TightVac - MiniVac 0,12 L

9 €

SKU
ignore-this-125

TightVac MiniVac on suunniteltu yrttien säilyttämiseen, jotta ne pysyvät yhtä tuoreina kuin silloin, kun ne säilöttiin ensimmäisen kerran. 

Paina painiketta, kun suljet kannen, aktivoidaksesi tyhjiötoiminnon, joka poistaa tehokkaasti ilman, varmistaa tuoreuden ja estää hajujen karkaamisen. Tämä ominaisuus pitää yrttisi koskemattomassa kunnossa ja säilytyksen huomaamattomana.

MiniVacin 0,12 litran tilavuuden ansiosta siihen mahtuu 10-30 grammaa yrttejä niiden tiiviydestä riippuen. Säiliö itsessään on uskomattoman tukeva, ilmatiivis ja vedenkestävä, mikä suojaa yrttejäsi kaikkia elementtejä vastaan.

Suunnitteletko annostelukapselien säilyttämistä TightVacissa? Hanki siihen mittatilaustyönä tehty kapselipidike. Kapselipidikkeen avulla voit järjestää kapselisi ja tehdä niistä turvallisia kuljetusta varten.

Kapselipidike pienille kapseleille sopii Tinymightin [6×5], XMaxin / XVapen [6×5], Wolkenkraftin [4×5] ja Flowermaten [3×5] annostelukapseleille.

Kapselipidike suurille kapseleille sopii Storz & Bickelin annostelukapselille [7×4] ja Angus-vaporisaattorin annostelukapselille [4×4].