COVID-19: Varastossamme ei ole muutoksia. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää.
Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

FocusVape Pro S Premium

119 €

169 € Säästä 50 €

Focusvape Pro S Premium - Colours
Focusvape Pro S Premium - Colours Focusvape Pro S Premium - With Bubbler Focusvape Pro S Premium - Direct Focusvape Pro S Premium - Size Focusvape Pro S Premium - Included Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece Focusvape Pro S Premium - Battery
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

119 €

169 € Säästä 50 €

119 €

169 € Säästä 50 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme FocusVape Pro S Premium varastoon 15 tou. 2020.

4.3
Lue 43 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Se on enemmän, kuin pelkkä tavanomainen kannettava höyrystin, koska FocusVape Pro S Premium tarjoaa samat ainutlaatuiset, ja tehokkaat ominaisuudet, joita voit odottaa löytyvän paljon kalliimmista laitteista. Premium pakkaukseen kuuluu bubbler lisälaite — joka jäljittelee täydellisten bong-hittien viileää, ja herkullista tunnetta - ja tämä on vain yksi höyrystimen kustomoinnin huippukohtia. Siinä on myös tarkasti säädettävä lämpötilatoiminto, ja ilmavirtausvalitsin, höyrytiheyden ja pehmeyden säätämiseksi. 

Käyttäjän vaihdettavissa oleva, suurikapasiteettinen akku, pitää istunnot pidempinä. Kun on uudelleenlatauksen aika, niin laitetta voidaan käyttää jopa akun latauksen aikana. Yhdistä se höyrystimen syvään, keraamiseen kammioon, joka vähentää uudelleentäyttöjen määrää, ja näet, että vaikka FocusVape Pro S Premium saattaa olla pienikokoinen, sen suorituskyky on huippuluokkaa. Tyylikäs ja kestävä muotoilu, täydentyy monilla hyödyllisillä, kuten haptisen palautteen, sekä muistiasetusten, ja automaattisen virrankatkaisun ominaisuuksilla. 

Jos maku on sinulle tärkein tekijä, voit olla tyytyväinen siihen, että Pyrex-lasinen suukappale tarjoaa pehmeän, maukkaan ja miellyttävän höyryn. FocusVape Pro S Premiumin eristetyn ilmakanavan, ja korkealuokkaisten materiaalien antama maku, ja tuotettu aromi, tekee oikeutta valitsemallesi aineelle, eikä epävakaat yhdistelmät pääse pilaamaan höyryttelykokemuksiasi. 


Saatavana MustanaHopean Värisenä sekä Gun Metal-harmaana.

Keskeiset toiminnot

 • OLED näyttö kahdella ohjauspainikkeella.  
 • Tehokas, vaihdettava 3200mAh Li-ion akku. 
 • "Pass-through" lataus ja haptinen palaute. 
 • Mukana bong-tyyppinen bubbler-kiinnike.
 • Keraaminen ja Pyrex-lasinen höyryreitti puhdasta makua varten. 
 • Vankkarakenteinen, mutta kevyt. 
 • Tarkka lämpötilansäätö, 80°C - 240°C saakka. 
 • Syvä 0,5 g kammio, mahdollistaa harvemmat täyttökerrat. 

 

Lisätarvikkeet (mukana tulevat)

 • Bubbler liitäntä
 • Alkuperäinen Samsung 3,200mAh high-drain akku
 • Micro USB latauskaapeli (5-pin)
 • Lasinen varasuulake
 • Pakkaustyökalu
 • Puhdistusharja
 • 3x suodatuskalvo


Personoitavissa oleva makua

Yksi parhaista ominaisuuksista FocusVape Pro S Premium laitteessa on se, kuinka helppoa siinä on mukauttaa maukutuotanto omaksi mieleiseksesi. Kuten muissakin vaporisaattori malleissa, voit valita, kuinka hieno, tai karkea kuivan yrtin jauhatus on, ennen sen lataamista. Voit myös säätää lämpötilaa erittäin tarkasti; valitse mikä tahansa lämpötila, 80°C ja 240°C välillä, yhden asteen välein.


Mutta FocusVape ominaisuudet eivät ole vielä siinä. Siinä on myös sisäänrakennettu ilmavirran säätöventtiili, joka säätää raittiin ilman määrää kuumennuskammioon ja sekoitusastetta yrttihöyryn kanssa, muuttaen tuotettua tiheyttä ja makua. Venttiilissä on kolme säätöasentoa — valitse alhainen ilmavirta muhkeille pilville, tai suuri ilmavirta, jotta saat pehmeimmät tuntemukset.


Jos siinä ei vielä ole tarpeeksi muokkausominaisuuksia sinulle, niin FocusVape Pro S Premium sisältää bubbler-liitännän. Se on helppo täyttää vedellä, ja napsauttaa kiinni laitteeseen. Bubbler replikoi jäähdytystunnelmaa, kuplien ääniä ja bong-makutuntumaa.


Erittäin suorituskykyinen

160 °C lämpötila-alueen säätömahdollisuuden ohella, FocusVape Pro S Premium tarjoaa useita suorituskykyisiä ominaisuuksia. Tämä vaporisaattori toimii Samsung 3200mAh 18650-koon akulla, jolla on yksi matkalaitteiden akkujen suurimmista kapasiteeteista. Ja mikä parasta, tämä akku on käyttäjän vaihdettavissa, joten voit vaihtaa sen uuteen, saaden sessiosi pidempikestoisiksi. Voit käyttää myös FocusVapea latauksen aikana, laitteen "pass-through" tekniikan ansiosta.


Tehokas suorituskyky ei kuitenkaan merkitse suuria teknisiä taitoja. FocusVape-laitteen syvä kammio on helppo ladata - käännät vain suukappaletta, saattaaksesi sen esille. Kammion viisto reuna ehkäisee vuodot. Kun kammio on täynnä, höyrystin lämpenee nopeasti, alle 35 sekunnissa. FocusVape laitteen johtuminen tekniikka tuottaa puhdasta paahtoa, jättäen vähän jäämiä, ja tehden tämän laitteen yhdeksi markkinoiden helpoimmaksi laitteeksi puhdistuksen kannalta.


Kaiken huipuksi, FocusVape Pro S Premium vaporisaattorissa on paljon lisätoimintoja, jotka lisäävät elämyksiäsi. Tässä höyrystimessä on automaattinen virrankatkaisu, turvallisuutta lisäämään. Viiden minuutin kuumennusajan, ja kolmen minuutin unitilan jälkeen, laite sammuu, ehkäisten ylikuumenemisen. Tätä täydentää laitteen värähtelyominaisuus käynnistyksen aikana, jolloin voit tietää, milloin FocusVape on toiminnassa. Vaporisaattori värisee myös silloin, kun haluttu lämpötila on saavutettu, joten sinun ei tarvitse katsoa näyttöä, odottaessasi laitteen käyttökuntoon tuloa. Toinen hyödyllinen toiminto, joka tekee sessioista vaivattomia, on FocusVape Pro S Premium muistitoiminto - viimeinen käyttämäsi asetus tallentuu seuraavaan sessiota varten, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että unohdat sen täydellisen lämpötilan, jonka olet jo löytänyt.


Korkeatasoista suunnittelua

Suunniteltuna käytettäväksi missä tahansa, ja kaikkialla, FocusVape Pro S Premium on pienikokoinen ja kevyt, vain 180g. Vaikka saatat ajatella, että tällainen pieni laite on tyypillisesti heikkolaatuinen, on kuitenkin vahva FocusVape on valmistettu parhaista materiaaleista. Sen ulkokotelo on valmistettu anodisoidusta lentokonealumiinista, joka takaa tämän höyrystimen kulutuskestävyyden. Syvä, palonkestävä keraaminen kammio, pitää sisällään runsaan 0,5 g yrttimäärän - se on juuri sopivan kokoinen nautittavan pitkää soolosessiota varten. Niin ikään, suukappale on valmistettu kestävästä Pyrex-lasiputkesta, jota tukevat kullattu, kolminkertainen suodatusjärjestelmä, sekä lämmönpoiston ilmatunneli. Suljetun ja eristetyn ilmatunnelinsa ansiosta, FocusVape Pro S Premium tuottaa puhdasta, maukasta höyryä.


Tämä vaporisaattori on varustettu myös OLED-näytöllä, ja kaksipainikkeisella säädöllä, jotta lämpötilan, ja asetusten säätö olisi helppoa. Näytöllä näkyy myös reaaliaikainen akun varaustasotaso, mikä varmistaa sen, että istunto ei koskaan keskeydy odottamattoman sammumisen vuoksi.

 

Takuu

MagicVaporizer kaupan myymät FocusVape Pro S Premium-vaporisaattorit ovat täysin autenttisia, ja niillä on takuu 1 vuoden takuu.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja FocusVape
Koko (pituus x leveys x korkeus) 2,3 x 2,3 x 17,2 cm
Vaporisaattorin Paino 180 g
Tyyli Black, Silver or Gun Metal
Virranlähde 3200mAh Li-ion battery
Lämpöelementti Ceramic chamber (conduction)
Höyryntoimitustapa Direct / Bubbler
Valmistusmaa China
Takuu 1 year

Arvostelut FocusVape Pro S Premium

Keskimääräinen Arvio :

4.3 Perustuu 43 arvostelut
 • 5 Star
   26
 • 4 Star
   10
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   2
 • 1 Star
   3

Verry impressed

Swisch
Well i have to say the focus vape pro s is remarkable just had my first session didnt bother with the the normal mouthpiece i went straight for the bubbler n man it produces i wil say one thing helpfull though iff you want clouds remember to pack the herb down tight iff you just fill it and its loose you wont get what your afrer hopefully this will help some of you overall really good quality well made vapor with outstanding performance deffinatly worth every penny i would advise this to anyone and the customer care team are very helpfull to thumbs up magicvaporizers

Garbage product and trash company

MuumiMyy
My and my friends products from focusvape has several issues, company (focusvape) would not help us. No answers whatsoever and when i shop spares, they won't send them (2 months has gone, my friends has waited three weeks for promised refund) and they won't refund (asked several times) i can't even get an explanation from focusvape what is happening and why these issues with unit occur (not reading battery/cutting off power every five seconds) nothing to do with magicvaporizers but much with this product

Wow

Bradles
Wow super quick delivery thanks guys will be writing another review once ive used it thumbs up from me so far

Great purchase!

kozake
Appearance wise, the FocusVape Pro is beautiful. It is a bit bigger than most pen vaporizers but that’s not really a big issue. Looks and feels very nice, and still is at a good size. Favorite par of it is the large ceramic heating chamber which just takes vapor quality at an a different level. No joke, vaping is more enjoyable with this unit because of the materials used to build it. No plastic taste and no contaminants are able to affect the taste. Result is a pure and smooth vapor quality that will leave you with no regrets!

Enjoyable

Kocik
The FocusVape Pro is a beautiful, portable and convenient product. Nothing much to complain about except that the charging time of the its battery is quite long. Battery life is decent but when it does die out and you have to charge it, it takes quite a while. This is just minor because battery is replaceable and you can still use the vape while one battery is charging. I suggest buying a few spare batteries so you have three or more ready when you need it. Other than that, this pen vape is smart and beautiful, and produces among the purest vapor quality.

Simple and beautiful

Kronos
So many good things about the FocusVape Pro! Looking at its built, I can easily tell that it is a solid and reliable vape. Has good weight that is just perfect for your hands. Silicon gel makes it less resistant to scratch and easier for users to hold. Glass mouthpiece removes the metallic taste you get from other vapes. Also very easy to load and easy to use. No more of those fancy optional apps that connect your vape to your phone via bluetooth, which just complicates things honestly and in my experience, doesn’t really work (yes I installed and uninstalled already). So l really love it that this vape comes back to the basics with new, useful features.

Terrific vape

jaapa
One of the best vaporizers I have used. Very easy to use, also perfect for newbies. First impression after getting it and removing it from the package is that it is very well-built. It has good weight and portable enough. Not the same as others pen vapes because the FocusVape is a bit bigger in comparison, but I think this is the right size for me. It is manually operated but because it is easy to use, there’s really no problem with it. It has 6 temperature settings and a beautiful OLED display screen which sets it above other vapes. Loved this purchase!

Underwhelming

Token
I think I might be better off with a different vaporizer. I’m sure the FocusVape Pro S Premium have its own unique features but I’m really too stumped about the long charging time and the difficulty I go through when cleaning. Oil builds up in the pipe and chamber quite fast, usual cleaning methods cleans the mouthpiece just fine but still have difficulty with the chamber. The long charging time is remedied by having spare batteries, so I hope they introduce a detachable chamber as well to solve the tricky cleaning problem. Needs improvements, definitely could be better.

HIGHly recommended

Mr Spice
No complaints here, only a very satisfied customer. Honestly, one of the best portable dry herb vapes I have used and owned. Sweet bubbler. Excellent vapor quality, great cloud production and really good battery capacity. Battery is also replaceable so you can use it while on the go. Size is also very convenient and very good, fits easily in the bag. So happy I made the purchase and I have been talking about this to my friends actually. They tried it and we all think it is really a quality vape. Flavor and smoothness is perfect. Want a portable quality vape? Get the FocusVape Pro S.

So-so

Taploni
Decided to go with the FocusVape Premium because of its very good feedback, but I have to say I’m not really happy with it. One issue which I think is very important for all vapes in the market is how well insulated it is, especially because I like turning it at maximum temp. I noticed the vape can get a bit too hot to hold after prolonged use, which was a very big turn-off for me. Have no problem with the size and I even loved its vapor, but what use is it if I can’t finish a session properly because the unit gets too hot? Hope they can fix this.

Tuotteet 1-10 / 43

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: FocusVape Pro S Premium

Miten arvioisit tämän tuotteen? *