Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Arizer ArGo

249 €
Arizer Argo Vaporizer
Arizer Argo Vaporizer Arizer Argo - Size Arizer Argo - Front & Back Arizer Argo - Battery Arizer Argo - Kit Arizer Argo - Case Arizer Argo - Box
249 €
Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas varastossa
Lataa...
249 €
0
Lue 0 Arvostelu(t) | Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Kanadalaiselta tuotemerkiltä, Arizer brändiltä, tulee toinen, korkealaatuinen, korkean suorituskyvyn höyrystin: Arizer ArGo. Lyhennelmänä "Arizer Go". Tämä kompakti höyrystin on suunniteltu matkakäyttöön. Mutta älä anna sen koon hämätä - ArGo ahtaa tehokkaan suorituskyvyn pieneen muotoonsa, tehden laitteen ihanteelliseksi valinnaksi kotikäyttöön ja matkoille. 

Markkinoita mullistava, kevyt ja tyylikäs ArGo, jonka ominaisuutena on kokolasinen runkoputki, jolla varmistetaan sakeat, täydelliset höyryt, sekä aito, herkullinen aromi. Lämpötilaa voi säätää laajasti ja laite tarjoaa käyttäjille 50 - 220 ° C lämpötilan säädön, kun taas valikkopainikkeen avulla voi vaihtaa, ja säätää, eri käyttöasetuksia helposti. 

Kaiken huippuna, Arizer ArGo -laitteessa on ladattava, ja vaihdettava li-ion akku, joka varmistaa sen, että voit nauttia sessiostasi tuntikausia. Kun se on tyhjennetty, lataat sen uudelleen vain muutamassa tunnissa, USB:n kautta, (voit silti käyttää höyrystintä latauksen aikana) tai vaihdat vara-akun yksinkertaisesti tilalle. Akku on todella pitkäkestoinen, vaikka ArGo on pieni, mutta tukevatekoinen laite. Laitteen korkealaatuinen rakenne on tehty kestämään.


Saatavana Hiilikuidun mustana.

Keskeiset ominaisuudet

 • Yhtä tehokas kuin suuremmat höyryttimet. 
 • Sakeat, täyteläiset höyryt.  
 • Erittäin helppo huoltaa. 
 • Digitaalinen näyttö ja kolmen painikkeen ohjaus. 
 • Pieni, kevyt, ja helposti mukaan otettava. 
 • Lämpenee alle minuutissa. 
 • Vaihdettava akku ja USB-lataus, "pass-through" toiminnolla. 
 • Laadukkaat materiaalit ja eristetty ilmakanava, lisäävät turvallisuutta. 
 • Esiladattavat varret. 
 • Ulos työnnettävä kansi lasiputken suojaukseen. 

 

Lisätarvikkeet (mukana tulevat)

 • Ladattava akku
 • Laturi
 • Lasiputki
 • Kotelo
 • 2 kpl. silikoonista suukappaletta
 • Lisävaruste (dabber), ruostumatonta terästä
 • 4 kpl. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua seulaa


Kannettava, tyylikäs muotoilu

Suurten serkkujensa, Solo- ja Air-mallien kannettavana vastineena, tämä Arizer ArGo -höyrystin on suunniteltu sopimaan täydellisesti kämmenen sisään ja taskuihin. Tarjoten todella kämmeneen piilotettavan koon, on Argo myös kevyt, vain 97 g. joten se on helppo kuljettaa missä, ja minne tahansa.

 

Anodisoitu alumiini, sekä sileä muovikuori, antavat ArGolle huolitellun ulkonäön, josta Arizer tuotteet tunnetaan, joten saat korkean suorituskyvyn laitteen, uhraamatta tyylikkyyttä. Mutta Arizer ei jätä asioita siihen: ArGon ulkonäöllisen suunnittelun ohella, he ovat myös asettaneet etusijalle terveyden ja turvallisuuden, rakentamalla eristetyn ilmakanavan, jolla varmistetaan, että haitallisia yhdisteitä ei kulkeudu hengitykseen istunnon aikana. 

 

Pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on ArGo laitteessa myös työntökansi, joka suojaa lasiputkea, kun sitä ei käytetä.


Moitteeton höyrynlaatu

Vaikka ArGon runko on valmistettu metallista ja muovista, sen laajennettavat varret ovat kaikki borosilikaattilasia. Jokainen imaisu tuottaa puhdasta, aitoa makua - jota muut, kuin lasiset varret, eivät voi tarjota. Argo-höyryt ovat sakeita ja vahvoja, antaen sinulle mahdollisuuden nauttia kuivasta yrtistä sen parhaimmassa muodossaan. Mutta älä anna laitteen koon vaikuttaa epäilykseen, että ArGon kurkkutuntumat ovat karkeita; muotoilustaan huolimatta, se tuottaa pehmeää ja raikasta höyryä, aivan kuten muutkin Arizer mallit.


Vaikuttava suorituskyky

Vaikka se onkin optimoitu matkakäyttöön, Arizer ArGo toimii aivan yhtä hyvin, kuin suuremmatkin höyrystimet.


Ei ole tarpeen suunnitella istuntoja etukäteen, koska ArGo lämpenee alle minuutissa, ja tarjoaa käyttäjille laajan lämpötilan säätöalueen, 50 °C - 220 °C astetta. (428 °F). Jos pidät  tarkoista asetuksista, niin tulet ihastumaan erittäin laajasäätöisiin lämpötilansäätimiin. ArGon kolmitoimipainikkeella voit nostaa, tai laskea lämpötilaa, 1 ° tai 10 ° välein. Valikko-, ylös- ja alas-painikkeineen, jonka yhteydessä on helposti luettava digitaalinen OLED-näyttö, ja säädettävine kuvan kirkkauksineen, tarjoaa vaivatonta höyryttelyä kaikissa tilanteissa. Ja mikä parasta, tämä höyrystin muistaa viimeksi valitsemasi asetukset, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa valmisteluihin.


Mitä laitteen käyttöön tulee, niin yksinkertaisesti pakkaat vain varren karkeahkosti jauhetulla aineella. Muista pitää se ilmavana, optimaalisen ilmankierron varmistamiseksi. Sitten vain työnnät liikkuvan kannen alas, ja olet valmis toimintaan. Jos haluat, että ArGo käynnistyy nopeammin, voit helposti madaltaa turva-ajastimen arvoa, digitaalisen valikon kautta.


Jos etsit helppohoitoista laitetta, voit myös olla tyytyväinen siihen, että ArGo on aivan yhtä helppo puhdistaa, kuin käyttääkin. Nopea harjaus ja liotus 90% + isopropyylialkoholissa, riittää pitämään sen huippukunnossa.


Ladattava akku

Kukaan ei halua, että istunto menee pilalle tyhjentyneen akun vuoksi, joten Arizer on suunnitellut ArGo:n jatkuvaan käyttöön. Sen 3000 mAh 18650 Li-ion-akku on ladattavissa, ja käyttäjän vaihdettavissa, joten voit kytkeä sen pois muutamassa sekunnissa, välttääksesi seisokkeja.


Jos haluat käyttää laitetta ilman vara-akkua, Arizer on varustanut laitteen "pass-through" USB-latauksella, joten voit käyttää höyrystintä, samalla kun akku latautuu. Kun akku on ladattu täyteen, antaa se käyttäjille 1,5 tuntia höyryttelyaikaa.

 

Takuu

ArGolla on elinikäinen takuu lämmityselementin osalta, ja rajoitettu, 2 vuoden takuu, joka kattaa materiaali- tai valmistusvirheet, akkua lukuun ottamatta.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja Arizer Tech
Koko (pituus x leveys x korkeus) 5,2 x 2,4 x 9,3 cm
Vaporisaattorin Paino 97 g
Tyyli Carbon Black
Virranlähde Battery
Lämpöelementti Ceramic Heating Element (convection)
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa Canada
Takuu Lifetime warranty on the heating element, and a limited 2-Year warranty covering defects in materials or workmanship, excluding battery.

Arvostelut Arizer ArGo

Keskimääräinen Arvio :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Arizer ArGo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *