COVID-19 ei vaikuta varastomme toimintaan. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

Flowermate V5.0S Pro V2

Rating:
4.45

99 € 169 € Sinä säästät: 70 €

SKU
ignore-this-44
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 17,64 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Suukappaleen verkot Flowermate Aura, V5 Nano ja V5.0S Pro
Flowermate - Suukappaleen verkot
6 € 8 €

Pidä Flowermate-vaporisaattorisi puhtaana vaihtamalla suukappaleen verkko ja varmista, että saat niin maukasta ja puhdasta höyryä kuin voi olla.

Sisältää:

 • Suukappaleen verkot (5)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate V5 Nano ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Pesän suojaverkot
Flowermate - Pesän suojaverkot
6 € 8 €

Pidä höyrysi puhtaana näiden pesän suojaverkkojen avulla. Pesän suojaverkot varmistavat, että lämmityselementin ja pesään ladatun yrtin välillä ei ole suoraa kosketusta.

Sisältää:

 • Pesän suojaverkot (5)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro - Vesipiippu adapteri
Flowermate V5.0S Pro - Vesipiippu adapteri
11,25 € 15 €

Voit nyt nauttia Flowermate V5.0S Pro -laitteestasi suosikki vesipiippusi, bongisi tai bubblerisi kanssa tällä vesipiippu adapterilla. Se sopii 18 mm, 14 mm ja 10 mm liitäntöihin, joten riippumatta siitä, mikä vesipiippu sinulla on, voit jäähdyttää ja suodattaa höyrysi.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate V5.0S Pro V2.

Pidä Flowermate-vaporisaattorisi puhtaana kun höyrystät yrttejä tällä yrttikapselilla
Flowermate - Yrttikapseli
3,75 € 5 €

Yrttikapselia käytetään Flowermate-vaporisaattorin esilataamiseen yrteillä ja niiden höyrystämiseen ilman, että vaporisaattori likaantuu. Se on myös täydellinen ylimääräisten yrttien pakkaamiseen, jos aiot poistua kotoa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Konsentraattikapselia tulee käyttää kun haluat höyrystää konsentraatteja, kuten vahoja ja öljyjä, Flowermate -vaporisaattorillasi
Flowermate - Konsentraattikapseli
3,75 € 5 €

Konsentraattikapselia tulee käyttää kun haluat höyrystää konsentraatteja, kuten vahoja ja öljyjä, Flowermate -vaporisaattorillasi. Aseta konsentraatti puuvillaan kapselin sisällä ja aseta sitten kapseli vaporisaattoriin.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro - Suukappale
Flowermate V5.0S Pro - Suukappale
11,25 € 15 €

Tämä suukappale on varaosa Flowermate V5.0S Prolle siinä tapauksessa, että sinun täytyy vaihtaa suukappale, tai tarvitset ylimääräisen. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja on identtinen laitteen kanssa toimitetun kappaleen kanssa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate V5.0S Pro V2.

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.03)
 • Digitaalinen lämpötilanhallinta
 • Helppokäyttöinen
 • Yhteensopiva yrttien, vahojen ja öljyjen kanssa
 • Nopea lämpenemisaika (30 sekuntia)
 • Vaikuttava akunkesto
 • Pieni ja huomaamaton muotoilu

Kenelle Flowermate V5.0S Pro on?

Flowermate V5.0S Pro on täydellinen valinta niille, jotka etsivät pitkäaikaista ja huomaamatonta kannettavaa vaporisaattoria. Se muistuttaa muodoltaan matkapuhelinta ja sopii täydellisesti kämmenellesi. Yhdistettynä suukappaleeseen tämä vaporisaattori on erittäin helppo kuljettaa ja säilyttää taskussa tai laukussa. Suuren kapasiteetin akun ja täydellisen lämpötilanhallinnan ansiosta sinulla on takuuvarmasti joka kerta kestävä ja nautinnollinen kokemus.

Kolme yhdessä

Toisin kuin monet muut kannettavat vaporisaattorit, Flowermate V5.0S Pro on erittäin monipuolinen, koska sen avulla voit höyrystää tehokkaasti kaikkea yrteistä vahoihin ja öljyihin helposti. Vapon mukana on sekä yrtti- että konsentraattikapseli, joka antaa sinulle mahdollisuuden hallita höyrystettäviä materiaaleja pitäen samalla itse vaporisaattorin puhtaana.

Pitkäkestoinen akku

Kahden sisäänrakennetun 2600 mAh:n akun avulla Flowermate V5.0S Pro tarjoaa valtavan 2,5 - 3 tunnin jatkuvan höyryntuotannon täydellä latauksella, jonka ansiosta voit nauttia pidemmistä sessioista joutumatta keskeyttämään lataamista varten. Tämä vapo on loistava valinta, jos arvostat pitkäkestoista akkua parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Helppokäyttöinen

Flowermate V5.0S Pro on suunniteltu erityisesti helppokäyttöisyyttä ajatellen, tehden siitä loistavan vaihtoehdon aloittelijoille ja niille, jotka eivät pidä monimutkaisista ohjaimista. Käytännöllisillä plus- ja miinus-painikkeilla jotka mahdollistavat täydellisen lämpötilanhallinnan, sekä kätevällä OLED-näytöllä, joka näyttää tarkat lämpötilan ja akun lukemat aina, tämän vapon käyttämiseen ei vaadita insinöörin tutkintoa.

Huippulaadukasta höyryä

Koska Flowermate V5.0S Prolla on täysin eristetty ilmatie, kaikki sen tuottama höyry on puhdasta ja makuista - takuuvarmasti paksulla suutuntumalla ja hyvällä maulla joka kerta. Kaikki hetkessä syntynyt höyry ohittaa kaikki laitteen sähkökomponentit, eli höyryssä ei ole koskaan epäpuhtauksia tai metallin makua.

Nopea lämmitysaika

The V5.0S Pro is hailed as the fastest-heating Flowermate vape ever made and can reach maximum temperature in just 30 seconds. Select any temperature you want, from 40 to 230°C, according to your taste preferences. Regardless of which temperature you choose, the Flowermate V5.0S Pro will still maintain its fast 30 second heat-up time, meaning you’ll never be left waiting for a long time for your device to get ready to start producing quality vapour.

V5.0S Prota pidetään nopeimmin kuumenevana Flowermate-vaporisaattorina, joka on koskaan tehty, ja se voi saavuttaa maksimilämpötilan vain 30 sekunnissa. Valitse haluamasi lämpötila, välillä 40 - 230°C, makusi ja mieltymyksiesi mukaan. Riippumatta siitä, minkä lämpötilan valitset, Flowermate V5.0S Pro pitää silti nopean 30 sekunnin lämmitysaikansa, eli sinun ei koskaan tarvitse odottaa kauan, että laite on valmis aloittamaan laadukkaan höyryn tuotannon.

Takuu

Kaikilla MagicVaporizersilta ostetuilla Flowermate-vaporisaattoreilla on 2 vuoden takuu (akulle 6 kuukautta), joka koskee normaalia käyttöä.

Flowermate V5.0S Pro V2

Sisältö

 • Flowermate V5.0S Pro V2 -vaporisaattori
 • Lasinen suukappale
 • USB-pikalatausjohto
 • Yrttikapseli
 • Konsentraattikapseli
 • Puhdistustyökalo
 • Pesätyökalu
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suojaverkot (5)
 • Käyttöopas
Flowermate V5.0S Pro V2

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 6,3 × 1,9 × 10,1 cm
Paino: 140 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 30 sekuntia
Voimanlähde: Akku (2 x 2600 mAh)
Lämpötila: 40°C - 230°C
Valmistaja: Flowermate
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Olet arvostelemassa:Flowermate V5.0S Pro V2
Rating