COVID-19 ei vaikuta varastomme toimintaan. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

DynaVap M 2020

Rating:
4.65

79 €

SKU
ignore-this-61
Saa sähköpostia, kun tuote on taas varastossa.
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 500 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 500 g, 17,64 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

DynaVap M 2020 -ominaisuudet

  • Ruostumatonta terästä
  • Täydellinen mikroannostukseen
  • Uniikki "naksahtava" korkki
  • Hybridilämmitys
  • Täysin kierrätettävä pakkaus
  • Suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa

Kenelle DynaVap M 2020 on tarkoitettu?

DynaVapin VapCap M 2020 on täydellinen kaikille, jotka etsivät helppokäyttöistä, manuaalisesti ohjattua vaporisaattoria, jonka rakenne on käytännössä tuhoutumaton. Yksinkertainen muotoilu tuottaa maukasta, luotettavaa höyryä ja mahdollistaa huomaamattomat vapo-sessiot, joissa muut vaporisaattorit kiinnittäisivät liikaa huomiota.

Mitä uutta “M” -versiossa on?

Maksimaalisen maun takaamiseksi DynaVap M 2020 on yhä valmistettu kirurgisesta ruostumattomasta teräksestä, mutta siinä on nyt uusi "Captive Cap", jossa on kaksi pientä syvennystä hännän lähellä, jotta korkki pysyy paikallaan ilman, että se vaikuttaa ilmavirtaan.

Uutta tälle versiolle on myös kulhon säätötekniikka, jota voidaan käyttää uuttokammion pienentämiseen 50% mikroannostusta helpottamaan. Jos pidät höyryn jäähdytyksestä, arvostat myös parannettua kapenevaa suukappaletta, jonka avulla voit liittää sen vesivälineeseen nopeasti ja helposti.

Lopuksi, DynaVap on myös heivannut muovipakkaukset ja toimittaa nyt VapCap M 2020:n 100-prosenttisesti kierrätettävässä pahvikuoressa, jota voidaan käyttää myös kotelona.

Manuaalinen hallinta

DynaVap M 2020 voidaan lämmittää käytännöllisesti katsoen millä tahansa ulkoisella lämmönlähteellä, kuten kaasupolttimella tai induktiolämmittimellä. Tämän nerokkaan muotoilun ansiosta se voi tuottaa voimakkaita ja maukkaita hittejä pienistä yrttimääristä hetkessä. "Korkilla" on kuuluva naksahdus joka ilmoittaa, että olet saavuttanut minimilämpötilan ja olet valmis vapettamaan.

DynaVap M:n manuaalisella lämmityksellä voit hallita täysin höyryntiheyttä. Valmista nopea ja kevyt höyry tai paksu ja raskas höyrypilvi riippuen siitä, missä kuumennat korkin. Pienestä kulhosta huolimatta, jokainen hitti on täynnä voimaa ja makua.

Muokattava kulhon koko

Jos haluat sovittaa yrttisi kulutuksen tilaisuuteen, arvostat DynaVap M 2020 -säädettävää kulhokärkeä, jossa on kaksi asetusta - 0,1 grammaa ja 0,05 grammaa. Täydellinen mikroannosteluun! Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho on yllättävän tehokas, jopa pienillä määrillä yrttejä. Se on myös nopea täyttää, joten voit vetää toisen kulhon nopeasti sen jälkeen, kun olet valmis pitempiin sessioihin.

Se pystyy höyrystämään koko kammion 1-2 hitillä, mutta jos et vedä sitä loppuun asti, voit jopa palata samaan kulhoon myöhemmin, koska DynaVap M 2020 ei lämmitä yrttiäsi sisäänhengitysten välillä.

Helppo tuoda mukana kaikkialle

DynaVap M 2020 on 9 senttimetriä pitkä ja painaa vain 19 grammaa, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen pienimmistä vaporisaattoreista. Se ei ole vain täydellinen vaporisaattori festivaaleille ja retkeilyyn, se on myös ihanteellinen kaikille matkustajille, sillä ainoat tarvitsemasi asiat ovat sytytin ja yrtit. Mikään muu kannettava yrttihöyrystin ei tarjoa samankaltaisia ​​välittömiä ja tehokkaita hittejä kohtuulliseen hintaan.

Miten sitä käytetään?

Täytä DynaVap M 2020 joko lisäämällä yrttejä kärkeen tai painamalla kärki yrtteihin muutaman kerran ladataksesi sen. Käytä sormesi pyyhkiäksesi ylimääräiset yrtit kärjestä ja laita korkki kiinni.

Kun kulhosi on täynnä, lämmitä korkki joko sytyttimellä tai induktiolämmittimellä, kunnes kuulet kuuluisan DynaVap-naksahduksen, joka kertoo, että se on käyttövalmis. Voit hallita ilmavirtausta käyttämällä paranneltua ilmanottoaukkoa paksumpaa höyryä varten tai jättämällä sen paljaaksi kevyempien ja tasaisempien hittien saamiseksi.

Takuu

Kaikki DynaVap M 2020 -vaporisaattorit, jotka myy DynaVap-tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä, MagicVaporizers, ovat aitoja ja niillä on 2 vuoden takuu, joka on rajoitettu normaaliin käyttöön.

DynaVap M 2020

Sisältö

  • DynaVap VapCap M 2020 -vaporisaattori
  • Kierrätettävä pakkaus
DynaVap M 2020

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 9,2 x 1,2 x1,2 cm
Paino: 20 g
Lämmitys: Hybridi (Konvektio+Konduktio)
Lämmitysaika: 12 sekuntia
Voimanlähde: Sytytin tai induktio
Lämpötila: 150°C - 230°C
Valmistaja: DynaVap
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Olet arvostelemassa:DynaVap M 2020
Rating