Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Easy Valve vai Solid Valve

Ostaessasi Volcano-vaporisaattorin ja valittuasi jo Volcano Classic- ja Volcano Digital -mallien välillä sinun täytyy tehdä vielä toinen valinta kahden eri venttiilijärjestelmän välillä; Solid Valve- ja Easy Valve -venttiilien. Kokosimme luettelon venttiilien hyvistä ja huonoista puolista, jotta voit tehdä päätöksesi faktatietoon perustuen.

 Easy Valve or Solid Valve for the Volcano Vaporizer

Easy Valve

Easy Valve -venttiilin suunnittelussa on käytetty todella paljon harkintaa. Ylläpito, puhdistus ja uuden ilmapallon liittäminen venttiiliin ei ole enää tarpeellista, mikä säästää aikaa käytettäväksi johonkin, mihin todella haluat sitä käyttää... vaporisaattoristasi nauttimiseen! Ilmapallo on jo valmiiksi liitetty venttiiliin, jonka voi yhdistää vaporisaattoriin välittömästi ja kun palloa ei voi enää käyttää, voit vain heittää sen menemään ja alkaa käyttää uutta - mahtavaa! Easy Valve -pakkaus sisältää 5 ilmapalloa, yrttikammion ja 3 ylempää ja alempaa suojusta, ja kukin ilmapallo kestää n. vuoden ajan jokapäiväistä käyttöä. Easy Valven kammio on hieman leveämpi kuin Solid Valven, mikä nopeuttaa höyrystymistä laajemmalla pinta-alallaan. Easy Valven huonoihin puoliin kuuluvat juuri valmiit ilmapallot, joiden koko ei ole räätälöitävissä ja myös se, että ilmapallo täytyy vaihtaa. Vaikka yksi ilmapallo kestääkin jopa n. vuoden ajan, Easy Valve -järjestelmä voi pitkällä aikavälillä osoittautua Solid Valve -järjestelmää kalliimmaksi.

Easy Valve for the Volcano VaporizerEasy Valve for the Volcano Vaporizer


Solid Valve

Solid Valve on Volcano-vaporisaattorin alkuperäinen standardiventtiili. Pakkaus sisältää 3 metriä ilmapallomateriaalia, josta käyttäjä voi tehdä haluamansa kokoisen pallon ja materiaalista voi kaiken kaikkiaan tehdä keskimäärin 5-6 ilmapalloa. Jos kuitenkin haluat tehdä isompia ilmapalloja, on sekin mahdollista, mutta silloin materiaali riittää vain 3 palloon. Kyse on siis jälleen henkilökohtaisista mieltymyksistä. Ilmapallosarja tulee vaihtaa venttiilin puhdistuksen jälkeen, mutta jokainen ilmapallo kestää 50-100 käyttökertaa. Volcanon virallisen ilmapallomateriaalin sijaan voit käyttää myös mitä tahansa lämmönkestävää paistopussia, mikä on halvempaa, mutta muista varmistaa, että käytät lämmönkestäviä pusseja, EI muovisia elintarvikepusseja. Haittana on myös se, että ilmapallot voivat ensi alkuun olla hieman hankalia tehdä ja venttiili on vaikeampi puhdistaa ja kovempi ylläpitää suuremmasta osien määrästä johtuen. Tahmea jäännös kasaantuu ajan ja käytön myötä, mutta säännöllinen ylläpito pitää venttiilin hyvässä kunnossa.

 

Solid Valve for the Volcano Vaporizer

 

Easy Valve – Plussat & miinukset

Plussat

Miinukset

 Puhdistusta ja ylläpitoa ei tarvita  Uusien yksikköjen  ostaminen voi olla kallista pitkällä aikavälillä
 Yrttikammion laajempi pinta-ala mahdollistaa nopeamman höyryntuotannon

 Valmiit ilmapallot eli et voi räätälöidä pallon kokoa


Solid Valve – Plussat & miinukset

Plussat

Miinukset

 Räätälöi haluamasi ilmapallokoko  Ilmapallojen tekeminen voi ensi alkuun olla hankalaa
 Uusia ilmapalloja voi tehdä tavallisista paistopusseista, mikä on edullista  Osien lukumäärän vuoksi vaatii säännöllistä puhdistusta & ylläpitoa