Meistä

Ajatus, joka on nyt MagicVaporizers, sai alkunsa laskettelulomalla Pohjois-Ruotsissa vuonna 2012, kun eräs amerikkalainen esitteli minulle (Peter) ja Samille vallankumouksellisen tavan käyttää yrttejä after-ski juhlissa - höyrystämällä. Pian sen jälkeen tajusimme, että tämä on tulevaisuus ja että kun ihmiset kokevat saman mitä me koimme, he tulisivat olemaan yhtä innostuneita kuin me.

Perustettuamme firman ja testattuamme perusteellisesti satoja vaporisaattoreita olimme varmoja siitä, että olimme valmiita tarjoamaan parhaiksi arvioimiamme vaporisaattoreita mitä alhaisimmilla hinnoilla vuoden 2013 puolivälissä, alkuperäisen ruotsalaisen myymälämme - vaporizers.se - kautta.

Kauppa oli välitön menestys, ja me kirjaimellisesti myimme varastomme loppuun ennen kuin kykenimme vastaanottamaan uuden toimituksen valmistajilta. Yllätykseksemme emme saaneet tilauksia vain Ruotsista, mutta myös naapurimaistamme, mikä sai meidät uskomaan, että meidän on ajateltava enemmän kuin vain Ruotsia.

Syksyllä 2013, ja mittavan "tuotetestauksen" jälkeen, keksimme brändin josta on sittemmin tullut Euroopan suurin vaporisaattorien myyjä - MagicVaporizers. Tuuli purjeissa ja uusi brändi matkassamme perustimme kauppoja seitsemässä maassa; Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Espanja, Italia, Suomi ja Tanska.

Kiinnostus vapettamiseen sekä laadukkaiden vaporisaattori-merkkien lisääntyminen alkoi toden teolla vuonna 2014 ja vedonlyöntimme lisätä maita muuttui huippumenestykseksi.  Sittemmin olemme lisänneet 14 Euroopan maata lokalisoiduilla kaupoilla ja keskitymme aina brändimme kasvattamiseen, saadaksemme lisää ihmisiä kokemaan vapettamisen taian.


Vaikka olemmekin kasvaneet siihen missä nyt olemme, pidämme edelleen kiinni perusarvoistamme ja tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia vaporisaattoreita alhaisilla hinnoilla, ja varmistamme, että olemme aina valmiina vastaamaan kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin, tarvitsivat he apua sitten ennen ostoa tai sen jälkeen.

Miten pidämme hintamme niin alhaisina?

  • Ostamme suoraan valmistajilta aina kun se on mahdollista, neuvottelemme voimakkaasti saadaksemme parhaan hinnan, ja siirrämme sitten säästöt teille.
  • Jos esine ei vastaa asiakkaidemme odotuksia, se korvataan jollain muulla.
  • Ostamme suuria määriä ja teemme sopimuksen ajoissa saadaksemme parhaat hinnat.
  • Pidämme kustannukset alhaisina — koska jokainen säästämämme sentti, on sentti jonka sinä säästät.

Se ei ole monimutkaista. Keskitymme vain siihen, mikä on tärkeää - loistavat vaporisaattorit + hyvät hinnat = enemmän arvoa.

Peter & Sam
MagicVaporizersin perustajat ja omistajat

Missä asut?

Pääkonttorimme on Tukholmassa, Ruotsissa, ja varastomme sijaitsee Saksan keskellä (Apolda) nopeinta toimitusta varten ympäri Eurooppaa.