy -vaporisaattoriin, jos haluat ylimääräisen tai joudut vaihtamaan mukana toimitetun akun.
AirVape Legacy - Akku
14,25 € 19 €

Tarvitseeko sinun vaihtaa AirVape Legacyn akku tai haluatko ylimääräisen? Sitten sinun pitäisi ostaa tämä 18650 - 3600 mAh:n akku.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: AirVape Legacy.

Ylimääräisiä verkkoja AirVape Legacylle
AirVape Legacy - Verkot
9,75 € 13 €

Jos haluat korvata mukana toimitetut AirVape Legacy -verkot, tarvitset tämän setin.

Sisältää:

 • Suukappaleen verkot (3)
 • Pesän verkot (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: AirVape Legacy.

Vahatyynyllä voit höyrystää konsentraatteja, kuten vahoja ja öljyjä, AirVape Legacy -vaporisaattorilla.
AirVape Legacy - Vahatyyny
9,75 € 13 €

Vahatyynyllä voit käyttää konsentraatteja kuten vahoja ja öljyjä AirVape Legacy -vaporisaattorillasi. Aseta yksinkertaisesti tyyny kammioon ja laita konsentraatti sen päälle.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: AirVape Legacy.

AirVape Legacyn kultainen kammiokomponentti on suunniteltu helpottamaan vapettamis kokemustasi korkeammissa lämpötiloissa.
AirVape Legacy - Kammiokomponentti (2 kpl)
5,25 € 7 €

AirVape Legacyn kultainen kammiokomponentti on suunniteltu helpottamaan vapettamis kokemustasi korkeammissa lämpötiloissa. Se toimii luomalla puskurin kammion ja yrttien välille, mikä johtaa tasapainoisempaan lämmön jakautumiseen. Tämä tekee höyrystä maukkaampaa ja yrtit höyrystyvät tasaisemmin. Se on myös helposti irrotettavissa puhdistusta varten.

Sisältää:

 • Kammiokomponentti (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: AirVape Legacy.

Tämä keraaminen suukappale on identtinen AirVape Legacyn mukana tulevan suukappaleen kanssa.
AirVape Legacy - Keraaminen suukappale
14,25 € 19 €

Onko sinun vaihdettava AirVape Legacyn suukappale tai haluatko ylimääräisen? Sitten sinun täytyy ostaa tämä keraaminen suukappale.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: AirVape Legacy.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

AirVape Legacy Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.08)
 • 15 sekunnin lämmitysaika
 • Langaton lataus
 • Poistettava akku
 • 90 minuutin akunkesto
 • Vegaaninen nahka- ja hampputekstiilipäällys
 • Säädettävä lämmityskammio
 • Irrotettava ilmatie
 • Mikroannostuskori
 • Haptinen palaute

Kenelle AirVape Legacy on?

Tämä ensiluokkainen vaporisaattori on erinomainen kaikessa, siirrettävyydestä ympäristöystävällisyyteen, ja koska se kykenee höyrystämään sekä yrttejä että konsentraatteja se on riittävän monipuolinen, että myös kokeneimmat vaporisaattori harrastajat nauttivat siitä.

AirVape Legacy on vähän kalliimpi kuin muut AirVapen vaporisaattorit, mutta se korvaa sen korkealaatuisemmalla rakenteella, joka sisältää kultaisen lämmityskammion, konsentraattipesän ja mikroannostuskorin. Jos olet henkilö, joka nauttii vapettamisesta kotisi ulkopuolella, arvostat pientä kokoa ja nopeaa lämmitystä, mikä tekee siitä täydellisen nopeaan sessioon.

Muotoilu

AirVape Legacy on yksi markkinoiden taskuystävällisimmistä vaporisaattoreista (kooltaan 11,9 x 5,2 x 2,1 cm ja paino 91 grammaa), mutta pienestä koostaan ​​huolimatta se sisältää silti monia premium-ominaisuuksia, kuten kullattu lämpökammio, irrotettava ilmatie ja vaihdettava akku.

AirVape on myös tehnyt tietoisen siirron käyttämällä ympäristöystävällistä hampputekstiiliä ja vegaanista nahkaa päällysteenä, joka parantaa sekä pitoa että antaa sinun pitää vapoasi mukavasti ilman että se kuumenee liikaa.

Vaihdettava akku

AirVape Legacyn parannelluin osa verrattuna aikaisempiin AirVape-malleihin on irrotettava 3600 mAh:n akku. Tämä akku kestää lähes 90 minuuttia yhtäjaksoista käyttöä täydellä latauksella, ja niin kauan kuin sinulla on ylimääräinen akku valmiina korvaamaan se, voit jatkaa sessiotasi loputtomiin.

Langaton lataus

AirVape Legacy on ensimmäinen vaporisaattori missä on langaton lataus, joka on erittäin kätevää, jos et välitä hieman hitaammasta latausnopeudesta. Aseta vain vape mille tahansa Qi-sertifioidulle latausalustalle ja se alkaa automaattisesti ladata akkua. Jos sinulla on kiire akun latauksen kanssa, voit aina käyttää mukana toimitettua pikalataavaa USB-C-latauskaapelia.

Tehokas lämmitys

Maksimaalisen maun saamiseksi ja yrttien tai konsentraattien tasaiseksi ja perusteelliseksi höyrystämiseksi AirVape Legacy käyttää konvektiolämmitystä. Lämmitetty ilma pääsee uuniin, höyrystää sisällön ja kulkee maukkaan höyryn läpi lasisella ilmatiellä ennen kuin se saavuttaa keraamisen suukappaleen, joka jäähdyttää höyryä sisäänvedon aikana. Bonusominaisuutena voit myös poistaa ilmatien puhdistuksen helpottamiseksi.

Nopea lämmitysaika

AirVape Legacy -vaporisaattorilla sinun ei tarvitse koskaan odottaa kauan session aloittamista, koska se lämpenee vain 15 sekunnissa. Se on täydellinen huomaamattomaan käyttöön tai kiireessä. Akun säästämiseksi siinä on myös sulkutunnistin, joka aktivoituu, kun laitetta ei käytetä 60 sekuntiin.

Helppokäyttöinen

Kolmella virtapainikkeen napsautuksella AirVape Legacy käynnistyy ja alkaa lämmetä haluamaasi lämpötilaan, 93 - 227 ° C, odota noin 15 sekuntia ja tunnet pienen värähtelyn, että vapo on nyt käyttövalmis. Muuta lämpötilaa painamalla ylös- tai alas-painiketta, kunnes saavutat haluamasi lämpötilan.

Täydellinen mikroannostukseen

Jos nautit mikroannoksista, arvostat AirVape Legacyn kullattua mikroannostuskoria. Kori pienentää kammion kokoa merkittävästi ja mahdollistaa pienien materiaalimäärien vapettamisen nopeasti ja tehokkaasti. Kultapäällyste on täydellinen tasaiselle lämmön jakautumiselle ja se on myös erittäin helppo puhdistaa.

Takuu

AirVape Legacyn mukana tulee MagicVaporizerin 2 vuoden takuu ja rajoitettu elinikäinen takuu valmistajan kautta.

AirVape Legacy

Sisältö

 • AirVape Legacy -vaporisaattori
 • Akku
 • Vahatyyny
 • Kullattu mikroannostuskori
 • USB-C latausjohto
 • Lasinen ilmatie
 • Puhdistustyökalu
 • Täyttötyökalu
 • Verkkoja
 • Käyttöopas
AirVape Legacy

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 11,9 × 5,2 × 2,1 cm
Paino: 247 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: 15 sekuntia
Voimanlähde: Akku (3600 mAh)
Lämpötila: 93 - 240°C
Valmistaja: AirVape
Takuu: 2+ vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Write your own review about AirVape Legacy
Olet arvostelemassa:AirVape Legacy
Rating