Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Fenix Svaty

95 €

119 € Säästä 24 €

Fenix Svaty Vaporizer
Fenix Svaty Vaporizer Fenix Svaty - Side Fenix Svaty - Display Fenix Svaty - Bowl Fenix Svaty - Included
 •  
  Hopea
 •  
  Musta
 •  
 •  

95 €

119 € Säästä 24 €

95 €

119 € Säästä 24 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme Fenix Svaty varastoon 17 Jan. 2018.

4.5
Lue 4 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Wecke Technology on sulostuttanut markkinoita taas yhdellä upealla vaporisaattorilla, Fenix Svatylla. Se on kompakti ja tehokas, kädessä pidettävä yrttien vaporisaattori, jonka haluat lisätä kokoelmiisi. Fenix Svaty on vain 10 senttiä pitkä ja mahtuu täydellisesti käteesi, joten voit ottaa sen helposti matkalle mukaan. Nautit varmasti sen parhaista ominaisuuksista kuten nopeasta lämpeämisajasta ja maukkaan höyryn tuottamisesta.


Sinun ei tarvitse pelätä, että akku loppuu ja jättää sinut kesken höyryttelyn. Svaty -vaporisaattorissa on tehokas 1650 mAh: n sisäinen litiumakku, joka tarjoaa kolmekymmentä minuuttia jatkuvaa käytöaikaa. Micro USB -laturin avulla voit ladata höyrystimen tarvittaessa. Svaty -vaporisaattori käyttää voimakasta ilmanlämmitystekniikkaa, joka mahdollistaa sen lämpenemisen jopa 30 sekunnissa. Kehittynyt kiertoilman lämmitys varmistaa, että ilmaa esikuumennetaan ennen kuin se kulkee rungon läpi, joten voit nauttia korkealaatuisesta höyrystä. Fenix Svatyn koko tekee siitä erittäin miellyttävän ja helppokäyttöisen kädessäsi, kun otat kunnon höyryt.


Svatyn metallirunko on valmistettu alumiinista, ja siinä on kaksi väriä: musta ja hopea.

Toiminnot

 • Hybridilämmitys / kiertoilmalämmitys / ilmanlämmitin
 • 30 sek. lämpenemisaika
 • Lämmittimen kuumuuden vaihteluväli: 160°C – 210°C
 • Tehokas 1650 mAh: n sisäinen litiumakku
 • 2 h akun kesto ja 30 min jatkuvaa käyttöaikaa
 • Mikro USB laturi
 • Kompakti 10 cm:n koko
 • Painaa 70 g
 • Digitaalinen näyttö

 

Höyryttäjät voivat hengähtää ja huokaista helpotuksesta, koska nyt heillä on mahdollisuus käyttää yhtä Weecke Technologyn hienoimmista mikrovaporisaattoreista eli Fenix Svaty vaporisaattoria. Svaty -vaporisaattori on kompakti 10 cm korkuinen laite, jolla on pettämätön suorituskyky.

 

Välitön kysymys, joka voi tulla mieleesi on varmaankin, voiko tällainen pieni laite todella antaa sinulle mitä haluat ja  onko se todella kaikkea lupaamaansa. Pitkä ja lyhyt vastaus on kyllä. Pieni vaporisaattori on kolmion muotoinen, helppokäyttöinen ja helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen kompakti koko, ominaisuudet ja siirrettävyys antavat mahdollisuuden höyrytellä huomaamattomasti. Puhtaan höyryn laatu ei kärsi vaporisaattorin pienestä koosta. Tässä on vähän yksityiskohtia joistakin ominaisuuksista, joista varmasti nautit.

 

Tuote sisältää

 • Silikooninen käyttöpää
 • Puhdistusharja
 • Väline sekoittamiselle ja täytölle
 • (Micro) USB -kaapeli lataukseen

 

Kiertoilmalämmitys

Fenix Svaty kehittynyt konvektiolämpö -vaporisaattori käyttää hybriditeknologiaa. Tämän tekniikan ansiosta vaporisaattorisi antaa sinulle korkealaatuiset höyryt esilämmittämällä ilma ennen kuin se kulkeutuu laitteen läpi. Täysin eristetty ilmatie tuottaa puhtaimman höyryn lämmitysprosessissa, joka tapahtuu anodisoidussa lämmityskammiossa. Lämpötilan säätöalue on välillä 160 - 210 ° C ja kun haluttu lämpötila on valittu, höyrystin kuumenee vain 30 sekunnissa.

 

Lämmitysaika

Älä anna Svaty -vaporisaattorin pienen koon hämätä, sillä sillä on suuri teho.

 

Vahva 1650 mAh: n sisäinen litiumakku takaa riittävän tehon, joka saa lämpötilan kohoamaan jopa 160 - 210 ° celsiuksen nopeassa 30 sekunin kuumenemisjassa, kun olet valinnut haluamasi lämpötilan. 

 

Imeytyminen

Svaty -vaporisaattorin lämmitysjärjestelmä on suunniteltu varmistamaan, että lämpö jakautuu tasaisesti, joten käyttäjien ei tarvitse tyytyä palaneeseen tai karvaaseen makuun. Lämpöä alentavalla silikonikäyttöpäällä on eristetty ilmatiejärjestelmä, joka pitää ilman viileänä ja miellyttävänä jokaisella siemauksella. Anodisoidun kuumennuskammion ansiosta voit nauttia täydellisestä mausta joka kerta kun pössyttelet.

 

Akun kesto ja käyttöaika

Kompakti ja kannettava Fenix Svaty -vaporisaattori auttaa sinua päivittymään isojen ja raskaiden vaporisaattoreiden maailmasta tyylillä. 

Mikrovaporisaattori ei ole vain muodikas vaan tarjoaa sen lisäksi erinomaisen, tehokkaan suorituskyvyn. Tehokas 1650 mAh: n litiumakku toimii jatkuvasti 30 minuutin ajan ja säästää energiaa sulkeutumalla automaattisesti viiden minuutin lepoajan jälkeen. Akku kestää jopa kaksi tuntia, minkä jälkeen mikro-USB-laturia voidaan käyttää nopeaan ja kätevään lataamiseen. Latausaika on noin kaksi tuntia.

 

Svaty on kätevä mikrovaporisaattori, jonka avulla höyryttelijät voivat nauttia hienosta höyrystä menemättä konkurssiin. Tee siitä toinen vaporisaattorisi, jonka voit viedä seikkailuihisi ja höyryttää missä vain. Digitaalisen näytön avulla voit helposti säätää höyryjä liikkeellä ollessasi.

 

Takuu

Kaikki Fenix Svaty -vaporisaattorit, joita MagicVaporizers myy, ovat täysin aitoja ja niillä on kahen vuoden takuu.

 

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja Weecke
Koko (pituus x leveys x korkeus) 2,5 x 3,3 x 10,0 cm
Vaporisaattorin Paino 70 g
Tyyli Black and Silver
Virranlähde Battery
Lämpöelementti Ceramic heating element
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa China
Takuu 2 years

Arvostelut Fenix Svaty

Keskimääräinen Arvio :

4.5 Perustuu 4 arvostelut
 • 5 Star
   3
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Wonderful Temperatures Range From 160°C To 210°C

Cheney
Since I am an amateur to the world of vaporizer, I was looking for something that was extremely easy to use and also contained a digital screen that would give me all the pertinent information. Well, I purchased the Fenix svaty after a recommendation from my friend and I could not be happier at a product. This has extremely small amount of weight, and is also very compact, so much so that I can easily carry it around in my own pocket. Moreover, it has a wonderful temperatures range from 160°C to 210°C which is more than enough in order to generate the amount of smoke that I need on a daily basis. This product also comes with a hybrid heating facility that is more than enough for new technology in a vaporizer.

very easily corrected

Verrill
With a heating time of only 30 seconds, my Fenix svaty is an excellent vaporizer that I use when I go for the office break. Due to the fast heating, I do not have to spend a lot of time, and therefore it is a win-win situation for me. I definitely look forward to my break time nowadays.

rich texture of this product

Jarope?k
While there are many issues with various vaporizers in the market, my Fenix svaty only give me a few problems with the charging which was very easily corrected when I took it back to the shop. After that initial niggle I have never faced any kind of problems with my vaporizer till date.

left me mesmerized

Gerwazy
Going by the popular reviews, I purchased the Fenix svaty and it was easily the best decision that I have made in a long time. The smoothness and the rich texture of this product is something that has left me mesmerized and I will keep using it for a long time.

4 Nimike(ttä)

/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Fenix Svaty

Miten arvioisit tämän tuotteen? *