Flowermate V5 Nano

Rating:
4.25

105 € 109 € Sinä säästät: 4 €

SKU
ignore-this-72
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

Flowermate V5 Nano - Akku
Flowermate V5 Nano - Akku
10,50 € 14 €

Täytyykö sinun vaihtaa Flowermate V5 Nanon akku vai haluatko hankkia ylimääräisen? Silloin tämä 2500 mAh 18650-akku on sinua varten.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate V5 Nano.

Suukappaleen verkot Flowermate Aura, V5 Nano ja V5.0S Pro
Flowermate - Suukappaleen verkot
6 € 8 €

Pidä Flowermate-vaporisaattorisi puhtaana vaihtamalla suukappaleen verkko ja varmista, että saat niin maukasta ja puhdasta höyryä kuin voi olla.

Sisältää:

 • Suukappaleen verkot (5)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate V5 Nano ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Pesän suojaverkot
Flowermate - Pesän suojaverkot
6 € 8 €

Pidä höyrysi puhtaana näiden pesän suojaverkkojen avulla. Pesän suojaverkot varmistavat, että lämmityselementin ja pesään ladatun yrtin välillä ei ole suoraa kosketusta.

Sisältää:

 • Pesän suojaverkot (5)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5 Nano - Vesipiippu adapteri
Flowermate V5 Nano - Vesipiippu adapteri
12,75 € 17 €

Vesipiippu adapterin avulla voit kiinnittää Nano -vaporisaattorisi mihin tahansa 14 mm:n tai 18 mm:n vesipiippuun tai bubbleriin. Sovitin kiinnittyy pesään ruuvaamalla se paikoilleen.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate V5 Nano.

Pidä Flowermate-vaporisaattorisi puhtaana kun höyrystät yrttejä tällä yrttikapselilla
Flowermate - Yrttikapseli
3,75 € 5 €

Yrttikapselia käytetään Flowermate-vaporisaattorin esilataamiseen yrteillä ja niiden höyrystämiseen ilman, että vaporisaattori likaantuu. Se on myös täydellinen ylimääräisten yrttien pakkaamiseen, jos aiot poistua kotoa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Konsentraattikapselia tulee käyttää kun haluat höyrystää konsentraatteja, kuten vahoja ja öljyjä, Flowermate -vaporisaattorillasi
Flowermate - Konsentraattikapseli
3,75 € 5 €

Konsentraattikapselia tulee käyttää kun haluat höyrystää konsentraatteja, kuten vahoja ja öljyjä, Flowermate -vaporisaattorillasi. Aseta konsentraatti puuvillaan kapselin sisällä ja aseta sitten kapseli vaporisaattoriin.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Tämä suukappale on valmistettu korkealaatuisesta lasista ja on identtinen Flowermate V5 Nanon mukana toimitetun kanssa
Flowermate V5 Nano - Suukappale
9 € 12 €

Tämä suukappale on varaosa Flowermate V5 Nanolle siinä tapauksessa, että sinun täytyy vaihtaa suukappale tai haluat ylimääräisen. Se on valmistettu korkealaatuisesta lasista ja on identtinen laitteen kanssa toimitetun kappaleen kanssa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate V5 Nano.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.08)
 • Helppokäyttöinen
 • USB-ladattava
 • Vaihdettava akku
 • Taskukokoinen
 • Digitaalinen lämpötilanhallinta
 • Helppo puhdistaa

Kenelle Flowermate V5 Nano on?

Flowermate V5 Nano on ihanteellinen aloittelijoille ja niille, jotka haluavat vain vaivattoman vaporisaattorin, joka on sekä tehokas että hyvää vastinetta rahalle. Sen muotoilu on tyylikäs ja erittäin hienovarainen kiitos sen taskukokoisen koon ja huomaamattoman ulkonäön ansiosta. Tämä vapo on täydellinen mukaan otettavaksi kun haluat maukasta höyryä kodin ulkopuolella. Voit hyödyntää täydellistä lämpötilanhallintaa helppokäyttöisillä säätimillä, jotta höyry maistuu haluamaltasi, ja tehdä jokaisesta vapo-sessiosta ikimuistoisen.

Laadukasta höyryä

Laadukkaalla keraamisella pesällä, lasisella suukappaleella ja eristetyllä ilmareitillä Flowermate V5 Nanon tuottaa erittäin vaikuttavan höyryn. Tiheä, maukas, ja eristetyn ilmareitin ansiosta höyrysi ei koskaan maistu metallilta tai sisältä haitallisia myrkkyjä. Ja koska suukappale on valmistettu lasista, sen ei-huokoinen pinta tarjoaa erinomaisen hygienian ja ylellisen tunnelman.

Vaihdettava akku

Vaikka Flowermate V5 Nanon akunkesto ei ole paras (jopa 50 minuuttia jatkuvaa vapettamista), siinä on vaihdettava akku, mikä tarkoittaa, että jos olet varautunut, sinun ei koskaan tarvitse jättää vapetus sessiotasi lyhyeksi! Sen sijaan, että odottaisit akun lataamista, voit vaihtaa heti ladattuun akkuun ja pitää sessiosi käynnissä.

Nopea lämpenemisaika

Flowermate V5 Nano pystyy lämpenemään ja saavuttamaan maksimilämpötilan vain 30–50 sekunnissa, mikä tekee nopeat sessiot helpoksi. Sen avulla voit aloittaa vapettamaan odotettuasi vain hetken, että laite lämpenee, etkä koskaan ehdi tylsistymään kun odotat vaprisaattorin saavuttavan halutun lämpötilan.

Helppo puhdistaa

Flowermate V5 Nanon yksinkertaisen rakenteen ansiosta täydellisen puhdistuksen suorittaminen vie vain hetken. Vain pesä, LED-näyttö ja lasinen suukappale tarvitsevat pikaisen harjauksen käytön jälkeen tai nopean pyyhkäisyn alkoholipyyhkeellä tarkemman puhdistamisen tehdessäsi. Suukappaleen leveä muoto mahdollistaa puuvillatyynyllä puhdistamisen ongelmitta.

Täysi lämpötilanhallinta

Flowermate V5 Nano antaa sinun valita minkä tahansa lämpötilan välillä 40°C - 230°C, mikä tarkoittaa, että sinulla on session aikana täysi kontrolli lämpötilasta ja siitä, kuinka yrttejäsi kuumennetaan. Lämpötilan muuttaminen tapahtuu helposti napin painalluksella, samalla kun LED-näyttö näyttää aina tarkat lämpötilalukemat.

Takuu

Kaikki Flowermate V5 Nano -vaporisaattorit, joita myy Flowermaten (Smiss) valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niille on annettu 2 vuoden takuu laitteelle ja 1 vuoden takuu akulle.

Flowermate V5 Nano

Sisältö

 • Flowermate V5 Nano -vaporisaattori
 • Borosilikaattilasinen suukappale
 • 2500 mAh akku
 • Suppilo täyttöä varten
 • USB-pikalaturikaapeli
 • Konsentraattikapseli
 • Yrttikapseli
 • Huoltopakkaus
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetu suojaverkot (5)
 • Käyttöopas
Flowermate V5 Nano

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 2,5 × 5,0 × 9,5 cm
Paino: 142 g
Lämmitys: Hybridi (Konvektio+Konduktio)
Lämmitysaika: 30 sekuntia
Voimanlähde: Akku (2500 mAh)
Lämpötila: 40°C - 230°C
Valmistaja: Flowermate
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Write your own review about Flowermate V5 Nano
Olet arvostelemassa:Flowermate V5 Nano
Rating