Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Plenty Vaporisaattori

238 €
Plenty Vaporizer
Plenty Vaporizer Plenty Vaporizer - Kit Plenty Vaporizer - Temperature Plenty Vaporizer - Bowl Plenty Vaporizer - Convection Plenty Vaporizer - Accessories Closeup Plenty Vaporizer - Included
 •  
238 €
238 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme Plenty Vaporisaattori varastoon 20 Dec. 2017.

0
Lue 0 Arvostelu(t) | Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Jos olet kiinnostunut yksilöllisistä höyryttimistä. et voi ohittaa Plenty laitetta. Valmistajana Storz & Bickel, joka toi tietoisuuteemme kuuluisan Volcano mallinsa. Plenty on wickkaus-tyylinen, pöytämallin höyrystin, jossa on toteutettu poikkeavaa suunnittelua, sekä aivan yhtä uniikkia suorituskykyä. Pääosassa loistavat kannettavan laitteen kaltaiset toiminnot, nopea lämmitysaika ja hyvin muotoiltu kammio. Se on yksi markkinoiden vaikuttavimmista laitevaihtoehdoista. 

Kuten Storz & Bickel tyylille on luonteenomaista, tämä kotikäyttöinen höyrystin on hyvin rakennettu, ja siinä on käytetty korkealaatuisia materiaaleja sekä komponentteja. Monipuolisilla asetuksilla varustettu Plenty on helppokäyttöinen, ja muokattavissa mieleiseksesi. Vaikka muotoilu voi tuntua laitteen silmiinpistävimpänä elementtinä, sen todellisena erottuvavana ominaisuutena on suuri, laaja kammio, johon sopii tarpeeksi kuivaa yrttiä koko ryhmäistunnon ajaksi. 

Plentyn Höyryn tuotto on runsasta, suurien pilvien ja herkullisen makuelämyksen kera, kuten nimi antaa ymmärtää. Hyvin muotoillut lämmitysyksiköt vetävät ilmaa laitteen läpi tasaisesti, höyrystäen pehmeästi koko latauksen. Sen silmäänpistävästä ulkoasusta huolimatta, Plentyn ruostumattomasta teräksestä valmistettu käämi ei ole vain näyttämistä varten. Kun höyryä vedetään suukappaleeseen, käämi jäähdyttää sitä niin että sitä on miellyttävä hengittää.  


Saatavana vain Mustana.

Keskeiset ominaisuudet

 • Laadukasta, tukevarakenteista, saksalaista konstruktiota. 
 • Erittäin leveä kammio voimakkaille höyryille ja ryhmäsessioihin. 
 • 100% höyryn tuottoa konvektiolämmityksen ansiosta. 
 • Uniikki, wikkaus-tyylinen design. 
 • Saman yhtiön tekemä, kuinVolcano. 
 • Teräksinen käämi tuottaa mukavan viileää höyryä. 
 • Yksinkertainen, mutta tehokas toiminnaltaan. 
 • Sopii aloittelijoille. 

 

Lisätarvikkeet (mukana tulevat)

 • Täyttökammio
 • Viilennyskäämi
 • Suukappale
 • 3x Perus verkkoa
 • Nestealusta
 • Putkiosa (pitkä)
 • Putkiosa (lyhyt)
 • Puhdistusharja
 • Storz and Bickel Grinderi

 

Korkealaatuinen ja hyvin piilotettavissa

Storz & Bickel tunnetaan innovatiivisista höyrystimistä, ja Plenty ei ole poikkeus. Suunniteltu mustan ja oranssin tyylikästä väriyhdistelmää käyttäen, kuten serkkunsakin, Volcano. Plentyn teollistyylinen muotoilu on ainutlaatuisen monikäyttöistä. Niille, jotka haluavat esitellä höyrystintään ylpeänä, tulee tämä laite varmasti esiintymään edukseen, kaikissa tiloissa. Kuitenkin sen epätavallinen muotoilu antaa myös piilotettavuutta; sen samankaltaisuus sähkötyökalujen kanssa voi mennä läpi, vaikka talouslaitteena heille kaikille, jotka siitä kysyvät.


Tämä wickkaus-tyylinen höyrystin valmistetaan Saksassa, käyttäen laadukkaita komponentteja, ja se on varustettu virtajohdolla, joten latausta ei tarvita. Vaikka sitä ei ole tarkoitettu kannettavaksi höyrystimeksi, Vahvatekoinen Plenty on kuitenkin kevyt, painoltaan 635 grammaa, joten sitä on mukava pitää kädessä pitkiäkin aikoja.


Sekä aloittelijoille, että veteraaneille

Yksi Plentyn houkuttelevimmista eduista on se, että se sopii sekä kokeneille, että kokemattomille höyryttäjille. Se on helppokäyttöinen, ja siinä ei ole monimutkaisia hallintalaitteita, joita joutuisi käyttämään, mutta silti se paketoi tehokasta suorituskykyä käyttäjille, joilla on asiantuntemusta sen hyödyntämiseksi.


Plenty tarjoaa seitsemän esiasetettua lämpövaihtoehtoa, joiden lämpötila yltää jopa 200° C asti. Se antaa sinulle runsaasti valinnanvaraa, jos sinulla on jo tiettyjä mieltymyksiä, mutta varmistaa sen, että sitä on helppo säätää, jos opiskelet vielä sen käyttöä. Nämä asetukset edustavat optimaalisia lämpötiloja, jotka maksimoivat istunnon pituuden ja tuottavat voimakkaita höyryjä, polttamatta yrtin sisusta. Lämpöalue toimii 37° C asteen ja 215° C asteen välillä, ja laitteen lämpötilavalitsimessa näkyy vihreä optimaalinen lämpöalue, joka helpottaa sekä aloittelijoiden, että ammattilaisten käyttöä.

 

Jotta voisit aloittaa Plentyn käytön, sinun tarvitsee vain pakata yrtit, liittää käämi (jätä se sen muotoiseksi, jollaisena se tulee, parhaan tuloksen aikaansaamiseksi) ja kiertää yläosa kiinni. Valitse sitten lämpötila säätöpyörän avulla, ja käännä höyrystin päälle. Suuresta koostaan huolimatta, sen lämpeneminen kestää vain muutaman minuutin. Kun lämpö alkaa pudota alas, ja merkkivalo lopettaa palamisen, voit uudelleen lämmittää sen vaivattomasti, kun painat vain kahvan napista. Laitteen osat ovat irrotettavissa helposti, joten laitteen puhdistaminen alkoholipyyhkeillä, muutaman session jälkeen, on nopeaa ja vaivatonta.


Plentyn erittäin suuri kammio ja helppokäyttöisyys, tekevät siitä ihanteellisen laitteen ryhmäsessioihin, mutta jos haluat höyrytellä keskenäsi, täytät vain ylimääräisen tilan kammiosta, mukana toimitetulla täytekappaleella. Tämä tyyny voidaan myös taittaa, kun sitä käytetään öljyjen ja vahan kanssa.


Pehmeä ja vaikuttava makuelämys

Tämä höyrystin ei ole vain innovatiivinen, vaivaton ja tehokas - se on myös erinomainen makuelämyksien tuottaja. Konvektiolämmityksen avulla toimiva Plenty, vetää ilmaa lämmitysyksikön, ja yrttikammionsa koko laajan pinta-alan läpi, tasaisen höyryn, ja "runsaan" maun tuottamiseksi. Tämä menetelmä varmistaa, että hotspotteja ei pääse syntymään, antaen AVB:lle tasaisen värin.


Plenty tuottaa voimakasta, vaikuttavaa höyryä, jota voit odottaakin tältä maineikkaalta laitteelta, mutta sen makutuntumat eivät ole karkeita tai dominoivia. Ruostumattomasta teräksestä tehdyn jäähdytyskäämin ansiosta, höyry pehmentyy ja jäähtyy, ennen kuin se saavuttaa suukappaleen.

 

Takuu

Plenty laitteessa on kolmen vuoden valmistajan takuu, joka on rajoitettu koskemaan normaalia käyttöä.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset, Öljyt, Vahat
Valmistaja Storz & Bickel
Koko (pituus x leveys x korkeus) 5,2 x 5,0 x 22,6 cm
Vaporisaattorin Paino 635 g
Tyyli Black & Orange
Virranlähde Outlet
Lämpöelementti Convection
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa Germany
Takuu 3-years

Arvostelut Plenty Vaporisaattori

Keskimääräinen Arvio :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Plenty Vaporisaattori

Miten arvioisit tämän tuotteen? *