Flower Mill - Premium Edition grinderi

119 €

SKU
ignore-this-118
Ilmainen toimitus

 

Lopeta yrttiesi murskaaminen

Koe uusi tapa jauhaa Flower Millin patentoidulla Premium Edition grinderillä, joka rullaa yrtit ja jauhaa ne hellävaraisesti pehmeäksi ja kuohkeaksi.

Käyttöohjeet

Irrota vain kansi, laita yrtit sisään ja laita kansi takaisin. Kierrä varovasti ja tasaisella paineella ja kuuntele, muuttuuko ääni, joka ilmaisee valmistumisen. Pääset käsiksi juuri jauhettuihin yrtteihin irrottamalla alemman salvan.

Hybridirakenne

Nauti elintarvikelaatuisen (304) ruostumattoman teräksen ja kevyen lentokonelaatuisen (6061) alumiinin eduista, jotka tarjoavat turvallisen ja kestävän tavan jauhaa yrttejäsi.

Murenna äläkä murskaa

Tutustu erityisen kuohkeaan koostumukseen, sillä Flower Mill murentaa yrtit silppuamisen sijaan, mikä takaa kevyemmän ja kuohkeamman tuotteen. Tämä auttaa höyrystimiä uuttamaan yrtit perusteellisesti yrttien läpi kulkevan paremman ilmavirran ansiosta.

Täydellinen koko

Erityisesti suunniteltu roottori käsittelee yrttisi täydellisen kokoisiksi höyrystämistä varten, eikä jätä jäljelle yhtään osittain käsiteltyä yrttiä.

Vähän vaivaa

Premium grinderi on helppokäyttöinen, sillä siinä on magneettisuljenta yläkannessa ja alemmassa osassa kerääjä, joka on irrotettava vaivattomasti vain neljänneskierroksella.

Suuri kapasiteetti

Syvällä kammiolla ja ilman tilaa vieviä hampaita voit käsitellä jopa 3,5 g yrttejä kerrallaan tässä 2,5" (6,35 cm) grinderissa.

Helppo puhdistaa

Pura kaikki osat kokonaan, jotta pääset käsiksi niihin ja voit puhdistaa ne perusteellisesti.

Vaihdettavat seulat

Mukana tuleva keskikokoinen seula tuottaa jauhettuja yrttejä, jotka ovat optimaalisen kokoisia useimpiin vaporisaattoreihin varmistamalla riittävän pienet palat tehokkaaseen höyrystämiseen samalla kun ilmavirta pysyy hyvänä.

Jos haluat lisää vaihtoehtoja, Seulapakkaus (myydään erikseen) sisältää neljä erikokoista näyttöä. Hieno ja erittäin hieno seula ovat täydellisiä pinta-alan maksimoimiseksi, joten ne ovat ihanteellisia jauhettujen yrttien saamiseksi valmiiksi mikroannosteluun.