DynaVap M+ (Plus)

Rating:
DynaVap M+ (Plus) 4.4 5

99 €

SKU
ignore-this-117
Ilmainen toimitus
Katso lisää grindereitä
Näytä lisää lisätarvikkeita

DynaVap M+ (Plus) ominaisuudet

 • Uusin versio (2024.04)
 • Uusi evätön muotoilu
 • Yhden lämmityssyklin uutot
 • Laajennettu uunin kapasiteetti
 • Valmis mikroannosteluun
 • Manuaalisesti lämmitettävä

Kenelle DynaVap M+ on tarkoitettu?

DynaVap M+ on suunniteltu sekä uusille että kokeneille käyttäjille, jotka haluavat viimeisimmät edistysaskeleet manuaalisesti lämmitettävissä vaporisaattoreissa. Sen innovatiivinen muotoilu mahdollistaa tehokkaamman ja tyydyttävämmän uuttamisen vähemmällä vaivalla, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat hallita vaposessioitaan täysin.

Uusi evätön muotoilu parantaa suorituskykyä

DynaVap M+:n evättömän rakenteen ansiosta sen pohjaan on lisätty massaa, mikä parantaa lämmön imeytymistä ja pidättymistä, mikä johtaa täydellisempiin uuttoihin.

Lämmitä Captive Cap tuttua kokemusta varten tai noudata DynaVapin neuvoja ja lämmitä pohja intensiivistä, syvää uuttoa varten. Avaa sivussa oleva ilma-aukko ja koe DynaVap-istunto ennennäkemättömällä tavalla.

Yhden lämmityssyklin uutot

DynaVap M+ -kärki on lämpöoptimoitu yhden lämmityssyklin uuttamiseen, joten voit polttaa kokonaisen kulhon yhdellä lämmityksellä. Tämä ominaisuus erottaa M+:n muista DynaVap-malleista ja tarjoaa ainutlaatuisen, tehokkaan höyrytyskokemuksen.

Laajennettu uunin kapasiteetti

Voit nyt nauttia enemmän yrttejä yhdellä kertaa DynaVap M+:n avulla, sillä siinä on 12 % suurempi uunikammio kuin aiemmissa M-malleissa, mikä takaa entistäkin tehokkaamman kokemuksen.

Tyylikkäitä muotoilupäivityksiä

DynaVap M+:ssa on neliönmuotoinen ilma-aukko ja sen rungon tyylikäs, särmikäs raidallinen viimeistely, jotka sekä näyttävät visuaalisesti houkuttelevilta että antavat mukavan otteen.

Ota hallintaa manuaalisella lämmityksellä

Suosituin tapa lämmittää DynaVap M+:a on poltinsytytin, sillä sen avulla voit hallita lämmitystä täysin. Kohdista sytytin M+:aan sen mukaan, miten haluat höyrystää, ja kuuntele sitten "naksahdusta", joka ilmaisee, milloin on optimaalinen aika vetää sisään.

Valmis mikroannosteluun

DynaVap M+:n avulla voit helposti pienentää kulhon kokoa puoleen (0,1 g:sta 0,05 g:aan) pienempiä määriä varten yksinkertaisesti poistamalla kärjen ja säätämällä seulan seuraavaan aukkoon.

Maukas ja voimakas höyry

Piditpä sitten kevyestä, maukkaasta höyrystä tai paksusta, tiheästä pilvestä, M+ tarjoaa sen. Lämmitä lähellä yläosaa, jos haluat herkän maun, tai lähempänä alaosaa, jos haluat voimakkaita, täydellisiä uutoksia.

Parannettu o-rengasmalli

DynaVap M+ -kärjessä käytetään nyt kahta silikonista O-rengasta kolmen sijasta, eikä yksikään niistä ole näkyvissä, kun kärki on asennettu. Tämä päivitys vähentää metallin ja metallin välistä kosketusta ja tekee laitteesta entistä kestävämmän.

Päivitä induktiolämmittimiin

Jos arvostat DynaVapia, mutta et halua käyttää sytytintä, harkitse induktiolämmitintä, kuten Ispire Wandia. Vaikka induktiolämmittimet ovat suurempia kuin taskulamppusytytin, ne tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja johdonmukaisuutta. Aseta vain kärki ja anna lämmittimen hoitaa loput.

Takuu

Kaikki MagicVaporizersin, DynaVap-tuotteiden valtuutetun jakelijan, myymät DynaVap M+ -vaporisaattorit ovat aitoja ja niillä on 2 vuoden takuu, joka on rajoitettu normaaliin käyttöön.

DynaVap M+ (Plus)

Sisältö

 • DynaVap M+ vaporizer
DynaVap M+ (Plus)

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 1.0 × 1.0 × 8.9 cm
Paino: 21 g
Lämmitys: Hybridi (konvektio+konduktio)
Lämmitysaika: 12 sekuntia
Voimanlähde: Sytytin tai induktio
Lämpötila: 150°C - 230°C
Valmistaja: DynaVap
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Yhdysvallat

Muut höyrystimet merkiltä DynaVap

 1. DynaVap M7 - Small
  Rating:
  (5)
  DynaVap M7

  85 €

  • Manual heating for complete control
  • Textured stem for enhanced grip and heat dissipation
  • Available in XL size
 2. DynaVap Omni 2021 - Small
  Rating:
  DynaVap Omni

  226 € 234 €

  • Titaanirakenne takaa erinomaisen kestävyyden
  • Täysin säädettävä ilmavirtaus
  • Erittäin kompakti muotoilu
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Rating:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titaani

  169 € 189 €

  • Vaihdettavat osat
  • Erinomainen yhdistettynä vesityökaluihin (10 ja 14 mm)
  • Helppo pitää puhtaana
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta DynaVap M+ (Plus)