COVID-19 ei vaikuta varastomme toimintaan. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

IOLITE WISPR 2

Rating:
4.65

119 € 129 € Sinä säästät: 10 €

SKU
ignore-this-26
Uusin versio! (2020.09)
On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 500 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 500 g, 17,64 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

"Vapor Optimizer" IOLITE-vaporisaattoreille lisää höyryn tiheyttä
IOLITE - "Vapor Optimizer"
18,75 € 25 €

"Vapor Optimizer" on suunniteltu parantamaan höyryn tiheyttä lisäämällä 3 ylimääräistä lämpöpiikkiä lämmityskammioon. Koska IOLITE-vaporisaattoreilla on melko suuret kammiot, tämä lisävaruste tiivistää tilan ja lisää yrttien uuttoastetta noin 15%.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: IOLITE Original ja IOLITE WISPR 2.

Nämä IOLITE-vaporisaattorien suojaverkot menevät täyttöpesään ja estävät yrttiosien pääsyn suukappaleeseen
IOLITE - Suojaverkot
6,75 € 9 €

3 kappaletta ruostumattomasta teräksestä valmistettuja suojaverkkoja käytettäväksi suukappaleen täyttöpesässä yrttimateriaalin läpikulun estämiseksi.

Sisältää:

 • Suojaverkot (3)
 • Suojaverkon pidikkeet (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: IOLITE Original ja IOLITE WISPR 2.

Nämä tiheät suojaverkot estävät jopa yrttien hienoimmat osat ja pitävät IOLITE-vaporisaattorisi ilmatien puhtaana
IOLITE - Tiheä suojaverkkosarja
6,75 € 9 €

Kuuden kappaleen pakkauas hienojakoisia suojaverkkoja IOLITE Original ja IOLITE WISPR 2 -vaporisaattoreille. Näitä suojaverkkoja käytetään samalla tavalla kuin tavallisia suojaverkkoja, mutta ne on suunniteltu estämään pienempiä hiukkasia pääsemästä läpi.

Sisältää:

 • Tiheä suojaverkko (6)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: IOLITE Original ja IOLITE WISPR 2.

Tämä on täyttöpesä (ja suukappale) IOLITE WISPR 2 -vaporisaattorille siinä tapauksessa, että joudut vaihtamaan alkuperäisen
IOLITE WISPR 2 - Täyttöpesä
29,25 € 39 €

Korvaava suukappale ja täyttöpesä IOLITE Original -vaporisaattorille.

Sisältää:

 • Täyttöpesä (1)
 • Joustava pilli (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: IOLITE WISPR 2.

Ominaisuudet

 • Lämmitys butaanikaasusta
 • Nopea lämmitysaika (30 sekuntia)
 • Helppokäyttöinen
 • Kevyt, taitettavalla suukappale
 • Ainutlaatuinen muotoilu
 • Jopa 2,5 tuntia käyttöä yhdellä täytöllä
 • Päivitetty butaanijärjestelmä

Kenelle IOLITE WISPR 2 on?

Jos arvostat sekä tyyliä että tarkoitusta vaporisaattoria valittaessa, WISPR 2 on erinomainen valinta. Siinä on ainutlaatuinen ulkokuori, jota on saatavana monissa väreissä ja joka on sekä erottuva että silmää miellyttävä. Jos arvostat vapettamista kodin ulkopuolella, arvostat päivitettyä butaanilämmitysjärjestelmää, joka takaa pehmeän, maukkaan höyryn jokaisella sessiolla. Koska se toimii kokonaan butaanikaasulla, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia akunkestosta tai löytää pistorasiaa, josta ladata.

Kätevä suunnittelu

WISPR 2:n huippuluokan suunnittelun ansiosta voit nähdä butaanipolttoaineen määrän silloin, kun sitä pidetään pystyasennossa, mikä tarkoittaa, että tiedät aina, milloin laite tarvitsee täyttöä, täten polttoaine ei koskaan lopu yllättäen. Toinen ominaisuus on taitettava silikonisuukappale, joka voidaan helposti piilottaa, kun sitä ei käytetä, joten WISPR 2 on helppo tuoda mukana melkein missä tahansa suuressa taskussa tai laukussa.

Nopea lämmitysaika

WISPR 2 pystyy saavuttamaan 210°C:n huippulämpötilansa vain 30 sekunnissa, tehden siitä täydellisen nopeaan sessioon, kun haluat päästä vapettamaan. Erinomaisen tehokas butaanilämmitysjärjestelmä tarkoittaa, että pehmeä, tiheä höyry tuotetaan heti lämpenemisen jälkeen ja että yrttisi höyrystetään perusteellisesti.

Vaikuttava kesto

WISPR 2:n täyttö vie vain 10 sekuntia, ja täyden täytön jälkeen tällä vapolla voi höyrystää vaikuttavan 2,5 tunnin ajan. Raskaan pariston puutteen vuoksi se on erittäin kevyt ja täydellinen tuodaksesi mukaasi esimerkiksi retkille ja festivaaleille. WISPR 2 tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn edulliseen hintaan, joka takaa vaikutuksen sekä aloittelijoille että kokeneemmille vapettajille.

Helppo käyttää & puhdistaa

WISPR 2:n irrotettava suukappale on erittäin helppo pitää puhtaana säännöllisesti. Suukappaleen epähuokoinen rakenne takaa optimaalisen hygienian, sillä se on valmistettu premium-silikonista. Tätä vapoa voivat käyttää aloittelijat, joilla on vain vähän kokemusta vaporisaattoreista, koska se on suunniteltu helppokäyttöisyys mielessä - ja se todella näkyy. Se voidaan kytkeä päälle yhdellä painikkeella, ja sinun tarvitsee vain odottaa 30 sekuntia maksimilämpötilan saavuttamiseksi ja olet valmis aloittamaan tyhjenemisen.

Tyylikäs ulkonäkö

WISPR 2:n moderni muotoilu tekee tästä vaporisaattorista todella joukosta erottuvan. Jos etsit jotain ainutlaatuista, toisin kuin monet nykyajan kannettavista pelkistetyistä vaporisaattoreista joilla on kaikissa samannäköinen kiiltävä pinta, WISPR 2:n ulkokuvio on esteettisesti miellyttävä ja näyttää hyvältä koristeena, kun et käytä sitä.

Takuu

Kaikilla MagicVaporizersin myymillä IOLITE WISPR 2 -vaporisaattoreilla on 2 vuoden valmistajan takuu, rajoitettu normaaliin käyttöön.

IOLITE WISPR 2

Sisältö

 • WISPR 2 -vaporisaattori
 • Suukappale
 • Kantokotelo
 • Huoltotyökalu
 • Täyttöpesä
 • Tiheä suojaverkko
 • Piipunpuhdistin (2)
 • Suukappaleen suojat (2)
 • Käyttöopas
IOLITE WISPR 2

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 8,6 x 2,8 x 7,0 cm
Paino: 126 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 30 sekuntia
Voimanlähde: Butaani
Lämpötila: 210°C
Valmistaja: IOLITE
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Irlanti
Olet arvostelemassa:IOLITE WISPR 2
Rating