Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Flowermate SWIFT Pro

179 €

219 € Säästä 40 €

Flowermate SWIFT Pro - Colours
Flowermate SWIFT Pro Flowermate SWIFT Pro - Back Flowermate SWIFT Pro - Included Flowermate SWIFT Pro - Size Flowermate SWIFT Pro - Bottom Flowermate SWIFT Pro - Bowl Flowermate SWIFT Pro - Packing Tool Flowermate SWIFT Pro - Inside Flowermate SWIFT Pro - Mouthpiece Flowermate SWIFT Pro - Under Mouthpiece Flowermate SWIFT Pro - Colours
 •  

179 €

219 € Säästä 40 €

179 €

219 € Säästä 40 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme Flowermate SWIFT Pro varastoon 08 Feb. 2019.

4.4
Lue 7 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Uusi Flowermate SWIFT Pro on yksi harvoista saatavilla olevista 100 %:n aidoista konvektiovaporisaattoreista. Konvektiohöyrystämisessä ilma kuumennetaan sen omassa kammiossa ja pidetään erillään aromaterapiasekoituksesta, kunnes sitä todella tarvitaan. Flowermate SWIFT Pro tarjoilee käyttäjille erinomaista makua, sillä sen lämmitysprosessi on paljon lempeämpi lempisekoituksillesi. Tiede, johon tekniikka perustuu, on monimutkaista, mutta uusi SWIFT on erittäin yksinkertaisesti suunniteltu. Laite on siksi pieni, kevyt ja virtaviivainen.


Vaikka Flowermate SWIFT Pro on suunniteltu itsenäiseksi laitteeksi älypuhelimeen kytkemisen sijaan, siinä on silti digitaalinen lämmityksen säätö ja näyttö, jotka takaavat käytön helppouden ja tarkkuuden. Bonuksena tehokas akku latautuu USB-johdon kautta, mikä tarkoittaa sitä, että löydät varmasti aina jonkun, jolta lainata USB-johtoa, jolla voit ladata laitteesi, jos oma latausjohtosi unohtuu jonnekin.


Saatavissa sinisenä, punaisena, mustana ja vihreänä.

Ominaisuudet

 • Yksi ainoista 100 %:sta konvektiovaporisaattoreista tänä päivänä
 • Muokattava kammio, johon saat lempiaromaterapiasekoituksesi
 • Ilmatie on täysin eristetty, joten maku ei pääse sekoittumaan
 • Digitaalinen näyttö kertoo tarkan lämpötilan ja näyttää jäljellä olevan akun keston
 • Lämpötilaskaala 60 °C - 230 °C, ja lämmitystä voi säätää 1 asteen tarkkuudella
 • Suukappale taittuu, kun se ei ole käytössä
 • Akku käyttää micro-USB-laturia, joten löydät aina helposti johdon, jolla ladata akun. 

 

Lisäosat (sisältyvät)

 • Afrikkalainen palisanteri -kammioseinä
 • Etelä-Amerikkalainen palisanteri -kammioseinä
 • Bambu-kammioseinä
 • Borosilikaattilasinen kammioseinä
 • 5xRuostumaton teräsverkko
 • 5x Suukappaleverkkoa
 • 2x Korkean lämpötilan Temp O-rengasta
 • Pakkaustyökalu ja tullo
 • Latauskansi
 • Kammion poistotyökalu
 • Puhdistusharja
 • USB-latausjohto 

 

Lämmitys

He, jotka muistavat koulun fysiikan tunnit, muistavat ehkä, että on olemassa kolme tapaa, joilla lämpö voi kulkea: konvektio, konduktio ja säteily. Useimmat markkinoiden vaporisaattoreista ovat konduktiolaitteita. Eli ne lämmittävät aromaterapiasekoitusta suoraan ja paistavat sitä. Kun se kypsyy, siitä vapautuu hyviä tuoksua, joita sitten hengität. Kaikki uudet Flowermate SWIFT Prot ovat konvektiolaitteita. Ne siis lämmittävät ilman kammiossa ja kuljettavat sen sitten aromaterapiasekoituksen lävitse, kun se on tarpeen ja vain kun se on tarpeen. Tuloksena laite tuottaa juuri sen verran lämpöä, että sekoituksesta irtoaa makua ja kuten kaikki hyvät kokit tietävät, lempeästi käsitelty ruoka on aina parempaa, kun se vihdoin syödään.

 

Aromi

Aromi on ominaisuus, johon uudessa SWIFTissä on panostettu. Niinkin paljon, että käyttäjät voivat muokata moduulikammion seinää, johon aromaterapiasekoitus laitetaan. Uudessa SWIFTissä on puisia renkaita, jotka antavat oman, ainutlaatuisen sävähdyksensä lempisekoituksiisi. Jos olet koskaan kokeillut laittaa ruokaa kuumalla puualustalla, niin tiedät, millainen vaikutus sillä on. Vaihtoehtoisesti voit höyrystää pelkkiä sekoituksia käyttämällä ruostumattomasta teräksestä tehtyjä renkaita tai borosilikaattilasisia renkaita. Minkä tahansa renkaan sitten valitset, tiedät, että kuumennusreitti on täysin eristetty, eikä makuun koskaan pääse sekoittumaan elektroniikasta tulevia sivumakuja.

 

Suunnittelu

Vaikka Flowermate SWIFT Pron sisus on monimutkainen (ja se perustuu kaikenlaiseen tieteeseen) käyttäjän näkökulmasta, Flowermate SWIFT Pron käyttäminen on erittäin helppoa. Ensivilkaisulla uusi SWIFT on kompakti ja yksinkertainen. Käyttäjät voivat valita hauskoista ja muodikkaista väreistä: vihreä, sininen, punainen tai klassinen musta. Flowermate SWIFT on niin pieni ja kevyt, että se kulkee mukana jopa paidan taskussa. Ohutta muotoa korostaa vielä se, että suukappale taittuu, kun se ei ole käytössä, jolloin se asettuu tiiviisti vaporisaattorin runkoa vasten. Se suojelee suukappaletta myös katkeamiselta.

 

Ohjaus

Yksi laitteen kohokohdista on sen digitaalinen näyttö, joka kertoo käyttäjälle lämpötilan ja jäljellä olevan akun latauksen. Flowermate SWIFT Pron ohjaus tapahtuu helposti lämpötilaa varten saatavilla olevilla napeilla. Lämpötilaa voidaan säätää yhden asteen tarkkuudella 60 °C: n ja 230 °C:n välillä. Kuumenemiseen menee noin 30 sekuntia kylmästä käynnistyksestä, ja Flowermate SWIFT Pro sammuu itsestään 4 minuutin jälkeen säästääkseen akkua. Akunkestosta puheen ollen, SWIFT ladataan micro-USB-portilla, joka sijaitsee laitteen alaosassa. Se tarkoittaa sitä, että jos koskaan olet ilman omaa latausjohtoasi niin mikä vain standardi puhelinlaturi käy laitteen lataamiseen.

 

Takuu

Flowermate SWIFT Prolla on kolmen vuoden valmistajan laitetakuu. Akulla on 90 päivän takuu.

 

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja Smiss
Koko (pituus x leveys x korkeus) 12,7 x 5,7 x 10,8 cm
Vaporisaattorin Paino 126 g
Tyyli Saatavissa sinisenä, punaisena, mustana ja vihreänä.
Virranlähde Akku
Lämpöelementti Täysi konvektiokuumennus
Höyryntoimitustapa Suoraan
Valmistusmaa Kiina
Takuu 3 vuoden laitetakuu, 90 päivän takuu akulle

Arvostelut Flowermate SWIFT Pro

Keskimääräinen Arvio :

4.4 Perustuu 7 arvostelut
 • 5 Star
   4
 • 4 Star
   2
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

3/5

Dijon
As a first time vape, to try out. sure. As a daily user, i'd recomend something a litle bit more pricy. The Swift is quite fast heating up, around 20sec from 30 - 210c. Constantly clogs up, everywhere, so it's a piece that needs high maintenance.

Good vape!

Dufflon
Cool thing. Heats up fas but not as fast as the boundless but only like 10 seconds slower. But the one star deduction is the battery consumption. The convection heating is wonderful but it takes a lot of energy to keep it going. You can use it for a quick ses outdoors but remember to bring a power bank.

But for casual smoking at home with a charger nearby ist fantastic!

Wonderful Temperature Range From 60°C To About 200°C

Sebastian
Most of the people that I know have been searching for the perfect vaporizer, and I would like to suggest that the new Flowermate swift pro. It is one of the best vaporizers in the current market, and I make use of this product as it is professional grade. I have been very big on vaping for quite a while now since I have quit tobacco smoking, and this is the ideal vaporizer that I have been using for quite a while. With a wonderful temperature range from 60°C to about 200°C, I have been able to extract the best possible flavour from every puff of smoke that I intake. The other good thing about this vaporizer is the mouthpiece which can easily fold over when it is not in use. This can make it easier transport able.

The ability of customization

Aleksi
Since I have gotten rid of my tobacco addiction, I fall back on my vaporizer for all my smoking habits. With my purchase of the Flowermate swift pro, I can honestly say that I need not worry about purchasing any other vaporizer in the near future. The ability of customization is also a wonderful feature in this product.

Love it

Jayson
I love this one. Chose the green one ofcourse. Looks really sleek and nice and gives a lovely taste which none of my other vaporizers could deliver!

Had some questions before ordering and the support here was very good and fast answers. Got delivered within only 2 days!! Never tried this site before but will definitly order here again IF I ever get tired of this one :)

High quality product that needs more recognition

Cool thing

Ryda91
I wanted to buy the blue one but says its only possible to order black and green? maybe out of stock? I got a black one but will get the blue as soon its availebaly. Very cool design and smart to have the display at side! Uniqe! Have a stationery arizer for home and this I buy for walk in the sun:) See you soon again Magicvaporizers! Thank you.

all good

haakun
its a good vaporizer this piece. best function is the heat, can choose EXACT temprature. not like my old one that only had some preprogramed temp-levels! Quality feel could be a liiitle better but anyway it works very well so not much to argue on. Im satisfied!
/All the best from Hungary!

7 Nimike(ttä)

/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Flowermate SWIFT Pro

Miten arvioisit tämän tuotteen? *