Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Hydrology 9

209 €

239 € Säästä 30 €

Hydrology 9 Vaporizer
Hydrology 9 Vape Hydrology 9 - Capsule Hydrology 9 - Chamber Hydrology 9 - Cleaning Kit Hydrology 9 - Parts Hydrology 9 - Design Hydrology 9 - Included Hydrology 9 - Package Hydrology 9 Vaporizer

209 €

239 € Säästä 30 €

Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas varastossa
Lataa...

Hydrology 9 on yksi markkinoiden ainutlaatuisimmista vaporisaattoreista tällä hetkellä, mutta se ei ole sattumaa. Sen menestys perustuu aina Cloudious 9:n tutkimusperusteisesta lähestymistavasta vaporisaattorin designiin. Yritys otti käyttäjien tarkat mieltymykset ja tarpeet huomioon luodessaan Hydrology 9-vaporisaattoria, käyden läpi lukuisia tarkastuksia ja optimisaatioita, jotta kaikki komponentit olisivat juuri oikeanlaisia. Tuloksena tästä on innovatiivinen, hydraulinen kuiville yrteille tarkoitettu vaporisaattori, joka on täydellinen käyttäjille, jotka etsivät nykyaikaista, korkealaatuista laitetta yksityiseen käyttöön.


Vaikka Hydrology 9 on teknisesti kannettava, 17.5cm pitkä ja 4.5cm leveä laite ei ole varsinaisesti taskukokoinen. Mutta se ei haittaa, koska vaikka se ei olisikaan ensisijainen matkavaihtoehtosi, se näyttää todella futuristiselta. Avaruustason ruostetta hylkivästä eloksoidusta alumiiniseoksesta ja borosilikaattilasista valmistettu vaporisaattori on sekä tyylikäs että tehokas. “Valomiekkavaporisaattoriksi”, kiitos sen LED-valojärjestelmän, kuvailtu Hydrology 9 omaa samankaltaisia futuristisia ominaisuuksia. Tarkan lämpötilanhallinnan ja älykkään lämmönjakelun ansiosta tämän laitteen kohokohta on sen vedenpitävä vedensuodatusjärjestelmä. Joten jos etsit perinteistä bongikokemusta ilman polttamisen negatiivisia vaikutuksia, tämä vaporisaattori on ehdottomasti sinua varten.


Saatavilla Hopean värisenä.

Kohokohdat 

 • Ainutlaatuinen vaporisaattori vedensuodatuksella
 • Vedensuodatusjärjestelmä bongimaista kokemusta varten
 • 2000 mAh uudelleenladattava akku kestää jopa 15 istuntoa
 • Sisäänrakennettu sekoituslaite
 • Tyylikäs ja jykevä alumiininen ja lasinen runko
 • Automaattinen lämpötilanhallinta
 • Helposti ymmärrettävät LED-osoittimet
 • Ainutlaatuiset, säädettävät ilmaventtiilit

 

Lisävarusteet (sisältyy)

 • AC-adapteri
 • Latauskaapeli
 • Puhdistussetti

 

Nesteen suodatus matkii bongikokemusta

Tämän vaporisaattorin pääominaisuus piilee sen nimessä: Hydrology. Tarkoituksenaan vastata bongin tuntua ja Makua, Hydrology 9 sisältää innovatiivisen, hydraulisen  suodatusjärjestelmän, joka vie istuntosi uusiin sfääreihin. Höyry jäähtyy vedellä, kun sitä vedetään ainutlaatuisen “tunneliputken” läpi, tuottaen paksua, maukasta ja pehmeää pilveä jokaisella kerralla. Mikäli sinua huolestuttaa, miten tämä vaikuttaa laitteen kannettavuuteen, älä huoli – Cloudious 9 on tehnyt kaikkensa varmistaakseen, että kaikki järjestelmän komponentit ovat täysin vedenkestäviä riippumatta siitä, mihin suuntaan sitä kallistaa. Lisäksi parasta tässä bongin kaltaisessa kokemuksessa on se, että se ei aiheuta polttamisen kaltaisia terveysongelmia; suodatusjärjestelmä itse asiassa vähentää karsinogeenien sisäänhengitystä.

 

Erityinen lämmitysjärjestelmä höyrystää tehokkaasti

Tehokkuus on Hydrology 9:n lämmitysjärjestelmän keskiö. Monien vaporisaattoreiden tapaan tässä laitteessa on korkealaatuinen konduktiopesä, joka lämmittää yrttiäsi 18 x 10 mm posliinikammiossa. Markkinoiden monista muista vaihtoehdoista poiketen tässä vaporisaattorissa on kuitenkin myös joitakin älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät istunnoista vaivattomia. Ensimmäinen on lämpötilan hallinta. Kun olet valinnut haluamasi lämpötilan, Hydrology 9:n sisällä oleva mikrosiruprosessori seuraa laitteen lämpötilaa ja pitää sen vakaana, säätäen sitä millisekunneissa. Toinen hyödyllinen ominaisuus tässä laitteessa voittaa konduktiopesien pääasiallisen haittapuolen: lämmönjakelun. Mikäli konduktiohöyryssä olevaa yrttiä ei sekoiteta istunnon aikana, se ei höyrysty tasaisesti. Cloudious 9 voittaa tämän sisäänrakennetulla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla sekoituslaitteella, jonka avulla on helppoa sekoittaa kammiota tarvittaessa. Tämä säästää roskia sekä varmistaa, että saat haluamastasi yrtistä irti täyden tehon.

 

Yksinkertaiset LED-valot valaisevat tietä

Hydrology 9-vaporisaattorissa on ehkä monimutkaiset rakenteet, mutta se ei tarkoita sitä, että se olisi vaikeakäyttöinen. Se on itseasiassa erittäin yksinkertainen aloittelijallekin, kiitos valoilla toimivan hallintajärjestelmän. Kun olet täyttänyt yrtti- ja vesikammion, kolme nopeaa virtapainikkeen painallusta käynnistää vaporisaattorin ja virtavalo välähtää vihreänä. Nopean 60 sekunnin lämmityksen jälkeen syttyy sininen LED-valo, joka osoittaa, että laite on nyt aktiivinen matalimmalla lämpötilalla. Lämpötila-asetuksia on neljä lisää, joista jokaista edustaa oma väri – sininen on matalin lämpötila, ja seuraavaksi on keltainen, sitten oranssi, violetti ja korkeimmalla lämpötilalla punainen. Myös akun kesto näkyy LED-valolla – vihreä tarkoittaa täyttä akkua, sininen osittain täyttä akkua ja punainen tarkoittaa, että vaporisaattori täytyy ladata.

 

Takuu

Kaikki yrityksen MagicVaporizers, joka on Cloudious 9:n valtuutettu jälleenmyyjä, myymät Hydrology 9-vaporisaattorit ovat aitoja, ja niissä on 2 vuoden takuu.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja Cloudious9
Koko (pituus x leveys x korkeus) 4,5 x 4,5 x 17,6 cm
Vaporisaattorin Paino 431 g
Tyyli Silver
Virranlähde Battery
Lämpöelementti Ceramic Heating Chamber (Conduction)
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa Designed in Fremont, California (USA). Manufactured in China
Takuu 2 years

Arvostelut Hydrology 9

Keskimääräinen Arvio :

4.3 Perustuu 3 arvostelut
 • 5 Star
   2
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Crazy power

Namemore
The hydrology is crazy efficient and crazy smooth. It is like love at first sight and at first taste. How can anyone refuse such a solid and effective vape? Okay, let’s talk about this little piece of magic. First,it uses a unique water filtration technology that takes vaping experience to the next level with smooth and light hits. The device doesn’t get hot because it is made so that heat is evenly distributed. Battery life is also very impressive, lasting to around 15 full sessions. So many of past problems with other vaporizers were effectively remedied and considered in the making of the hydrology. Some things are just worth having, and the hydrology 9 is one of those things.

Good idea but not perfect execution

Banjo
I understand what the rave is about when I tried this vape. I mean, this is the product you get when manufacturers listen to customers and use their input to improve on a device. Overall, this is a smart and practical device. Also one of the healthiest around. Many issues pertaining to maintenance, batteries, liquid vapes are all addressed. One thing I will say is that I did have a hard time with the LED indicators that correspond to certain temperatures. Maybe I am getting old or you know, just used to straightforward numbers, but I easily get confused with controlling the temp via color indicators. Just a small issue. I’m sure I’ll get used to it in no time. All in all, best vape in the market.

Gamechanger

Panos
Oh my goodness, are you kidding me? The Hydrology 9 is a demigod in the vape market. Really, it sets the standard at a different level and challenges other vape manufacturers to think outside the usual. Just from reading and watching the reviews, I got so hyped and excited into buying this vape and couldn’t contain myself when it was finally delivered. Okay, this was quite an investment but who cares when you get this carefully though out and majestic device! It doesn’t just look nice, manufacturers went out of their way to make it entertaining with LED lights! I am still discovering this wonderful piece of art, but I’m already loving and enjoying it so much!

3 Nimike(ttä)

/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Hydrology 9

Miten arvioisit tämän tuotteen? *