COVID-19 ei vaikuta varastomme toimintaan. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

Arizer ArGo

Rating:
4.25

169 € 219 € Sinä säästät: 50 €

SKU
SKU1515
Uusin versio! (2020.09)
On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 500 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 500 g, 17,64 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Arizer Air 2 - Akku
Arizer Air 2 / ArGo - Akku
18,75 € 25 €

Haluatko tuplata Arizer Air 2:n tai ArGon akun keston? Tämä 3000 mAh:n 18650 akku on identtinen Arizer Air 2:n tai ArGon kanssa toimitetun akun kanssa, ja on erinomainen keino lisätä akun kestoa tai vaihtaa ajan myötä huonontunut akku.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Arizer Air, Arizer Air 2 ja Arizer ArGo.

Arizer ArGo - Screen Pack
Arizer ArGo - Suojaverkkopaketti
3,75 € 5 €

Arizer ArGo suojaverkkopaketti sisältää kuusi korkealaatuista ruostumattomasta teräksestä valmistettua suojaverkkoa, jotka sopivat lasiputkiin.

Lasiputkissa on jo sisäänrakennetut lasiverkot, jotka pitävät höyryn puhtaana ja maukkaana, mutta jos haluat käyttää hienommaksi jauhettuja yrttejä, nämä suojaverkot varmistavat, että höyry pysyy edelleen puhtaana.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Arizer ArGo.

Säilytä Arizer vaporisaattorisi turvallisesti mennessäsi ulos tällä pehmeällä säilytyskotelolla
Arizer - Pehmeä suojakotelo
21,75 € 29 €

Varaudu seuraavaan retkeesi Arizerin pehmeällä suojakotelolla. Tämä tilava kotelo sisältää tarpeeksi tilaa tuoda kaiken, mitä tarvitset seuraavaan vape-sessioosi.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Arizer Air 2Arizer ArGo ja Arizer Solo 2.

Arizer ArGo - Glass Aroma Tube
Arizer ArGo - Lasiputki
8,25 € 11 €

Lasiputki toimii suukappaleena ja on identtinen Arizer ArGon mukana toimitetun kanssa.

Jos lasiputkesi ovat halkeilleet, lohjenneet tai kuluneet, tarvitset juuri tämän.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Arizer ArGo.

Ominaisuudet

 • Pienikokoinen & kannettava
 • Vaikuttava akun kesto
 • Täysi lämpötilan hallinta
 • 60 sekunnin lämmitysaika

Kenelle Arizer ArGo on?

Arizer ArGo on ihanteellinen niille, jotka etsivät korkealaatuista vaporisaattoria otettavaksi mukaan seikkailuihin. Se on kannettava ja mahtuu useimpiin keskikokoisiin taskuihin, mikä tarkoittaa, että tämä vapo tarjoaa täydellisen tasapainon kevyestä käytännöllisyydestä digitaaliseen lämpötilan säätöön, pitkäkestoiseen akunkestoon ja mahtavilta maistuviin yrtteihin.

Pienikokoinen & kannettava 

Arizer ArGo on kooltaan vain 5 x 2,5 x 9 cm ja sitä on helppo kuljettaa mukana ja se on täydellinen matkalle mukaan otettavaksi. Tämä vaporisaattori mahtuu mukavasti kämmenellesi ja pysyy helposti piilossa. Kun vaporisaattoria ei käytetä, sisäänvedettävä yläosa pitää kaiken paikoillaan kuljettamisen helpottamiseksi, joten voit täyttää pesän etukäteen. Jos arvostat vapoa jota on helppo pitää mukana, mutta joka silti pystyy tuottamaan tiheää höyryä, Arizer ArGo tyydyttää tarpeesi.

Helppokäyttöinen

Arizer ArGo on loistava vaihtoehto aloittelijoille, joilla on vain vähän kokemusta vaporisaattoreista, koska se on niin käyttäjäystävällinen. Voit vaihtaa akun ja käyttää tätä laitetta jopa lataamisen aikana, joten sinun ei tarvitse koskaan pelätä session katkeamista kesken! Siinä on myös yksinkertaiset säätimet ja tasainen lämpötilansäätö, mikä tarkoittaa, että voit säätää asetuksia session aikana vaivattomasti.

Mahtava maku

Innovatiivisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ilmatiellä ja hybridilämmityksellä yrttiesi erinomainen maku on aina takuuvarmaa. ArGo tuottaa vaikuttavia höyryjä joka kerta, ja sen tehokkuus varmistaa, että valitsemasi yrtit höyrystyvät aina täysimääräisesti.

Kuumenee vain 60 sekunnissa

Arizer ArGo pystyy saavuttamaan keskialueen lämpötilan vain 60 sekunnissa ja saavuttamaan 220°C maksimilämpötilan vain 90 sekunnissa, mikä tarkoittaa, että et koskaan joudu odottamaan, että vaporisaattori lämpenee. Voit aloittaa rentouttavan session heti, kun sinusta siltä tuntuu, niin helppoa se Arizer ArGon avulla on.

Vaihdettava akku

Mukana tuleva 18650-tyypin 3000 mAh -akku tarjoaa vaikuttavan 75 minuutin höyrystämisajan, mutta toisinaan saatat haluta ehkä vieläkin pidemmän session. Onneksi voit vain vaihtaa tyhjän akun täyteen ladattuun, mikä tarkoittaa, että ainoat rajoitukset ovat mukanasi kuljetettavien paristojen määrä.

Mikä parasta, Arizer ArGossa on innovatiivinen automaattinen sammutusajastin, jos laite on pidemmän aikaa käyttämättä. Se säästää tärkeää akun käyttöikää, jos satut nukahtamaan tai kiinnität huomiosi muualle.

Takuu

ArGon lämmityselementillä on elinikäinen takuu, sekä rajoitettu 2 vuoden takuu, joka kattaa materiaali- tai valmistusvirheet, akkua lukuunottamatta.

Arizer ArGo

Sisältö

 • Arizer ArGo vaporisaattori
 • Akku
 • Laturi
 • Kotelo
 • Sekoitustyökalu
 • Lasiputket (2)
 • Silikoniset suojukset putkille (2)
 • PVC-putket päällyksillä (2)
 • Suojaverkot (4)
 • Käyttöopas
Arizer ArGo

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Paino: 97 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: 60 sekuntia
Voimanlähde: Akku (3000 mAh)
Lämpötila: 50°C - 220°C
Valmistaja: Arizer Tech
Takuu: 2+ vuotta
Valmistusmaa: Kanada
Olet arvostelemassa:Arizer ArGo
Rating