Pöytävaporisaattorit

Pöytävaporisaattorit

Pysytkö mieluummin kotona suurimman osan ajasta? Silloin pöytämallinen vaporisaattori palvelee sinua hyvin. Näiden kätevien laitteiden ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia akun lataamisesta tai niiden kuljettamisesta mukanasi. Sen sijaan voit yksinkertaisesti kytkeä ne pistokkeeseen ja nauttia parhaimman laatuisesta höyrystä.

Volcano Classicin tai Arizer Extreme Q: n kaltaisilla vaihtoehdoilla voit odottaa, että saat vapettaa mukavasti oman kotisi rauhassa. Jos olet valmis selvittämään, mikä tekee pöytämallisista vaporisaattoreista niin houkuttelevia, jatka lukemista niiden monista eduista.

Read more
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Volcano Hybrid Vaporizer
  Rating:
  Volcano Hybrid

  499 € 599 €

  • Puhdas konvektiohöyry letkun tai ilmapallojen kautta
  • Kuumenee alle 40 sekunnissa
  • Suuri digitaalinen näyttö kosketuspainikkeilla
 2. Volcano Classic Vaporizer
  Rating:
  Volcano Classic

  319 € 398 €

  • Höyryä ilmapalloista
  • 9 lämpötila-asetusta jopa 230°C asti
  • Edistyksellistä ja luotettavaa teknologiaa
 3. Arizer XQ2 - Small
  Rating:
  (4)
  Arizer XQ2 -vaporisaattori

  199 € 269 €

  • Viimeisin pöytämallinen vaporisaattori Arizerilta
  • Edistyksellinen konvektiolämmitys
  • Dynaamiset värilliset LED-valot
 4. Arizer Extreme Q Vaporizer
  Rating:
  Arizer Extreme Q

  149 € 199 €

  • Voidaan käyttää letkun tai ilmapallojen kanssa
  • Konvektiolämmitys jopa 260°C:seen
  • Kaukosäädin mukana
 5. Arizer V-Tower vaporisaattori
  Rating:
  Arizer V-Tower

  119 € 165 €

  • Lämpövaihtoehdot välillä 50°C - 260°C
  • Kolminkertaiset lämpöanturit
  • 360 asteen pyörivä letku
 6. Plenty Vaporizer
  Rating:
  Plenty -vaporisaattori

  229 € 249 €

  • Ainutlaatuinen teräksinen jäähdytyskäämi
  • Korkealuokkainen, kestäviä materiaaleja
  • Erittäin leveä pesä ryhmäsessioille
Aseta laskevaan järjestykseen

Pöytämallisen vaporisaattorin edut

Vaporisaattorimarkkinat kukoistavat. Se, mikä alkoi ainutlaatuisena tuotteena vuonna 2000, on sittemmin muuttunut pakkohankinnaksi kaikille, jotka nauttivat yrteistä. Puhumme pöytämallisista vaporisaattoreista.

Vaikka aiot käyttää enemmän rahaa, pöytämallisen vaporisaattorin edut oikeuttavat investoinnin. Kun saat sen asennettua ja olet tottunut käyttämällä sitä, tulet olemaan hämmästynyt siitä, kuinka paljon rahaa pöytämallinen vaporisaattori säästää ajan mittaan.

Kuten mainittu, nämä laitteet eivät vaadi akkuja, kuten niiden kannettavat kollegansa. Joten sinun ei tarvitse vaivautua lataamaan. Mutta on myös muita etuja, joita voit odottaa.

Tehokkuus

Pöytämalliset vaporisaattorit tarjoavat enemmän tehoa kuin kannettavat laitteet. Volcano Classicin kaltaiset yksiköt tarjoavat korkeampia lämpötiloja, paremman vetovastuksen ja kaiken kaikkiaan paremman höyryn laadun. Ja se on kaikki kiitos tehokkaiden komponenttien joita pöytämallisten vaporisaattorien rakentamiseen käytetään.

Tarkka lämmitys

Vaporisaattoriteknologia paranee vuosi vuodelta. Silti voi olla haastavaa saada tarkkoja lämpötiloja kaikkiin vaporisaattoreihin. Pöytämallisilla vaporisaattoreilla saat kuitenkin tarkkuuslämmityksen toisin kuin muilla.

Ilmapallot/letkut

On olemassa kaksi ensisijaista menetelmää höyryn talteen ottamiseen pöytämallisilla vaporisaattoreilla: ilmapallot ja letkut. Ilmapallot esitteli ensimmäisenä Storz & Bickel kun he julkaisivat nyt jo kuuluisan Volcanon, pöytämallisen vaporisaattorin, joka aloitti kaiken.

Tämä menetelmä toimii kiinnittämällä ilmapallo vaporisaattoriin. Sitten täytät sen, irrotat, ja hengität höyryn ilmapallosta suukappaleen kautta.

Letkut puolestaan kiinnittyvät vaporisaattoriin höyryn toimittamiseksi suukappaleeseen. Molemmat menetelmät takaavat tehokkaan kokemuksen, vaikka ilmapalloja suositaan usein letkujen sijaan.

Isommat pesät

Kun käytät kannettavia vaporisaattoreita, sinulla on rajallinen määrä yrttiä, jota voit käyttää. Kaikki se muuttuu, kun siirryt pöytämallisiin vaporisaattoreihin. Suurempien kokojensa vuoksi on itsestään selvää, että saat hyötyä myös suuremmista pesistä.

Isommalla pesällä voit käyttää enemmän yrttejä kuten haluat ja voit odottaa pidempiä sessioita mukavasti ja oman kodin yksityisyydessä.

Pöytämalliset vaporisaattorit joita kannattaa katsoa

Tänään on olemassa monia laadukkaita pöytämallisia vaporisaattoreita, jotka tekevät varmasti vaikutuksen. Muutama kuitenkin erottuu joukosta. Kuten jo mainittiin, Volcano oli välitön klassikko, joka on edelleen yksi markkinoiden halutuimmista pöytämallisista vaporisaattoreista.

Mutta on muitakin, joita sinun pitäisi tutkia. Katsotaanpa lähemmin Volcanoa ja tutkitaan joitain muita raskassarjalaisia, jotta saat paremman käsityksen siitä, mitä voit odottaa.

Storz & Bickelin Volcano Classic

Tämä yksikkö on vastuussa vallankumouksen aloittamisesta. Storz & Bickel tarjoaa kokonaisuudessaan laadukkaan vaporisaattorin, joka on valmistettu korkealuokkaisista komponenteista. Ilmapallovapona saat Volcano Classicista todella poikkeuksellista höyryä.

Suorituskyvyn laatu ja yhdenmukaisuus ovat vertaansa vailla, mikä varmistaa, että investoit pöytämalliseen vaporisaattoriin, joka ei ole vain rakennettu kestämään, vaan pystyy myös vastaamaan yrttitoiveisiisi.

Arizerin Extreme Q

Suunniteltu käyttämään sekä ilmapalloja ja letkuja, Arizer Extreme Q on juuri sinulle, jos etsit jotain joka säästää aikaa ja on samalla huippulaatua. Lisäksi tämä pöytämallinen vaporisaattori sopii aloittelijoille yksinkertaisen helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Mutta älä anna sen estää sinua, jos pidät itseäsi kokeneena vapettajana. Extreme Q tarjoaa runsaasti räätälöintiä vapesessioihin laadusta tinkimättä. Lämpötilakin on tarkka, joten tasaista lämmitystä voi odottaa joka kerta.

Storz & Bickelin Volcano Hybrid

Digitaalisella näytöllä ja kosketusohjaimilla varustettu Volcano Hybrid tarjoaa erittäin nopean lämmityksen vaivattomaan höyrystämiseen. Voit jopa ladata mobiilisovelluksen kauko-ohjausta varten! Lämpötilan säätäminen älypuhelimesta tarkoittaa parempaa monipuolisuutta kuin koskaan ennen.

Volcano Hybridin laatu seuraa Storz & Bickelin tunnetusti ensiluokkaista mallia ja varmistaa, että tämä pöytämallinen vaporisaattori on rakennettu kestämään. Mutta laatu ei lopu siihen. Tämän laitteen tuottama höyry on pehmeä, maukas ja täynnä aromeja.

Jos haluat vaposessioissasi ehdottomasti parasta, Volcano Hybrid ei petä sinua. Se on kalliimpi kuin useimmat muut mallit, mutta et voi voittaa sen suorituskykyä ja rakennuslaatua.

Yhteenveto

MagicVaporizers tarjoaa parhaat pöytämalliset vaporisaattorit ja palvelun kaikille asiakkaillemme. Kutsumme sinut tutustumaan muuhun valikoimaamme, jos olet kiinnostunut näkemään kaiken, mitä myymme.