Venty -vaporisaattori

Rating:
Venty -vaporisaattori 4.8 5

448 €

SKU
ignore-this-123
Ilmainen toimitus
Katso lisää grindereitä
Näytä lisää lisätarvikkeita

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2024.05)
 • Nopea lämmitysaika (20 sekuntia)
 • Parannettu lämmitin hybridilämmitystekniikalla
 • Tarkka lämpötilan säätö (40°C - 210°C)
 • Säädettävä ilmavirta
 • Tehokas jäähdytysyksikkö, jossa on pidennetty höyryn kulkureitti
 • Bluetooth- ja verkkosovellusyhteys
 • USB-C-pikalataus (80 % lataus noin 40 minuutissa*)
 • UL-sertifioitu turvallisuuden ja laadunvarmistuksen vuoksi
 • 2 vuoden takuu laajennettavissa 3 vuoteen rekisteröinnin yhteydessä*)

* Vaatii Storz & Bickel - USB-C "SuperCharger" -laturin.

Kenelle Venty-vaporisaattori on tarkoitettu?

Storz & Bickelin Venty-vaporisaattori on huippuesimerkki innovatiivisesta saksalaisesta suunnittelusta, jossa yhdistyvät hieno muotoilu ja helppokäyttöisyys. Se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat höyrystämiseltään yksinkertaisuutta, turvallisuutta ja parasta suorituskykyä.

Venty-vaporisaattorin ostaminen tarkoittaa panostusta laatuun, mikä näkyy sen korkeammassa hinnassa. Vaikka se on hieman tilaa vievämpi kuin keskimääräinen kannettava höyrystin, se on kompromissi sen tarjoamasta vertaansa vailla olevasta höyrytyskokemuksesta.

Jos siis etsit kestävää ja suorituskykyistä vaporisaattoria, eikä sinua haittaa maksaa hieman enemmän, Venty voi olla juuri sitä, mitä etsit. Se sopii täydellisesti niille, jotka haluavat luotettavan tuotteen, joka tuottaa erinomaisia tuloksia, vaikka se onkin hieman isompi.

Nopea lämmitys kehittyneellä tekniikalla

Koe höyrystämisen tulevaisuus vain 20 sekunnissa Ventyn vallankumouksellisen lämmittimen avulla. Ei enää odottelua; Ventyn huipputekninen hybridijärjestelmä, joka hyödyntää sekä konvektiota että johtumista, varmistaa, että materiaalisi kuumenee nopeasti ja tehokkaasti. Tämä nopea suorituskyky on tehokkaan 130 W:n uunin ansiota, joka on merkittävä harppaus Mighty+:n 45 W:sta.

Ventyn keraamisesti pinnoitettu kammio tuo kestävyyden uudelle tasolle, ja se on suunniteltu kestämään säännöllisen käytön kovia vaatimuksia. Kuvittele helppous, jonka löydät tarttumattomasta pannusta, nyt vape-kammiossasi. Yksinkertainen pyyhkiminen alkoholiin kastetulla vanupuikolla tai nopea harjaus pitää kammion tahrattomana, jolloin jokainen sessio on yhtä raikas ja maukas kuin ensimmäinenkin.

Yhdenmukaiset vedot ja tarkka lämmönsäätö

Yksi Ventyn erinomaisista ominaisuuksista on sen tasainen lämpötila käytön aikana. Kun muissa vaporisaattoreissa voi esiintyä lämpötilan vaihteluita uunissa inhaloinnin aikana, Venty säilyttää tasaisen lämmön edistyksellisen ohjelmisto-ohjatun moduloinnin ansiosta. Tämä tekniikka säätyy intuitiivisesti reaaliaikaisesti, mikä varmistaa, että lämpö pysyy tasaisena riippumatta siitä, kuinka pitkään tai voimakkaasti vedät.

Tulos? Ennustettava, luotettava kokemus jokaisella käyttökerralla. Ei yllätyksiä, vain puhdasta nautintoa yrteistäsi juuri haluamassasi lämpötilassa alusta loppuun. Tällainen hienovarainen hienostuneisuus nostaa höyrystyssessioidesi tasoa ja tekee Ventystä käytännöllisen valinnan niille, jotka arvostavat johdonmukaisuutta ja kontrollia.

Räätälöity höyrystäminen säädettävällä ilmavirtauksella

Venty-vaporisaattorin säädettävän ilmavirran ansiosta voit hallita höyrytyskokemustasi. Yksinkertaisella säätöpyörän kääntämisellä voit muuttaa ilmavirtaa ja mukauttaa höyrystyssessiosi. Olitpa sitten kevyemmän höyryn tuulella tai etsimässä paksuja pilviä, valinta on sinun käsissäsi.

Kyse ei kuitenkaan ole vain vedon voimakkuudesta. Ilmavirran säätö vaikuttaa lämmitykseen, mikä mahdollistaa konvektiolämmityksen hienovaraisemman hallinnan. Lisäämällä ilmavirran nopeutta tehostat tehokkaasti konvektiolämpöä, mikä tarkoittaa, että voit kokeilla täydellisen yhdistelmän löytämistä aromin voimakkuuden ja höyryn paksuuden välillä.

Paranneltu jäähdytysyksikkö

Hengitä höyryä mukavasti Ventyn parannetun jäähdytysyksikön avulla. Tämä päivitys ei ole vain pieni parannus; se on höyryn jäähdytyksen uudelleenkeksiminen.

Ensinnäkin jäähdytysyksikössä on lisäsäleikkö, joka edistää maksimaalista suodatusta - ei enää ei-toivottuja roskia, vain puhdasta, maukasta höyryä. Toiseksi Venty esittelee laajennetun höyrypolun. Tämä fiksu rakenne pidentää höyryn matkaa ennen kuin se saavuttaa sinut, mikä antaa sille lisäaikaa jäähtyä.

Tuloksena on huomattava ero kokemuksesi laadussa. Jokainen sisäänhengitys on viileämpi, puhtaampi ja hellävaraisempi kurkulle, mikä tekee istunnoistasi paitsi nautinnollisia myös todella mukavia.

Tarkka lämpötilan säätö

Venty antaa sinulle hallinnan ja mahdollistaa höyrytyslämpötilan helpon säätämisen henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Tämä laite tarjoaa laajan lämpötila-alueen 40 °C:sta 210 °C:een, joten voit valita täsmälleen haluamasi lämpötilan jokaista käyttökertaa varten.

Kaksoisnapsauttamalla virtapainiketta voit nostaa lämpötilaa välittömästi. Ensimmäinen kaksoisnapsautus aktivoi Boosterin, joka nostaa lämpötilaa oletusarvoisesti 15°C. Toinen kaksoisnapsautus aktivoi Superboosterin, joka nostaa lämpötilaa vielä 15 °C:lla. Se on saumaton tapa nostaa lämpötilaa nopeasti asetetuin väliajoin katsomatta näyttöön.

Haluatko mukauttaa boosterin portaita? Ventyn -verkkosovellus auttaa sinua. Oletusarvoiset lämpötilan lisäykset on asetettu 15 °C:een, mutta voit mukauttaa ne mieleiseksesi sovelluksen kautta. Voit olla varma, että turvallisuus on etusijalla - asetuksista riippumatta Venty ei koskaan ylitä 210 °C:n lämpötilaa.

Selkeä LED-näyttö ja haptinen palaute

Venty varmistaa, että olet aina ajan tasalla selkeällä ja helppolukuisella LED-näytöllä, joka näyttää tärkeät tiedot, kuten asetetun lämpötilan, akun varaustason ja sen, onko Bluetooth käytössä vai ei.

Venty on entistäkin käyttäjäystävällisempi sen hienovaraisen palautejärjestelmän ansiosta. Sen lisäksi, että näytön väri vaihtuu oranssista vihreäksi, kun laite on käyttövalmis, se myös värisee lyhyesti, jolloin näyttöä ei tarvitse pitää jatkuvasti silmällä. Riippumatta siitä, oletko muissa puuhissa vai onko laite taskussa, tiedät heti, milloin on aika polttaa.

Tehokkaat sessiot

Venty-vaporisaattori on suunniteltu kannettavuutta ja kestävää nautintoa ajatellen. Kahden sisäänrakennetun 18650 litiumioniakun ansiosta voit käyttää sitä jopa 10 istuntoa ennen kuin se on aika ladata.

Kun on aika ladata virta, Venty tarjoaa useita vaihtoehtoja. Jos sinulla on kiire, SuperCharger-laturilla (myydään erikseen) saat ladattua akkua 80 % vain 40 minuutissa. Jos pidät ympäristöystävällisemmästä lähestymistavasta, on olemassa asetuksia, joilla latausta voidaan hidastaa tai se voidaan rajoittaa noin 90 prosentin lataustasolle, jolloin akut kestävät entistä pidempään.

Venty käyttää USB-C-porttia, joten voit ladata sen helposti tavallisilla kaapeleilla. Vaikka siinä ei olekaan läpivientilatausta, voit silti käyttää Ventyä, jos se on kytketty verkkovirtaan. Kun olet lopettanut vape-session, lataus jatkuu.

Helppo mukauttaminen Bluetoothin ja verkkosovelluksen avulla

Avaa uusi mukauttamisen taso Venty-vaporisaattorillasi sen erityisen verkkosovelluksen avulla. Käymällä osoitteessa app.storz-bickel.com voit liittää laitteesi Bluetooth-yhteydellä ja päästä käsiksi moniin asetuksiin, joita ei ole suoraan saatavilla itse vaporisaattorissa.

Sovelluksessa voit hallita höyrytyskokemuksesi eri osa-alueita. Muokkaa Ventyn asetuksia helposti, kuten himmentämällä näytön kirkkautta, poistamalla värinän käytöstä hiljaisempien hälytysten saamiseksi, säätämällä tehostimen lämpötiloja tai aktivoimalla ekolatauksen akun käyttöiän pidentämiseksi.

Lisäksi sovellus tarjoaa oivaltavia laitteeseen liittyviä tietoja, kuten käyttötunnit ja ohjelmistoversiot, ja pitää sinut ajan tasalla Ventyn suorituskyvystä ja huoltotarpeista.

Venty-vaporisaattorin käyttö

Seuraavassa on perusvaiheet, joiden avulla pääset alkuun Ventyn kanssa.

Valmistelu: Varmista, että Venty on ladattu ja valmis. Hienonna kuivat yrtit tasaisen höyrytyskokemuksen saamiseksi.

Kammion täyttäminen: Irrota jäähdytysyksikkö Ventystä ja täytä kammio materiaalilla. Älä täytä liikaa - anna kuumalle ilmalle tilaa kiertää tasaista lämmitystä varten.

Käynnistä Venty: Kierrä jäähdytysyksikkö takaisin kiinni ja käynnistä Venty pitämällä virtanäppäintä painettuna. LED-merkkivalot muuttuvat vihreiksi ja laite värisee, kun se saavuttaa asetetun lämpötilan.

Session mukauttaminen: Säädä ilmavirta ja lämpötila mieltymyksesi mukaan ylös- ja alas-painikkeilla tai boost-tiloja varten virtapainikkeella.

Nauti höyrystä: Hengitä hitaasti ja tasaisesti. Kehittynyt jäähdytysjärjestelmä varmistaa, että jokainen veto on tasainen ja maukas, mikä korostaa kuivien yrttien luonnollisia vivahteita.

Session loppu: Sammuta Venty session jälkeen pitämällä virtapainiketta painettuna. Tyhjennä käytetyt yrtit kammiosta ja puhdista se nopeasti optimaalisen suorituskyvyn säilyttämiseksi.

Jos unohdat sammuttaa sen, Venty-vaporisaattori sammuu automaattisesti kahden minuutin käyttämättömyyden jälkeen, mikä säästää akkua tulevia istuntoja varten.

Varmistettu kestävyys laadukkailla materiaaleilla

Venty-vaporisaattorissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Tämä huolellisesti hankituista ja testatuista materiaaleista valmistettu vaporisaattori on enemmän kuin kestävä, se on myös erittäin turvallinen. Storz & Bickel varmisti tämän hankkimalla sille UL-sertifikaatin, mikä tarkoittaa, että se täyttää tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.

Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Venty on myös rakennettu kestämään jokapäiväisiä onnettomuuksia. Se on IPX4-standardien mukainen roiskevesitiivis, joten muutama vesiroiske ei ole ongelma. Tämän ominaisuuden ansiosta Venty sopii täydellisesti sekä kotona rentoutumiseen että ulkoseikkailuihin. Se on tukeva vape, johon voit luottaa, minne ikinä menetkin.

Helppo puhdistus ja tasainen suorituskyky

Venty-vaporisaattorin pitäminen täydellisessä kunnossa on yksinkertaista eikä vaadi paljon aikaa. Jokaisen käytön jälkeen, kun kammio on jäähtynyt, on hyvä käytäntö harjata se nopeasti. Tämä auttaa estämään kerääntymisen ja pitää sen valmiina seuraavaa käyttökertaa varten.

Syvempää puhdistusta varten suukappaleen, jäähdytysyksikön ja uunin tulisi olla painopisteesi. Käyttöoppaassa suositellaan, että tämä tehdään kahdentoista session välein, jotta kaikki toimii kuin uusi.

Syväpuhdistusta varten liota suukappale ja jäähdytysyksikkö isopropyylialkoholiin ja pyyhi uuni alkoholiin kastetulla pyyhkeellä. Tämä rutiini ei ainoastaan ylläpidä vaporisaattorin suorituskykyä, vaan se myös varmistaa, että saat puhtaimmat maut joka kerta.

Venty vs Mighty+ ja Crafty+

Venty, Mighty+ ja Crafty+ palvelevat kukin ainutlaatuisia asiakastarpeita, mutta Venty erottuu joukosta monin tavoin. Mighty+ tarjoaa vertaansa vailla olevan akun keston ja Crafty+ on tunnettu kompaktista koostaan, mutta Venty vie personoinnin ja nopean lämmittämisen uudelle tasolle.

Se on ensimmäinen laatuaan, joka tarjoaa näin nopean lämmitysajan ja massiivisen ilmavirran yhdistettynä laajaan mukauttamiseen oman web-sovelluksen kautta, mikä asettaa uuden standardin kannettaville vaporisaattoreille.

Suositellut lisävarusteet

Räätälöi Venty-kokemustasi entisestään näillä hyödyllisillä lisävarusteilla.

SuperCharger: SuperChargerin avulla saat vaporisaattorisi valmiiksi nopeammin.

Venty-kotelo: Pidä Venty turvassa, minne ikinä menetkin, yhteensopivan kotelon avulla.

Annostelukapselit: Käytä annostelukapseleita valmistellaksesi sessioita ja vähentääksesi puhdistusta.

Huoltosarja: Tässä setissä on kaikki mitä tarvitset pitämään Ventysi uudenveroisena.

Vesipiippusovitin: Liitä Venty mihin tahansa vesityökaluun tämän sovittimen avulla.

Takuu

Kaikki MagicVaporizersin, Storz & Bickel -tuotteiden valtuutetun jälleenmyyjän, myymät Venty-vaporisaattorit ovat aitoja ja niillä on 2 vuoden takuu + 1 lisävuosi rekisteröinnin jälkeen, joka on rajoitettu normaaliin käyttöön.

Venty -vaporisaattori

Sisältö

 • Venty-vaporisaattori
 • USB-C-kaapeli
 • Normaalit verkot (pienet) (2)
 • Karkeat verkot (pienet) (3)
 • Jäähdytysyksikön verkot (2)
 • Tiivistysrenkaat (2)
 • Täyttökammion työkalu
 • Puhdistusharja
 • Käyttöohjeet
Venty -vaporisaattori

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 5.5 × 3.7 × 15.7 cm
Paino: 252 g
Lämmitys: Hybridi (Konvektio+konduktio)
Lämmitysaika: 20 sekuntia
Voimanlähde: Akut
Lämpötila: 40°C - 210°C
Valmistaja: Storz & Bickel
Takuu: 3 vuotta
Valmistusmaa: Saksa

Muut höyrystimet merkiltä Storz & Bickel

 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Rating:
  Crafty+ -vaporisaattori

  249 € 299 €

  • Näkyvää höyryä 60 sekunnin sisällä
  • Yhden painikkeen hallinta
  • Painaa vain 135 g
 2. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Rating:
  Mighty+ (Plus) -vaporisaattori

  339 € 399 €

  • 60 sekunnin lämmitysaika
  • Täyttökammio keraamisella pinnoitteella
  • 25 minuuttia nopeampi lataus
 3. Mighty Vaporizer
  Rating:
  Mighty-vaporisaattori

  279 € 349 €

  • 90 sekunnin lämmitysaika
  • Tarkka lämpötilanhallinta
  • 2 tunnin akunkesto
 4. Plenty Vaporizer
  Rating:
  Plenty -vaporisaattori

  229 € 249 €

  • Ainutlaatuinen teräksinen jäähdytyskäämi
  • Korkealuokkainen, kestäviä materiaaleja
  • Erittäin leveä pesä ryhmäsessioille
 5. Volcano Classic Vaporizer
  Rating:
  Volcano Classic

  319 € 398 €

  • Höyryä ilmapalloista
  • 9 lämpötila-asetusta jopa 230°C asti
  • Edistyksellistä ja luotettavaa teknologiaa
 6. Volcano Hybrid Vaporizer
  Rating:
  Volcano Hybrid

  499 € 599 €

  • Puhdas konvektiohöyry letkun tai ilmapallojen kautta
  • Kuumenee alle 40 sekunnissa
  • Suuri digitaalinen näyttö kosketuspainikkeilla
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Venty -vaporisaattori