Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Firefly Vaporisaattori

179 €

239 € Säästä 60 €

Firefly Vaporizer - 5 views
Tummanharmaa Firefly Vaporisaattori Punaisena Firefly Vaporisaattori Hopeisena Firefly Vaporisaattori Firefly Vaporisaattori Firefly Vaporisaattori - Kokovertailu Firefly Vaporisaattori - Sisältyy pakkaukseen Firefly Vaporisaattori - 5 katselukertaa

179 €

239 € Säästä 60 €

Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas varastossa
Lataa...

179 €

239 € Säästä 60 €

4.2
Lue 6 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Firefly Vaporisaattori on ihastuttava sekoitus virtaviivaista muotoilua ja uskomatonta suorituskykyä. Laite on ulkoisesti korkealaatuisen USB-tikun näköinen ja mahtuu helposti taskuun tai kassiin ilman, että kukaan huomaa sitä tai pääsee kommentoimaan asiasta. Se on saatavilla tummanharmaana, viileän hopeisena tai räväkän punaisena, jotta se sopisi erilaisiin makuihin ja kaikkiin tilanteisiin. Sen lisäksi, että laite on kaunis katsella, sitä on myös ilo käyttää. Sen ohut, mutta vahva rakenne varmistaa, että se tuntuu hyvältä kaiken kokoisissa käsissä, aina siroimmista kaikkein isoimpiin ja lihaksikkaimpiin.


Kaikki Fireflyn ominaisuudet on suunniteltu tarkasti niin, että aloittelijankin on helppo käyttää sitä. Kokeneemmat käyttäjät taas tulevat arvostamaan sitä vaivattomuutta, jolla he saavat upean käyttökokemuksen. Aloittelijat huomaavatkin nopeasti kuinka helppo laite on ladata ja puhdistaa. Kokeneemmat taas huomaavat, että se on tehty borosilikaattilasista, jotta höyryn laatu olisi aina paras ja puhtain mahdollinen. Kaikki käyttäjät kuitenkin vaikuttuvat sen lämmitysjärjestelmän sulavuudesta ja siitä, että akku kestää jopa 40 upeaa käyttökertaa.


Saatavana Tummanharmaana, Punaisena ja Hopeisena.

Firefly Vaporisaattori ominaisuudet

 • Lämpenee välittömästi
 • Virtaviivainen ja tyylikäs
 • Intuitiivinen lämpötilansäätö
 • Lasinen lämmityskammio
 • Kestävä metallirunko
 • Vaihdettava akku
 • Latautuu 45 minuutissa

 

Firefly-vaporisaattori on suunniteltu kulkemaan kanssasi minne vain. Vilkaise sitä ja huomaat, että se on huomaamaton laite, jota voisi hyvin luulla merkki USB-tikuksi. Jos kuitenkin tarkastelet sitä hieman pidempään, niin huomaat sen olevan klassinen ja dynaamisesti muotoiltu, joka käy tilanteessa kuin tilanteessa, aina muodollisista epämuodollisiin tilaisuuksiin. Se sopii myös kaikenlaisiin tyyleihin aina huippumuodista vintageen. Fireflylla on paljon annettavaa tyylin lisäksi. Tämä vaporisaattori on suunniteltu käytettäväksi ja nautittavaksi uudestaan ja uudestaan missä ja milloin vain. Se on tarpeeksi kestävä nykyiseen maailman menoon. Se kulkee mukana repussa, ostoskassissa, salirepussa tai vaikkapa puvun taskussa tai kauniissa käsilaukussa.

 

Vaporisaattorin lisäosat (sisältyvät)

 • Tehokas ja ladattava litiumioniakku
 • Puhdistussetti
 • Verkkoja
 • AC-adapteri
 • Pehmeä kotelo
 • Käyttöohje

 

Haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi uuden Fireflyn käyttämisen, kun se saapuu ovellesi. Pakettiin kuuluu ladattava litium-ioni-akku, kuten myös AC-adapteri. Saat myös uudelle vaporisaattorillesi pehmeän kotelon, joka suojaa sitä naarmuilta ja lialta sekä puhdistussetin, koska haluamme kannustaa sinua pitämään laitteestasi hyvää huolta.  Vaporisaattorisi puhdistaminen säännöllisesti auttaa estämään lian kertymistä sen sisälle ja varmistaa, että saat siitä iloa irti vielä pitkään, kuten sen tekijät ovat halunneet. Viimeiseksi saat myös tietenkin ohjekirjan. Vaikka Firefly on erittäin helppokäyttöinen, niin suosittelemme, että luet ohjeen, jotta saat kaiken irti laitteestasi.

 

Firefly Vaporisaattori hyödyt

Mielestämme voidaan hyvin sanoa, että Firefly asettaa uuden riman sille, millainen on hyvä vaporisaattori. Se on kirjaimellisesti kaunis esimerkki siitä kuinka muoto ja toiminto yhdistyvät ja kuinka kaikki suunnittelun osa-alueet toimivat harmoniassa toisensa kanssa niin visuaalisesti kuin sitä käyttäessä.

Aloitetaan siitä, että akku on irrotettava. Tästä on hyötyä niille, jotka ovat paljon liikkeellä ja joiden on ehkä hankala ladata akkua, jos se on kiinteä. Fireflyn akku tosin tarvitsee vain 45 minuuttia latautuakseen täyteen.

 

Firefly Vaporisaattori käyttö

Kun laitteesi on ladattu, sen täyttäminen ja helppoa ja nopeaa. Voit käyttää siinä lempiaromateriasekoitustasi joko kiinteässä muodossa tai tiivisteenä, saat siis vapaasti valita miten sitä haluat käyttää. Sen jälkeen odotat vain 10 minuuttia ja laite on käyttövalmis. Firefly kuumenee ainoastaan yhteen, tasaiseen lämpötilaan, noin 200 asteeseen. Säätelet kokemustasi henkäysten pituudella. Lyhyemmät henkäykset tuottavat kevyttä höyryä ja pidemmät sakeampaa. Näin voit jakaa Firefly-kokemuksesi muitten kanssa ja he voivat silti määritellä oman kokemuksensa intensiteetin. Itse lämpöelementti on suunniteltu antamaan tasaista lämpöä ilman palamisen vaaraa. Laite on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, jotta se säilyttää hyvin suorituskykynsä monen monituisen lämmityssyklin aikana.

 

Jos haluat käyttää tiivisteitä Fireflyssa, tarvitset Firefly tiivistetyynyjä.

 

Firefly Vaporisaattori takuu

Kaikki Firefly-vaporisaattorit, jotka MagicVaporizers myy, ovat aitoja ja niillä on 5 vuoden valmistajan takuu.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset, Öljyt, Vahat
Valmistaja Firefly
Koko (pituus x leveys x korkeus) 14 x 5 x 2 cm
Vaporisaattorin Paino 241 g
Tyyli Tummanharmaana, Punaisena ja Hopeisena
Virranlähde Akku
Lämpöelementti Lasi (Kiertoilmauuni)
Höyryntoimitustapa Suoraan
Valmistusmaa Kiina
Takuu 5 vuotta

Arvostelut Firefly Vaporisaattori

Keskimääräinen Arvio :

4.2 Perustuu 6 arvostelut
 • 5 Star
   4
 • 4 Star
   1
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   1

45 Minutes Battery Backup

Adam
I purchased my Firefly vaporizer a few months ago, and I must say that I have been a bit disappointed with the product. Although the product mentioned that I was to get a battery backup of at least 40 minutes, but it only lasted about 30 minutes for me even after constant usage. Then, I got it changed, but the second product had the same kind of problem. However, after my complaint, I got this product replaced all over again, and now I am getting the original 45 minutes battery backup that was promised to me. Apart from this particular problem, I have no issues with this vaporizer, and I constantly use it for all my vaping needs without any problems. I can definitely recommend people to go for this product but they need to check the battery backup before committing to this purchase.

better than most of the contemporary vaporizers

Ahmad
In most of my friend’s circle, vaping is an exclusive factor. However since I have started vaping, a lot of my friends have picked up the habit and they all use the Firefly vaporizer. The rich smoke, the battery charging facility and the charging time is better than most of the contemporary vaporizers in the market.

Superb

Seth Rogen
Fill it up, turn on, press the heat button and inhale, it really is that simple. The vapor is so clean and pure that you don't even feel it hit the back of your throat. The Firefly is incredible.

Cool unit

Hubert
Pros: Easy to use, excellent aroma, outstanding build quiality.
Cons: Price, bowl is a bit small, battery life is short but improved with new upgraded battery..

I bought mine in the winter of '15. Battery lasted for about 40 minutes initially, but eventually that dwindles to about 25 minutes. I had to send mine in to MV for repairs (rubber gasket had come out of the chamber while replacing screen). They tested my battery and found it to be defective, so they replaced it with the new one. The replacment bettery lastst longer and seems to have more power, resulting in better vapor production. It's also built like a tank and has a nice design, very classy in an art deco kind of way. I recommend it, but make sure yours comes with the upgraded battery for best results.

Useless

Ex-user
This would not a bad device if the batteries actually delivered power to the unit to do what it is supposed to. Sadly, the batteries are terrible. They never last long, even when brand new, and two of mine have degraded after only about 15 cycles each to the point where they literally do not function long enough to let me operate the unit. Also, when they were new, a fully charged battery would lose its charge without any use over one or two days. So it was essential to charge just before use. Not very practical.

Do not buy a firefly unless you are willing to shell out for lots of replacement batteries.

i like it

Lukasz
Ordered to Poland and got product next day. Very quick delivery now I hope I made right choice chosing this vapo.
Was going to buy Pax 2 but then saw you updated website with this one so we hold thumbs :)

6 Nimike(ttä)

/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Firefly Vaporisaattori

Miten arvioisit tämän tuotteen? *