Hydrology 9 NX

Rating:
Hydrology 9 NX 4.5 5

299 €

SKU
ignore-this-90
Ilmainen toimitus
Katso lisää grindereitä
Näytä lisää lisätarvikkeita

Ominaisuudet

 • Uusin versio (2024.05)
 • Tyylikäs muotoilu anodisoidulla alumiinirungolla
 • Integroitu vesisuodatin
 • Vaihdettavat lämmityskammiot yrteille ja tiivisteille
 • Laaja lämpötila-alue (Yrtit: 180°C - 235°C. Tiivisteet: 290°C - 410°C)
 • Magneettinen USB-latausportti
 • 1900 mAh:n irrotettava ja vaihdettava akku
 • Helppo pääsy puhdistamista varten

Kenelle Hydrology 9 NX on?

Hydrology 9 NX on kaksitoimintoinen vaporisaattori, joka on suunniteltu sekä toimivaksi että hauskaksi käyttää. Uudet päivitykset sisältävät erityiset kammiot yrteille ja tiivisteille, joissa jokainen yksityiskohta on huolellisesti harkittu, mukaan lukien täydellisesti sopivat osat korkealaatuisista materiaaleista sekä magneettiset osat, jotka helpottavat sen täyttämistä ja puhdistamista.

Jos etsit all-in-one vaporisaattoria, joka pystyy käsittelemään kaikkea kuivista yrteistä tiivisteisiin, Hydrology 9 NX on juuri se mitä tarvitset. Sisäänrakennetun vesisuodatusjärjestelmän ja jäähdytysominaisuuksien ansiosta se tarjoaa tasaisen ja maukkaan höyryn vuosikausia.

Roiskevesitiivis muotoilu

Hydrology 9 NX toimitetaan valmiiksi koottuna, mutta yläosa on ruuvattava irti, jotta sen voi täyttää vedellä. Roisketiivis rakenne varmistaa, ettei vettä pääse sähkökomponentteihin.

Yrttilämmityskammio

Hydrology 9 NX:n hybridilämmityskammio yrteille varmistaa, että yrtit kuumenevat tasaisesti ja perusteellisesti. Tämä kammio hyödyntää kaksikerroksista lämmitystekniikkaa, mikä tarkoittaa konvektion yhdistämistä konduktiolämmitykseen, jotta saat joka kerta tehokkaan ja hyvänmakuisen höyryn!

Tiivistekammio

Upouudessa tiivistekammiossa on vallankumouksellinen lämmitystekniikka, ja sitä voidaan käyttää joko kvartsilasimaljan tai keraamisen kulhon kanssa halutusta lämpötilasta riippuen. Tämä lämmitysjärjestelmä takaa tehokkaan lämmöntuoton, samalla kun se kattaa kaikki kulhon alueet jättämättä kylmää rakoa.

Säädettävä lämpötilan säädin

Hydrology 9 NX:ssä on anturi, joka tunnistaa lämmityskammion ja säätää lämpötilatasot automaattisesti, jotta saat tarkat asetukset sekä tiivisteille että yrteille.

Voit muuttaa haluttua lämpötilaa kääntämällä Hydrology 9 NX:n alaosassa olevaa säädintä. Valittavana on 6 eri lämpötilavaihtoehtoa: 180°C - 235°C yrteille ja 290°C - 410°C tiivisteille, kuten öljylle tai vahoille.

Lämpötilatasoa edustavat sininen (matalin), vaaleansininen, keltainen, violetti, punainen ja valkoinen (korkein). Tämän värikoodatun järjestelmän avulla voit helposti tietää, mikä lämpötila on asetettu, ja se helpottaa säätämistä ilman näyttöä katsomista.

Hydrology 9 NX pysyy asetetussa lämpötilassa kaksi minuuttia ennen kuin se siirtyy valmiustilaan ja pysyy sitten valmiustilassa, kunnes se sammutetaan tai se sammuu automaattisesti 10 minuutin kuluttua.

Vaihdettava akku

Toinen päivitys alkuperäisestä Hydrology 9:stä on akku, joka on sekä tehokkaampi (1900 mAh) että voidaan vaihtaa. Vaihdettavan akun avulla voit pidentää laitteesi käyttöikää ostamalla uuden laitteen sijaan uusia akkuja. On hyvä idea ostaa ylimääräinen akku alusta alkaen, jos aiot viedä 9 NX:n pitkille matkoille ilman latausmahdollisuutta.

Testauksen aikana havaitsimme, että täyteen ladattu akku pystyy höyrystämään yrttejä noin 5–7 kertaa ja tiivisteitä noin 10–12 kertaa.

Magneettinen USB-latausportti

Tässä Hydrology 9:n uudessa versiossa on päivitetty laturi, ja siinä on nyt magneettinen liitäntä, joka tekee yhdistämisestä helpompaa kuin koskaan ennen. Kun laite on kytketty laturiin, se vilkkuu punaisena, kunnes akun täysi kapasiteetti on saavutettu noin tunnin kuluttua latausprosessin alkamisesta. Valo muuttuu vihreäksi, kun se on ladattu täyteen, joten tiedät heti, kun se on valmis!

Puhdistusvälineet mukana

Vaporisaattorin puhdistaminen on helppoa mukana toimitetuilla korkealaatuisilla puhdistusvälineillä. Harjojen avulla on helppo puhdistaa tämän koneen kaikki osat milloin tahansa, mikä pitää sen toiminnassa pitkään!

Takuu

Kaikki Hydrology 9 NX -vaporisaattorit, jotka myy Cloudious 9:n valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niille on myönnetty 2 vuoden takuu.

Hydrology 9 NX

Sisältö

 • Hydrology 9 NX -vaporisaattori
 • Silikonikuori
 • Magneettinen lataussarja
 • Yrttilämmityskammio
 • Tiivistelämmityskammio
 • Kvartsilasinen kulho
 • Keraaminen kulho
 • Magneettinen suukappaleen kansi
 • Sekoitustyökalut
 • Puhdistusvälineet
 • Käyttöopas
Hydrology 9 NX

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 4.5 × 4.5 × 17.5 cm
Paino: 413 g
Lämmitys: Hybridi (Konvektio+Konduktio)
Lämmitysaika: 30 sekuntia
Voimanlähde: Akku (1900 mAh)
Lämpötila: Yrtit: 180°C - 235°C / Tiivisteet: 290°C - 410°C
Valmistaja: Cloudious 9
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Hydrology 9 NX