DynaVap M

Rating:
DynaVap M 4.6 5

79 € 99 € ` Sinä säästät: 20 €

SKU
ignore-this-61
Ilmainen toimitus
Katso lisää grindereitä
Näytä lisää lisätarvikkeita

DynaVap M -ominaisuudet

 • Ruostumatonta terästä
 • Täydellinen mikroannostukseen
 • Uniikki "naksahtava" korkki
 • Hybridilämmitys
 • Täysin kierrätettävä pakkaus
 • Suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa

Kenelle DynaVap M on tarkoitettu?

DynaVapin VapCap M on täydellinen kaikille, jotka etsivät helppokäyttöistä, manuaalisesti ohjattua vaporisaattoria, jonka rakenne on käytännössä tuhoutumaton. Yksinkertainen muotoilu tuottaa maukasta, luotettavaa höyryä ja mahdollistaa huomaamattomat vapo-sessiot, joissa muut vaporisaattorit kiinnittäisivät liikaa huomiota.

Mitä uutta “M” -versiossa on?

Maksimaalisen maun takaamiseksi DynaVap M on yhä valmistettu kirurgisesta ruostumattomasta teräksestä, mutta siinä on nyt uusi "Captive Cap", jossa on kaksi pientä syvennystä hännän lähellä, jotta korkki pysyy paikallaan ilman, että se vaikuttaa ilmavirtaan.

Uutta tälle versiolle on myös kulhon säätötekniikka, jota voidaan käyttää uuttokammion pienentämiseen 50% mikroannostusta helpottamaan. Jos pidät höyryn jäähdytyksestä, arvostat myös parannettua kapenevaa suukappaletta, jonka avulla voit liittää sen vesivälineeseen nopeasti ja helposti.

Lopuksi, DynaVap on myös heivannut muovipakkaukset ja toimittaa nyt VapCap M:n 100-prosenttisesti kierrätettävässä pahvikuoressa, jota voidaan käyttää myös kotelona.

Manuaalinen hallinta

DynaVap M voidaan lämmittää käytännöllisesti katsoen millä tahansa ulkoisella lämmönlähteellä, kuten kaasupolttimella tai induktiolämmittimellä. Tämän nerokkaan muotoilun ansiosta se voi tuottaa voimakkaita ja maukkaita hittejä pienistä yrttimääristä hetkessä. "Korkilla" on kuuluva naksahdus joka ilmoittaa, että olet saavuttanut minimilämpötilan ja olet valmis vapettamaan.

DynaVap M:n manuaalisella lämmityksellä voit hallita täysin höyryntiheyttä. Valmista nopea ja kevyt höyry tai paksu ja raskas höyrypilvi riippuen siitä, missä kuumennat korkin. Pienestä kulhosta huolimatta, jokainen hitti on täynnä voimaa ja makua.

Muokattava kulhon koko

Jos haluat sovittaa yrttisi kulutuksen tilaisuuteen, arvostat DynaVap M -säädettävää kulhokärkeä, jossa on kaksi asetusta - 0,1 grammaa ja 0,05 grammaa. Täydellinen mikroannosteluun! Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho on yllättävän tehokas, jopa pienillä määrillä yrttejä. Se on myös nopea täyttää, joten voit vetää toisen kulhon nopeasti sen jälkeen, kun olet valmis pitempiin sessioihin.

Se pystyy höyrystämään koko kammion 1-2 hitillä, mutta jos et vedä sitä loppuun asti, voit jopa palata samaan kulhoon myöhemmin, koska DynaVap M ei lämmitä yrttiäsi sisäänhengitysten välillä.

Helppo tuoda mukana kaikkialle

DynaVap M on 9 senttimetriä pitkä ja painaa vain 19 grammaa, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen pienimmistä vaporisaattoreista. Se ei ole vain täydellinen vaporisaattori festivaaleille ja retkeilyyn, se on myös ihanteellinen kaikille matkustajille, sillä ainoat tarvitsemasi asiat ovat sytytin ja yrtit. Mikään muu kannettava yrttihöyrystin ei tarjoa samankaltaisia ​​välittömiä ja tehokkaita hittejä kohtuulliseen hintaan.

Miten sitä käytetään?

Täytä DynaVap M joko lisäämällä yrttejä kärkeen tai painamalla kärki yrtteihin muutaman kerran ladataksesi sen. Käytä sormesi pyyhkiäksesi ylimääräiset yrtit kärjestä ja laita korkki kiinni.

Kun kulhosi on täynnä, lämmitä korkki joko sytyttimellä tai induktiolämmittimellä, kunnes kuulet kuuluisan DynaVap-naksahduksen, joka kertoo, että se on käyttövalmis. Voit hallita ilmavirtausta käyttämällä paranneltua ilmanottoaukkoa paksumpaa höyryä varten tai jättämällä sen paljaaksi kevyempien ja tasaisempien hittien saamiseksi.

Takuu

Kaikki DynaVap M -vaporisaattorit, jotka myy DynaVap-tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä, MagicVaporizers, ovat aitoja ja niillä on 2 vuoden takuu, joka on rajoitettu normaaliin käyttöön.

DynaVap M

Sisältö

 • DynaVap VapCap M -vaporisaattori
 • Kierrätettävä pakkaus
DynaVap M

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 1.2 × 1.2 × 9.2 cm
Paino: 20 g
Lämmitys: Hybridi (Konvektio+Konduktio)
Lämmitysaika: 12 sekuntia
Voimanlähde: Sytytin tai induktio
Lämpötila: 150°C - 230°C
Valmistaja: DynaVap
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Yhdysvallat

Vaporisaattorit valmistajalta DynaVap

 1. DynaVap M+ - Small
  DynaVap M+ (Plus)

  99 €

  • Manuaalinen lämmitys
  • Evätön muotoilu parantaa suorituskykyä
  • Mikroannosteluvalmis säädettävällä kulholla
 2. DynaVap Omni - Small
  Rating:
  DynaVap Omni

  226 € 234 €

  • Manually heated
  • Adjustable bowl and airflow
  • Made of titanium
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Rating:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titaani

  169 € 189 €

  • Vaihdettavat osat
  • Erinomainen yhdistettynä vesityökaluihin (10 ja 14 mm)
  • Helppo pitää puhtaana
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta DynaVap M