COVID-19 ei vaikuta varastomme toimintaan. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

Boundless CFC 2.0

Rating:
4.25

85 € 89 € Sinä säästät: 4 €

SKU
SKU940
Uusin versio! (2020.09)
On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 500 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 500 g, 17,64 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Nämä suukappaleen suojaverkot sopivat täydellisesti Boundless CFC 2.0:aan ja estävät mitään materiaalia pääsemästä suukappaleeseen.
Boundless CFC 2.0 - Suukappaleen suojaverkot
4,50 € 6 €
Pidä Boundless CFC 2.0 -vaporisaattorisi raikkaana näillä suukappaleen suojaverkoilla. Suukappaleen suojaverkon on tarkoitus istua suukappaleen sisällä ja estää yrttejä pääsemästä suukappaleeseen.

Sisältää:

 • Suukappaleen suojaverkot (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless CFC 2.0.

Nämä pesän suojaverkot sopivat täydellisesti Boundless CFC 2.0 vaporisaattoriin ja estävät materiaalia päätymästä uuniin.
Boundless CFC 2.0 - Pesän suojaverkot
4,50 € 6 €
Pesän suojaverkot tulee asettaa Boundless CFC 2.0 -vaporisaattorisi yrttipesän pohjalle varmistaaksesi, että lämmityselementin ja pesään ladatun yrtin välillä ei ole suoraa kosketusta.

Sisältää:

 • Pesän suojaverkot (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless CFC 2.0.

Boundless CFC 2.0 - Suukappale
Boundless CFC 2.0 - Suukappale
14,25 € 19 €
Boundless CFC 2.0 suukappale on varaosa Boundless CFC 2.0:lle siinä tapauksessa, että sinun täytyy vaihtaa suukappale. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja mukana tulee suojaverkko, joka puhdistaa ja suodattaa höyryä edelleen ennen kuin se päätyy suuhusi.

Sisältää:

 • Suukappale (1)
 • Suukappaleen suojaverkko(1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless CFC 2.0.

Ominaisuudet

 • Kevyt & kompakti
 • Täysi lämpötilan hallinta
 • Vahva akunkesto
 • USB-ladattava
 • Nopea lämmitysaika
 • Edistynyt ilmavirta
 • Sisältää vesipiippu adapterin
 • Helppo puhdistaa

Kenelle Boundless CFC 2.0 on?

Boundless CFC 2.0 on Boundless CFC:n paranneltu versio, jossa on paljon uusia päivityksiä ja parannettuja ominaisuuksia. Jos etsit luotettavaa, huomaamatonta vaporisaattoria, joka tarjoaa täydellisen tasapainon kannettavan ja vaikuttavan suorituskyvyn välillä, kannattaa harkita Boundless CFC 2.0:aa. Se on taskukokoinen kuitenkaan vaarantamatta korkealaatuista höyryä tai edistynyttä tekniikkaa, mikä tarkoittaa, että voit nauttia maukkaita höyryjä mukavasti sekä kotona että reissussa.

Pieni & huomaamaton

Boundless CFC 2.0 on kehuttu kyvystään mahtua käytännöllisesti katsoen mihin tahansa taskuun ja on loistava valinta ulkona vapettamiseen. Se on muodoltaan ohut ja piilotettavissa kämmenellesi, ja se avaa paljon enemmän mahdollisuuksia huomaamattomaan vapettamiseen.

Boundless CFC 2.0:aa on myös paranneltu merkittävästi edeltäjään verrattuna. Vahvistettu suukappale ja karkaistu ulkokuori takaavat maksimaalisen kestävyyden. Tämä vapo on rakennettu kestämään pitkään, mutta säilyttämään samalla tyylikäs ja kompakti ulkonäkö.

Vaikuttava akunkesto

Boundless CFC 2.0 on minimaalinen, joten on järkevää olettaa, että sen akku ei olisi erityisen hyvä. Mutta tämä ei voisi olla kauempana totuudesta, koska tämä vaporisaattori pystyy jopa 10 sessioon täydellä akulla. Akun lataaminen täyteen kestää noin 3 tuntia, ja koska se ladataan USB:n kautta, voit ladata sen missä tahansa varavirtalähteen avulla!

Täysi lämpötilanhallinta & nopea lämmitysaika

Boundless CFC 2.0:lla et ole rajoitettu ennalta asetettuihin lämpötiloihin, vaan voit valita minkä tahansa lämpötilan välillä 60°C - 230°C. Se lämpenee täysin vain 30 sekunnissa, joten et koskaan odota kauan session alkamista. Vielä parasta, sen kätevä digitaalinäyttö tarjoaa tarkat lämpötilalukemat ja näyttää akun tilan käytön aikana.

Paranneltu ilmavirta

Boundless CFC 2.0 on parantanut huomattavasti ilmavirtausta edeltäjään verrattuna, mikä varmistaa poikkeuksellisen paksun ja maukkaan höyryn joka kerta. Maksimaalisen mukavuuden aikaansaamiseksi sen suukappale on täysin lämmönkestävä, ja tuotetun höyryn pehmeys on erittäin vaikuttavaa.

Helppohoitoinen

Boundless CFC 2.0:n yksinkertaisen muotoilun ansiosta sen puhtaanapito ei ole koskaan vaikeaa. Itse asiassa ainoat puhdistusta vaativat komponentit ovat digitaalinäyttö, suukappale ja sisäuuni, jotka kaikki ovat helppo pyyhkiä ja pitää puhtaina sessioiden välillä.

Takuu

Kaikki Boundless CFC 2.0 -vaporisaattorit, jotka myy Boundlessin valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niille on myönnetty 3 vuoden takuu.

Boundless CFC 2.0

Sisältö

 • Boundless CFC 2.0 vaporisaattori
 • Vesipiippu adapteri
 • Sekoitustyökalu
 • Puhdistusharja
 • USB-latausjohto
 • Käyttöopas
Boundless CFC 2.0

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 13,0 x 3,3 x 3,3 cm
Paino: 227 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 30 sekuntia
Voimanlähde: Akku (1200 mAh)
Lämpötila: 60°C - 230°C
Valmistaja: Boundless
Takuu: 3 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Olet arvostelemassa:Boundless CFC 2.0
Rating