Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Magic Flight - Virta-Adapteri 2.1

69 €
Magic Flight - Virta-Adapteri 2.1
Magic Flight - Virta-Adapteri 2.1 Magic Flight - Virta-Adapteri 2.1 Magic Flight - Virta-Adapteri 2.1 Magic Flight - Virta-Adapteri 2.1
69 €
Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas varastossa
Lataa...

Magic-Flight Virta-Adapteri 2.1 korvaa pattereiden tarpeesi ja on loppumaton virranlähde, kun se kytketään kotona tai autossa, pakettiin sisältyvällä autolaturilla. Se tarjoaa aina vakaan virranlähteen täydelliseen ja jatkuvaan sessioon sinun Launch Box:n kanssa.


Sisäänrakennettu tehon säädin antaa sinulle täyden kontrollin höyrystämiskokemukseesi mahdollistamalla Box:n käytön laajan lämpötilan asetusten valikoiman kanssa. Se toimii viileimmillä lämpötiloilla yrttiainesten kanssa ja kuumemmilla lämpötiloilla höyrystämään Vesipiipun Nauhan ja Tiivisteet. Uusi banaani-pistoke patterimalli sopii hyvin Launch Box:n kaikkiin versioihin ja varmistaa luotettavan yhteyden, joka pysyy, kun se on asetettu. Virta yhtyy Launch Box:iisi helposti painettavan -nappulan kautta, joka on sijoitettu patteriadapterin takaosaan, mikä tekee höyrystämisestä Launch Box:llasi helpomman kuin koskaan aiemmin.


Kuten aina Magic Flight:lla, he tarjoavat elinikäisen takuun tälle Magic Flight Virta-Adapteri 2.1:lle.