Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

AirVape Xs

155 €

169 € Säästä 14 €

AirVape Xs Vaporizer
AirVape Xs - Bowl AirVape Xs - Size AirVape Xs - Package AirVape Xs - Blue AirVape Xs - Rose AirVape Xs - Gold AirVape Xs - Side AirVape Xs - Top AirVape Xs Vaporizer

155 €

169 € Säästä 14 €

Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas varastossa
Lataa...

155 €

169 € Säästä 14 €

5
Lue 6 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Yksi vilkaisu AirVape Xs:sään on tarpeeksi, jotta voi todeta, että se on laadukas laite vaativalle käyttäjälle. Heti, kun otat sen käteen ja pitelet sitä, huomaat kuinka kevyt (70 g) ja mukava se on. Laadukas metallipäällys ja terävä 3,3 cm kokoinen digitaalinen näyttö sekä vankka lasinen suukappale kertovat kaikki laitteen laadusta. AirVape Xs:n paras puoli on ainutlaatuinen yhdistelmä konvektio- ja konduktiolämmitystä. Käytännössä yhdistelmä takaa, että lempiaromaterapiasekoituksesi pakataan keraamiseen kammioon ja se lämpiää hellästi ja tasaisesti (93 °C - 220 °C), jotta aikaiseksi saadaan paras mahdollinen maku höyryyn. Lämmitysprosessiin menee vain 20 sekuntia kylmästä maksimilämpötilaan. AirVape kertoo värisemällä, kun se on valmis.


Uusi AirVape-vaporisaattori miellyttää varmasti sekä aloittelijoita että kokeneita käyttäjiä. Ne, jotka vasta aloittelevat höyrystämistä, ovat iloisia kuullessaan, että AirVapen lataaminen ja lämmitys on erittäin helppo tehdä, joten he pääsevät maistamaan ensimmäiset höyryhenkoset pian. Ne, jotka ovat jo kokeneempia, tulevat arvostamaan höyryn puhtautta ja laitteen erinomaista höyryn tuottoa. Höyryn laatu tulee vakuuttamaan kaikkein vaativimmatkin käyttäjät kiitos puhtaan höyryn, joka ehtii hieman jäähtyä ennen kuin se pääsee suukappaleesta suuhun asti ja varmistaa näin, ettei käyttäjä vahingossa polta itseään. Tämä on vain yksi monista huomaamattomista ja käyttöä helpottavista ominaisuuksista, joiden avulla AirVape on aivan omassa luokassaan. 


AirVape Xs saattaa hyvinkin olla elegantein vaporisaattori, joka on tällä hetkellä saatavissa. Se on saatavilla neljässä hienostuneessa värissä: mystinen harmaaruusukultakeskiyön sininen ja punakulta.

Ominaisuudet

 • Tyylikäs ulkonäkö ja erinomainen laatu
 • Tuntuu mukavalta kädessä
 • Kannettava, mutta tehokas
 • Selkeä, helposti ymmärrettävä näyttö
 • Erittäin helposti käytettävä, lataaminen todella helppoa
 • Lasinen suukappale ja keraaminen uuni varmistavat maun puhtauden
 • Yrttisekoitukset kuumenevat lempeästi ja tasaisesti konduktio- ja konvektiolämmityksellä.
 • Lämpenee 20 sekunnissa
 • Lämpötilaskaala 93 °C - 220 °C
 • Höyry viilenee ennen kuin se hengitetään
 • 1 300 mAh:n akku, ladataan mikro-USB:llä
 • Tuntopalaute (värinä), kun laite on valmis käytettäväksi
 • Automaattinen sammutus tuntopalautteella
 • Voidaan käyttää ladattaessa 

 

Lisäosat (sisältyvät)

 • Nahkainen kantokotelo
 • 2x metallisia suukappaleverkkoja
 • Ylimääräinen kuminen suukappaleen kärki
 • Pinsetit
 • Sekoitustyökalu ruostumattomasta teräksestä
 • Puhdistusharja
 • USB-latauskaapeli
 • Seinään sopiva USB-adapteri (EU)

 

Suunnittelu

AirVape Xs on kaunis ulkoa ja vaikuttava sisältä, ja sitä on helppo käyttää.. AirVape Xs ottaa kaiken, mikä oli oikein alkuperäisessä AirVapessa ja parantaa niitä ominaisuuksia perustuen käyttäjien palautteeseen. Uusi AirVape-vaporisaattori on erittäin kaunis ulkomuodoltaan. Sillä on kompaktit mitat, se on varsin litteä ja kevyt, mikä tarkoittaa sitä, että se mahtuu mainiosti vaikka paidan taskuun. Sen viehkeästä ulkonäöstä huolimatta täysin metallinen runko tuntuu vankalta ja tukevalta. AirVape Xs on enemmän kuin kykeneväinen selviytymään matkasta täydessä laukussa.

 

Käyttöohje

AirVape Xs käyttö on niin yksinkertaista, että se on todella miellyttävää. Kädessä laite on mukava ja melkein näkymätön, joten se on erinomainen valinta käyttäjille, jotka eivät halua kiinnittää asiaan huomiota. AirVapen lataaminen on helppoa – poistat vain lasisen suukappaleen, täytät alapuolella olevan kammion lempisekoituksellasi, tiivistät sitä hieman ja laitat suukappaleen takaisin. Kiitos 1300 mAh:n akun (ja hienon elektroniikan ) AirVape Xs lämpenee 20 sekunnissa.

 

Lämpötila skaala on  93 °C - 220 °C ja näet sitä koskevat tiedot helposti terävästä 3,3 cm näytöstä, joka kertoo sinulle myös akun latauksen ja ajan siihen, kun laite kytkeytyy pois päältä automaattisesti. Oletusasetuksena on 3 minuuttia, mutta käyttäjät voivat pidentää aikaa aina 5 minuuttiin. Tuntopalaute (värinä) havahduttaa käyttäjän huomaamattomasti, kun laite on lämminnyt asetettuun lämpötilaan ja kun se on sammuttamassa itseään. Imuvastus on lähes olematon ja höyry ehtii jäähtyä ennen suukappaleeseen ehtimistä, jolloin suun polttamisen vaaraa ei ole.

 

Lämmitys

Ulkokuori pysyy aina viileänä, koska AirVape Xs käyttää kekseliästä konduktio- ja konvektiolämmityksen yhdistelmää. Yksi suuri parannus alkuperäiseen AirVapeen nähden on se, että tässä versiossa on keraaminen uuni. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä varmistavat, että sekoituksesi lämpiävät hellästi ja tasaisesti ja ne tuottavat parhaimman mahdollisen höyryn. Keraamisen uunin käyttäminen vaikuttaa suuresti myös maun puhtauteen ja siihen, miltä aromaterapiasekoitus maistuu. Lasinen suukappale auttaa siinä myös.

 

Vahakuppi

Haluatko höyrystää tahmeita aineita? Kun ostat lisäksi AirVape Xs - Vahakupin niin tästä mainiosta vaporisaattorista tulee vieläkin monikäyttöisempi, sillä voit höyrystää myös vahoja ja tiivisteitä yrttien lisäksi. Tämän lisäosan kanssa se on ainut vaporisaattori, jonka tarvitset.

 

Lataaminen 

Kun kaikki laitteen ominaisuudet otetaan huomioon, on helppo huomata, että siinä on niin paljon potkua, että se voisi korvata pöytämallit ainakin niille käyttäjille, joilla ei ole paljon tilaa. Se onkin mainio esimerkiksi studioihin ja yksiöihin. Tätä harkitessa kannattaa myös pitää mielessä, että laitetta voi käyttää sen sisäisen akun latautuessa. Lisäksi akku latautuu USB-johdon kautta, kuten lähes kaikki puhelimet nykyään, mikä tarkoittaa sitä, että löydät varmasti aina jonkun, jolta lainata USB-johtoa, jolla voit ladata laitteesi, jos oma latausjohtosi unohtuu jonnekin.

 

Takuu

AirVape Xs:llä on kahden vuoden takuu, jonka MagicVaporizers antaa sekä elinikäinen rajoitettu lisätakuu valmistajalta.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset, Öljyt, Vahat
Valmistaja AirVape
Koko (pituus x leveys x korkeus) 5,0 x 1,0 x 11,4 cm
Vaporisaattorin Paino 71 g
Tyyli Mystinen harmaa, ruusukulta, keskiyön sininen ja punakulta
Virranlähde Akku (1100 mAh)
Lämpöelementti Keraaminen uuni (konduktio & konvektio)
Höyryntoimitustapa Suoraan
Valmistusmaa Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Takuu 2 vuotta MagicVaporizersilta, elinikäinen takuu AirVapelta

Arvostelut AirVape Xs

Keskimääräinen Arvio :

5 Perustuu 6 arvostelut
 • 5 Star
   6
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

My 1st vape and really happy with it.

Mr.Vapeit
This one was my 1st vape I bought and I have to say I couldnt be more happy with it. Fast charging, battery lasts enough for one night even for group vaping. Just a small tip, buy some extra mouth pieces, really usefull if you lose some parts like me or you have a friends which would prefer their own during a night out, easily swapable. I rate this one 5/5 and I cannot wait the new X model, which is even better than this one. Definitely worth the money.

build with the best medical products

Ahmed
Since the last six months, I have been using the AirVape XS and I am mighty pleased with the product. The cost is well within my limits, and it is also build with the best medical products. Therefore, it does not create any kind of problem other than the occasional charging issues. However, I have got my charger exchanged, which has led to no more problems now.

Impressed!

Anwar
Im impressed! I live in UK and received my Airvape just 2 days after ordering it! Nice work guys! Vape looks really neat and works just fine. Get one yourself and try :)

So far so good

Yes-man
This is a affordable and good vaporizer! I was looking for a few days on the web before placing my order. I kinda looked pass this one for some reason but I took a chance and placed a order! It arrived really fast and it has been working just fine since then (2 months). The pictures dont do justice to the airVape XS, it looks alot better IRL. Works very well and I think it is highly worth its price!

cool!

Druvan
Second time i come here. 3 year ago I buy Arizer solo from here.

For this money it has to be one of the best vaporizers to buy? been using mine almost 24/7 for a few months now and no problems.

I chose a midnite blue one becaus my car is that same colour :) looks a feels very very good!

the shipping was like the name magic! almost faster than if i go to a store to buy somehitng ;) magicvaporizers.com really is a Great shop I think!

So.. Vaporizer: Good. Shop: Good. 5/5!

I like it!

crook
I like this vaporizer alot! My old one broke (stopped heating after a few months, not a AirVape). So I needed a new one and gave this one a try. Works alot better than my old one which was even more expensive. The design is also a lot better. Warms fast, charges fast, no troubles,.. I can recomend it!

6 Nimike(ttä)

/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: AirVape Xs

Miten arvioisit tämän tuotteen? *