Vapman-vaporisaattori

Rating:
Vapman-vaporisaattori 5 5

173 €

SKU
ignore-this-101
Ilmainen toimitus
Kit:
Katso lisää grindereitä
Näytä lisää lisätarvikkeita

Ominaisuudet

 • Uusin versio (2023.05)
 • Valmistettu italialaisesta oliivipuusta
 • Ei kaapeleita tai akkuja – lämmitetään sytyttimellä
 • Kullattu kuparilämmityskammio
 • Suojaava mineraalikerros (vain Classic-versio)
 • Erilaisia ​​suukappalevaihtoehtoja
 • Helppokäyttöinen – höyryä alle 30 sekunnissa
 • Ainutlaatuinen kulhon muoto takaa tasaisen lämmön jakautumisen
 • Ympäristöystävällinen

Kenelle Vapman-vaporisaattori on?

Vapman yhdistää perinteisen italialaisen käsityön elementtejä moderniin sveitsiläiseen muotoiluun. Oliivipuun ulkopinta on hämmästyttävän kaunis, ja nerokkaan käsityötaidon ansiosta se on sekä tehokas että helppokäyttöinen.

Koska kyseessä on käsin lämmitettävä vapo, tarvitset vain Vapmanin, sytyttimen ja yrtit, joten se on täydellinen ulkoiluun, erityisesti patikalle. Jos etsit monipuolista vapoa, jota on helppo kuljettaa mukana ja käyttää ilman paristoja tai kaapeleita, Vapman-vaporisaattori on täydellinen sinulle.

Mitä eroa on Vapman Classicilla ja Vapman Purella?

Vapman Classicissa on erityinen kiillepinnoite, täysin vaaraton, jo vuosia ruoanlaitossa käytetty mineraali, joka toimii tehokkaana lämmönheijastajana ja estää puun hiiltymistä. Pinnoite sekä lisää tehokkuutta että pitää Vapmanin yhtä kauniin näköisenä kuin hankintapäivänä.

Kullattu kuparilämmityskammio

Kullattu kuparilämmityskammio on muotoiltu täydelliseksi, mikä johtaa erinomaiseen lämmönjohtamiseen ja nopeaan, tasaiseen höyrystymiseen. Lämmityskammion sisäänrakennetut messinkisuuttimet estävät butaanikaasun hengittämisen ja tuovat samalla raitista ilmaa kammioon.

Valmistettu italialaisesta oliivipuusta

Lämmityskammiota ympäröivä rengaskahva on valmistettu oliivipuusta, koska se on ympäristöystävällinen materiaali ja tulee Italiasta, jossa Vapman valmistetaan. Puu on todettu täydelliseksi materiaaliksi höyrystimille, koska se imee lämpöä, ei aiheuta vaaraa, mutta on myös kestävää ja kaunista!

Tyylikäs muotoilu takaa turvallisen käytön ja mukavan käsittelyn; näin voit keskittyä hengittämään syvään ilman, että sinun tarvitsee polttaa itseäsi kuumilla metalli- tai muoviosilla.

Säädettävä höyryn tiheys

Keskiosa, jonka asetat lämmityskammion päälle ja johon kiinnität suukappaleen, on myös valmistettu oliivipuusta ja siinä on kolme optimaalisesti sijoitettua ilmareikää, jotka tuovat raitista ilmaa. Vielä tiheämpiä höyrypilviä varten peitä yksi tai useampi reikä sormillasi.

Näyttö ja lämpösuojarengas ovat keskiosan alla ja ne voidaan helposti irrottaa syväpuhdistusta varten.

Saatavilla olevat suukappaleet

When buying a Vapman you’re also selecting a mouthpiece. Here are the five materials you can choose from:

POM-muovi

POM-muovi on pitkään ollut suosikkivalinta vapo-harrastajille, jotka haluavat nauttia harrastuksestaan ​​murehtimatta rikkoutuvasta lasista tai muista suukappaleissa tyypillisesti käytetyistä herkistä materiaaleista. Kestävyyden, helppojen puhdistusominaisuuksiensa ja korkeiden lämpötilojen kestävyyden ansiosta voit olla varma, että suukappaleesi kestää ajan hammassta aina 120 °C:seen asti.

Inox

Inox on korkealaatuinen ruostumaton teräs, jolla on erinomainen viimeistely. Tämä suukappale kävi läpi useita tuotantovaiheita saavuttaakseen laadun, joka mahdollistaa optimaalisen puhdistettavuuden ja maksimaalisen hygienian käyttäjille, jotka haluavat molempien maailmojen parhaat puolet: helppo puhdistaa laadusta tinkimättä!

Oliivipuu

Puu ei ole vain erinomainen materiaali kahvaa ja keskikappaletta varten, vaan se on myös loistava vaihtoehto materiaaliksi suukappaleelle. Oliivipuinen suukappale tekee vaikutuksen kevyellä painollaan, jonka ansiosta Vapmanin höyryä on helppo nauttia samalla, kun saat upean makuelämyksen!

Titaani

Metallien kuningas, titaani, on vahva ja kevyt. Sen hygieniataso on mitä korkein, mutta se täyttää silti kaikki muut vaatimukset. Sen täysi kauneus näkyy sen optimaalisella pintakäsittelyllä, joka sopii yhteen Vapmanin muotoilun kanssa.

Käsintehtyä borosilikaattilasia

Borosilikaattilasi on erittäin hygieeninen materiaali, joka ei sisällä haitallisia kemikaaleja tai jätä makua. Se ei värjää eikä ime hajuja ja se on myös 100 % kierrätettävä! Lasin pidempi höyrypolku ja jäähdytysominaisuudet tarkoittavat, että saat entistä mukavamman ja viileämmän höyryn.

Borosilikaattilasista valmistettu suukappale ei sisälly pakkaukseen ja se on ostettava erikseen.

Kuinka käyttää Vapmania

 1. Käännä yläosaa vastapäivään päästäksesi käsiksi kammioon.
 2. Täytä kammio yrteillä (täyttösuppilon avulla tai ilman).
 3. Asenna yläosa takaisin.
 4. Käännä Vapman kyljelleen ja lämmitä kultaista lämmityskammiota sytyttimellä.
 5. Muutaman sekunnin kuluttua käännä se takaisin ja nauti höyrystä hengittämällä sitä suukappaleesta.

Lämpötila, johon yrtit kuumennetaan, riippuu siitä, kuinka kauan lämmität lämmityskammiota. Jos höyry tuntuu kovalta ja kuumalta, se tarkoittaa, että olet lämmittänyt liian kauan ja jos höyryllä ei ole tarpeeksi makua, voit lämmittää hieman lisää. Jonkin ajan kuluttua saat otteen henkilökohtaisista höyrymieltymyksistäsi.

Heti kun makua ei enää ole, voit tarkistaa yrttien tilan. Kun yrtin väri muuttuu tummanruskeaksi ja ne haisevat ruosteiselle, ne eivät enää sisällä vaikuttavia aineita ja ne voidaan poistaa.

Ympäristöystävällinen

Koska Vapman käyttää vain sytytintä lämmitykseen, sähkökomponentteja tai paristoja ei tarvita, joten se on erittäin ympäristöystävällinen! Lisäksi kaikki Vapmanin osat voidaan vaihtaa, joten asianmukaisella hoidolla se kestää ikuisesti.

Takuu

Kaikki Vapman-vaporisaattorit, jotka myy Vapman-tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä, MagicVaporizers, ovat aitoja ja niillä on 2 vuoden takuu, joka on rajoitettu normaaliin käyttöön.

Vapman-vaporisaattori

Sisältö

 • Vapman-vaporisaattori
 • Suukappale [POM-muovi, Inox, puu tai titaani]
 • Täyttösuppilo
 • Hamppukotelo
 • Sytytin
 • Puhdistusharja
 • Ruuvimeisseli
 • Puulaatikko
 • Käyttöopas
Vapman-vaporisaattori

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 6.2 × 6.2 × 4.1 cm
Paino: 20 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 5-30 sekuntia
Voimanlähde: Sytytin
Valmistaja: Vapman
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Italia
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Vapman-vaporisaattori