Tinymight 2

Rating:
Tinymight 2 4.9 5

349 €

SKU
ignore-this-112
Ilmainen toimitus
Katso lisää grindereitä
Näytä lisää lisätarvikkeita

Tinymight 2:n ominaisuudet

 • Uusin versio (2024.06)
 • 100% konvektiolämmitys
 • Kuumenee vain muutamassa sekunnissa
 • Valmius- ja sessiotila
 • Säädettävä kammion koko
 • Laaja lämpötila-alue (140°C-250°C)
 • Pikalataus USB-C:n kautta
 • Virtalähteenä vaihdettava 18650 Li-ion-akku
 • Valmistettu Suomessa korkealaatuisista materiaaleista
 • Sisältää ilmaisen annostelukapselin, kun se ostetaan MagicVaporizersilta.

Kenelle Tinymight 2 on tarkoitettu?

Tinymight 2 on kannettava konvektiovaporisaattori kuiville yrtteille ja tiivisteille. Se on suunniteltu höyrystämiseen missä tahansa, ja se tuottaa maukasta höyryä vain muutamassa sekunnissa tehokkaan konvektiolämmittimen ansiosta.

Jos haluat päivittää vaporisaattoriin, joka tuottaa sakeaa höyryä ja jossa on todellinen valmiustila, sinun kannattaa harkita Tinymight 2:ta seuraavaksi vaporisaattoriksesi. Se on helppokäyttöinen ja tarjoaa valmiustilan lisäksi myös sessiotilan, joka antaa sinulle joustavuutta valita, miten haluat vapettaa.

2024 Update: Purple Heart wood

The Tinymight family welcomes a new member: the Tinymight 2 Purple Heart edition. This stunning vape is crafted from beautiful Purple Heart wood, giving it a unique and attractive appearance. Not only does it look incredible, but it also features the latest updates and improvements for enhanced performance.

The heater has been upgraded with zirconia ceramic replacing the quartz glass construction, and the support rods have been more than doubled in strength for enhanced durability.

The Purple Heart edition comes with a unique accessory package, including a titanium dosing capsule for convenient loading and a short mouthpiece with glass balls for cool, smooth vapour.

100% konvektiolämmitys

Tinymight 2 on suunniteltu tuottamaan höyryä alle kymmenessä sekunnissa sen erikoisvalmisteisen 70 W:n ruostumattomasta teräksestä valmistetun lämmittimen avulla. Lämmitysjärjestelmä käyttää 100-prosenttista konvektiolämmitystä, joka lämmittää materiaalin tasaisesti ja tuottaa puhtainta höyryä.

Tinymight 2:n konvektiolämmitysjärjestelmää on parannettu entisestään lisäämällä siihen uusi lämmönlevitin. Tämä ominaisuus auttaa jakamaan lämpöä paremmin, mikä johtaa tehokkaampaan uuttamisprosessiin, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti yrteistäsi tai tiivisteistäsi.

Todellinen tarvittaessa toimiva vaporisaattori

Useimmissa vaporisaattoreissa on vain yksi toimintatila, mutta Tinymight 2:ssa on kaksi: valmius- ja sessiotila. Valmiustila on täydellinen niille, jotka haluavat ottaa aikaa ja nauttia jokaisesta hengenvedosta, kun taas sessiotila on ihanteellinen niille, jotka haluavat nauttia useista hengenvedoista peräkkäin ilman, että heidän tarvitsee jatkuvasti painaa painiketta.

Valmiustila kytkee lämmittimen matalaan lämpötilaan, joka on helppo pitää yllä, kunnes painat painiketta. Kun painat sitä, sinun ei yleensä tarvitse pitää painiketta painettuna yli viittä sekuntia, ennen kuin se värisee ja on valmis lähtemään. Nauti höyrystä ja kun olet valmis, päästä painikkeesta irti.

Sessiotila toimii pitämällä kammion asetetussa lämpötilassa session ajan. Paina painiketta kolme kertaa ja pidä se painettuna, kunnes se lakkaa värisemästä, ja hengitä sitten kaksi tai kolme kertaa, kunnes höyry ohenee. Jos aiot pitää pidemmän tauon sisäänhengityksien välillä, sammuta se vain ja käynnistä se uudelleen, kun olet valmis ottamaan lisää.

Säädettävä kammion koko

Tinymight 2:ssa voit säätää kammion kokoa mieleiseksesi, sillä jäähdytyskammio liukuu ylös ja alas sen koon muuttamiseksi. Voit valita, haluatko sen maksimikapasiteetin (0,2 g yrttiä) vai haluatko asettaa sen pienemmälle kapasiteetille pienempiä annoksia ja mikroannostelua varten.

Valmis käytettäväksi annostelukapselien kanssa

Jos etsit helppoa tapaa mikroannosteluun tai haluat yksinkertaisesti pitää kammion puhtaampana, kannattaa harkita annostelukapselin käyttöä. Nämä kapselit on suunniteltu erityisesti Tinymight 2:lle, ja niiden avulla voit nauttia höyrystyssessioistasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia puhdistamiseen liittyvistä vaivoista.

Täytä kapseli haluamallasi materiaalilla ja aseta se kammioon. Tämä ei ainoastaan tee Tinymight 2:n lataamisesta nopeaa, vaan se tarkoittaa myös, että voit valmistaa toisen annoksen niitä kertoja varten, kun olet menossa jonnekin ja useampi kuin yksi lataus olisi mukava ottaa mukaan.

Yksi annostelukapseli sisältyy ilmaiseksi, kun ostat Tinymight 2:n MagicVaporizersilta.

Laaja lämpötila-alue (140°C - 250°C)

Tinymight 2:ssa on tarkkaan säädetty lämpötila-alue 140 °C:n ja 250 °C:n välillä, jonka asetat kääntämällä laitteen pohjassa olevaa analogista lämpötilan säätöpyörää. Laajan lämpötila-alueen ansiosta sinulla on runsaasti tilaa kokeilla ja löytää itsellesi parhaiten sopiva lämpötila.

Sisältää monitoimityökalun

Tinymight 2:n mukana tuleva kätevä monitoimityökalu on aivan käden ulottuvilla, ja se sijaitsee laitteen päällä, jotta se on helposti käytettävissä sessioiden aikana. Tätä työkalua voidaan käyttää kulhon sekoittamiseen kesken session, ja se on myös tarpeeksi pitkä säätämään latauskammion kokoa, jolloin voit vaihtaa pienten ja suurten kuormien välillä helposti.

Nopea lataus USB-C:llä

Tinymight 2 on varustettu USB-C-latausliitännällä, ja se pystyy pikalataukseen. Se voidaan ladata alle tunnissa pikalaturilla (ei sisälly toimitukseen), joten pääset takaisin höyrystämään hetkessä riippumatta siitä, missä olet.

Kun käynnistät laitteen, se värisee yhdestä neljään kertaa akun varaustilasta riippuen. Latausportin vieressä on myös merkkivalo, joka vaihtuu vihreästä punaiseksi akun tyhjenemisen myötä. Tämä auttaa sinua seuraamaan, milloin sinun on ladattava laite, jotta voit nauttia istunnoistasi ilman keskeytyksiä.

Vaihdettava 18650-akku

Koska Tinymight 2 saa virtansa vaihdettavasta 18650-akusta, sinun ei tarvitse edes keskeyttää vaposessiota, jos akku on tyhjä. Laita vain uusi akku paikalleen ja olet takaisin vapettamassa hetkessä!

Jos haluat käyttää toista 18650-akkua kuin mukana toimitettua, huomioi, että sen on oltava laadukas ja vähintään 20 A:n virran kestävä.

Rakennettu kestämään

Kuten Suomessa valmistetulta vapelta voi odottaa, Tinymight 2 on valmistettu yksinomaan ensiluokkaisista materiaaleista. Sen runko on valmistettu amerikkalaisesta pähkinäpuusta, joka tunnetaan eristävistä ominaisuuksistaan ja sileästä rakenteestaan, mikä tarkoittaa, että siitä on viileä ja mukava ote.

Laitteen muut osat on valmistettu muista kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, alumiinista ja kvartsilasista, mikä takaa, että voit nauttia sen ensiluokkaisesta suorituskyvystä vuosien ajan.

Tinymight 2:n käyttö

Näin käytät Tinymight 2:ta valmiustilassa:

 1. Irrota suukappale pitämällä laitetta ylösalaisin.
 2. Lisää materiaali suukappaleen toiseen päähän. Laita suukappale takaisin paikalleen pitäen laitetta edelleen ylösalaisin.
 3. Säädä haluamasi lämpötila laitteen pohjassa. Jos haluat kevyempää höyryä, tähtää lämpötilaan 3-5, mutta jos haluat suurempia pilviä, valitse 7-9.
 4. Kytke laite päälle painamalla painiketta nopeasti kolmella napsautuksella. Odota muutama sekunti.
 5. Tinymight 2 on nyt valmis lämmittämään yrttejäsi. Aloita tehostettu lämmitys pitämällä painiketta alhaalla ja odota, kunnes tunnet värinää.
 6. Hengitä sisään suukappaleesta pitäen samalla painiketta painettuna.
 7. Kun olet tyytyväinen, päästä painikkeesta irti, mutta jatka sisäänhengittämistä, jotta saat kaiken höyryn pois ilmakanavasta.
 8. Nauti!
 9. Kun olet valmis, sammuta se painamalla painiketta kolmesti nopeasti tai jatka toistamista vaiheesta 5, kunnes yrttisi muuttuvat vaaleanruskeiksi ja lopettavat höyryn tuottamisen.

Miten lämpötila asetetaan?

Käännä laitteen pohjassa oleva säätöpyörä haluamaasi lämpötilaa vastaavaan numeroon. Huomaa, että korkeimmalla asetuksella (10) lämpötila on erilainen riippuen käytetystä tilasta.

 1. Laite lukittu
 2. 140°C
 3. 150°C
 4. 160°C
 5. 170°C
 6. 180°C
 7. 190°C
 8. 200°C
 9. 210°C
 10. 220°C
 11. 230°C / 250°C (sessiotila / valmiustila)

Tinymight 2:n puhdistaminen

Tinymight 2:n puhdistaminen on helppoa, sillä lasiputki, jäähdytysyksikkö ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut suodattimet ovat ainoat osat, jotka on puhdistettava säännöllisesti. Ne voidaan huuhdella kuumalla vedellä ja saippualla tai liottaa liuottimessa, kuten isopropyylialkoholissa.

Takuu

Kaikki Tinymight-tuotteiden valtuutetun jälleenmyyjän MagicVaporizersin myymät Tinymight 2 -vaporisaattorit ovat aitoja ja niillä on 3 vuoden takuu sen jälkeen, kun laite on rekisteröity tinymightvape.com-sivustolla ja rajoitettu normaaliin käyttöön.

Tinymight 2

Sisältö

Tinymight 2 [Walnut]

 • Tinymight 2 -vaporisaattori
 • Annostelukapseli*
 • Lasinen suukappale (55 mm)
 • Titaaninen suukappale (80 mm)
 • 18650 akku
 • USB-C-latauskaapeli
 • Näytöt
 • O-renkaat
 • Säilytyspussi
 • Käyttöohjeet

Tinymight 2 [Purple Heart]

 • Tinymight 2 vaporizer
 • Titanium dosing capsule
 • Stainless steel dosing capsule*
 • Glass mouthpiece (55 mm)
 • Short glass mouthpiece with balls
 • Spare balls
 • 18650 battery
 • USB-C charging cable
 • Screens
 • O-rings
 • Storage pouch
 • Instruction manual

* Sisältää ilmaisen annostelukapselin, kun ostat MagicVaporizersilta

Tinymight 2

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 6.1 × 3.7 × 8.8 cm
Paino: 186 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: Alle 10 sekuntia
Voimanlähde: 18650-akku
Lämpötila: 140°C - 250°C
Valmistaja: Tinymight
Takuu: 3 vuotta
Valmistusmaa: Suomi
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Tinymight 2