COVID-19: Varastossamme ei ole muutoksia. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää.
Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Arizer ArGo

169 €

219 € Säästä 50 €

Arizer Argo Vaporizer
Arizer Argo Vaporizer Arizer Argo - Size Arizer Argo - Included Arizer Argo - Closed Arizer Argo - Opened Arizer Argo - Side Arizer Argo - Battery Arizer Argo - Chaging Arizer Argo - Top Arizer Argo - Scale
 •  
 •  
 •  
 •  

169 €

219 € Säästä 50 €

169 €

219 € Säästä 50 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme Arizer ArGo varastoon 17 hei. 2020.

4.3
Lue 40 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Kanadalaiselta tuotemerkiltä, Arizer brändiltä, tulee toinen, korkealaatuinen, korkean suorituskyvyn höyrystin: Arizer ArGo. Lyhennelmänä "Arizer Go". Tämä kompakti höyrystin on suunniteltu matkakäyttöön. Mutta älä anna sen koon hämätä - ArGo ahtaa tehokkaan suorituskyvyn pieneen muotoonsa, tehden laitteen ihanteelliseksi valinnaksi kotikäyttöön ja matkoille. 

Markkinoita mullistava, kevyt ja tyylikäs ArGo, jonka ominaisuutena on kokolasinen runkoputki, jolla varmistetaan sakeat, täydelliset höyryt, sekä aito, herkullinen aromi. Lämpötilaa voi säätää laajasti ja laite tarjoaa käyttäjille 50 - 220 ° C lämpötilan säädön, kun taas valikkopainikkeen avulla voi vaihtaa, ja säätää, eri käyttöasetuksia helposti. 

Kaiken huippuna, Arizer ArGo -laitteessa on ladattava, ja vaihdettava li-ion akku, joka varmistaa sen, että voit nauttia sessiostasi tuntikausia. Kun se on tyhjennetty, lataat sen uudelleen vain muutamassa tunnissa, USB:n kautta, (voit silti käyttää höyrystintä latauksen aikana) tai vaihdat vara-akun yksinkertaisesti tilalle. Akku on todella pitkäkestoinen, vaikka ArGo on pieni, mutta tukevatekoinen laite. Laitteen korkealaatuinen rakenne on tehty kestämään.


Saatavana Hiilikuidun mustana.

Keskeiset ominaisuudet

 • Yhtä tehokas kuin suuremmat höyryttimet. 
 • Sakeat, täyteläiset höyryt.  
 • Erittäin helppo huoltaa. 
 • Digitaalinen näyttö ja kolmen painikkeen ohjaus. 
 • Pieni, kevyt, ja helposti mukaan otettava. 
 • Lämpenee alle minuutissa. 
 • Vaihdettava akku ja USB-lataus, "pass-through" toiminnolla. 
 • Laadukkaat materiaalit ja eristetty ilmakanava, lisäävät turvallisuutta. 
 • Esiladattavat varret. 
 • Ulos työnnettävä kansi lasiputken suojaukseen. 

 

Lisätarvikkeet (mukana tulevat)

 • Ladattava akku
 • Laturi
 • Lasiputki
 • Kotelo
 • 2 kpl. silikoonista suukappaletta
 • Lisävaruste (dabber), ruostumatonta terästä
 • 4 kpl. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua seulaa


Kannettava, tyylikäs muotoilu

Suurten serkkujensa, Solo- ja Air-mallien kannettavana vastineena, tämä Arizer ArGo -höyrystin on suunniteltu sopimaan täydellisesti kämmenen sisään ja taskuihin. Tarjoten todella kämmeneen piilotettavan koon, on Argo myös kevyt, vain 97 g. joten se on helppo kuljettaa missä, ja minne tahansa.

 

Anodisoitu alumiini, sekä sileä muovikuori, antavat ArGolle huolitellun ulkonäön, josta Arizer tuotteet tunnetaan, joten saat korkean suorituskyvyn laitteen, uhraamatta tyylikkyyttä. Mutta Arizer ei jätä asioita siihen: ArGon ulkonäöllisen suunnittelun ohella, he ovat myös asettaneet etusijalle terveyden ja turvallisuuden, rakentamalla eristetyn ilmakanavan, jolla varmistetaan, että haitallisia yhdisteitä ei kulkeudu hengitykseen istunnon aikana. 

 

Pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on ArGo laitteessa myös työntökansi, joka suojaa lasiputkea, kun sitä ei käytetä.


Moitteeton höyrynlaatu

Vaikka ArGon runko on valmistettu metallista ja muovista, sen laajennettavat varret ovat kaikki borosilikaattilasia. Jokainen imaisu tuottaa puhdasta, aitoa makua - jota muut, kuin lasiset varret, eivät voi tarjota. Argo-höyryt ovat sakeita ja vahvoja, antaen sinulle mahdollisuuden nauttia kuivasta yrtistä sen parhaimmassa muodossaan. Mutta älä anna laitteen koon vaikuttaa epäilykseen, että ArGon kurkkutuntumat ovat karkeita; muotoilustaan huolimatta, se tuottaa pehmeää ja raikasta höyryä, aivan kuten muutkin Arizer mallit.


Vaikuttava suorituskyky

Vaikka se onkin optimoitu matkakäyttöön, Arizer ArGo toimii aivan yhtä hyvin, kuin suuremmatkin höyrystimet.


Ei ole tarpeen suunnitella istuntoja etukäteen, koska ArGo lämpenee alle minuutissa, ja tarjoaa käyttäjille laajan lämpötilan säätöalueen, 50 °C - 220 °C astetta. (428 °F). Jos pidät  tarkoista asetuksista, niin tulet ihastumaan erittäin laajasäätöisiin lämpötilansäätimiin. ArGon kolmitoimipainikkeella voit nostaa, tai laskea lämpötilaa, 1 ° tai 10 ° välein. Valikko-, ylös- ja alas-painikkeineen, jonka yhteydessä on helposti luettava digitaalinen OLED-näyttö, ja säädettävine kuvan kirkkauksineen, tarjoaa vaivatonta höyryttelyä kaikissa tilanteissa. Ja mikä parasta, tämä höyrystin muistaa viimeksi valitsemasi asetukset, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa valmisteluihin.


Mitä laitteen käyttöön tulee, niin yksinkertaisesti pakkaat vain varren karkeahkosti jauhetulla aineella. Muista pitää se ilmavana, optimaalisen ilmankierron varmistamiseksi. Sitten vain työnnät liikkuvan kannen alas, ja olet valmis toimintaan. Jos haluat, että ArGo käynnistyy nopeammin, voit helposti madaltaa turva-ajastimen arvoa, digitaalisen valikon kautta.


Jos etsit helppohoitoista laitetta, voit myös olla tyytyväinen siihen, että ArGo on aivan yhtä helppo puhdistaa, kuin käyttääkin. Nopea harjaus ja liotus 90% + isopropyylialkoholissa, riittää pitämään sen huippukunnossa.


Ladattava akku

Kukaan ei halua, että istunto menee pilalle tyhjentyneen akun vuoksi, joten Arizer on suunnitellut ArGo:n jatkuvaan käyttöön. Sen 3000 mAh 18650 Li-ion-akku on ladattavissa, ja käyttäjän vaihdettavissa, joten voit kytkeä sen pois muutamassa sekunnissa, välttääksesi seisokkeja.


Jos haluat käyttää laitetta ilman vara-akkua, Arizer on varustanut laitteen "pass-through" USB-latauksella, joten voit käyttää höyrystintä, samalla kun akku latautuu. Kun akku on ladattu täyteen, antaa se käyttäjille 1,5 tuntia höyryttelyaikaa.

 

Takuu

ArGolla on elinikäinen takuu lämmityselementin osalta, ja rajoitettu, 2 vuoden takuu, joka kattaa materiaali- tai valmistusvirheet, akkua lukuun ottamatta.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja Arizer Tech
Koko (pituus x leveys x korkeus) 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Vaporisaattorin Paino 97 g
Tyyli Carbon Black
Virranlähde Battery
Lämpöelementti Ceramic Heating Element (convection)
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa Canada
Takuu Lifetime warranty on the heating element, and a limited 2-Year warranty covering defects in materials or workmanship, excluding battery.

Arvostelut Arizer ArGo

Keskimääräinen Arvio :

4.3 Perustuu 40 arvostelut
 • 5 Star
   22
 • 4 Star
   14
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   3
 • 1 Star
   1

Not cloudy enough, but great otherwise

Bong, James Bong
I think that the Arizer Go is the best vaporizer for dry herbs in the market today. It is just a bit expensive but quality and superb performance is guaranteed. I am satisfied with its portability and battery life. Any vaporizer that allows me to just switch the batteries for continued use already earns plus points. It is also easy to use. I do not have much issue with it except for the fact that it is not a cloud producer. I don’t know, maybe it is just preference since some people prefer it that way, but as for me, that is the only negative I found with the product. Other than that, this product is still a five out of five.

Good, but expensive

McFish
I got my ArGo for around 220 euro, which is a bit expensive. For those who prefer a much cheaper version, there are other products in the market which are as durable and can rival the ArGo in quality. I honestly bought this product because a friend recommended it to me, saying it has a mouthpiece protector and the best vaporizer for dry herbs. I also liked that it was portable and looked very sleek and modern. All in all, I do not have much to say about it except for the price and the fact that it takes around 6 seconds to heat up. Other than that, I am happy with ArGo and will be bringing it with me to my travels.

It is totally worth it, trust me.

Hessus
For those in need of a vaporizer that gives out tasty vapor, has great efficiency and can hold it together during prolonged use, then theArizer ArGo is the product for you. I am very much satisfied with the purchase myself, and I think it is also reasonably priced given its amazing features. I suggest not to skimp out on these amazing products and just buy the quality ones even if they are on the more expensive side. Portability, quality, efficiency and ease of use are what you can expect from this product.

Love the extra batteries

Ilwyn Silverstar
This portable vaporizer is stylish, sleek and worth every euro. More than the design, the features are impressive. I came from using vaporizer with a non-replaceable battery, so I realized how useful it is to have two rechargeable batteries. I just charge the used cell while I plug in the unused one. Really a great improvement so I can vape anytime. The Arizer ArGo gives off no burning odors, unlike other models. It has a mesh screen that does not have contact with the heating element, so I do not have to worry about having to clean the chambers. The Arizer ArGo is a great product and is really built to last. This is an investment that will give you your money’s worth!

Overheats too easy

Evac Shockwave
I am not sure if it just my unit, but I kept getting good reviews for ArGo when I had a few major problems with it. Yes, the USB charging feature was convenient at the start but I later discovered that it contributed to the overheating of the unit. I do not think ArGo was made for prolonged use because it gets too hot to hold! This could be dangerous! The temperature also boasts a 220 celsius maximum peak but just like the problem with the USB charging, it also overheats the unit! I do not know about you but I do not readily have gloves or hands that can withstand too much heat.

Polished and effective

exzorcist
When I got the Arizer ArGo, I was so happy with my decision to finally purchase it. I came from using a solo 1 as my daily vape and couldn’t be more thrilled to have bought this upgrade! The product has full digital temperature control and has better flavor! I am very pleased with it and all its new features. It is also very easy to use and has none of those complex and confusing buttons which you never know what function they serve. The battery upgrade is also a big plus for me, as I am a relatively frequent user. Unlike models with non-replaceable batteries, I will definitely be using this product for a long time!

Don't grind too much!

Keithus
I love the Arizer Go so this problem is a little bit petty. I don’t think this should be a deterrent to anyone and this is easily solvable, but the ArGo works better when the herbs are coarse instead of fine. I only have a problem with this because the herbs I had when I bought the ArGo were all fine, and I noticed that it added to the effort to clean the device and affected the airflow. As I said, this is easily resolved. So to those wanting to buy ArGo, use herbs that are coarse for a more enjoyable vaping session!

Arizer means business

Katyiaa
The Arizer Go is one of the best portable vaporizers in the market. I like that it has a mouthpiece protector, a portable size, and replaceable battery. Its heat up time is a bit longer because of the glass stem and is a problem when you just want a quick hit. It takes around 90 seconds so heating time could definitely be better. However, this is just really a minor, minor bump given all the amazing features that is packed in this small powerhouse. The heating time itself is not bad, but at least there’s a space for Arizer to improve in their new line of vaporizers in the future.

No more combustion for me

Lostafur
The Arizer Go is perfect for me, except for the heating time that certainly could’ve been better. But this is just a minor issue especially that the vaporizer uses a glass stem that helps preserve the flavor and improves the over-all quality of the vapor. So I guess this is just a trade-off that I can live with. The Arizer Go is also perfectly convenient and handy, which definitely trumps up all complaints that I have with it. I still strongly recommend it to those looking for a portable vape for dry herbs. This is a five out of five.

Decent value

Lostalien
This is a bit expensive. I approve of the product and I like its features very much. I just think that maybe there are other vaporizers out there that can provide the same performance but are less expensive. The ArGo is sold for around 220 euro, which is definitely not easy on the pocket. I guess the quality can compensate for it, but it is not necessarily the most affordable vape out there. It depends on what people are looking for and how much they are willing to pay for it. As for me, I saved up for it and I think I still got my money’s worth, though I still look at the internet at times for other products with the same features but are cheaper.

Tuotteet 1-10 / 40

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Arizer ArGo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *