Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Boundless CFC 2.0

89 €
Boundless CFC 2.0
Boundless CFC 2.0 Boundless CFC 2.0 - Colours Boundless CFC 2.0 - Side Boundless CFC 2.0 - Front
89 €
Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas varastossa
Lataa...
89 €
0
Lue 0 Arvostelu(t) | Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Alkuperäinen Boundless CFC oli ehkä yksi markkinoiden parhaista kannettavista vaporisaattoreista, mutta Boundless Technologies on onnistunut viemään käyttökokemuksen vielä korkeammalle tasolle Boundless CFC 2.0 -vaporisaattorilla. Tämä uusittu laite loistaa muotoilussa, toiminnallisuudessa ja makuelämyksessä. Sen tehokkaat komponentit ja ominaisuudet ovat helppokäyttöisiä, ja CFC 2.0 onkin loistava valinta niille, jotka haluavat aloittaa kuivien yrttien höyrystämisen tai päivittää vanhan laitteen.


Boundless CFC 2.0:n hienovarainen ja ergonominen muotoilu kiinnittää katseen. Se on riittävän pieni sopiakseen käsiin, taskuun ja laukkuun niin, että voit käyttää sitä niin kotona kuin ulkonakin. Lisäksi CFC 2.0:n suukappaleen muotoilua ja lämpövastusta on parannettu, ja suukappale on aikaisempaa mallia pidempi, mikä parantaa ilmavirtausta ja varmistaa, että käyttäjä saa nauttia täydestä yrttien aromista joka henkäyksellä. Vaihdettava akku lämmittää Boundless CFC 2.0:n nopeasti ja kestää yli kymmenen käyttökertaa. Tarkka lämpötilansäädin ja vesipiippuadapteri antavat sinulle mahdollisuuden räätälöidä käyttökokemustasi haluamaksesi.


Saatavillaolevat värit: Musta, Punainen, Sininen ja Vihreä.

Ominaisuudet

 • Suuri keraaminen kammio (vetoisuus 0,5 g jauhettuja yrttejä) 
 • Lämpiää 30 sekunnissa tai nopeammin 
 • Vaihdettava akku kestää jopa 15 käyttökertaa 
 • Säädettävä lämpötila aina 230 °C asti
 • Konduktiolämmitys ja parantunut ilmavirtaus upean maun saavuttamiseksi 
 • Helppokäyttöinen: yksinkertaiset painikkeet ja OLED-näyttö 
 • Tyylikäs muotoilu, kannettava koko 
 • Yhteensopiva vesipiippuadapterin kanssa

 

Lisälaitteet (sisältyvät)

 • Vesipiippuadapteri
 • Puhdistusharja
 • USB-laturi


Hienovarainen ja miellyttävä muotoilu

Boundless CFC 2.0 on joka suhteessa parannettu versio alkuperäisestä, eikä sen muotoilu ole poikkeus. CFC 2.0 on 13 cm pitkä ja painaa alle 250 g, joten se on jopa edeltäjäänsä kompaktimpi. Se sopii kämmenellesi hienovaraisesti ja huomaamattomasti. Sen runkoon muotoillut urat ja kohoumat pitävät otteen tiukkana ja auttavat vaporisaattorin jäähtymisessä. Yhdistettynä lämmönkestävään suukappaleeseen tämä uusi ja parantunut muotoilu tekee Boundless CFC 2.0:sta miellyttävän ja tehokkaan valinnan kuivien yrttien höyrystämiseen. Ja mikäli tämä ei vielä riitä sinulle, Boundless on myös tehnyt tästä laitteesta erittäin monikäyttöisen. Käsikäytön lisäksi CFC 2.0 voidaan myös liittää vesipiippuadapteriin tasaisimpien höyryjen saamiseksi.

 

Nopea ja suorituskykyinen toiminnallisuus

Tämä vaporisaattori on ehkä tyylikäs, mutta se tarjoaa käyttäjilleen myös paljon muuta. CFC 2.0:n keraamiseen kammioon mahtuu jopa 0,5 g jauhettuja yrttejä, ja se on valmistettu lääketiede- ja elintarviketason materiaaleista turvallisuutesi takaamiseksi. Vaihdettava 18650 Li-on -akku lämmittää kammion nopeasti ja tasaisesti luoden hetkessä herkullisia pilviä milloin tahansa haluatkin aloittaa käytön. Mikäli haluat käyttää enemmän aikaa yrttiesi maisteluun, olet varmasti tyytyväinen kuullessasi, että Boundless CFC 2.0:n akku kestää jopa 15 käyttökertaa. Monikäyttöisyys ulottuu yksinkertaiseen lämmönsäätöön, jonka ansiosta voit valita minkä tahansa lämpötilan 60°C ja 230°C välillä, jolloin voit täysin hallita käyttökokemustasi.

 

Aito ja herkullinen maku

Boundless CFC 2.0:n rakenteen kulmakivi on herkullinen höyry. Ensinnäkin konduktiolämmitys höyrystää ja uuttaa aktiiviset ainesosat keittämättä yrttejäsi, ja varmistaa, että saat runsaan ja täyteläisen makuelämyksen. Kun yrtit on lämmitetty, CFC 2.0:n pidennetty suukappale työntyy sisään ja jäähdyttää höyryn tehokkaasti ja läpikotaisin. Vallankumouksellinen ilmavirtaus jäähdyttää höyryt nopeasti, jolloin henkäykset ovat entistä suurempia, tasaisempia,, tiheämpi ja herkullisempia.

 

Käyttöohje

Huolimatta sen vaikuttavasta määrästä ominaisuuksia, Boundless CFC 2.0 on erittäin helppokäyttöinen. Vedä pois uusittu suukappale ja täytä kammio jauhetuilla yrteillä. Kun olet täyttänyt kammion, käynnistä laite viidellä helpolla käynnistysnapin painalluksella. Voit säätää lämpötilan haluamaksesi takanaolevilla painikkeilla ja OLED-näytöllä. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain odottaa - mutta ei pitkään. Salamannopea vaporisaattori lämpiää vain 20-30 sekunnissa, jolloin laite soveltuu hyvin lyhyille käyttökerroille tien päällä ja pidemmille kotona, ja kaikelle siltä välillä.

 

Takuu

Kaikki Boundless CFC 2.0 -vaporisaattorit, jotka MagicVaporizers, auktorisoitu Boundless Vapes Technologyn jälleenmyyjä, myy, ovat aitoja, ja niillä on 3 vuoden takuu.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja Boundless Vape Technology
Koko (pituus x leveys x korkeus) 13,0 x 3,3 x 3,3 cm
Vaporisaattorin Paino 227 g
Tyyli Black, Red, Blue and Green
Virranlähde Removable battery
Lämpöelementti Ceramic Heating Oven (Conduction)
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa China
Takuu 3 years

Arvostelut Boundless CFC 2.0

Keskimääräinen Arvio :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Boundless CFC 2.0

Miten arvioisit tämän tuotteen? *