Hydrology 9

Rating:
4.35

239 €

SKU
ignore-this-71
Saa sähköpostia, kun tuote on taas varastossa.
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Hydrology 9 - Borosilikaattilasiputki
Hydrology 9 - Borosilikaattilasiputki
11,25 € 15 €

Täytyykö sinun korvata borosilikaattilasiputki, joka tuli Hydrology 9 -vaporisaattorin mukana? Siinä tapauksessa tämä varaosa on sinua varten.

Sen pituus on 7 cm ja halkaisija 4,5 cm.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Hydrology 9.

Ominaisuudet

 • Edistyksellinen hydraulitekniikka
 • Bongin kaltainen kokemus
 • Maukas ja pehmeä höyry
 • Sisäänrakennettu sekoitustyökalu
 • Tehokas akku
 • Tarkka lämpötilan ylläpito
 • Helppokäyttöinen

Kenelle Hydrology 9 on?

Hydrology 9:ää pidetään yhtenä markkinoiden teknologisesti edistyneimmistä vaporisaattoreista. Se on loistava valinta kokeneille vapettajille, jotka haluavat viedä vapettamisen äärirajoille. Tämän vapon luomiseksi on tehty intensiivistä tutkimusta bongin käytön tunteen replikoimiseksi ja parhaan mahdollisen höyryn takaamiseksi. Siinä käytetään ainutlaatuista hydraulijärjestelmää ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka yhdessä futuristisen muotoilun kanssa tekevät siitä todella edukseen erottuvan vaporisaattorin.

Innovatiivinen nestesuodatus

Hydrology 9:n sisällä on monimutkainen hydraulinen suodatusjärjestelmä, joka jäähdyttää höyryä tehokkaasti veden avulla sen jälkeen, kun voimakkaan makuiset höyrypilvet ovat muodostuneet. Syy tämän tyyppisen suodatusjärjestelmän valinnalle on toistaa sekä bongin maku että tunnelma, joka tarjoaa todella ainutlaatuisen kokemuksen verrattuna kaikkiin muihin kannettaviin vaporisaattoreihin.

Se ei ole aivan taskukokoinen, mutta se on silti kannettava ja helppo kuljettaa, eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia odottamattomista vuodoista. Huolimatta siitä, että järjestelmässä on vettä, koko tämän vapon rakenne on suunniteltu 100-prosenttisesti roisketiiviiksi.

Tasainen lämmönjakelu

Toisin kuin monet muut vapot, mitkä tekevät yrttien sekoittamisen session aikana tasaisen höyrystymisen varmistamiseksi monimutkaiseksi, Hydrology 9 tekee kaiken kovan työn puolestasi. Tässä vaporisaattorissa on sisäänrakennettu, lämmönkestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu sekoitustyökalu, joka on integroitu alemman pesän kanteen, jonka avulla voit sekoittaa yrtit tehokkaasti pienellä vaivalla. Se auttaa vähentämään hävikkiä ja varmistaa, että saat yrteistäsi maksimaalisen vaikutuksen joka kerta.

Tarkka lämpötilan seuranta

Hydrology 9 on varustettu edistyneellä mikroprosessorilla lämpötilan optimaalisen ylläpidon ja hallinnan varmistamiseksi. Kun olet valinnut haluamasi lämpötilan, tämä sisäänrakennettu prosessori seuraa tarkasti laitteen lämpötilaa ja pitää sen aina vakaana. Koska se säätelee lämpötilaa millisekuntien sisällä minkäänlaisten heilahtelujen estämiseksi, on taattua, että saat nauttia vakaasta tasaisesta lämpötilasta koko sessiosi ajan - ilman vaivaa tai asetusten muuttamista.

Helppokäyttöinen

Vaikka Hydrology 9:n järjestelmä voi kuulostaa monimutkaiselta, sen käyttö on todella helppoa! Paina vain virtapainiketta kolme kertaa peräkkäin aktivoidaksesi lämmitysprosessin. Lämmitysprosessin seuraamiseksi sinun tarvitsee vain tarkastella valopohjaista ohjausjärjestelmää.

Lämmitys vie vain 60 sekuntia ja heti kun alin lämpötila on saavutettu, kirkkaan sininen LED-valo syttyy. Vaihtelevat vaaleat värit syttyvät riippuen lämpötilasta, joka pitää sinut ajan tasalla sen hetkisestä lämpötasosta. Laitteessa on myös hyödyllinen LED-näyttö, joka näyttää tarkat akun lukemat. Akku on sisäänrakennettu, kapasiteetti on 2000 mAh ja se voi kestää jopa vaikuttavat 15 sessiota.

Takuu

Kaikki Hydrology 9 -vaporisaattorit, joita myy Cloudious 9:n valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niille on annettu 2 vuoden takuu.

Hydrology 9

Sisältö

 • Hydrology 9 -vaporisaattori
 • USB-johto
 • Pesätyökalu
 • Puhdistusharjat (2)
 • Käyttöopas
Hydrology 9

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 4,5 × 17,6 cm
Paino: 413 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 60 sekuntia
Voimanlähde: Akku (2000 mAh)
Lämpötila: 170°C - 210°C
Valmistaja: Cloudious 9
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Write your own review about Hydrology 9
Olet arvostelemassa:Hydrology 9
Rating