Xtar X2 -akkulaturi

25 €
SKU
SKU223

Tarvitsetko jotain luotettavaa vaporisaattorisi akkujen lataamiseen? Xtar X2 -akkulaturista voi tulla tärkeä osa höyrystysrutiinejasi, sillä se on erittäin yhteensopiva useiden akkutyyppien kanssa.

Sen kaksi itsenäistä akkupaikkaa voivat älykkäästi valita latausvirran, joka vastaa akkujesi erityistarpeita. Lataatpa sitten 18650-, 20700- tai 21700-akkuja vaporisaattoriisi, X2 tarjoaa nopean ja tehokkaan latauksen.

Sen innovatiivinen LCD-näyttö antaa reaaliaikaiset päivitykset tehoprosentista, akkujännitteestä ja latausvirrasta, jolloin tiedät tarkalleen, milloin akut ovat valmiina seuraavaa höyrystyssessiota varten.

X2:ssa ei kuitenkaan ole kyse vain nopeudesta ja yhteensopivuudesta. Kyse on myös turvallisuudesta ja kestävyydestä. Laturi on valmistettu liekinkestävästä materiaalista, mikä takaa, että se kestää latauksen kuumuuden ilman mitään riskejä. Laturissa on myös 0 V:n aktivointitoiminto, joka herättää uudelleen henkiin ylipurkautuneet akut, pidentää niiden käyttöikää ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Sisältää:

  • Xtar X2 -akkulaturi
  • Latauskaapeli (EU-pistoke)