FocusVape Pro S Premium

Rating:
4.25

119 € 169 € Sinä säästät: 50 €

SKU
ignore-this-54
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

FocusVape - Samsung 3200 mAh akku
FocusVape - Akku
11,25 € 15 €

Tätä FocusVape-vaporisaattorille tarkoitettua 3200 mAh:n 18650 akkua voidaan käyttää jopa 60 minuutin ajan täyteen ladattuna. Täydellistä, jos joudut korvaamaan alkuperäisen tai jos tarvitset ylimääräisen.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Mouthpiece Mesh Screens
FocusVape - Suukappaleen suojaverkot
3,75 € 5 €

Pidä FocusVape Pro-vaporisaattorisi raikkaana näillä suukappaleen suojaverkoilla. Suukappaleen suojaverkon on tarkoitus istua suukappaleen sisällä ja estää yrttejä pääsemästä suukappaleeseen.

Sisältää:

 • Suukappaleen suojaverkot (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Chamber Mesh Screens
FocusVape - Pesän suojaverkot
3,75 € 5 €

Pesän suojaverkot tulee asettaa FocusVape -vaporisaattorisi yrttipesän pohjalle varmistaaksesi, että lämmityselementin ja pesään ladatun yrtin välillä ei ole suoraa kosketusta.

Sisältää:

 • Pesän suojaverkot (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Ceramic Mouthpiece Filters
FocusVape - Keraamiset suukappaleen filtterit
3,75 € 5 €

Pidä FocusVape Pro -vaporisaattorisi raikkaana näillä keraamisilla suukappaleen filtterien avulla. Keraamisen suukappaleen filtterin on tarkoitus istua suukappaleen sisällä ja suodattaa höyry maksimaalisen maun takaamiseksi.

Sisältää:

 • Keraamiset suukappaleen filtterit (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Ceramic Wax/Oil Cart
FocusVape - Konsentraattikapseli
3,75 € 5 €

Keraaminen FocusVape konsentraattikapseli antaa FocusVape-vaporisaattorille kyvyn haihduttaa konsentraatteja kuten vahoja ja öljyjä.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Stainless Water Pipe Adapter
FocusVape - Vesipiippu adapteri
11,25 € 15 €

Vesipiippu adapterin avulla voit kiinnittää FocusVape -vaporisaattorisi vesipiippuun. Sopii sekä 14 mm:n että 18 mm:n piippuihin.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Water Bubbler
FocusVape - Bubbleri
18,75 € 25 €

FocusVape Bubbleri on täydellinen kuuman höyryn jäähdyttämiseen, jotta saat FocusVape-vaporisaattoristasi tyydyttävämpää ja maukkaampaa höyryä.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: FocusVapeFocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Pyrex-lasinen suukappale
FocusVape - Lasinen suukappale
7,50 € 10 €

Tämä lasinen suukappale on varaosa FocusVape -vaporisaattorille siinä tapauksessa, että sinun täytyy vaihtaa suukappale tai haluat ylimääräisen. Se on valmistettu korkealaatuisesta Pyrex-lasista ja on identtinen laitteen kanssa toimitetun kappaleen kanssa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.09)
 • Tarkka lämpötilanhallinta
 • Bongi-tyylinen bubbleri
 • Suuritehoinen akku
 • Ilmavirran hallinta
 • Voidaan käyttää latauksen aikana
 • Kevyt, kompakti koko

Kenelle FocusVape Pro S on?

Tehokkaiden ominaisuuksiensa ja kevyen muotoilunsa ansiosta FocusVape Pro S on täydellinen valinta, jos etsit luotettavaa vapoa, joka näyttää huomaamattomalta, mutta tuottaa silti tiheitä höyrypilviä. Se tarjoaa uskomattoman tarkan lämpötilan säädön ja mukautettavan ilmavirran, mikä tarkoittaa, että sinulla on täysi kontrolli hengittämäsi höyryn pehmeyden ja tiheyden suhteen. Tämä FocusVape Pro S -sarjan premium-versio on myös varustettu ainutlaatuisella bubbleri-liitännällä, jotta se kopioisi jäähdytyksen, joka normaalisti saadaan vain vesipiippujen kanssa.

Kustomoi sessiosi

FocusVape Pro S antaa sinun muokata sekä höyryn koostumusta että makua. Riippuen siitä kuinka huolellisesti olet jauhanut yrttisi, voit helposti säätää lämpöä muuttaaksesi höyryn lujuutta. Mikä parempaa, tässä vaporisaattorissa on ilmavirran säätö, joka tarkkailee tarkasti, kuinka paljon ilmaa viedään kammioon ja yhdistetään yrttihöyryyn. Muuttamalla tätä säätöä voit mukauttaa höyrypilvien tiheyttä vaivattomasti saadaksesi maukkaan session joka kerta.

Tarkka lämpötilanhallinta

Toisin kuin monet muut vaporisaattorit, jotka tarjoavat vain ennalta asetettuja lämpötilavaihtehtoja, voit hallita FocusVape Pro S:n lämpöä täysin. Voit valita minkä tahansa lämpötilan välillä 80°C - 240°C astetta sen mukaan mitä aiot höyrystää, ja tekemällä niin varmistat, että uutat kaiken haluamasi käyttämistäsi yrteistä.

Vaikuttava suorituskyky

Vain 180 g painavalta laitteelta olisi järkevää olettaa, että FocusVape Pro S ei välttämättä tarjoa etsimääsi korkeaa suorituskykyä. Se olisi kuitenkin väärä oletus, sillä tämä vaporisaattori on rakennettu korkealaatuisilla materiaaleilla ja uusimmalla tekniikalla, joka yhdessä eristetyn ilmatien ja kolminkertaisen suodatusjärjestelmän kanssa takaa erinomaisen suorituskyvyn ja maun jokaisella vedolla.

Suuritehoinen akku

FocusVape Pro S on varustettu yhdellä kannettavien vaporisaattorien suurimmista akkuista. 18650-akun kapasiteetti on 3200 mAh, mikä tarkoittaa, että voit takuuvarmasti nauttia pitkistä sessioista. Koska tämä akku on vaihdettavissa, voit vaihtaa sen helposti täyteen ladattuun, jos sessio kestää odotettua pidempään. Toinen vaihtoehto on hyödyntää FocusVape Pro S:n innovatiivista pass-through-teknologiaa, jonka avulla voit käyttää laitetta sen latauksen aikana!

Korkealuokkainen bubbleri mukana

Saat bongi-tyylisen bubblerin osana FocusVape Pro S Premium -pakettia, joka tarjoaa aivan uuden tunteen vapettaessa, jota voit kokeilla. Bubbleri on suunniteltu erityisesti matkimaan bongin kuplivaa ääntä, makua ja jäähdytystä. Tämä lisävaruste on myös erittäin helppo kiinnittää ja käyttää: täytä vain vedellä, napsauta kiinni laitteeseen ja olet valmis kuplimaan!

Takuu

Kaikki MagicVaporizersin myymät FocusVape Pro S Premium -vaporisaattorit ovat täysin aitoja ja niille on myönnetty yhden vuoden takuu.

FocusVape Pro S Premium

Sisältö

 • FocusVape Pro S -vaporisaattori
 • Bubbleri
 • 3200 mAh akku
 • Micro-USB-latausjohto
 • Ylimääräinen lasinen suukappale
 • Pesätyökalu
 • Puhdistusharja
 • Suojaverkot (3)
 • Käyttöopas
FocusVape Pro S Premium

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 2,3 × 2,3 × 17,2 cm
Paino: 180 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 35 sekuntia
Voimanlähde: Akku (3200 mAh)
Lämpötila: 80°C - 240°C
Valmistaja: FocusVape
Takuu: 1 vuosi
Valmistusmaa: Kiina
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta FocusVape Pro S Premium
Olet arvostelemassa:FocusVape Pro S Premium
Rating