COVID-19 ei vaikuta varastomme toimintaan. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

Flowermate Aura

Rating:
4.15

79 € 99 € Sinä säästät: 20 €

SKU
SKU520
Uusin versio! (2020.09)
On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 500 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 500 g, 17,64 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Pidä Flowermate-vaporisaattorisi puhtaana kun höyrystät yrttejä tällä yrttikapselilla
Flowermate - Yrttikapseli
3,75 € 5 €

Yrttikapselia käytetään Flowermate-vaporisaattorin esilataamiseen yrteillä ja niiden höyrystämiseen ilman, että vaporisaattori likaantuu. Se on myös täydellinen ylimääräisten yrttien pakkaamiseen, jos aiot poistua kotoa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Konsentraattikapselia tulee käyttää kun haluat höyrystää konsentraatteja, kuten vahoja ja öljyjä, Flowermate -vaporisaattorillasi
Flowermate - Concentrate Capsule
3,75 € 5 €

Konsentraattikapselia tulee käyttää kun haluat höyrystää konsentraatteja, kuten vahoja ja öljyjä, Flowermate -vaporisaattorillasi. Aseta konsentraatti puuvillaan kapselin sisällä ja aseta sitten kapseli vaporisaattoriin.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Pesän suojaverkot
Flowermate - Chamber Screens
4,50 € 6 €

Pidä höyrysi puhtaana näiden pesän suojaverkkojen avulla. Pesän suojaverkot varmistavat, että lämmityselementin ja pesään ladatun yrtin välillä ei ole suoraa kosketusta.

Sisältää:

 • Pesän suojaverkot (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate Aura ja Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate Aura - Suukappale
Flowermate Aura - Suukappale
6,75 € 9 €

Tämä suukappale on varaosa Flowermate Auralle siinä tapauksessa, että sinun täytyy vaihtaa suukappale. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja on identtinen laitteen kanssa toimitetun kappaleen kanssa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Flowermate Aura.

Ominaisuudet

 • Höyrystä yrttejä, vahoja ja öljyjä
 • Akunkesto jopa 2 tuntia
 • Nopea lämmitysaika
 • Huomaamaton, ohut ja kannettava
 • Täysi lämpötilanhallinta
 • LED-näyttö

Kenelle Flowermate Aura on?

Flowermate Aura on suunniteltu erityisesti mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä ajatellen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan ihmisille, jotka haluavat nauttia vapettamisesta kodin ulkopuolella. Ainutlaatuinen kynämäinen muoto tarkoittaa, että se on helppo tuoda mukana taskussa tai pienessäkin laukussa. Tämä kompakti vapo on myös helppokäyttöinen uskomattoman yksinkertaisen lämpötilanhallinnan ansiosta, jota sekä kokeneet että aloittelijat voivat arvostaa.

Parempi maku

Flowermate Auran pienikokoisen ja virtaviivaisen ulkokuoren sisällä on innovatiivinen lämmityspesä, joka on yhdistetty täysin eristettyyn ilmatiehen. Tämän rakenteen avulla kaikki höyryt kulkevat laitteen läpi joutumatta kosketuksiin minkään elektroniikan kanssa, jotta varmistetaan, että höyry koostuu vain yrttien vaikuttavista aineista ja mausta. Tämän vaporisaattorin huippuluokan suunnittelu takaa ensisijaisen turvallisuuden - ja erinomaisen maun joka kerta!

Huomaamaton & kannettava

Koska Flowermate Aura on vain 15 cm pitkä kynän muotoisella rakenteella, se on erittäin huomaamaton ja helppo piilottaa kuljettaessa. Täydellinen taskussa tai laukun sisällä, kun on aika lähteä ulos, jotta voit nauttia laadukkaasta vapo-kokemuksesta missä tahansa. Mikä parempaa, sen käyttökelpoinen turvalukko varmistaa, että se ei kytkeydy vahingossa päälle vahingossa kuljetuksen aikana - virtapainike vaatii vähintään viisi peräkkäistä painetta laitteen käynnistymiseksi ja lämmityksen aloittamiseksi.

Vaikuttava akunkesto

Täyteen ladatulla akulla Flowermate Aura voi tarjota jopa 2 täyttä tuntia vapettamista. Sen sisäänrakennettu akku voidaan ladata kätevästi USB:n kautta, mikä tarkoittaa, että voit ladata sen melkein missä tahansa ja jopa varavirtalähteellä ollessasi poissa kotoa.

Monikäyttöinen

Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat vaihtoehdot, tämä vapo höyrystää vaivattomasti yrttejä, vahoja ja öljyjä. Päätä, mitä haluat höyrystää, ja laita se sopivaan kapseliin (yrtti tai konsentraatti), aseta se laitteeseen ja valitse haluamasi lämpötila, ja olet valmis hengittämään puhdasta, aromaattista ja maukasta höyryä hyvin lyhyessä ajassa.

Nopea, säädettävä lämpötila

Kaikki kokeneet käyttäjät ymmärtävät lämpötilanhallinnan tärkeyden, ja Flowermate Aura on nimenomaan siinä erinomainen. Siinä on helposti luettava LED-näyttö, joka näyttää tarkkoja lämpötilalukemia kaiken aikaa, ja sitä on helppo hallita. Jos haluat muuttaa lämpötilaa, paina vain vastaavia + tai - painikkeita haluamallasi tavalla. Tehokkaan akun ansiosta Flowermate Aura pystyy kuumentamaan kokonaan 60 sekunnissa, mikä tarkoittaa, että et koskaan tylsisty odottaessasi.

Takuu

Kaikilla MagicVaporizersilta ostetuilla Flowermate-vaporisaattoreilla on 2 vuoden takuu (akulle 6 kuukautta), joka koskee normaalia käyttöä.
Flowermate Aura

Sisältö

 • Flowermate Aura -vaporisaattori
 • Suukappale
 • Konsentraattikapseli
 • Yrttikapseli
 • Pesätyökalu
 • Puhdistusharja
 • USB-latausjohto
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suojaverkot (5)
 • Käyttöohje
Flowermate Aura

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 2,8 x 2,8 x 14,7 cm
Paino: 103 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 60 sekuntia
Voimanlähde: Akku (2600 mAh)
Lämpötila: 40°C - 230°C
Valmistaja: Flowermate
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Olet arvostelemassa:Flowermate Aura
Rating