DynaVap - DynaTec Orion V2 -induktiolämmitin

235 €

SKU
SKU3017
Saa sähköpostia, kun tuote on taas varastossa.

DynaVap DynaTec Orion -induktiolämmitin on erittäin kevyt, kannettava lämmitysjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti DynaVap-vaporisaattoreille. Nauti maukkaasta ja tasaisesta höyrystä DynaVap VapCapin kanssa minne ikinä menetkin! Akun kapasiteetti on 1000 mAh, mikä riittää keskimäärin 50 lämmitykseen ja se toimii sekä titaanista että ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kärkien kanssa.

Sinun ei tarvitse huolehtia minkään painikkeen painamisesta, sillä Orion-induktiolämmitin tunnistaa, kun VapCap asetetaan paikalleen. Käyttämiseksi aseta vain DynaVap VapCapin kammioon, kunnes näet oranssin valon vilkkuvan, ja kuuntele napsautusta joka osoittaa, että se on lämmennyt (tai laske vilkut). Materiaali lämmitetään täydellisesti vain 4–6 sekunnissa ja olet valmis ylelliseen, maukkaaseen höyryyn. Automaattinen virrankatkaisu rajoittaa lämmityksen enintään 10 sekuntiin kerrallaan.

Mukana tulevaan vetoketjulliseen koteloon sopii Orionin lisäksi myös USB-C-latauskaapeli, mukana toimitettu SnapStash, ja siinä on tilaa VapCapien turvalliseen säilytykseen.

DynaTec Orion -induktiolämmitin on suunniteltu ja rakennettu Yhdysvalloissa, ja sillä on 1 vuoden takuu.

Sisältää:

  • DynaVap DynaTec Orion -induktiolämmitin
  • DynaVap DynaTec -vetoketjukotelo
  • USB-C-latauskaapeli
  • SnapStash (pieni)
  • Käyttöopas

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap MDynaVap M+ (Plus)DynaVap Omni ja DynaVap VonG (i): Titaani.