Boundless CFX

Rating:
4.55

125 € 169 € Sinä säästät: 44 €

SKU
ignore-this-75
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

Boundless - Konsentraattikapseli
Boundless - Konsentraattikapseli
3,75 € 5 €
Konsentraattikapselia tulee käyttää kun haluat höyrystää konsentraatteja, kuten vahoja ja öljyjä, Boundless -vaporisaattorillasi. Aseta konsentraatti puuvillaan kapselin sisällä ja aseta sitten kapseli vaporisaattoriin.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless CFV, Boundless CFX.

Boundless CFX - Pesän suojaverkot
Boundless CFX - Pesän suojaverkot
4,50 € 6 €

Pesän suojaverkot tulee asettaa Boundless CFX -vaporisaattorisi yrttipesän pohjalle varmistaaksesi, että lämmityselementin ja pesään ladatun yrtin välillä ei ole suoraa kosketusta.

Sisältää:

 • Pesän suojaverkot (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless CFX.

Boundless CFX - Suukappaleen suojaverkot
Boundless CFX - Suukappaleen suojaverkot
4,50 € 6 €

Pidä Boundless CFX -vaporisaattorisi raikkaana näillä suukappaleen suojaverkoilla. Suukappaleen suojaverkon on tarkoitus istua suukappaleen sisällä ja estää yrttejä pääsemästä suukappaleeseen.

Sisältää:

 • Suukappaleen suojaverkot (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless CFX.

Kytke suosikki vesipiippusi, bongisi tai bubblerisi Boundless CFX -laitteeseesi tällä vesipiippu adapterilla
Boundless CFX - Vesipiippu adapteri
18,75 € 25 €
Vesipiippu adapteri sopii sekä uros- (10 mm, 14 mm ja 18 mm) että naarasputkiin (14 mm ja 18 mm). Vesipiippu adapterin käyttäminen Boundless CFX-laitteesi kanssa auttaa lievittämään kuuman höyryn aiheuttamaa ärsytystä, sekä parantaa makua kokonaisvaltaisesti.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless CFX.

Boundless CFX - Suukappale
Boundless CFX - Suukappale
14,25 € 19 €

Boundless CFX suukappale on varaosa Boundless CFX:lle siinä tapauksessa, että sinun täytyy vaihtaa suukappale. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja mukana tulee suojaverkko, joka puhdistaa ja suodattaa höyryä edelleen ennen kuin se päätyy suuhusi.

Sisältää:

 • Suukappale (1)
 • Suukappaleen suojaverkko (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless CFX.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.08)
 • 20 sekunnin lämmitysaika
 • Eristetty ilmatie
 • Täysi lämpötilan hallinta
 • Digitaalinen OLED-näyttö
 • Keraaminen, suurikokoinen pesä
 • Yhteensopiva yrttien ja konsentraattien kanssa
 • Vaikuttava akunkesto

Kenelle Boundless CFX on?

Boundless CFX on täydellinen vaihtoehto, jos haluat kannettavan, helppokäyttöisen vaporisaattorin, joka hoitaa homman vaivattomasti. Tämä kompakti vapo sopii sekä aloittelijoille että ammattilaisille, sillä siinä on suuri tehokapasiteetti olematta kookas tai monimutkainen käyttää. Sitä on helppo kuljettaa ja akunkesto on erittäin vaikuttava, mikä tekee vapettamisesta kaikkialla sekä nopeaa että helppoa.

Helppokäyttöinen

Boundless CFX on ehkä markkinoiden kätevin vaporisaattori, eikä sen käyttö vaadi käytännösslä lainkaan aikaisempaa kokemusta. Se toimii erinomaisesti pienillä tai suurilla annoksilla, koska höyryn optimaaliseksi tuottamiseksi ei tarvita erityistä täyttötekniikkaa. Vaikuttavan suuren keraamisen pesän ansiosta sinulla voi olla pidempiä sessioita ilman ongelmia, mutta se on silti riittävän monipuolinen toimiakseen yhtä tehokkaasti kevyemmillä annoksilla.

Eristetty ilmatie

Eristetty ilmatie takaa, että höyry on aina erotettu sisäisestä elektroniikasta ja antaa sinulle vain puhtaimmat maut. Tuotetun höyryn maku ja laatu ovat vaikuttavat, ja koko hengitysprosessi on saumaton ja helppo - ihanteellinen aloittelijoille.

Vaikuttava lämmitysaika & akunkesto

Boundless CFX on varustettu 80 watin tehollaa ja voi lämmetä täysin vain 20 sekunnissa! Nopea lämmitysaika mahdollistaa vapettamisen melkein hetkessä, mikä mahdollistaa hyvin spontaanit sessiot. Voit saada jopa 15 5 minuutin sessiota täyteen ladatusta akusta, mutta koska akku latautuu kokonaan vain 30 minuutissa, voit jatkaa sessiotasi nopeasti.

Kannettava 

Kun käytät Boundless CFX:ää, ei käyttösi ole rajoitettu vain kotiin, sillä pienikokoinen vapo on helppo heittää pussiin tai suureen taskuun, kun on aika mennä jonnekin. Tällä vapolla on kevyt käsituntuma ja sen koko on vain 7 x 3,2 x 13 cm. Se muistuttaa ulkonäöltään matkapuhelinta, mikä lisää laitteen huomaamatonta tyyliä, ja siinä on myös hyödyllinen silikonipinnoite, joka varmistaa, että se ei luiskahda näpeistäsi tai kuumene epämukavasti session aikana.

Monipuolinen täydellä lämpötilan hallinnalla

Boundless CFX pystyy höyrystämään sekä yrtit että tiivisteet helposti. Mukana on myös erillinen kapseli, joka on erityisesti suunniteltu konsentraateille. Sinulla on myös täysi lämpötilan hallinta, minkä avulla voit muokata höyryn tiheyttä haluamallasi tavalla. Yrttejäsi tai tiivisteitäsi varten voit valita minkä tahansa lämpötilan välillä 38°C - 221°C.

Takuu

Kaikki Boundless CFX -vaporisaattorit, jotka myy Boundlessin valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niille on myönnetty 3 vuoden takuu.

Boundless CFX

Sisältö

 • Boundless CFX vaporisaattori
 • USB-latausjohto
 • Konsentraattikapseli
 • Sekoitustyökalu
 • Puhdistusharja
 • Käyttöopas
Boundless CFX

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 7,0 × 3,2 × 12,9 cm
Paino: 208 g
Lämmitys: Hybridi (Konvektio+Konduktio)
Lämmitysaika: 20 sekuntia
Voimanlähde: Akku (2 x 2500 mAh)
Lämpötila: 37°C - 221°C
Valmistaja: Boundless
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Write your own review about Boundless CFX
Olet arvostelemassa:Boundless CFX
Rating