Vaporizers from Storz & Bickel

Storz & Bickel-vaporisaattorit

Investoi Storz & Bickel -vaporisaattoriin, jos haluat luotettavan vapen, joka tuottaa korkealaatuisinta höyryä vuosikaudet. Suosittu Volcano Classic julkaistiin vuonna 2001 ja on edelleen monien mielestä yksi markkinoiden parhaista pöytämallisista vaporisaattoreista, mikäli sinulla on varaa siihen.

Jos haluat nousta ylös sohvalta ja lähteä liikkeelle, Mighty on yksi suosituimmista kannettavista vaporisaattoreistame pitkän akkukestonsa ja pehmeän, maukkaan höyrynsä ansiosta. Storz & Bickelin vapo saattaa maksaa hieman enemmän, mutta se on ehdottomasti ylimääräisen rahan arvoinen.

Read more
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Rating:
  Crafty+ -vaporisaattori

  249 € 299 €

  • Näkyvää höyryä 60 sekunnin sisällä
  • Yhden painikkeen hallinta
  • Painaa vain 135 g
 2. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Rating:
  Mighty+ (Plus) -vaporisaattori

  349 € 399 €

  • 60 sekunnin lämmitysaika
  • Täyttökammio keraamisella pinnoitteella
  • 25 minuuttia nopeampi lataus
 3. Mighty Vaporizer
  Rating:
  Mighty-vaporisaattori

  249 € 349 €

  • 90 sekunnin lämmitysaika
  • Tarkka lämpötilanhallinta
  • 2 tunnin akunkesto
 4. Plenty Vaporizer
  Rating:
  Plenty -vaporisaattori

  229 € 249 €

  • Ainutlaatuinen teräksinen jäähdytyskäämi
  • Korkealuokkainen, kestäviä materiaaleja
  • Erittäin leveä pesä ryhmäsessioille
 5. Venty Vaporizer by Storz & Bickel - Small
  0%
  Venty -vaporisaattori

  448 €

  • Kuumenee vain 20 sekunnissa
  • Säädettävä ilmavirta säätöpyörän avulla
  • Bluetooth- ja verkkosovellusyhteys
 6. Volcano Classic Vaporizer
  Rating:
  Volcano Classic

  339 € 398 €

  • Höyryä ilmapalloista
  • 9 lämpötila-asetusta jopa 230°C asti
  • Edistyksellistä ja luotettavaa teknologiaa
 7. Volcano Hybrid Vaporizer
  Rating:
  Volcano Hybrid

  519 € 599 €

  • Puhdas konvektiohöyry letkun tai ilmapallojen kautta
  • Kuumenee alle 40 sekunnissa
  • Suuri digitaalinen näyttö kosketuspainikkeilla
Aseta laskevaan järjestykseen

Mikä tekee Storz & Bickelistä paremman?

Storz & Bickel -vaporisaattoreilla on ansaittu maine alan parhaiden joukossa. He innovoivat aina vaporisaattoreilla, jotka asettavat standardin muulle teollisuudelle vuosiksi eteenpäin. On vaikea uskoa, että Storz & Bickel ovat kehittäneet vain muutamia vaporisaattoreita sen jälkeen, kun he aloittivat vuonna 1996, mutta heidän mallinsa ovat niin kestäviä ja innovatiivisia, että muut ovat kopioineet niitä vielä vuosikymmeniä myöhemmin. Korkealuokkaisesta hinnastaan huolimatta nämä vaporisaattorit ovat rahan arvoisia.

Volcano-kokemus

Voit kertoa vain katsomalla Volcano-vaporisaattoria ja tiedät, että tulet saamaan uskomattoman kokemuksen. Perinteisen reitin sijaan he antoivat tuotteelleen karun, raskaan muotoilun, joka huutaa "voimaa". Heti kun käytät laitetta, ymmärrät, miksi se on suunniteltu sellaiseksi. Hittisi ovat paksuja ja voimakkaita, pehmeydellä jollaista et ole ennen maistanut.

Siitä on saatavana kaksi mallia, Volcano Classic ja Volcano Hybrid. Molemmat ovat fantastisia pöytämalleja, jotka toimivat hyvin huomion kohteena yksinään. Aseta Volcano sohvapöydälle, ota esiin yksi Volcano-ilmapalloista, täytä ilmapallo höyryllä ja jaa ilmapallo kavereiden kesken vaivatonta höyryä varten.

Volcano Classic, Storz & Bickelin ensimmäinen vaporisaattori, on tunnettu johdonmukaisuudestaan, luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Monet höyryharrastajat ovat käyttäneet sitä lähes kaksi vuosikymmentä täyttääkseen herkullisia höyrypusseja, ja joillekin tämä on ainoa vaporisaattori, jonka he koskaan ostavat.

Älä kuitenkaan ryhdy liian nostalgiseksi, sillä uusi ja parannettu versio on nyt saatavilla: Volcano Hybrid. Vaikka uusi malli muistuttaa edellistä mallia, hallintalaitteita ja LED-kosketusnäyttöä on parannettu ulkonäön parantamiseksi. Lisäksi Volcano Hybrid kuumenee paljon nopeammin. Sinun ja muiden vapettajien tarvitsee odottaa centerpieces 1-2 minuuttia, että ilmapallo täyttyy höyryllä. Storz & Bickel kuunteli myös käyttäjien palautetta ja lisäsi mahdollisuuden hengittää höyry suoraan uuden putkijärjestelmän kautta.

Volcano Hybridin suurin parannus on sen integrointi älypuhelimiin. S&B-verkkosovelluksen avulla käyttäjät voivat hallita laitetta ja luoda omia mukautettuja sessioita, joita voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen. Mitä muuta voisit ikinä haluta pöytämalliselta vaporisaattorilta?

Runsaasti Voimaa

Storz & Bickelin ensimmäinen "kannettava" vaporisaattori oli Plenty-vaporisaattori. Vaikka sitä voidaan kutsua kannettavaksi, se ei ole taskukokoinen, koska se on 30 cm korkea. Vaikka se on varmasti loistava lisä olohuonesessioihin, sillä se tuottaa superpaksua ja maukasta höyryä laitteesta, jonka voi helposti antaa kiertää kaveripiirissä.

Lämpötilanäyttö mukaan lukien tämä vaporisaattori on täysin mekaaninen, mikä lisää sen kestävyyttä. Plenty voi tuntua aluksi uhkaavalta, mutta helposti ymmärrettävällä pikaoppaalla voit aloittaa höyryttelyn jo muutaman minuutin kuluttua sen saamisesta.

Kannettava Mighty-vaporisaattori

Kannettava ja tehokas, Mighty-vaporisaattori yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet. Kompaktilla muotoilulla, mutta Crafty+:aa suuremmalla koolla, tässä vapessa on kaksi ladattavaa akkua, lämmityskammio, ja jäähdytysyksikkö. Pitkä akunkesto, suukappale, joka pitää höyryn viileänä, ja yksinkertaiset säätimet, Mighty uuttaa yrteistäsi kaiken irti helposti.

Vaikka ulko-osat on valmistettu enimmäkseen muovista, sen rakennuslaatu on edelleen kiistaton. Suurin osa laitteen pinnasta on peitetty ruutukuviolla, joka tehostaa jäähdytystä. Laitteen lämmityskammio on erotettu akuista, mikä lisää tämän erottelun tehokkuutta.

Storz & Bickelin uusin innovaatio - Mighty+

Uusi Mighty+ vaporizer on pakkohankinta niille, jotka haluavat parhaan kannettavan vaporisaattorin. Optimoitu muotoilu ja uskomattomia ominaisuuksia, tämä vape tuo sinulle iloa vuosikausia.

Jännittävin ominaisuus on USB-C-portti, mikä tarkoittaa, että voit ladata vapea missä tahansa ja 25 minuuttia nopeammin kuin alkuperäisellä Mightylla! Storz & Bickel paransi myös lämmitysaikaa 60 sekunnilla ja helpotti lämpötilan vaihtamista uudella Boost-tilalla, jolloin lämpötilaa voi nostaa nopeasti kesken session.

Erittäin Kannettava Crafty+

The Crafty+ on pienin Storz & Bickelin vaporisaattori, ja siinä on ergonominen runko, joka tarjoaa hyvän pidon ja mukavan tuntuman. Missä muut vaporisaattorit valitsevat siirrettävyyden tehon sijaan, Crafty+ valitsi molemmat. Patentoitu hybridilämmitysjärjestelmä yhdistää konduktion ja konvektion ja tuottaa joka kerta silkinpehmeää höyryä.

Crafty+:aa voi hallita myös S&B:n verkkosovelluksella. Sen lisäksi, että käyttäjät voivat käynnistää laitteensa, se voi myös tarjota heille tavan paikantaa kadonneet laitteet ja pidentää sammutusaikaa jopa 5 minuuttiin. Sovelluksen avulla on myös mahdollista valita lämpötilat 1 °C:n lisäyksillä tai nostaa lämpötilaa 15 °C:lla.

Kaiken kaikkiaan Crafty+ on innovatiivinen, huipputekninen kannettava vaporisaattori USB-C-portilla, jossa on 30 % nopeampi lämmitys kuin edellisessä mallissa ja paremmat elektroniikat. Taskukokoisella muotoilullaan tämä vape yhdistää hienostuneisuutta ja voimaa.