Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

PAX 2 Vaporisaattori

229 €

259 € Tallenna 30 €

PAX 2 - Värit
PAX 2 - Musta PAX 2 - Ulkonäkö PAX 2 - Sisältyy PAX 2 - Koko PAX 2 - Värit
 •  
 •  
 •  
 •  

229 €

259 € Tallenna 30 €

229 €

259 € Tallenna 30 €

We guarantee you the latest/newest vaporizer versions. We received this stock of PAX 2 Vaporisaattori on 29 Nov. 2016

5
Lue 5 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Tämä uusi, upea PAX 2 -vaporisaattori on Ploomin valmistama ja se on hyvin virtaviivainen suunnittelultaan ja  siinä on tehokas akku, sekä älykäs lämmitys- ja viilennysjärjestelmä käytön optimointiin. Se on suunniteltu San Fransiscossa ja siinä on elegantti anodisoitu alumiinipinta ja integroitu LED-indikaattori. PAX 2:ssa on 4 lämpötila-asetusta ja liiketunnistin sekä automaattijäähdytys ja se säätää itse käytön aikana optimitehon ja lämpötilan. Käyttö sujuu yhdellä napilla ja huoltoja ei juurikaan tarvitse tehdä. PAX 2:n käyttöjärjestelmä on yksinkertainen ja tehokas.PAX 2:een kuuluu myös magneetin sisältävä USB-latausasema , uudelleensuunniteltu kansi ja tehokas akku, joka lämmittää PAX 2:n alle minuutissa. Etsitkö käyttömukavuutta ja viihtyisiä hetkiä? PAX 2:ssa on Party Mode , joka taatusti tekee juhlistasi paremmat.


Verrattuna alkuperäiseen PAX 1 -vaporisaattoriin PAX 2 on akunkestoltaan 30 % parempi ja siinä on syvempi uunikammio, joka lämmittää tasaisesti parhaan höyryn aikaansaamiseksi. Näistä parannuksista huolimatta PAX 2 -vaporisaattori on vieläpä 25 % pienempi ja 10 % kevyempi kuin PAX 1.


Ploomin valmistama PAX 2 on laadukas kannettava vaporisaattori, joka mahtuu kätevästi taskuusi ja valmistaa puhdasta höyryä. Se on pieni ja kevyt, joten voit ottaa PAX 2 -vaporisaattorin helposti mukaasi ulos ja se lämpeneekin alle minuutissa. Sen muotoilu on virtaviivainen, tyylikäs ja kestävä ja tama tekeekin PAX 2:sta parhaimman kannettavan vaporisaattorin.


Saatavilla Charcoal (Musta), Platinum (Hopea), Topaz (Sininen) ja Flare (Punainen).

Ominaisuudet

 • Pienempi. Fiksumpi. Virtaviivaisempi.
 • Sopii taskuun
 • 4 optimoitua lämpötila-asetusta
 • Liiketunnistin automaattikatkaisulla
 • Ruostumattomasta teräksestä tehty täyttökammio
 • Ladattava Litium-ioni -akku asemalla
 • Juhla-asetus

 

Lisätarvikkeet (Sisältyvät)

 • 2x vaihdettavaa käyttöpäätä (1 litteä, 1 korotettu)
 • Magneettikansi
 • Magneettinen USB-laturi
 • Pullo isopropyyli alkoholia
 • 10x puhdistustyökalu

 

Kuinka käytät

PAX 2 on hyvin helppokäyttöinen. Ensimmäinen asia, joka kannattaa tehdä on lataaminen. Kun tuote on latautunut, poista magneettikiinnityksellä oleva käyttöpää ja täytä uunikammio. PAX suosittelee, että täyte pakataan tiiviisti, jotta käyttökokemus on paras mahdollinen.

 

Vaihda sitten kansi ja käyttöpää. Laitteesi tulee sekä litteällä että korotetulla päällä, valitse käyttösi niistä se, joka tuntuu sinusta paremmalta.

 

Kun käyttöpää on kiinnitetty, paina virtanappia. PAX 2 lämpenee vain muutamassa minuutissa. Valo vaihtuu purppurasta vihreään, kun se on käyttövalmis.

 

Lämpötila-asetukset

Laitteessa on neljä asetusta, mitkä näkyvät LED-valojen avulla. Voit säätää asetuksia jopa käytön aikana. Jos haluat vaihtaa asetuksia, niin pidä nappia alhaalla. Tiedät laitteen olevan lämmitysasetuksissa, kun valo vaihtuu vihreästä keltaiseen, sitten oranssiin ja viimein punaiseen. Päästäksesi pois asetuksista, niin pidä nappia uudelleen alhaalla tai ravista vaporisaattoria.

 

 • 182ºC – Alhainen
 • 193ºC – Medium
 • 204ºC – Medium-korkea
 • 216ºC – Korkea
 

Takuu

Kaikki PAX 2 -vaporisaattorit, jotka MagicVaporizers myy, ovat aitoja ja saat niihin 10 vuoden takuun.

Lisätietoja

Remove Compare Link Ei
Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja PAX Labs
Koko (pituus x leveys x korkeus) 2,2 x 3,1 x 9,8 cm
Vaporisaattorin Paino 92 g
Tyyli Charcoal (Musta), Topaz (Vesi), Flare (Punainen) ja Platinum (Hopea)
Virranlähde Akku
Lämpöelementti Ohut Kapton-kalvo (Konduktio)
Höyryntoimitustapa Suora
Valmistusmaa Suunniteltu San Fransiscossa, USA. Valmistettu Kiinassa
Takuu 10 vuoden takuu

Arvostelut PAX 2 Vaporisaattori

Keskimääräinen Arvio :

5 Perustuu 5 arvostelut
 • 5 Star
   5
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

A worthy successor

Dogbert
I have the pax 1 and wanted to upgrade as soon as I heard about a new pax device. It did not disappoint. Right out of the box I noticed the size and weight difference. The bigger oven makes for longer use in between. I am pleased by the additional heating setting. The product it self appears to be better constructed and feels much better in your hand. The one complaint I have is due to the raised end piece, the metal ball heats up and tends to get too hot. Outside of that it is an awesome product!

Get one if you can

Stephan
Just got my hands on PAX 2 and it is just great! So much improvement compared to the previous version; the vapour is plentiful no matter which setting you use and the unit is much more efficient when it comes to the battery life - it'll give you quite a few sessions before you need to recharge. Also, the vapour quality is so much better compared to PAX 1 -The material is heated eavenly and you can see this once you finished off your session and are about to empty the 'oven'. Finally, the new endpiece and the sensing technology really make the difference. Charging the unit is as easy as 1-2-3 and there's no coming back once you tried the PAX2.

Recommend PAX and mv

Comic book store guy
This thing is incredible. Turn it on, wait for it to warm, then have the time of the life. Easy as that. It's expensive, but if you go through a fair bit of aromatherapy blend and you feel like splashing out, this will probably be your favourite piece of technology.

I checked with Ploom USA and they told me magicvaporizer is an authorized reseller so no need to worry about fake units!!

Awesome

Herrera
I love this device. It is a sleek and lovely, anonymous device. I keep my low key black model on my kitchen countertop, nestled between the fancy vitamin tray and the trustworthy crockpot... Soo Handy ;)

Outstanding!

Perkele
After a week with this little guy I'm in love. It's incredibly small, well designed, and easy to use. A few tips to those who just got theirs, make sure you pack it tightly

The resistance isn't great but nothing to be put off by. The endpiece can get a little hot (especially if you use it a long time on the highest heat settings) and cleaning is a pain, but it more than makes up for it through sheer good looks, and ease of use.

If you're reading this then you're probably thinking about buying a PAX 2, my advice: do it!

5 Nimike(ttä)

/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: PAX 2 Vaporisaattori

Miten arvioisit tämän tuotteen? *