Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Plenty Vaporisaattori

228 €

238 € Säästä 10 €

Plenty Vaporizer
Plenty Vaporizer Plenty Vaporizer - Kit Plenty Vaporizer - Temperature Plenty Vaporizer - Bowl Plenty Vaporizer - Convection Plenty Vaporizer - Accessories Closeup Plenty Vaporizer - Included
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

228 €

238 € Säästä 10 €

228 €

238 € Säästä 10 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme Plenty Vaporisaattori varastoon 19 hel. 2020.

4.3
Lue 38 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Jos olet kiinnostunut yksilöllisistä höyryttimistä. et voi ohittaa Plenty laitetta. Valmistajana Storz & Bickel, joka toi tietoisuuteemme kuuluisan Volcano mallinsa. Plenty on wickkaus-tyylinen, pöytämallin höyrystin, jossa on toteutettu poikkeavaa suunnittelua, sekä aivan yhtä uniikkia suorituskykyä. Pääosassa loistavat kannettavan laitteen kaltaiset toiminnot, nopea lämmitysaika ja hyvin muotoiltu kammio. Se on yksi markkinoiden vaikuttavimmista laitevaihtoehdoista. 

Kuten Storz & Bickel tyylille on luonteenomaista, tämä kotikäyttöinen höyrystin on hyvin rakennettu, ja siinä on käytetty korkealaatuisia materiaaleja sekä komponentteja. Monipuolisilla asetuksilla varustettu Plenty on helppokäyttöinen, ja muokattavissa mieleiseksesi. Vaikka muotoilu voi tuntua laitteen silmiinpistävimpänä elementtinä, sen todellisena erottuvavana ominaisuutena on suuri, laaja kammio, johon sopii tarpeeksi kuivaa yrttiä koko ryhmäistunnon ajaksi. 

Plentyn Höyryn tuotto on runsasta, suurien pilvien ja herkullisen makuelämyksen kera, kuten nimi antaa ymmärtää. Hyvin muotoillut lämmitysyksiköt vetävät ilmaa laitteen läpi tasaisesti, höyrystäen pehmeästi koko latauksen. Sen silmäänpistävästä ulkoasusta huolimatta, Plentyn ruostumattomasta teräksestä valmistettu käämi ei ole vain näyttämistä varten. Kun höyryä vedetään suukappaleeseen, käämi jäähdyttää sitä niin että sitä on miellyttävä hengittää.  


Saatavana vain Mustana.

Keskeiset ominaisuudet

 • Laadukasta, tukevarakenteista, saksalaista konstruktiota. 
 • Erittäin leveä kammio voimakkaille höyryille ja ryhmäsessioihin. 
 • 100% höyryn tuottoa konvektiolämmityksen ansiosta. 
 • Uniikki, wikkaus-tyylinen design. 
 • Saman yhtiön tekemä, kuinVolcano. 
 • Teräksinen käämi tuottaa mukavan viileää höyryä. 
 • Yksinkertainen, mutta tehokas toiminnaltaan. 
 • Sopii aloittelijoille. 

 

Lisätarvikkeet (mukana tulevat)

 • Täyttökammio
 • Viilennyskäämi
 • Suukappale
 • 3x Perus verkkoa
 • Nestealusta
 • Putkiosa (pitkä)
 • Putkiosa (lyhyt)
 • Puhdistusharja
 • Storz and Bickel Grinderi

 

Korkealaatuinen ja hyvin piilotettavissa

Storz & Bickel tunnetaan innovatiivisista höyrystimistä, ja Plenty ei ole poikkeus. Suunniteltu mustan ja oranssin tyylikästä väriyhdistelmää käyttäen, kuten serkkunsakin, Volcano. Plentyn teollistyylinen muotoilu on ainutlaatuisen monikäyttöistä. Niille, jotka haluavat esitellä höyrystintään ylpeänä, tulee tämä laite varmasti esiintymään edukseen, kaikissa tiloissa. Kuitenkin sen epätavallinen muotoilu antaa myös piilotettavuutta; sen samankaltaisuus sähkötyökalujen kanssa voi mennä läpi, vaikka talouslaitteena heille kaikille, jotka siitä kysyvät.


Tämä wickkaus-tyylinen höyrystin valmistetaan Saksassa, käyttäen laadukkaita komponentteja, ja se on varustettu virtajohdolla, joten latausta ei tarvita. Vaikka sitä ei ole tarkoitettu kannettavaksi höyrystimeksi, Vahvatekoinen Plenty on kuitenkin kevyt, painoltaan 635 grammaa, joten sitä on mukava pitää kädessä pitkiäkin aikoja.


Sekä aloittelijoille, että veteraaneille

Yksi Plentyn houkuttelevimmista eduista on se, että se sopii sekä kokeneille, että kokemattomille höyryttäjille. Se on helppokäyttöinen, ja siinä ei ole monimutkaisia hallintalaitteita, joita joutuisi käyttämään, mutta silti se paketoi tehokasta suorituskykyä käyttäjille, joilla on asiantuntemusta sen hyödyntämiseksi.


Plenty tarjoaa seitsemän esiasetettua lämpövaihtoehtoa, joiden lämpötila yltää jopa 200° C asti. Se antaa sinulle runsaasti valinnanvaraa, jos sinulla on jo tiettyjä mieltymyksiä, mutta varmistaa sen, että sitä on helppo säätää, jos opiskelet vielä sen käyttöä. Nämä asetukset edustavat optimaalisia lämpötiloja, jotka maksimoivat istunnon pituuden ja tuottavat voimakkaita höyryjä, polttamatta yrtin sisusta. Lämpöalue toimii 37° C asteen ja 215° C asteen välillä, ja laitteen lämpötilavalitsimessa näkyy vihreä optimaalinen lämpöalue, joka helpottaa sekä aloittelijoiden, että ammattilaisten käyttöä.

 

Jotta voisit aloittaa Plentyn käytön, sinun tarvitsee vain pakata yrtit, liittää käämi (jätä se sen muotoiseksi, jollaisena se tulee, parhaan tuloksen aikaansaamiseksi) ja kiertää yläosa kiinni. Valitse sitten lämpötila säätöpyörän avulla, ja käännä höyrystin päälle. Suuresta koostaan huolimatta, sen lämpeneminen kestää vain muutaman minuutin. Kun lämpö alkaa pudota alas, ja merkkivalo lopettaa palamisen, voit uudelleen lämmittää sen vaivattomasti, kun painat vain kahvan napista. Laitteen osat ovat irrotettavissa helposti, joten laitteen puhdistaminen alkoholipyyhkeillä, muutaman session jälkeen, on nopeaa ja vaivatonta.


Plentyn erittäin suuri kammio ja helppokäyttöisyys, tekevät siitä ihanteellisen laitteen ryhmäsessioihin, mutta jos haluat höyrytellä keskenäsi, täytät vain ylimääräisen tilan kammiosta, mukana toimitetulla täytekappaleella. Tämä tyyny voidaan myös taittaa, kun sitä käytetään öljyjen ja vahan kanssa.


Pehmeä ja vaikuttava makuelämys

Tämä höyrystin ei ole vain innovatiivinen, vaivaton ja tehokas - se on myös erinomainen makuelämyksien tuottaja. Konvektiolämmityksen avulla toimiva Plenty, vetää ilmaa lämmitysyksikön, ja yrttikammionsa koko laajan pinta-alan läpi, tasaisen höyryn, ja "runsaan" maun tuottamiseksi. Tämä menetelmä varmistaa, että hotspotteja ei pääse syntymään, antaen AVB:lle tasaisen värin.


Plenty tuottaa voimakasta, vaikuttavaa höyryä, jota voit odottaakin tältä maineikkaalta laitteelta, mutta sen makutuntumat eivät ole karkeita tai dominoivia. Ruostumattomasta teräksestä tehdyn jäähdytyskäämin ansiosta, höyry pehmentyy ja jäähtyy, ennen kuin se saavuttaa suukappaleen.

 

Takuu

Plenty laitteessa on kolmen vuoden valmistajan takuu, joka on rajoitettu koskemaan normaalia käyttöä.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset, Öljyt, Vahat
Valmistaja Storz & Bickel
Koko (pituus x leveys x korkeus) 5,2 x 5,0 x 22,6 cm
Vaporisaattorin Paino 635 g
Tyyli Black & Orange
Virranlähde Outlet
Lämpöelementti Convection
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa Germany
Takuu 3-years

Arvostelut Plenty Vaporisaattori

Keskimääräinen Arvio :

4.3 Perustuu 38 arvostelut
 • 5 Star
   24
 • 4 Star
   10
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   1
 • 1 Star
   3

Do yourself a favor and buy one

Teztic
Not the best looking vape out there. Haha but still the best in performance. Love, love my plenty. Gives me good vapor quality and it is very efficient. Very smooth draws and leaves a cool sensation. Best vaporizer to have at home in my opinion. Also very easy to use and easy to clean. Have to clean every once in a while of course but compared to other vapes, the plenty is relatively low maintenance. Also quality results every time. Plenty produces massive clouds and flavorful vapor. Out of the vapes I owned, this is certainly among my favorites.

Needs the reducer

Munkyo
Had problems with the plenty at first because I filled the chamber. Should have just bought the reducer so I could still use it. Wasted a bit of dry herbs before I learned to do that. It is a bit of a pity because the pads were not really that helpful. It was just a bump in the road because once I learned how the product suited it, it was good to go from there. Now I am very happy and satisfied to have made the purchase. Had my doubts at first but it all worked out in the end. Recommending it!

Less herbs more effect

Irish Pikey
Very economical and efficient. I bought this one originally as a home vape for my aromatherapy sessions and it works really well. I can vape even with small amounts so no need to fill the chamber up. I also bought the filling chamber reducer with a dosing capsule because I wanted to use just the right amount of herbs. Wouldn’t want to waste. Result is still very good. Hands down to the efficiency and quality of this product. Really good investment and will save you money in the future. Do get one and I’m sure you will not have any regrets.

Like magic

Icecube
I use the plenty for pain management and for aromatherapy sessions. It has really helped improve my health in many aspects. I am very thankful for the plenty and its makers for making this. It is an investment of course but it is efficient and economical. It has really good vapor results and it is also consistent in its outcome. Have used it daily for around a month now and still no problems with it. It is also relatively low maintenance and is very easy to clean. I do not fill the chamber when I use it because it is only for solo use and the unit still works its magic.

Good for your economy

zLocke
Will save you a lot of money. A little amount of herbs will go a long way so you will really see it is a good and worthwhile product to invest in. Very efficient and economical. My advice is to buy the reducer for a more optimal session. I have the reducer but also bought the standard filling chamber. Both are useful for really good hits. Keep in low temperature as well because I find it gives good results for aromatherapy sessions. The plenty is consistent with its performance and the extra vapor released has excellent quality. Do not hesitate in buying this!

My go-to vape

Zlobin
The Plenty is a heavy hitter that does not mess around. Gets the job done and does it exceptionally. No complaints with my purchase because it was worth the cost. Had a few vapes made by Storz & Bickel and can honestly say this climbs the top of my favorites. This is another home run from them. Very happy with the vapor quality and the performance. I like keeping it at low temp but you can opt to use it at higher temperature if you want since plenty has a good range of temps. Well done to the makers for another solid vaporizer!

The plenty doesn’t mess around.

Prague
Works really well and gives me a very relaxing session. Temperature is very good and is kept consistent throughout the entire session. Have used this both for solo and group sessions, perfect for both. Had to buy a reducer so won’t need to fill the chamber so much because bowl capacity and chamber is also large. Really good vaporizer to have at home. Also just the right size so you can bring it to different parts of the house. I am very happy with purchasing plenty. Also hearts for the fast and prompt service from MV!

My friends and I all love it

Belurhawk
Plenty has cool and very tasty vapor. Hits are also as smooth as a baby’s cheeks. Ok, maybe not the best comparison but really hands down to this product. My main consideration is vapor quality and I would qualify the plenty as one of the best in this regard. Also produces massive clouds. Temperature control is good and easy, and maintains very good results throughout the session. This is my pary vape because I use it for a lot of group sessions. This is a must-have product that is worth your money. Do not waste your time with some cheap model which you’ll replace soon. Go with the plenty, you get quality product that is built to last!

Dont buy!

Argent
Maybe one of the people that have legit problems with the plenty. Bought it because it has great reviews. So I thought why not? Despite the price, I went ahead with the purchase because people keep telling me it is quality. I was very disappointed because what I got was a chunky, clunky and wasteful vaporizer. I fill the material all the way up so I can use the vape, which is really a waste when it is just for solo use. The mesh pad doesn’t really help since I have problems tweaking with the temperature. Used to own the Arizer and they didn’t give me these problems.

My lungs thank you!

Trollypusher
I have so much to thank plenty for the improvement in my health. Wanted to quick smoking so decided to purchase this product. Wow! I noticed a really good feeling and overall improvement with my lungs. Vapor quality is superb and it is perfect for aromatherapy sessions. I recommend getting the filling chamber with reducer as well which is helpful for medical doses. This is worth the cost and you will thank this product for better health in the future. Not just the vape quality, but the material and the unit itself is solid and well-built. No regrets, just love for plenty!

Tuotteet 1-10 / 38

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Plenty Vaporisaattori

Miten arvioisit tämän tuotteen? *