DynaVap M 2021

Rating:
4.65

75 € 78 € Sinä säästät: 3 €

SKU
ignore-this-61
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

DynaVap-vaporisaattoreille tarkoitetussa Deluxe DynaKit -paketissa on kaikki mitä tarvitset vapon pitämiseen parhaassa kunnossa.
DynaVap - DynaKit: Deluxe
33,75 € 45 €

DynaVapin DynaKit: Deluxe on täynnä varaosia ja puhdistusaineita, joita voit käyttää pitämään DynaVap-vaporisaattorisi parhaassa terässä. Vaporisaattorin puhdistus on erittäin palkitsevaa, ja se auttaa myös pitämään VapCapisi höyryn maun optimaalisena.

Tähän sarjaan kuuluu Cyclone II Triple Torch, tuulenpitävä sytytin, joka sopii täydellisesti DynaVap-vaporisaattorisi lämmittämiseen, pullea suukappale, kolme titaanista diffuusoria ilman suodattamiseksi, DynaMag kuuman korkin käsittelyyn koskettamatta, ja pieni SnapStash yrttien säilyttämistä varten ja kaksi säilytysputkea vapon kuljettamiseksi.

DynaVap-vapon ylläpitämiseksi tämä paketti sisältää DynaWaxin, viisi puuvillaista piippurassia ja kaksi erilaista O-rengassarjaa.

Sisältää:

 • Cyclone II Triple Torch (tyhjä) (1)
 • Pullea suukappale (1)
 • Titaaninen diffuusori (3)
 • DynaMag (1)
 • Säilytysputket (2)
 • DynaWax (1)
 • Puuvillaiset piippurassit (5)
 • Lauhduttimen O-renkaat (3)
 • Korkean lämpötilan O-renkaat (5)

DynaKit: Deluxe on yhteensopiva seuraavien DynaVap-vaporisaattorien kanssa:

DynaVapin DynaTec Apollo 2 -induktiolämmitin on täydellinen lämmittämään VapCapia kotona.
DynaVap - DynaTec Apollo 2 -induktiolämmitin
119,25 € 159 €

DynaVap on mullistanut VapCapien lämmittämisen uudella DynaTec Apollo 2 -induktiolämmittimellä! Induktiolämmittimen käyttö on täysin erilainen tapa lämmittää DynaVap VapCapia, koska se ei lämmitä materiaaliasi liekillä, vaan käyttää suojattua kelaa lämmittämään korkin ympärillä. DynaTec Apollo 2 toimii sekä ruostumattomasta teräksestä että titaanista valmistettujen kärkien kanssa ja saavuttaa lämpötilan vain 5–8 sekunnissa.

Pesään on rakennettu kytkin, jotta lämmitin aktivoituu vasta, kun DynaVap VapCap asetetaan paikalleen, mikä ilmaistaan ​​punaisella valolla, ja päällä on myös magneetti, joka jäähdyttää korkkisi nopeammin käytön jälkeen, mikä auttaa sinua säästämään materiaalia.

Sytkärin käyttämiseen verrattuna se lämpenee alempaan lämpötilaan, joten se sopii täydellisesti makua tavoitteleville ja viileämpiä lämpötiloja suosiville. Jos haluat kuumempia vetoja, jätä vapo sisään ylimääräiseksi sekunniksi tai kahdeksi napsautuksen jälkeen.

Automaattinen virrankatkaisutoiminto rajoittaa lämmityksen korkeintaan 15 sekuntiin kerrallaan, jotta käyttö olisi turvallista. DynaVap tarjoaa 12 kuukauden takuuajan, jos sinulla on ongelmia.

DynaTec Apollo 2 -induktiolämmitin tekee DynaVap VapCapin käytöstä helpompaa, mukavampaa, ja antaa paremman maun - mitä muuta voit pyytää?

Sisältää:

 • DynaVap DynaTec Apollo 2 -induktiolämmitin
 • Virtalähde
 • Kaksinapainen EU-pistoke
 • Käyttöopas

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap M 2021 ja DynaVap Omni 2021.

Nauti kannettavasta induktiolämmityksestä DynaTec Orion -induktiolämmittimellä, joka on erityisesti suunniteltu DynaVap-vapoille.
DynaVap - DynaTec Orion V2 -induktiolämmitin
186,75 € 249 €

DynaVap DynaTec Orion -induktiolämmitin on erittäin kevyt, kannettava lämmitysjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti DynaVap-vaporisaattoreille. Nauti maukkaasta ja tasaisesta höyrystä DynaVap VapCapin kanssa minne ikinä menetkin! Akun kapasiteetti on 1000 mAh, mikä riittää keskimäärin 50 lämmitykseen ja se toimii sekä titaanista että ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kärkien kanssa.

Sinun ei tarvitse huolehtia minkään painikkeen painamisesta, sillä Orion-induktiolämmitin tunnistaa, kun VapCap asetetaan paikalleen. Käyttämiseksi aseta vain DynaVap VapCapin kammioon, kunnes näet oranssin valon vilkkuvan, ja kuuntele napsautusta joka osoittaa, että se on lämmennyt (tai laske vilkut). Materiaali lämmitetään täydellisesti vain 4–6 sekunnissa ja olet valmis ylelliseen, maukkaaseen höyryyn. Automaattinen virrankatkaisu rajoittaa lämmityksen enintään 10 sekuntiin kerrallaan.

Mukana tulevaan vetoketjulliseen koteloon sopii Orionin lisäksi myös USB-C-latauskaapeli, mukana toimitettu SnapStash, ja siinä on tilaa VapCapien turvalliseen säilytykseen.

DynaTec Orion -induktiolämmitin on suunniteltu ja rakennettu Yhdysvalloissa, ja sillä on 1 vuoden takuu.

Sisältää:

 • DynaVap DynaTec Orion -induktiolämmitin
 • DynaVap DynaTec -vetoketjukotelo
 • USB-C-latauskaapeli
 • SnapStash (pieni)
 • Käyttöopas

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap M 2021 ja DynaVap Omni 2021.

Cyclone II Triple Torch on halpa sytytin ja siinä on läpinäkyvä polttoainesäiliö
Cyclone II Triple Torch
11,25 € 15 €

Vertigo Cyclone II Triple Torch on yksi edullisimmista sytyttimistä, joita koskaan löydät. Siinä on suuri, läpinäkyvä polttoainesäiliö, joten tiedät aina, kuinka paljon polttoainetta on jäljellä, ja se myös helpottaa sen täyttämistä. Pyöristetty muotoilu sopii mukavasti käteen, kun taas sytyttimen pohjassa oleva säädin säätää liekin koon helposti ja nopeasti. Tuulenpitävä liekki pystyy syttymään 3 500 metriä merenpinnan yläpuolella.

Täytä se butaanikaasulla ennen käyttöä (ei sisälly toimitukseen). Älä puhdista alkoholilla, koska se hajottaa muovia ja aiheuttaa polttoainevuotoja.

DynaStash on optimaalinen lisävaruste DynaVap VapCapin (ja hiukan yrttien!) säilytykseen.
DynaVap - DynaStash (pähkinä)
41,25 € 55 €

DynaStash on täydellinen partneri DynaVap-vaporisaattorille. Siinä on suuri osasto, johon mahtuu runsas määrä yrttejä, mikä tekee DynaVap-laitteen lataamisesta erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain painaa DynaVap-laitteesi materiaaliin, kiertää ja olet valmis aloittamaan vapettamisen!

Siinä on myös toinen osasto DynaVap-vaporisaattorin säilyttämiseen, joten sinulla on kaikki tarvitsemasi (paitsi lämmönlähde) yhdessä paikassa. DynaStashin päällä on vahva magneetti, jota voidaan käyttää DynaVap-laitteesi säilyttämiseen, kun sitä ei käytetä, sekä auttamaan sen jäähtymisessä hittien välillä.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap M 2021.

Pidä DynaVap-laitteesi hyvässä kunnossa DynaKit: Huolto -paketin avulla.
DynaVap - DynaKit: Huolto
11,25 € 15 €

DynaKit: Huolto auttaa sinua puhdistamaan DynaVap-vaporisaattorisi nopeasti ja tehokkaasti. Mukana toimitettua DynaWaxia tulisi käyttää pitämään O-renkaat hyvin voideltuina.

Koska O-renkaat ovat pieniä ja helppoja hävittää, tämä sarja sisältää kahdeksan ylimääräistä rengasta. DynaKit Huolto -paketissa on kaksi erityyppistä O-rengasta; lauhduttimen O-renkaat ja korkean lämpötilan O-renkaat.

Sisältää:

 • DynaWax (1)
 • Puuvillaiset piippurassit (5)
 • Lauhduttimen O-renkaat (3)
 • Korkean lämpötilan O-renkaat (5)

Sarja on yhteensopiva seuraavien DynaVap-mallien kanssa:

DynaCoililla voit höyrystää konsentraatteja DynaVap-vaporisaattorilla.
DynaVap - DynaCoil
21,75 € 29 €

DynaVap DynaCoil on suunniteltu sopimaan DynaVap-vaporisaattoriisi, jotta voit käyttää sitä suosikkikonsentraattiesi tai muiden tahmeiden aineiden kanssa. Sen käyttämiseksi sinun tarvitsee vain poistaa yrttiverkko korkista, asettaa DynaCoil paikoilleen, asettaa tiiviste suoraan kelalle, lämmittää ja nauttia.

Huomaa, että DynaCoil saapuu rullattuna eikä sitä pitäisi purkaa mistään syystä.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap M 2021 ja DynaVap Omni 2021.

Käytä pulleaa suukappaletta, jos haluat liittää DynaVap-vaporisaattorin vesipiippuun (14 mm).
DynaVap - Pullea suukappale
3,75 € 5 €

DynaVapin pullea suukappale sopii kaikkien DynaVap-mallien päätyyn. Sitä voidaan käyttää ylimääräisenä suukappaleena ystävien kesken tapahtuvaa jakamista varten tai sitä voidaan käyttää vesipiippu adapterina, joka sopii kaikkiin naaraspuolisiin 14 mm naarasliittimiin, minkä avulla voit helposti muuttaa DynaVap-vaporisaattorin vesijäähdytteiseksi vapoksi.

Huomaa - Pullea suukappale ei mahdu DynaStashin aukkoon, sinun on poistettava se ennen kuin asetat DynaVap-laitteesi DynaStashiin.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap M 2021 ja DynaVap Omni 2021.

DynaVapin ruostumattomasta teräksestä valmistetut suojaverkot pitävät höyrysi puhtaana ja maukkaana.
DynaVap - Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suojaverkot (3 kpl paketti)
5,25 € 7 €

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suojaverkot menevät kammion ja VapCap-kärjen väliin pitääkseen höyryn puhtaana ja vapaana yrttien hienoista hiukkasista. Nämä verkot ovat yhteensopivia sekä titaani- että ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kärkien kanssa.

Sisältää:

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suojaverkot (3 kpl)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap M 2021 ja DynaVap Omni 2021.

DynaVap Matalan lämmön Captive Cap -laitteessa on ainutlaatuinen logo, joka erottaa sen tavallisesta Captive Cap -mallista.
DynaVap - Matalan lämmön Captive Cap
21,75 € 29 €

DynaVapin Matalan lämmön Captive Cap tarjoaa aivan uudenlaisen kokemuksen DynaVap VapCap -vaporisaattorisi kanssa. Naksahtamalla aikaisemmin lämmityksen aikana, se auttaa sinua olemaan johdonmukaisempi lämmitysaikojesi kanssa, jolloin voit vapettaa yrttejäsi vähemmällä palamisriskillä ja nauttia monimutkaisemmasta makuprofiilista. Matalan lämmön Captive Cap -mallissa on myös ainutlaatuinen logo, joka erottaa sen tavallisesta Captive Cap -mallista.

DynaVap Matalan lämmön Captive Cap on suunniteltu DynaVap VapCap M:lle, mutta se sopii kaikkiin VapCapeihin. Jos etsit viileämpää höyryä tai haluat kokea enemmän makua yrtteistäsi, tämä on hieno lisävaruste.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap M 2021 ja DynaVap Omni 2021.

DynaVap Captive Cap auttaa jakamaan ilmavirran paremmin.
DynaVap - Captive Cap
21,75 € 29 €

Uusi DynaVap Captive Cap pitää korkin paikallaan ja mahdollistaa samalla ilmavirran tasaisemman jakautumisen. Jos sinulla on koskaan korkki irronnut DynaVap-vaporisaattoristasi lämmityksen aikana, arvostat tämän korkin uutta muotoilua. "Naksautus", jonka kuulet, kun vapo on lämmennyt tai jäähtynyt, on myös selkeämpi ja helpompi kuulla.

DynaVap Captive Cap on suunniteltu DynaVap VapCap M:lle, mutta sopii kaikkiin VapCapeihin. Jos etsit vaihtokorkkia tai haluat vain jotain uutta, Captive Cap on loistava vaihtoehto.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap M 2021 ja DynaVap Omni 2021.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

DynaVap M 2021 -ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.09)
 • Ruostumatonta terästä
 • Täydellinen mikroannostukseen
 • Uniikki "naksahtava" korkki
 • Hybridilämmitys
 • Täysin kierrätettävä pakkaus
 • Suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa

Kenelle DynaVap M 2021 on tarkoitettu?

DynaVapin VapCap M 2021 on täydellinen kaikille, jotka etsivät helppokäyttöistä, manuaalisesti ohjattua vaporisaattoria, jonka rakenne on käytännössä tuhoutumaton. Yksinkertainen muotoilu tuottaa maukasta, luotettavaa höyryä ja mahdollistaa huomaamattomat vapo-sessiot, joissa muut vaporisaattorit kiinnittäisivät liikaa huomiota.

Mitä uutta “M” -versiossa on?

Maksimaalisen maun takaamiseksi DynaVap M 2021 on yhä valmistettu kirurgisesta ruostumattomasta teräksestä, mutta siinä on nyt uusi "Captive Cap", jossa on kaksi pientä syvennystä hännän lähellä, jotta korkki pysyy paikallaan ilman, että se vaikuttaa ilmavirtaan.

Uutta tälle versiolle on myös kulhon säätötekniikka, jota voidaan käyttää uuttokammion pienentämiseen 50% mikroannostusta helpottamaan. Jos pidät höyryn jäähdytyksestä, arvostat myös parannettua kapenevaa suukappaletta, jonka avulla voit liittää sen vesivälineeseen nopeasti ja helposti.

Lopuksi, DynaVap on myös heivannut muovipakkaukset ja toimittaa nyt VapCap M 2021:n 100-prosenttisesti kierrätettävässä pahvikuoressa, jota voidaan käyttää myös kotelona.

Manuaalinen hallinta

DynaVap M 2021 voidaan lämmittää käytännöllisesti katsoen millä tahansa ulkoisella lämmönlähteellä, kuten kaasupolttimella tai induktiolämmittimellä. Tämän nerokkaan muotoilun ansiosta se voi tuottaa voimakkaita ja maukkaita hittejä pienistä yrttimääristä hetkessä. "Korkilla" on kuuluva naksahdus joka ilmoittaa, että olet saavuttanut minimilämpötilan ja olet valmis vapettamaan.

DynaVap M:n manuaalisella lämmityksellä voit hallita täysin höyryntiheyttä. Valmista nopea ja kevyt höyry tai paksu ja raskas höyrypilvi riippuen siitä, missä kuumennat korkin. Pienestä kulhosta huolimatta, jokainen hitti on täynnä voimaa ja makua.

Muokattava kulhon koko

Jos haluat sovittaa yrttisi kulutuksen tilaisuuteen, arvostat DynaVap M 2021 -säädettävää kulhokärkeä, jossa on kaksi asetusta - 0,1 grammaa ja 0,05 grammaa. Täydellinen mikroannosteluun! Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho on yllättävän tehokas, jopa pienillä määrillä yrttejä. Se on myös nopea täyttää, joten voit vetää toisen kulhon nopeasti sen jälkeen, kun olet valmis pitempiin sessioihin.

Se pystyy höyrystämään koko kammion 1-2 hitillä, mutta jos et vedä sitä loppuun asti, voit jopa palata samaan kulhoon myöhemmin, koska DynaVap M 2021 ei lämmitä yrttiäsi sisäänhengitysten välillä.

Helppo tuoda mukana kaikkialle

DynaVap M 2021 on 9 senttimetriä pitkä ja painaa vain 19 grammaa, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen pienimmistä vaporisaattoreista. Se ei ole vain täydellinen vaporisaattori festivaaleille ja retkeilyyn, se on myös ihanteellinen kaikille matkustajille, sillä ainoat tarvitsemasi asiat ovat sytytin ja yrtit. Mikään muu kannettava yrttihöyrystin ei tarjoa samankaltaisia ​​välittömiä ja tehokkaita hittejä kohtuulliseen hintaan.

Miten sitä käytetään?

Täytä DynaVap M 2021 joko lisäämällä yrttejä kärkeen tai painamalla kärki yrtteihin muutaman kerran ladataksesi sen. Käytä sormesi pyyhkiäksesi ylimääräiset yrtit kärjestä ja laita korkki kiinni.

Kun kulhosi on täynnä, lämmitä korkki joko sytyttimellä tai induktiolämmittimellä, kunnes kuulet kuuluisan DynaVap-naksahduksen, joka kertoo, että se on käyttövalmis. Voit hallita ilmavirtausta käyttämällä paranneltua ilmanottoaukkoa paksumpaa höyryä varten tai jättämällä sen paljaaksi kevyempien ja tasaisempien hittien saamiseksi.

Takuu

Kaikki DynaVap M 2021 -vaporisaattorit, jotka myy DynaVap-tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä, MagicVaporizers, ovat aitoja ja niillä on 2 vuoden takuu, joka on rajoitettu normaaliin käyttöön.

DynaVap M 2021

Sisältö

 • DynaVap VapCap M 2021 -vaporisaattori
 • Kierrätettävä pakkaus
DynaVap M 2021

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 9,2 × 1,2 × 1,2 cm
Paino: 20 g
Lämmitys: Hybridi (Konvektio+Konduktio)
Lämmitysaika: 12 sekuntia
Voimanlähde: Sytytin tai induktio
Lämpötila: 150°C - 230°C
Valmistaja: DynaVap
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta DynaVap M 2021
Olet arvostelemassa:DynaVap M 2021
Rating