Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

FAQ

Asiantuntevat työntekijämme rakastavat kysymyksiin vastaamista, eritoten vaporisaattoreihin liittyviin kysymyksiin.

Joitakin kysymyksiä meiltä kysytään jatkuvasti, joten olemme koonneet luettelon niistä kaikkien saataville. Jos et löydä vastausta omaan kysymykseesi täältä, lähetä kysymyksesi meille Asiakaspalvelu -sivun kautta, niin joku asiantuntevista työntekijöistämme vastaa siihen mielellään.

 

1. Mikä on vaporisaattori?

Vaporisaattori on laite, jolla voidaan uuttaa lämmön avulla aromeja ja tuoksuja tehokkaalla, nopealla tavalla. 

 

2. Mihin vaporisaattoreita käytetään?

Vaporisaattoreita käytetään lämmittämään erilaisia aromaterapiasekoituksia, jotta niiden aromit vapautuvat. Kautta historian ja ympäri maailmaa öljyjä, kuten eukalyptus-, rosmariini-, kamomilla-, jasmiini-, sitruuna-, ruusu-, salvia- ja timjamiöljyä, on käytetty hajusteissa ja suitsukkeissa niiden mielelle ja keholle hyödyllisten vaikutusten vuoksi.

 

3. Toimitatteko Euroopan ulkopuolella valmistettujen vaporisaattoreiden mukana adapterin?

Kyllä! Toimitamme kaikkien sitä vaativien vaporisaattoreiden mukana adapterin, joka toimii kaikissa Euroopan maissa Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja Sveitsiä lukuun ottamatta. Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinun täytyy hankkia sopiva adapteri.

 

4. Voinko tilata yksittäisiä vara-/custom-osia?

Kyllä, tietenkin. Varmistat vaporisaattorisi pitkän käyttöiän parhaiten, kun pidät sen puhtaana ja sen osat ehjänä. Tarjoamme täyden valikoiman vara- ja parannusosia jokaiselle myymällemme tuotteelle.

 

5. Minkälaista ylläpitoa yleensä vaaditaan?

Tärkein päivittäinen ylläpitotoimenpide on höyrystysjäämien poistaminen. Jokainen vaporisaattori vaatii hieman erilaista ylläpitoa, mutta useimmissa vaporisaattoreissa on irrotettava suojus, joka mahdollistaa vaivattoman vaihdon, ja monien vaporisaattorien mukana toimitetaan puhdistussarja, joka auttaa säilyttämään höyryn aromin. Jo vähäisellä hellällä huolenpidolla vaporisaattorisi pysyy puhtaana ja tarjoaa aromikkaita höyryjä pitkään.

 

6. Voiko oma ainekseni palaa vaporisaattorissani?

Ei yleensä. Joidenkin vaporisaattoreiden lämpötilaskaala on hyvin laaja ja korkeimmassa lämpötilassa jotkin herkät aromaterapeuttiset ainekset voivat syttyä palamaan. Jotkin vaporisaattorit, kuten Volcano, taas on suunniteltu niin, että ne eivät voi saavuttaa yli 230°C lämpötiloja, jolloin useimpien materiaalien syttyminen on mahdotonta. Varmista aina, että vaporisaattorisi lämpötila ei ylitä korkeinta höyrystymislämpötilaa.

 

7. Mikä lämpötila minun tulisi valita?

Vaikka täydellinen lämpötila riippuu käytetystä vaporisaattorista ja materiaalista, tiedät lämpötilan olevan oikea, kun näet läpikuultavaa, valkoista höyryä. Tuskin näkyvä höyry tarkoittaa usein sitä, että joko lämpötila ei ole riittävän korkea, uuttaminen on valmis ja on aika täyttää kammio uudelleen. Paras tapa löytää oma suosikkilämpötila on aloittaa matalalla lämpötilalla ja nostaa sitä hiljalleen, kunnes halutut aromit vapautuvat.

 

8. Kuinka kauan toimitus kestää?

UPS:n tavallinen toimitusaika EU:ssa on 1 - 4 arkipäivää ja EU:n ulkopuolelle 4 - 6 arkipäivää.

 

Yleensä ottaen lähetämme kaikki tilaukset 24 tunnin sisällä niiden vastaanottamisesta. Jos käytät hyväksesi ilmaista toimitustamme, voit odottaa saavasi pakettisi jopa 3 arkipäivän sisällä. Vaikka maksujenkäsittely voikin joskus viivästyttää toimituksia, yli 80% tilauksistamme jaetaan 5 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Muista, että viikonloppuna tehtyjä tilauksia ei välttämättä lähetetä ennen seuraavaa arkipäivää.

 

Lue lisää toimituksesta Toimitussivulta.


9. Mihin maihin toimitatte tuotteitanne?

Toimitamme vaporisaattoreitamme minne tahansa Euroopan alueella.