COVID-19 ei vaikuta varastomme toimintaan. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

Puffco Plus V2

Rating:
4.45

99 €

SKU
SKU2900
Saa sähköpostia, kun tuote on taas varastossa.
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 500 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 500 g, 17,64 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Puffco Plus V2 ominaisuudet

 • Vain konsentraateille (vaha tai öljy)
 • Uskomaton maku
 • Nopea lämpeneminen
 • Pieni ja tyylikäs
 • Valoilmaisin
 • Kaksi käyttötilaa
 • Sisäänrakennettu täyttötyökalu

Kenelle Puffco Plus V2 on tarkoitettu?

Jos nautit konsentraattien höyrystämisestä, on vaikea löytää parempaa vaporiaattoria kuin Puffco Plus V2. V2:n suurimpia parannuksia ovat uudelleen suunniteltu pidennettävä suukappale ja parannettu akku, mutta paljon pieniä päivityksiä on myös tehty mukavuuden parantamiseksi.

On harvinaista löytää näin pieni vapo, joka voi tuottaa höyryä joka maistuu niin hyvältä, ja on silti niin helppokäyttöinen. Sekä veteraanit että aloittelevat konsentraattien vapettajat nauttivat Puffco Plus V2:n yksinkertaisuudesta ja hyvin mietityistä ominaisuuksista. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän höyryn makua ja huomaamattomutta käytettäväksi kotona tai ulkona.

Pidennettävä suukappale

Plus V2:n suukappaleella on epätavallinen tiimalasin muoto, joka tuntuu luonnolliselta käyttää ja toimii myös täyttötyökaluna. Voit pidentää täyttötyökalua painamalla suukappaleen kärkeä alaspäin, jolloin konsentraattien lisääminen on helppoa, vaikka et olisikaan kotona.

Täyttötyökalu on käytön aikana suoraan suukappaleen alla ja kuumennuskammion päällä, jotta rikasteet lämpenevät perusteellisesti sekä johtamis- että konvektiolämmöllä.

Yhden painikkeen ohjaus

Kun kyseessä on vapokynät, yksinkertaisuus on tärkeintä. Puffco Plus V2:ssa on yksinkertainen yhden painikkeen ohjausjärjestelmä, joka on intuitiivinen ja helppo käyttää. Napauttamalla samaa painiketta muutaman kerran, voit aktivoida vapo-toiminnon ja selata kaikkia sen asetuksia.

Napauta painiketta viisi kertaa aktivoidaksesi sen, napauta painiketta neljä kertaa, jos haluat muuttaa lämpötila-asetusta, paina painiketta hengittäessäsi (enintään 8 sekuntia) tai napauta sitä kahdesti aloittaaksesi “sessio” -tilan 12 sekunnin jatkuvan höyryn tuottamiseksi. Kun olet valmis, sammuta yksikkö napauttamalla painiketta uudelleen viisi kertaa.

Valoilmaisin ilmoittaa, minkä lämpötila-asetuksen valitsit seuraavalla värijärjestelmällä:

 • Vihreä – 304°C
 • Sininen – 343°C
 • Valkoinen – 382°C

Jos valo on punainen, on aika ladata akku.

Käämitön keraaminen lämmityskammio

Puffco Plus V2:n keraaminen kammio on käämitön ja suunniteltu pitämään paljon konsentraattia (enintään 0,3 g) samalla lämmittäen sitä, mikä johtaa maukkaaseen höyryyn jokaisella vedolla.

Tämän rakenteen ansiosta Plus V2:n höyrystyslämpötilan saavuttaminen kestää hieman kauemmin kuin muilla konsentraatti-vaporisaattoreilla. Se tuottaa kuitenkin myös pehmeämpää ja mauttivampaa höyryä kuin vapot, jotka keskittyvät ensisijaisesti nopeuteen ja höyryn tiheyteen.

Huomaa, että keraaminen lämmityskammio voi kulua sen käyttötavan ja puhdistustiheyden mukaan. Jos aiot käyttää sitä usein, suosittelemme ylimääräisen lämmityskammion ostamista, jotta olet valmis vaihtamaan sen.

Parannettu akku

Puffco Plus V2:ssa on 520 mAh:n akku, joka on suunniteltu konsentraattien höyrystämiseen. Se on 15% enemmän kuin Puffco Plus V1:ssä, mikä riittää 30-50 vetoon. Sen mukana tulee USB-pikalaturi, joka lataa laitteen noin 35 minuutissa. Laturin valo on punainen latauksen aikana ja vihreä, kun se on valmis.

Helppo puhdistaa

Koska Puffco Plus V2:n lämmityskammio on keraaminen, se on helppo puhdistaa. Laitteen mukana on neljä puuvillapyyhettä, joiden avulla jäännökset on helppo pyyhkiä pois. Sekä suukappale että täyttötyökalu (silikonikärjen poistamisen jälkeen) voidaan puhdistaa liottamalla niitä isopropyylialkoholissa muutaman tunnin ajan.

Uunin puhdistamiseksi voit sulattaa melkein kaikki pysyvät jäämät suorittamalla “sessio” -tilan, mikä tekee siitä käytännöllisesti itsepuhdistuvan. Tukosten välttämiseksi sinun on suoritettava "sessio" -tila vähintään kerran jokaisen käytön jälkeen.

Takuu

Kaikki Puffcon valtuuttaman jälleenmyyjän MagicVaporizersin myymät Puffco Plus V2 -vaporisaattorit ovat täysin aitoja, ja niillä on yhden vuoden takuu elektronisten osien valmistusvirheille ja 1 kuukauden takuu lämmityskammiolle.

Puffco Plus V2

Sisältö

 • Puffco Plus V2 -vaporisaattori
 • USB-laturi
 • Grippi
 • Puuvillapyyhkeet (4)
 • Käyttöopas
Puffco Plus V2

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 13,3 x 1,3 cm
Paino: 58 g
Lämmitys: Hybridi (Konvektio+Konduktio)
Lämmitysaika: 12 sekuntia
Voimanlähde: Akku (520 mAh)
Lämpötila: 304°C - 382°C
Valmistaja: Puffco
Takuu: 1 vuosi (1 vuosi lämmityskammiolle)
Valmistusmaa: Kiina
Olet arvostelemassa:Puffco Plus V2
Rating