COVID-19: Varastossamme ei ole muutoksia. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää.
Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Arizer ArGo

169 €

219 € Säästä 50 €

Arizer Argo Vaporizer
Arizer Argo Vaporizer Arizer Argo - Size Arizer Argo - Included Arizer Argo - Closed Arizer Argo - Opened Arizer Argo - Side Arizer Argo - Battery Arizer Argo - Chaging Arizer Argo - Top Arizer Argo - Scale
 •  
 •  
 •  
 •  

169 €

219 € Säästä 50 €

169 €

219 € Säästä 50 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme Arizer ArGo varastoon 15 tou. 2020.

4.3
Lue 49 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Kanadalaiselta tuotemerkiltä, Arizer brändiltä, tulee toinen, korkealaatuinen, korkean suorituskyvyn höyrystin: Arizer ArGo. Lyhennelmänä "Arizer Go". Tämä kompakti höyrystin on suunniteltu matkakäyttöön. Mutta älä anna sen koon hämätä - ArGo ahtaa tehokkaan suorituskyvyn pieneen muotoonsa, tehden laitteen ihanteelliseksi valinnaksi kotikäyttöön ja matkoille. 

Markkinoita mullistava, kevyt ja tyylikäs ArGo, jonka ominaisuutena on kokolasinen runkoputki, jolla varmistetaan sakeat, täydelliset höyryt, sekä aito, herkullinen aromi. Lämpötilaa voi säätää laajasti ja laite tarjoaa käyttäjille 50 - 220 ° C lämpötilan säädön, kun taas valikkopainikkeen avulla voi vaihtaa, ja säätää, eri käyttöasetuksia helposti. 

Kaiken huippuna, Arizer ArGo -laitteessa on ladattava, ja vaihdettava li-ion akku, joka varmistaa sen, että voit nauttia sessiostasi tuntikausia. Kun se on tyhjennetty, lataat sen uudelleen vain muutamassa tunnissa, USB:n kautta, (voit silti käyttää höyrystintä latauksen aikana) tai vaihdat vara-akun yksinkertaisesti tilalle. Akku on todella pitkäkestoinen, vaikka ArGo on pieni, mutta tukevatekoinen laite. Laitteen korkealaatuinen rakenne on tehty kestämään.


Saatavana Hiilikuidun mustana.

Keskeiset ominaisuudet

 • Yhtä tehokas kuin suuremmat höyryttimet. 
 • Sakeat, täyteläiset höyryt.  
 • Erittäin helppo huoltaa. 
 • Digitaalinen näyttö ja kolmen painikkeen ohjaus. 
 • Pieni, kevyt, ja helposti mukaan otettava. 
 • Lämpenee alle minuutissa. 
 • Vaihdettava akku ja USB-lataus, "pass-through" toiminnolla. 
 • Laadukkaat materiaalit ja eristetty ilmakanava, lisäävät turvallisuutta. 
 • Esiladattavat varret. 
 • Ulos työnnettävä kansi lasiputken suojaukseen. 

 

Lisätarvikkeet (mukana tulevat)

 • Ladattava akku
 • Laturi
 • Lasiputki
 • Kotelo
 • 2 kpl. silikoonista suukappaletta
 • Lisävaruste (dabber), ruostumatonta terästä
 • 4 kpl. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua seulaa


Kannettava, tyylikäs muotoilu

Suurten serkkujensa, Solo- ja Air-mallien kannettavana vastineena, tämä Arizer ArGo -höyrystin on suunniteltu sopimaan täydellisesti kämmenen sisään ja taskuihin. Tarjoten todella kämmeneen piilotettavan koon, on Argo myös kevyt, vain 97 g. joten se on helppo kuljettaa missä, ja minne tahansa.

 

Anodisoitu alumiini, sekä sileä muovikuori, antavat ArGolle huolitellun ulkonäön, josta Arizer tuotteet tunnetaan, joten saat korkean suorituskyvyn laitteen, uhraamatta tyylikkyyttä. Mutta Arizer ei jätä asioita siihen: ArGon ulkonäöllisen suunnittelun ohella, he ovat myös asettaneet etusijalle terveyden ja turvallisuuden, rakentamalla eristetyn ilmakanavan, jolla varmistetaan, että haitallisia yhdisteitä ei kulkeudu hengitykseen istunnon aikana. 

 

Pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on ArGo laitteessa myös työntökansi, joka suojaa lasiputkea, kun sitä ei käytetä.


Moitteeton höyrynlaatu

Vaikka ArGon runko on valmistettu metallista ja muovista, sen laajennettavat varret ovat kaikki borosilikaattilasia. Jokainen imaisu tuottaa puhdasta, aitoa makua - jota muut, kuin lasiset varret, eivät voi tarjota. Argo-höyryt ovat sakeita ja vahvoja, antaen sinulle mahdollisuuden nauttia kuivasta yrtistä sen parhaimmassa muodossaan. Mutta älä anna laitteen koon vaikuttaa epäilykseen, että ArGon kurkkutuntumat ovat karkeita; muotoilustaan huolimatta, se tuottaa pehmeää ja raikasta höyryä, aivan kuten muutkin Arizer mallit.


Vaikuttava suorituskyky

Vaikka se onkin optimoitu matkakäyttöön, Arizer ArGo toimii aivan yhtä hyvin, kuin suuremmatkin höyrystimet.


Ei ole tarpeen suunnitella istuntoja etukäteen, koska ArGo lämpenee alle minuutissa, ja tarjoaa käyttäjille laajan lämpötilan säätöalueen, 50 °C - 220 °C astetta. (428 °F). Jos pidät  tarkoista asetuksista, niin tulet ihastumaan erittäin laajasäätöisiin lämpötilansäätimiin. ArGon kolmitoimipainikkeella voit nostaa, tai laskea lämpötilaa, 1 ° tai 10 ° välein. Valikko-, ylös- ja alas-painikkeineen, jonka yhteydessä on helposti luettava digitaalinen OLED-näyttö, ja säädettävine kuvan kirkkauksineen, tarjoaa vaivatonta höyryttelyä kaikissa tilanteissa. Ja mikä parasta, tämä höyrystin muistaa viimeksi valitsemasi asetukset, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa valmisteluihin.


Mitä laitteen käyttöön tulee, niin yksinkertaisesti pakkaat vain varren karkeahkosti jauhetulla aineella. Muista pitää se ilmavana, optimaalisen ilmankierron varmistamiseksi. Sitten vain työnnät liikkuvan kannen alas, ja olet valmis toimintaan. Jos haluat, että ArGo käynnistyy nopeammin, voit helposti madaltaa turva-ajastimen arvoa, digitaalisen valikon kautta.


Jos etsit helppohoitoista laitetta, voit myös olla tyytyväinen siihen, että ArGo on aivan yhtä helppo puhdistaa, kuin käyttääkin. Nopea harjaus ja liotus 90% + isopropyylialkoholissa, riittää pitämään sen huippukunnossa.


Ladattava akku

Kukaan ei halua, että istunto menee pilalle tyhjentyneen akun vuoksi, joten Arizer on suunnitellut ArGo:n jatkuvaan käyttöön. Sen 3000 mAh 18650 Li-ion-akku on ladattavissa, ja käyttäjän vaihdettavissa, joten voit kytkeä sen pois muutamassa sekunnissa, välttääksesi seisokkeja.


Jos haluat käyttää laitetta ilman vara-akkua, Arizer on varustanut laitteen "pass-through" USB-latauksella, joten voit käyttää höyrystintä, samalla kun akku latautuu. Kun akku on ladattu täyteen, antaa se käyttäjille 1,5 tuntia höyryttelyaikaa.

 

Takuu

ArGolla on elinikäinen takuu lämmityselementin osalta, ja rajoitettu, 2 vuoden takuu, joka kattaa materiaali- tai valmistusvirheet, akkua lukuun ottamatta.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja Arizer Tech
Koko (pituus x leveys x korkeus) 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Vaporisaattorin Paino 97 g
Tyyli Carbon Black
Virranlähde Battery
Lämpöelementti Ceramic Heating Element (convection)
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa Canada
Takuu Lifetime warranty on the heating element, and a limited 2-Year warranty covering defects in materials or workmanship, excluding battery.

Arvostelut Arizer ArGo

Keskimääräinen Arvio :

4.3 Perustuu 49 arvostelut
 • 5 Star
   27
 • 4 Star
   15
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   3
 • 1 Star
   2

Great product!

Riev
This is the best dry herb vaporizer in the market nowadays. The design is smart and sleek, and its functions really correspond to the needs of vape users. For those who need vaporizers that are portable, but with all the functions of the bigger Arizer products, then the ArGo will be your bestfriend. This product is convenient, efficient, portable, and produces quality vapor. Temperature control is also very accurate which makes it easy for me to adjust and control the heat based on my preference. The temperature is adjustable by the nearest degree and can be changed by the plus/minus button.

Great battery!

Madgoose
I am not a very patient person so the Arizer ArGo’s battery improvements is really a plus for me. The Arizer ArGo charges via USB which is really convenient for me, aside of course from having a replaceable battery option. I noticed that it only takes less than 10 minutes for me to be able to use the product again if I ever find myself with a dead battery. This is how fast and how convenient the product works. I have had battery issues with my past vaporizers because I use it constantly, but with Arizer ArGo, I just need to replace the battery and not the whole vape if something goes wrong. For me, this really helps save time and money. So all in all, the Arizer ArGo is a really great investment!

Caution

Geeko
The Arizer Go is an excellent product. I agree that it is the best portable dry herb vaporizer in the market. It is also quite stealthy given its mouthpiece protector that can easily pass the device off as something else. One minor issue I have with it is that the use of the USB charging should be sufficiently cautioned to its users. The product is advertised as if it is perfectly advisable for the vaporizer to be used while charging, but doing it can overheat the unit and give way to some unexpected damages. Maybe this is also how I overestimated the product. In any case, I’m still sticking with ArGo and have been using it since my purchase.

Wow

Nelya
This product is top quality and for me, among the most impressive vaporizers in the market. I have been using Air 1 for a few years now and was actually looking at different products for an upgrade. Of course, I checked products from MagicVaporizers first since I have always had excellent buying experience from them. Surely enough, the improvements were beyond my expectations. I think that the quality just keeps on getting better, which shows that its manufacturers really know how to study and make the product to suit the needs of the customers! Yes, it is more on the expensive side. I shelled out around 200 euro but no regrets at all! With Arizer ArGo, I got what I paid for, and even more!

Saves you money

im dat pker
After I purchased the Arizer ArGo, I believe I paid for quality. You have to charge the batteries for 7 hours before you use it for the first time so I had to hold off my excitement. When I finally got a chance to use it, I was surprised at how much vapor I got just from a single load! This product is really impressive. Vapor sessions are more enjoyable because of Arizer ArGo. In a sense, it is also economical as well. The vapor quality is also very smooth, great and cool. Not only is its interface easy to use, even loading the aroma tubes is very easy. I highly recommend this product!

I give this product a five out of five!

Fells Wolfbane
The ArGo’s smart design allows it to fit into the palm of people’s hands! Seriously one of the pocket-friendly vaporizers in the market, this product is a must-have for anyone who considers portability, convenience and performance as their top considerations. Imagine a deck of cards, that is how the ArGo’s size is. When I got the ArGo, I was happy with the fast service. It uses a glass stem and a more polished, stylish look. It fits well in my pocket so this is really quite handy when you travel a lot.

I regret buying it

Nickini
For such an expensive product, I was not satisfied with it. I heard good reviews about it from friends and decided to buy one for myself. I was disappointed, especially because I spent a fortune on this product! One, the cloud production left me underwhelmed and the herbs I used increased the time I spent cleaning the vaporizer. I also made the mistake of using liquid blends and it damaged the vape so I had to send it for repair. I was more disappointed because they didn’t accept it for warranty services because they said they discouraged vaping concentrates as mentioned in their manual. I think I’m better off with a different, cheaper unit.

Festival vape for sure

Noah
This is definitely one of the best! It is a bit on the expensive side but consider it a necessary investment! You will not regret the purchase, trust me, especially if you are looking for vaporizers that are portable and will give you flavorful vapors. Throughout my use, I have discovered the the ArGo is low maintenance so I didn’t need to put in much effort to clean the device. Occasionally cleaning the mouthpiece will do to keep the ArGo clean. This is also the perfect product for me because of the rechargeable battery function which allows me to continue vaping sessions by just replacing the used battery cell with a new one. This is a must-have for vape users who are always on the go like me.

Both good and bad

Rebeller
I am still satisfied with purchasing the ArGo, but I noticed quite a few things that left me wanting more. The vapor quality is excellent and crisp, and the draws are cool and smooth, but I was not able to get the considerable sized clouds that I have come to expect. Of course, this is a matter of preference, but what I got was unimpressive clouds, but still visible vapor to ArGo’s credit. Apart from this, I have no complaint.

Overall, the positive aspects of the product definitely outweighed the negative. I would still recommend this product to friends, especially those looking for portable, low maintenance and efficient vaporizers.

Not cloudy enough, but great otherwise

Bong, James Bong
I think that the Arizer Go is the best vaporizer for dry herbs in the market today. It is just a bit expensive but quality and superb performance is guaranteed. I am satisfied with its portability and battery life. Any vaporizer that allows me to just switch the batteries for continued use already earns plus points. It is also easy to use. I do not have much issue with it except for the fact that it is not a cloud producer. I don’t know, maybe it is just preference since some people prefer it that way, but as for me, that is the only negative I found with the product. Other than that, this product is still a five out of five.

Tuotteet 1-10 / 49

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Arizer ArGo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *