Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

FocusVape S Pro Premium

139 €

169 € Säästä 30 €

Focusvape Pro S Premium - Colours
Focusvape Pro S Premium - Colours Focusvape Pro S Premium - With Bubbler Focusvape Pro S Premium - Direct Focusvape Pro S Premium - Size Focusvape Pro S Premium - Included Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece Focusvape Pro S Premium - Battery
 •  
 •  
 •  

139 €

169 € Säästä 30 €

139 €

169 € Säästä 30 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme FocusVape S Pro Premium varastoon 23 Jan. 2018.

0
Lue 0 Arvostelu(t) | Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Se on enemmän, kuin pelkkä tavanomainen kannettava höyrystin, koska FocusVape Pro S Premium tarjoaa samat ainutlaatuiset, ja tehokkaat ominaisuudet, joita voit odottaa löytyvän paljon kalliimmista laitteista. Premium pakkaukseen kuuluu bubbler lisälaite — joka jäljittelee täydellisten bong-hittien viileää, ja herkullista tunnetta - ja tämä on vain yksi höyrystimen kustomoinnin huippukohtia. Siinä on myös tarkasti säädettävä lämpötilatoiminto, ja ilmavirtausvalitsin, höyrytiheyden ja pehmeyden säätämiseksi. 

Käyttäjän vaihdettavissa oleva, suurikapasiteettinen akku, pitää istunnot pidempinä. Kun on uudelleenlatauksen aika, niin laitetta voidaan käyttää jopa akun latauksen aikana. Yhdistä se höyrystimen syvään, keraamiseen kammioon, joka vähentää uudelleentäyttöjen määrää, ja näet, että vaikka FocusVape Pro S Premium saattaa olla pienikokoinen, sen suorituskyky on huippuluokkaa. Tyylikäs ja kestävä muotoilu, täydentyy monilla hyödyllisillä, kuten haptisen palautteen, sekä muistiasetusten, ja automaattisen virrankatkaisun ominaisuuksilla. 

Jos maku on sinulle tärkein tekijä, voit olla tyytyväinen siihen, että Pyrex-lasinen suukappale tarjoaa pehmeän, maukkaan ja miellyttävän höyryn. FocusVape Pro S Premiumin eristetyn ilmakanavan, ja korkealuokkaisten materiaalien antama maku, ja tuotettu aromi, tekee oikeutta valitsemallesi aineelle, eikä epävakaat yhdistelmät pääse pilaamaan höyryttelykokemuksiasi. 


Saatavana MustanaHopean Värisenä sekä Gun Metal-harmaana.

Keskeiset toiminnot

 • OLED näyttö kahdella ohjauspainikkeella.  
 • Tehokas, vaihdettava 3200mAh Li-ion akku. 
 • "Pass-through" lataus ja haptinen palaute. 
 • Mukana bong-tyyppinen bubbler-kiinnike.
 • Keraaminen ja Pyrex-lasinen höyryreitti puhdasta makua varten. 
 • Vankkarakenteinen, mutta kevyt. 
 • Tarkka lämpötilansäätö, 80°C - 240°C saakka. 
 • Syvä 0,5 g kammio, mahdollistaa harvemmat täyttökerrat. 

 

Lisätarvikkeet (mukana tulevat)

 • Bubbler liitäntä
 • Alkuperäinen Samsung 3,200mAh high-drain akku
 • Micro USB latauskaapeli (5-pin)
 • Lasinen varasuulake
 • Pakkaustyökalu
 • Puhdistusharja
 • 3x suodatuskalvo


Personoitavissa oleva makua

Yksi parhaista ominaisuuksista FocusVape Pro S Premium laitteessa on se, kuinka helppoa siinä on mukauttaa maukutuotanto omaksi mieleiseksesi. Kuten muissakin vaporisaattori malleissa, voit valita, kuinka hieno, tai karkea kuivan yrtin jauhatus on, ennen sen lataamista. Voit myös säätää lämpötilaa erittäin tarkasti; valitse mikä tahansa lämpötila, 80°C ja 240°C välillä, yhden asteen välein.


Mutta FocusVape ominaisuudet eivät ole vielä siinä. Siinä on myös sisäänrakennettu ilmavirran säätöventtiili, joka säätää raittiin ilman määrää kuumennuskammioon ja sekoitusastetta yrttihöyryn kanssa, muuttaen tuotettua tiheyttä ja makua. Venttiilissä on kolme säätöasentoa — valitse alhainen ilmavirta muhkeille pilville, tai suuri ilmavirta, jotta saat pehmeimmät tuntemukset.


Jos siinä ei vielä ole tarpeeksi muokkausominaisuuksia sinulle, niin FocusVape Pro S Premium sisältää bubbler-liitännän. Se on helppo täyttää vedellä, ja napsauttaa kiinni laitteeseen. Bubbler replikoi jäähdytystunnelmaa, kuplien ääniä ja bong-makutuntumaa.


Erittäin suorituskykyinen

160 °C lämpötila-alueen säätömahdollisuuden ohella, FocusVape Pro S Premium tarjoaa useita suorituskykyisiä ominaisuuksia. Tämä vaporisaattori toimii Samsung 3200mAh 18650-koon akulla, jolla on yksi matkalaitteiden akkujen suurimmista kapasiteeteista. Ja mikä parasta, tämä akku on käyttäjän vaihdettavissa, joten voit vaihtaa sen uuteen, saaden sessiosi pidempikestoisiksi. Voit käyttää myös FocusVapea latauksen aikana, laitteen "pass-through" tekniikan ansiosta.


Tehokas suorituskyky ei kuitenkaan merkitse suuria teknisiä taitoja. FocusVape-laitteen syvä kammio on helppo ladata - käännät vain suukappaletta, saattaaksesi sen esille. Kammion viisto reuna ehkäisee vuodot. Kun kammio on täynnä, höyrystin lämpenee nopeasti, alle 35 sekunnissa. FocusVape laitteen konvektiolämmitys tekniikka tuottaa puhdasta paahtoa, jättäen vähän jäämiä, ja tehden tämän laitteen yhdeksi markkinoiden helpoimmaksi laitteeksi puhdistuksen kannalta.


Kaiken huipuksi, FocusVape Pro S Premium vaporisaattorissa on paljon lisätoimintoja, jotka lisäävät elämyksiäsi. Tässä höyrystimessä on automaattinen virrankatkaisu, turvallisuutta lisäämään. Viiden minuutin kuumennusajan, ja kolmen minuutin unitilan jälkeen, laite sammuu, ehkäisten ylikuumenemisen. Tätä täydentää laitteen värähtelyominaisuus käynnistyksen aikana, jolloin voit tietää, milloin FocusVape on toiminnassa. Vaporisaattori värisee myös silloin, kun haluttu lämpötila on saavutettu, joten sinun ei tarvitse katsoa näyttöä, odottaessasi laitteen käyttökuntoon tuloa. Toinen hyödyllinen toiminto, joka tekee sessioista vaivattomia, on FocusVape Pro S Premium muistitoiminto - viimeinen käyttämäsi asetus tallentuu seuraavaan sessiota varten, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että unohdat sen täydellisen lämpötilan, jonka olet jo löytänyt.


Korkeatasoista suunnittelua

Suunniteltuna käytettäväksi missä tahansa, ja kaikkialla, FocusVape Pro S Premium on pienikokoinen ja kevyt, vain 180g. Vaikka saatat ajatella, että tällainen pieni laite on tyypillisesti heikkolaatuinen, on kuitenkin vahva FocusVape on valmistettu parhaista materiaaleista. Sen ulkokotelo on valmistettu anodisoidusta lentokonealumiinista, joka takaa tämän höyrystimen kulutuskestävyyden. Syvä, palonkestävä keraaminen kammio, pitää sisällään runsaan 0,5 g yrttimäärän - se on juuri sopivan kokoinen nautittavan pitkää soolosessiota varten. Niin ikään, suukappale on valmistettu kestävästä Pyrex-lasiputkesta, jota tukevat kullattu, kolminkertainen suodatusjärjestelmä, sekä lämmönpoiston ilmatunneli. Suljetun ja eristetyn ilmatunnelinsa ansiosta, FocusVape Pro S Premium tuottaa puhdasta, maukasta höyryä.


Tämä vaporisaattori on varustettu myös OLED-näytöllä, ja kaksipainikkeisella säädöllä, jotta lämpötilan, ja asetusten säätö olisi helppoa. Näytöllä näkyy myös reaaliaikainen akun varaustasotaso, mikä varmistaa sen, että istunto ei koskaan keskeydy odottamattoman sammumisen vuoksi.

 

Takuu

MagicVaporizer kaupan myymät FocusVape Pro S Premium-vaporisaattorit ovat täysin autenttisia, ja niillä on takuu 1 vuoden takuu.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja FocusVape
Koko (pituus x leveys x korkeus) 2,3 x 2,3 x 17,2 cm
Vaporisaattorin Paino 180 g
Tyyli Black, Silver or Gun Metal
Virranlähde 3200mAh Li-ion battery
Lämpöelementti Ceramic chamber (convection)
Höyryntoimitustapa Direct / Bubbler
Valmistusmaa China
Takuu 1 year

Arvostelut FocusVape S Pro Premium

Keskimääräinen Arvio :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: FocusVape S Pro Premium

Miten arvioisit tämän tuotteen? *