DaVinci MIQRO

Rating:
4.35

139 € 149 € Sinä säästät: 10 €

SKU
ignore-this-57
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

DaVinci MIQRO - Akku
DaVinci MIQRO - Akku
11,25 € 15 €

Täytyykö sinun vaihtaa DaVinci MIQROn akku vai haluatko hankkia ylimääräisen? Silloin tämä 900 mAh 18650-akku on sinua varten.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci MIQRO.

DaVinci - Akkulaturi
DaVinci - Akkulaturi
35,25 € 47 €
Lataa useita akkuja kerralla, jotta sinun ei tarvitse koskaan keskeyttää sessiota tyhjien akkujen takia. Tällä akkulaturilla voit ladata sekä 18650- että 18350-tyyppisiä akkuja.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci IQ2DaVinci IQC ja DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Kuoret
DaVinci MIQRO - Kuoret
11,25 € 15 €

Kuoret asetetaan DaVinci MIQRO -vaporisaattorisi päälle. Käytä kuoria, jos sinusta tuntuu, että MIQRO kuumenee liikaa tai haluat suojata sitä putoamisilta ja kolhuilta.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Pehmeä suojakotelo
DaVinci MIQRO - Pehmeä suojakotelo
12 € 16 €

Tuo DaVinci MIQRO mukanasi kaikkialle! Tässä pehmeässä suojakotelossa on hajunpitävä vetoketju ja taskut lisätarvikkeille, joten se on täydellinen tapa tuoda DaVinci MIQRO mukanasi, kun lähdet ulos.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Helmi
DaVinci MIQRO - Helmi
6,75 € 9 €

Helmi mahdollistaa DaVinci MIQROn pesän koon pienentämisen 50%:lla, mikä tarkoittaa, että yrtit höyrystyvät tasaisesti. Osta ylimääräinen ja sinulla on aina puhdas käytettävissä!

Includes:

 • Helmi (1)
 • Pidike (1)
 • Ruuvi (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Pidennetty suukappale
DaVinci MIQRO - Pidennetty suukappale
9 € 12 €

Pidennetty suukappale on valmistettu keraamisesta zirkoniumista yrtin makujen säilyttämiseksi. Käytä tätä pidennettyä suukappaletta, jos litteä suukappale on liian kuuma huulillesi. Tämä laajennettu suukappale sopii myös mihin tahansa 10 mm:n naarasliitäntään, joten voit kiinnittää vesipiippuun tai bubbleriin.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Litteä suukappale
DaVinci MIQRO - Litteä suukappale
6 € 8 €

Litteä suukappale on valmistettu keraamisesta zirkoniumista erinomaisen maun takaamiseksi ja siinä on sisäinen ilmatie, joka auttaa viilentämään höyryä.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci MIQRO.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.09)
 • Kompakti & taskukokoinen
 • Lämpötila jopa 220°C
 • Tyylikäs muotoilu
 • Useita värivaihtoehtoja saatavilla
 • Vaihdettava akku
 • 40 sekunnin lämmitysaika
 • Säädettävä pesän koko
 • Täysdigitaalinen lämpötilan säätö

Kenelle DaVinci MIQRO on?

Jos etsit yksinkertaista, mutta tehokasta kannettavaa vaporisaattoria, joka pystyy tuottamaan aromaattisia ja tiheitä höyryjä, sinun kannattaa harkita DaVinci MIQROa. Se on erityisesti suunniteltu käytännölliseksi ja huomaamattomaksi, ja voit helposti tuoda sen melkein missä tahansa taskussa tai laukussa, mikä tekee siitä täydellisen mukana matkassa! DaVinci MIQRO tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten säädettävän pesän, nopean lämmitysajan ja useita lämpötila-asetuksia.

Kompakti & huomaamaton

DaVinci MIQRO -vaporisaattoria pidetään yhtenä markkinoiden pienimmistä vapoista, joten se on loistava valinta niille, jotka rakastavat vapettamista ja hitin ottamista poissa kotoa. Pienen koon ansiosta se näyttää huomaamattomalta ja on helppo piilottaa kämmenellesi, joten voit nauttia vapettamisesta paikoissa, joissa vaaditaan huomaamattomuutta

Täyteläinen maku

Innovatiivinen DaVinci MIQRO -lämmitysjärjestelmä on suunniteltu tuomaan esiin yrttiesi aidot maut ja takaamaan, että hengität sekä aromaattista että tiheää höyryä. Laitteessa käytetään huippuluokan zirkonium-ilmatietä yhdessä keraamisen pesän kanssa, joten maut höyrypilvien sisällä pysyvät puhtaina ja myrkyttöminä. Ja mikä parasta, DaVinci MIQROn ilmatie tarjoaa voimakkaan jäähdytystehon höyrylle ennen kuin se saavuttaa huulesei, taaten maksimaalisen mukavuuden jokaisella vedolla.

Useita lämpötila-asetuksia

DaVinci MIQROn monipuolinen ominaisuus on lukuisat lämpötila-asetukset, joiden avulla voit mukauttaa sessiosi riippuen mitä yrttiä käytät. Tiloja on kolme; Boost-tila, joka nostaa lämpötilaa nopeasti, Smart Paths, joka nostaa lämpötilaa asteittain ja vaiheittain, ja Precision lämpötilansäätö jopa 220°C asteeseen. Toinen vaikuttava asia DaVinci MIQROssa on, että se voi lämmetä täysin alle 40 sekunnissa, mikä tarkoittaa, että pääset nauttimaan nopeasti.

Säädettävä pesän koko

DaVinci MIQRO antaa sinulle mahdollisuuden säätää pesän kokoa jopa vaikuttavalla 50:llä prosentilla. Tämän avulla voit mukauttaa sessioitasi mieltymystesi mukaan, koska voit pienentää uunin kokoa saadaksesi kaiken irti yrteistäsi - varsinkin jos sinulla ei ole paljon lastattavana. DaVinci MIQRO auttaa tuottamaan tiheämpiä höyrypilviä ja varmistaa, että yrttisi jokainen osa lämmitetään täydellisyyteen asti säädettävän pesän ansiosta.

Vaihdettava akku 

Edellyttäen, että sinulla on täyteen ladattu akku valmiina käytettäväksi, DaVinci MIQROlla session pituus on käytännössä loputon! Tämä vapo voi tarjota jopa 30 minuutin jatkuvan vapettamisen täyteen ladatusta akusta, mutta se ei tarkoita, että sessiosi on loputtava siihen. Vaihda vain uuteen, ladattuun akkuun ja voit jatkaa helposti - et tarvitse aikaa vievää latausta välillä.

Takuu

Kaikki DaVinci MIQRO -vaporisaattorit jotka myy DaVincin valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niillä on 5 vuoden takuu laitteelle ja 1 vuoden takuu akulle.

DaVinci MIQRO

Sisältö

 • DaVinci MIQRO vaporisaattori
 • Akku
 • USB-latausjohto
 • Litteä suukappale
 • Pidennetty suukappale
 • Lisätarvikesarja
 • Puhdistussarja
 • Käyttöopas
DaVinci MIQRO

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 3,4 × 2,3 × 8,0 cm
Paino: 104 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 45 sekuntia
Voimanlähde: Akku (900 mAh)
Lämpötila: 149°C - 221°C
Valmistaja: DaVinci
Takuu: 5 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta DaVinci MIQRO
Olet arvostelemassa:DaVinci MIQRO
Rating