Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

AirVape Xs

155 €

169 € Säästä 14 €

AirVape Xs Vaporizer
AirVape Xs - Bowl AirVape Xs - Size AirVape Xs - Package AirVape Xs - Blue AirVape Xs - Rose AirVape Xs - Gold AirVape Xs - Side AirVape Xs - Top AirVape Xs Vaporizer
 •  
 •  
 •  

155 €

169 € Säästä 14 €

155 €

169 € Säästä 14 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme AirVape Xs varastoon 15 Nov. 2018.

4.6
Lue 16 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Yksi vilkaisu AirVape Xs:sään on tarpeeksi, jotta voi todeta, että se on laadukas laite vaativalle käyttäjälle. Heti, kun otat sen käteen ja pitelet sitä, huomaat kuinka kevyt (70 g) ja mukava se on. Laadukas metallipäällys ja terävä 3,3 cm kokoinen digitaalinen näyttö sekä vankka lasinen suukappale kertovat kaikki laitteen laadusta. AirVape Xs:n paras puoli on ainutlaatuinen yhdistelmä konvektio- ja konduktiolämmitystä. Käytännössä yhdistelmä takaa, että lempiaromaterapiasekoituksesi pakataan keraamiseen kammioon ja se lämpiää hellästi ja tasaisesti (93 °C - 220 °C), jotta aikaiseksi saadaan paras mahdollinen maku höyryyn. Lämmitysprosessiin menee vain 20 sekuntia kylmästä maksimilämpötilaan. AirVape kertoo värisemällä, kun se on valmis.


Uusi AirVape-vaporisaattori miellyttää varmasti sekä aloittelijoita että kokeneita käyttäjiä. Ne, jotka vasta aloittelevat höyrystämistä, ovat iloisia kuullessaan, että AirVapen lataaminen ja lämmitys on erittäin helppo tehdä, joten he pääsevät maistamaan ensimmäiset höyryhenkoset pian. Ne, jotka ovat jo kokeneempia, tulevat arvostamaan höyryn puhtautta ja laitteen erinomaista höyryn tuottoa. Höyryn laatu tulee vakuuttamaan kaikkein vaativimmatkin käyttäjät kiitos puhtaan höyryn, joka ehtii hieman jäähtyä ennen kuin se pääsee suukappaleesta suuhun asti ja varmistaa näin, ettei käyttäjä vahingossa polta itseään. Tämä on vain yksi monista huomaamattomista ja käyttöä helpottavista ominaisuuksista, joiden avulla AirVape on aivan omassa luokassaan. 


AirVape Xs saattaa hyvinkin olla elegantein vaporisaattori, joka on tällä hetkellä saatavissa. Se on saatavilla neljässä hienostuneessa värissä: mystinen harmaaruusukultakeskiyön sininen ja punakulta.

Ominaisuudet

 • Tyylikäs ulkonäkö ja erinomainen laatu
 • Tuntuu mukavalta kädessä
 • Kannettava, mutta tehokas
 • Selkeä, helposti ymmärrettävä näyttö
 • Erittäin helposti käytettävä, lataaminen todella helppoa
 • Lasinen suukappale ja keraaminen uuni varmistavat maun puhtauden
 • Yrttisekoitukset kuumenevat lempeästi ja tasaisesti konduktio- ja konvektiolämmityksellä.
 • Lämpenee 20 sekunnissa
 • Lämpötilaskaala 93 °C - 220 °C
 • Höyry viilenee ennen kuin se hengitetään
 • 1 300 mAh:n akku, ladataan mikro-USB:llä
 • Tuntopalaute (värinä), kun laite on valmis käytettäväksi
 • Automaattinen sammutus tuntopalautteella
 • Voidaan käyttää ladattaessa 

 

Lisäosat (sisältyvät)

 • Nahkainen kantokotelo
 • 2x metallisia suukappaleverkkoja
 • Ylimääräinen kuminen suukappaleen kärki
 • Pinsetit
 • Sekoitustyökalu ruostumattomasta teräksestä
 • Puhdistusharja
 • USB-latauskaapeli
 • Seinään sopiva USB-adapteri (EU)

 

Suunnittelu

AirVape Xs on kaunis ulkoa ja vaikuttava sisältä, ja sitä on helppo käyttää.. AirVape Xs ottaa kaiken, mikä oli oikein alkuperäisessä AirVapessa ja parantaa niitä ominaisuuksia perustuen käyttäjien palautteeseen. Uusi AirVape-vaporisaattori on erittäin kaunis ulkomuodoltaan. Sillä on kompaktit mitat, se on varsin litteä ja kevyt, mikä tarkoittaa sitä, että se mahtuu mainiosti vaikka paidan taskuun. Sen viehkeästä ulkonäöstä huolimatta täysin metallinen runko tuntuu vankalta ja tukevalta. AirVape Xs on enemmän kuin kykeneväinen selviytymään matkasta täydessä laukussa.

 

Käyttöohje

AirVape Xs käyttö on niin yksinkertaista, että se on todella miellyttävää. Kädessä laite on mukava ja melkein näkymätön, joten se on erinomainen valinta käyttäjille, jotka eivät halua kiinnittää asiaan huomiota. AirVapen lataaminen on helppoa – poistat vain lasisen suukappaleen, täytät alapuolella olevan kammion lempisekoituksellasi, tiivistät sitä hieman ja laitat suukappaleen takaisin. Kiitos 1300 mAh:n akun (ja hienon elektroniikan ) AirVape Xs lämpenee 20 sekunnissa.

 

Lämpötila skaala on  93 °C - 220 °C ja näet sitä koskevat tiedot helposti terävästä 3,3 cm näytöstä, joka kertoo sinulle myös akun latauksen ja ajan siihen, kun laite kytkeytyy pois päältä automaattisesti. Oletusasetuksena on 3 minuuttia, mutta käyttäjät voivat pidentää aikaa aina 5 minuuttiin. Tuntopalaute (värinä) havahduttaa käyttäjän huomaamattomasti, kun laite on lämminnyt asetettuun lämpötilaan ja kun se on sammuttamassa itseään. Imuvastus on lähes olematon ja höyry ehtii jäähtyä ennen suukappaleeseen ehtimistä, jolloin suun polttamisen vaaraa ei ole.

 

Lämmitys

Ulkokuori pysyy aina viileänä, koska AirVape Xs käyttää kekseliästä konduktio- ja konvektiolämmityksen yhdistelmää. Yksi suuri parannus alkuperäiseen AirVapeen nähden on se, että tässä versiossa on keraaminen uuni. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä varmistavat, että sekoituksesi lämpiävät hellästi ja tasaisesti ja ne tuottavat parhaimman mahdollisen höyryn. Keraamisen uunin käyttäminen vaikuttaa suuresti myös maun puhtauteen ja siihen, miltä aromaterapiasekoitus maistuu. Lasinen suukappale auttaa siinä myös.

 

Vahakuppi

Haluatko höyrystää tahmeita aineita? Kun ostat lisäksi AirVape Xs - Vahakupin niin tästä mainiosta vaporisaattorista tulee vieläkin monikäyttöisempi, sillä voit höyrystää myös vahoja ja tiivisteitä yrttien lisäksi. Tämän lisäosan kanssa se on ainut vaporisaattori, jonka tarvitset.

 

Lataaminen 

Kun kaikki laitteen ominaisuudet otetaan huomioon, on helppo huomata, että siinä on niin paljon potkua, että se voisi korvata pöytämallit ainakin niille käyttäjille, joilla ei ole paljon tilaa. Se onkin mainio esimerkiksi studioihin ja yksiöihin. Tätä harkitessa kannattaa myös pitää mielessä, että laitetta voi käyttää sen sisäisen akun latautuessa. Lisäksi akku latautuu USB-johdon kautta, kuten lähes kaikki puhelimet nykyään, mikä tarkoittaa sitä, että löydät varmasti aina jonkun, jolta lainata USB-johtoa, jolla voit ladata laitteesi, jos oma latausjohtosi unohtuu jonnekin.

 

Takuu

AirVape Xs:llä on kahden vuoden takuu, jonka MagicVaporizers antaa sekä elinikäinen rajoitettu lisätakuu valmistajalta.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset, Öljyt, Vahat
Valmistaja AirVape
Koko (pituus x leveys x korkeus) 5,0 x 1,0 x 11,4 cm
Vaporisaattorin Paino 71 g
Tyyli Mystinen harmaa, ruusukulta, keskiyön sininen ja punakulta
Virranlähde Akku (1100 mAh)
Lämpöelementti Keraaminen uuni (konduktio & konvektio)
Höyryntoimitustapa Suoraan
Valmistusmaa Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Takuu 2 vuotta MagicVaporizersilta, elinikäinen takuu AirVapelta

Arvostelut AirVape Xs

Keskimääräinen Arvio :

4.6 Perustuu 16 arvostelut
 • 5 Star
   11
 • 4 Star
   3
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Stealthy, stylish and world wide warranty.

puffpuff
Xs was my first real vape. I used a few vape pens before i committed to "you'll most likely get what you pay for". And honestly, regardless of opinions bad or good magic flight is not really competitive pricewise now days. This stylish, stealthy full metal body with full temp control & fan function are just for the price best bang for the bucks. But cleaning this unit is a pain in the ass, the chamber is very small, great for single use /sessions but so annoying to get cleaned which also leads to overuse of oven/chamber screen-shields/guards. The same annoying cleaning difficulties will be repeated for cleaning the mouthpiece which is regretfully not made of ceramic as in the AirVape X model: it gets a little hot too hot. I would today buy the X modell but back when that was not available on the market. Nor will it be easy to change the battery let alone how that would limit the warranty.
And that warranty has saved my unit once, that is great customer service! The heat, the moist and the cleaning solvent leakage into the inner shells of the unit are the achilles heels of all portable vapes and world wide warranty is a lifesaver and the best friend you could wish for. I only had to submit case description and some photos, by email to get a replacement from US sent to Europe free of charge.

Airvape XS is really good and works well.

fearfx420
Smooth, cool hits and excellent flavor was enough to convince me that I bought a quality vape. The product itself looks really sleek and modern, very good looking. I get decent battery life out of it, easy temp control and no resistance on draws. Recommended it already to my friends who wanted a compact and portable vape. This is a reliable product. Have used it for three weeks now and have no problems with it so far. Spent around 150 euro to purchase this awesome vape and I have not looked back ever since! Five stars!

No problems with using it and recommending it.

Lycantis
Very good and I like the size very much. The AirVape XS is actually smaller than the new iphones and samsung phones around, so you have an idea of how compact it is. Such a reliable product. Good design, no resistance in draws, nice temp control and most of all, good vapor. I really like this vape and it is one of my favorites. It is well worth the investment, you can easily tell you bought something of a good standard. Also vibrates at the start and end so this is a cute addition.

I am highly recommending this!

Gien Chan
Loved my AirVape XS. One of the best portable vapes around in my opinion. From its look, you can immediately tell that it is a high quality product that was carefully made, unlike the cheaper models. Has so many coool functions. They added a component which doesn’t let the vape directly go from the oven to the mouth, so you ge t much more cooler vapor. This is best for herbs that are well-grind. Just make sure it is tight and snug in the chamber to get excellent results. No draw resistance as well. Impressive product.

Easy to use for beginners

Trump
New to vaping so I am looking for something portable and easy to use. With the AirVape xs, I got good results right away. Nothing difficult to understand in the loading of herbs and use of the unit. I recommend starting at around 170 celsius and then go slowly up if you want to get more vapor. Smooth hits as well. Heating time is also good, you wait for around 30 seconds. Overall, with how this product looks and how it performs, I have no complaints. A good vape to start with!

This is a good vape but I have had a few problems with it.

Snorlax
The vape cooler pop that can be placed in and out of the end of the mouthpiece was a cool addition but after a few use, realized that I can no longer do it easily. Takes a bit of effort and was actually worried I might have broken the vape. It is compact and I appreciate the effort put into it so it will be as portable, but a few issues do come up. Other than this minor glitch, I am perfectly happy with this vape. Hopefully the makers will add the improvements because this is really a promising product.

Worth it

Kraay
First impression I had when of the AirVape is that it is elegant. I love the design and the size. Easy to hold and firs right in your pocket. I did my research before buying this vape and was easily convinced with how it looks and its functions. Description says it produces good vapor by combining conduction and convection heating, and so it does! One of the best vapor quality I’ve tried. Really good and flavorful. Very happy because it gives me smooth and cool hits. Very easy to use. Temp gauge is also very accessible and easy so you can easily try and test which temp suits your taste best. Loved it!

Small, cute, but sleek, slim and elegant.

Kayan
So many good features and new additions in the AirVape XS! Had no issues with this product and my love for it just keeps on growing! First, this product is legit! One of the most beautiful vapes I have ever owned. If the competition is simply about appearance, then the XS may well be on the running for first place. Performance doen’t lag behind as well! The makers paid attention to detail . Incorporated feaures such as vibration when the vape is ready for use, easy temperature control (just press the plus or minus sign to get desired temp), and so many more! Worth it.

Very good vapor quality.

Ca$h
Love the AirVape xs both in its look and performance. Its durable and is very easy to use. Can use it for around 10 minutes or so so battery life is pretty decent. Also relatively cheaper than other portable vapes out there. If you are looking for a quality, compact vape, I suggest buying this one. Also doesn’t take long to heat up, only around 30 seconds so you can immediately use it. No waiting for 2 or 3 minutes. The unit vibrates when it is ready to use which is cool. Efiicient, excellent and very good value for money.

Be careful!

Kid-Zero
Wanted a compact and portable vape which gets the job done so I decided to buy the AirVape XS. Not much complaints here because I get good vapor and the hits are smooth and cool. Also very good looking if you care about appearance. My issues with it is that it needs a proper case so be able to take around. I mean, what’s the use of its portability if you cannot easily just bring it to places. Made the mistake of putting it in my pocket and the mouth piece started popping out. The oven and the herbs followed suit so I had all this mess!

Tuotteet 1-10 / 16

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: AirVape Xs

Miten arvioisit tämän tuotteen? *