COVID-19: Varastossamme ei ole muutoksia. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää.
Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

FocusVape Pro S Premium

119 €

169 € Säästä 50 €

Focusvape Pro S Premium - Colours
Focusvape Pro S Premium - Colours Focusvape Pro S Premium - With Bubbler Focusvape Pro S Premium - Direct Focusvape Pro S Premium - Size Focusvape Pro S Premium - Included Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece Focusvape Pro S Premium - Battery
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

119 €

169 € Säästä 50 €

119 €

169 € Säästä 50 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme FocusVape Pro S Premium varastoon 11 elo. 2020.

4.3
Lue 34 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Se on enemmän, kuin pelkkä tavanomainen kannettava höyrystin, koska FocusVape Pro S Premium tarjoaa samat ainutlaatuiset, ja tehokkaat ominaisuudet, joita voit odottaa löytyvän paljon kalliimmista laitteista. Premium pakkaukseen kuuluu bubbler lisälaite — joka jäljittelee täydellisten bong-hittien viileää, ja herkullista tunnetta - ja tämä on vain yksi höyrystimen kustomoinnin huippukohtia. Siinä on myös tarkasti säädettävä lämpötilatoiminto, ja ilmavirtausvalitsin, höyrytiheyden ja pehmeyden säätämiseksi. 

Käyttäjän vaihdettavissa oleva, suurikapasiteettinen akku, pitää istunnot pidempinä. Kun on uudelleenlatauksen aika, niin laitetta voidaan käyttää jopa akun latauksen aikana. Yhdistä se höyrystimen syvään, keraamiseen kammioon, joka vähentää uudelleentäyttöjen määrää, ja näet, että vaikka FocusVape Pro S Premium saattaa olla pienikokoinen, sen suorituskyky on huippuluokkaa. Tyylikäs ja kestävä muotoilu, täydentyy monilla hyödyllisillä, kuten haptisen palautteen, sekä muistiasetusten, ja automaattisen virrankatkaisun ominaisuuksilla. 

Jos maku on sinulle tärkein tekijä, voit olla tyytyväinen siihen, että Pyrex-lasinen suukappale tarjoaa pehmeän, maukkaan ja miellyttävän höyryn. FocusVape Pro S Premiumin eristetyn ilmakanavan, ja korkealuokkaisten materiaalien antama maku, ja tuotettu aromi, tekee oikeutta valitsemallesi aineelle, eikä epävakaat yhdistelmät pääse pilaamaan höyryttelykokemuksiasi. 


Saatavana MustanaHopean Värisenä sekä Gun Metal-harmaana.

Keskeiset toiminnot

 • OLED näyttö kahdella ohjauspainikkeella.  
 • Tehokas, vaihdettava 3200mAh Li-ion akku. 
 • "Pass-through" lataus ja haptinen palaute. 
 • Mukana bong-tyyppinen bubbler-kiinnike.
 • Keraaminen ja Pyrex-lasinen höyryreitti puhdasta makua varten. 
 • Vankkarakenteinen, mutta kevyt. 
 • Tarkka lämpötilansäätö, 80°C - 240°C saakka. 
 • Syvä 0,5 g kammio, mahdollistaa harvemmat täyttökerrat. 

 

Lisätarvikkeet (mukana tulevat)

 • Bubbler liitäntä
 • Alkuperäinen Samsung 3,200mAh high-drain akku
 • Micro USB latauskaapeli (5-pin)
 • Lasinen varasuulake
 • Pakkaustyökalu
 • Puhdistusharja
 • 3x suodatuskalvo


Personoitavissa oleva makua

Yksi parhaista ominaisuuksista FocusVape Pro S Premium laitteessa on se, kuinka helppoa siinä on mukauttaa maukutuotanto omaksi mieleiseksesi. Kuten muissakin vaporisaattori malleissa, voit valita, kuinka hieno, tai karkea kuivan yrtin jauhatus on, ennen sen lataamista. Voit myös säätää lämpötilaa erittäin tarkasti; valitse mikä tahansa lämpötila, 80°C ja 240°C välillä, yhden asteen välein.


Mutta FocusVape ominaisuudet eivät ole vielä siinä. Siinä on myös sisäänrakennettu ilmavirran säätöventtiili, joka säätää raittiin ilman määrää kuumennuskammioon ja sekoitusastetta yrttihöyryn kanssa, muuttaen tuotettua tiheyttä ja makua. Venttiilissä on kolme säätöasentoa — valitse alhainen ilmavirta muhkeille pilville, tai suuri ilmavirta, jotta saat pehmeimmät tuntemukset.


Jos siinä ei vielä ole tarpeeksi muokkausominaisuuksia sinulle, niin FocusVape Pro S Premium sisältää bubbler-liitännän. Se on helppo täyttää vedellä, ja napsauttaa kiinni laitteeseen. Bubbler replikoi jäähdytystunnelmaa, kuplien ääniä ja bong-makutuntumaa.


Erittäin suorituskykyinen

160 °C lämpötila-alueen säätömahdollisuuden ohella, FocusVape Pro S Premium tarjoaa useita suorituskykyisiä ominaisuuksia. Tämä vaporisaattori toimii Samsung 3200mAh 18650-koon akulla, jolla on yksi matkalaitteiden akkujen suurimmista kapasiteeteista. Ja mikä parasta, tämä akku on käyttäjän vaihdettavissa, joten voit vaihtaa sen uuteen, saaden sessiosi pidempikestoisiksi. Voit käyttää myös FocusVapea latauksen aikana, laitteen "pass-through" tekniikan ansiosta.


Tehokas suorituskyky ei kuitenkaan merkitse suuria teknisiä taitoja. FocusVape-laitteen syvä kammio on helppo ladata - käännät vain suukappaletta, saattaaksesi sen esille. Kammion viisto reuna ehkäisee vuodot. Kun kammio on täynnä, höyrystin lämpenee nopeasti, alle 35 sekunnissa. FocusVape laitteen johtuminen tekniikka tuottaa puhdasta paahtoa, jättäen vähän jäämiä, ja tehden tämän laitteen yhdeksi markkinoiden helpoimmaksi laitteeksi puhdistuksen kannalta.


Kaiken huipuksi, FocusVape Pro S Premium vaporisaattorissa on paljon lisätoimintoja, jotka lisäävät elämyksiäsi. Tässä höyrystimessä on automaattinen virrankatkaisu, turvallisuutta lisäämään. Viiden minuutin kuumennusajan, ja kolmen minuutin unitilan jälkeen, laite sammuu, ehkäisten ylikuumenemisen. Tätä täydentää laitteen värähtelyominaisuus käynnistyksen aikana, jolloin voit tietää, milloin FocusVape on toiminnassa. Vaporisaattori värisee myös silloin, kun haluttu lämpötila on saavutettu, joten sinun ei tarvitse katsoa näyttöä, odottaessasi laitteen käyttökuntoon tuloa. Toinen hyödyllinen toiminto, joka tekee sessioista vaivattomia, on FocusVape Pro S Premium muistitoiminto - viimeinen käyttämäsi asetus tallentuu seuraavaan sessiota varten, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että unohdat sen täydellisen lämpötilan, jonka olet jo löytänyt.


Korkeatasoista suunnittelua

Suunniteltuna käytettäväksi missä tahansa, ja kaikkialla, FocusVape Pro S Premium on pienikokoinen ja kevyt, vain 180g. Vaikka saatat ajatella, että tällainen pieni laite on tyypillisesti heikkolaatuinen, on kuitenkin vahva FocusVape on valmistettu parhaista materiaaleista. Sen ulkokotelo on valmistettu anodisoidusta lentokonealumiinista, joka takaa tämän höyrystimen kulutuskestävyyden. Syvä, palonkestävä keraaminen kammio, pitää sisällään runsaan 0,5 g yrttimäärän - se on juuri sopivan kokoinen nautittavan pitkää soolosessiota varten. Niin ikään, suukappale on valmistettu kestävästä Pyrex-lasiputkesta, jota tukevat kullattu, kolminkertainen suodatusjärjestelmä, sekä lämmönpoiston ilmatunneli. Suljetun ja eristetyn ilmatunnelinsa ansiosta, FocusVape Pro S Premium tuottaa puhdasta, maukasta höyryä.


Tämä vaporisaattori on varustettu myös OLED-näytöllä, ja kaksipainikkeisella säädöllä, jotta lämpötilan, ja asetusten säätö olisi helppoa. Näytöllä näkyy myös reaaliaikainen akun varaustasotaso, mikä varmistaa sen, että istunto ei koskaan keskeydy odottamattoman sammumisen vuoksi.

 

Takuu

MagicVaporizer kaupan myymät FocusVape Pro S Premium-vaporisaattorit ovat täysin autenttisia, ja niillä on takuu 1 vuoden takuu.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja FocusVape
Koko (pituus x leveys x korkeus) 2,3 x 2,3 x 17,2 cm
Vaporisaattorin Paino 180 g
Tyyli Black, Silver or Gun Metal
Virranlähde 3200mAh Li-ion battery
Lämpöelementti Ceramic chamber (conduction)
Höyryntoimitustapa Direct / Bubbler
Valmistusmaa China
Takuu 1 year

Arvostelut FocusVape Pro S Premium

Keskimääräinen Arvio :

4.3 Perustuu 34 arvostelut
 • 5 Star
   20
 • 4 Star
   9
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   2
 • 1 Star
   1

So-so

Taploni
Decided to go with the FocusVape Premium because of its very good feedback, but I have to say I’m not really happy with it. One issue which I think is very important for all vapes in the market is how well insulated it is, especially because I like turning it at maximum temp. I noticed the vape can get a bit too hot to hold after prolonged use, which was a very big turn-off for me. Have no problem with the size and I even loved its vapor, but what use is it if I can’t finish a session properly because the unit gets too hot? Hope they can fix this.

Good but hot

Deanial
I use the FocusVape pro at high temperature, which goes at around 240 celsius. It gives me maximum flavor and really good clouds. I love it so much, though I feel that sometimes, it does get a bit hot. Nothing too uncomfortable but it is a sign of worry. I’ve used it for weeks now and I since I use it daily, I’m worried it might damage the device soon. Have tried it in mid temp and it is still good, but for me, this unit give the most flavorful at high temp. In any case, love this device.

Buy another one

Skeezerd
This vape fell short of being one a great purchase. One, the FocusVape S Premium is difficult to clean. Has a ceramic gold tipped chamber that helps produce quality and smooth vapor, but builds up too much oil and is hard to clean! Not a good experience at all. Second, unit gets too hot at the end of the session, especially if used at maximum temp. This bothers me because I tweak the settings at max temp, which is around 240 Celsius. A bit uncomfortable really. Last, has a USB connector but quite short! Ugh! I’m thinking of having someone take it off my hands so I can buy a different portable vape.

My cup of beer

Matty
Bought this baby for around 120 eur or so. After a few weeks of use, I can say it has a very good value for money. Even at first glance, I could see and feel that it is a quality vape. Friends tell me I’m looking classy the first time I used the vape around them. It is because the silica gel is really a nice touch, a good decision from the manufacturers. The vape uses a glass mouthpiece which ensures no impurities affect the flavor of the vapor. For me, one of the best vape for dry herbs.

Very happy with the focus vape pro!

hunter2
Focus Vape is at the top of its game! The silica gel exterior makes the product looks top-class and also helps prevent scratches. It also makes the product less prone to overheating. Vapor quality is very good and it is easy to use. It has 6 pre-set temperature settings that you can easily customize. I think this vape works best at mid or high temp, but depends on your preference. Not really pocket sized but portable enough to fit in your bag. This is a very strong and solid product. Also had good service and fast delivery which is great.

Fully satisfied

q1412
This premium product deserves a standing ovation. Loved my focus vape pro s premium. Such an improved version with a beautiful exterior. It is easy to use so it is perfect for newbies. So many convenient features incorporated in this device like the replaceable battery, accurate temp control and the haptic feedback. Also easy to carry around. It has a good weight that feels perfect in your hands, maybe even better compatibility in your hands than your phone! Haha Anyway, this is really an impressive device. I am using it everyday and still works perfectly. This is really built to last!

Full focus

Dominiquie
I have this vape for around weeks now and I always get consistent results! This makes vaping much more enjoyable when you have a vape that doesn’t fail you. The other vapes I owned were not really good and consistent. When I finally decided to invest in the FocusVape, I understood that sometimes you really have to shell out the money for a quality product! This vape is really impressive! Looks elegant but doesn’t lag in performance. I think portability, design, and vapor quality are its top features. Of course there are other good specifics but this vape scores high in those three!

Best dry herb and protable vape that I’ve tried

Hydroblast
The Focus Vape pro s has good battery, glass mouthpiece (with cover), replaceable battery and haptic feedback. Looks very sleek and modern. Has a beautiful design that gives you all the info you need in one look. It also vibrates whenever you are ready to start your vaping session. The haptic feedback really sold me! At least I do not have to go around staring at the screen. Like an order of coffee, I just wait for the buzzer and voila! Ready for the session! Haha. Vapor quality is kept pure and smooth because of the materials used! Impressive product.

Simple and smooth

Stubben
People have been raving about apps that help with the custom control of portable vapes, but I prefer vapes without it. Tried one with an optional app that you can connect via bluetooth and LOL, didn’t work or just made the device go crazy. Loved that the FocusVape Pro didn’t go with the usual hype and stuck with something simple, basic, easy and useful. It is very easy to use and has a screen display that gives you all info you need. Also has a few features that helps you save battery or lets you know you need to start charging. For me, flawless device! Simple but modern at the same time.

My new favorite toy

Seth Lord
One of the best investments I have made. Paid for more than a hundred bucks, and have never looked back ever since. This vape is modern, sleek, easy to use, and perfect for me. I use it daily and bring it with me when I have to visit different places for meetings and such. Very convenient, had no problems with the battery dying out because I just charge it in my car. I can get around 8 sessions from the FocusVape pro (around 8 minutes long), which is really good. I am very much impressed with this product and will watch out for its other versions, especially if the makers decide to upgrade it.

Tuotteet 1-10 / 34

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: FocusVape Pro S Premium

Miten arvioisit tämän tuotteen? *