COVID-19: Varastossamme ei ole muutoksia. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää.
Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Metallimylly

29 €
Metallimylly - Onyx Black
Metallimylly - terävät hampaat Metallimylly  - 4 osaa Metallimylly  - koottuna Metallimylly - väreissä Metallic Blue jaOnyx Black Metallimylly - Metallic Blue Metallimylly  - työkalu Metallimylly - Onyx Black
29 €
29 €

MagicVaporizers-verkkokaupan metallimylly on täydellinen 4-osainen mylly, joka soveltuu täydellisesti kaikille aromaterapiasekoituksille. Halkaisijaltaan 4 cm ja korkeudeltaan 4,5 cm kokoinen mylly on helppo sovittaa taskuun. Itse jauhamiseen Metallimylly käyttää timantinmuotoisia teräviä metalllihampaita ,jotka pysyvät terävinä vuosien ajan. Haluamasi tuote sijoitetaan myllyn yläosaan ja jauhetaan siellä. Sieltä se putoaa alaosaan ja verkolle. Kaikki verkosta läpipääsevä jäämä kerääntyy pohjalle, josta se on helppo poistaa.


Mylly on CNC-työstetty yläilmakehään sopivasta alumiinista ja se tarkoitta, että tämän Metallimyllyn osat sopivat toisiinsa täydellisesti ja sitä että se on kestävä ja kevyt (95 g). Magneetit osissa napsauttavat osat kiinni ja pitävät ne toisissaan, kun jauhat tai kuljetat myllyä. Kun haluat käyttää sitä, niin avaat vain yläosan ja laitat sinne aromaterapiasekoituksesi, suljet sen ja käännät yläosaa jauhaaksesi. Avaa mylly ja totea sen taika!


Sisältää:

  • 4-osainen metallimylly

  • väline jäämien poistoon

  • kestävä kantolaukku


  • Saatavana Onyx Black ja Metallic Blue.