DynaVap - DynaTec Apollo 2 -induktiolämmitin

149 €

SKU
SKU3018
Saa sähköpostia, kun tuote on taas varastossa.

DynaVap on mullistanut VapCapien lämmittämisen uudella DynaTec Apollo 2 -induktiolämmittimellä! Induktiolämmittimen käyttö on täysin erilainen tapa lämmittää DynaVap VapCapia, koska se ei lämmitä materiaaliasi liekillä, vaan käyttää suojattua kelaa lämmittämään korkin ympärillä. DynaTec Apollo 2 toimii sekä ruostumattomasta teräksestä että titaanista valmistettujen kärkien kanssa ja saavuttaa lämpötilan vain 5–8 sekunnissa.

Pesään on rakennettu kytkin, jotta lämmitin aktivoituu vasta, kun DynaVap VapCap asetetaan paikalleen, mikä ilmaistaan ​​punaisella valolla, ja päällä on myös magneetti, joka jäähdyttää korkkisi nopeammin käytön jälkeen, mikä auttaa sinua säästämään materiaalia.

Sytkärin käyttämiseen verrattuna se lämpenee alempaan lämpötilaan, joten se sopii täydellisesti makua tavoitteleville ja viileämpiä lämpötiloja suosiville. Jos haluat kuumempia vetoja, jätä vapo sisään ylimääräiseksi sekunniksi tai kahdeksi napsautuksen jälkeen.

Automaattinen virrankatkaisutoiminto rajoittaa lämmityksen korkeintaan 15 sekuntiin kerrallaan, jotta käyttö olisi turvallista. DynaVap tarjoaa 12 kuukauden takuuajan, jos sinulla on ongelmia.

DynaTec Apollo 2 -induktiolämmitin tekee DynaVap VapCapin käytöstä helpompaa, mukavampaa, ja antaa paremman maun - mitä muuta voit pyytää?

Sisältää:

  • DynaVap DynaTec Apollo 2 -induktiolämmitin
  • Virtalähde
  • Kaksinapainen EU-pistoke
  • Käyttöopas

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap MDynaVap M+ (Plus)DynaVap Omni ja DynaVap VonG (i): Titaani.