Arizer V-Tower

Rating:
4.75

119 € 165 € Sinä säästät: 46 €

SKU
ignore-this-82
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

Arizer Suojaverkkopakkaus
Arizer - Suojaverkkopakkaus
6,75 € 9 €

Tarvitset Arizer -Suojaverkkopakkaus, jos haluat korvata Arizer V-Tower tai Arizer Extreme Q -vaporisaattorin mukana toimitetut suojaverkot.

Sisältää:

 • Syviä suojaverkkoja (4)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Arizer Extreme Q ja Arizer V-Tower.

Arizer - "Cyclone"-kulho
Arizer - "Cyclone"-kulho
9,75 € 13 €

Tämä "Cyclone"-kulho on identtinen Arizer Extreme Q:n ja Arizer V-Towerin mukana toimitetun kanssa. Sitä käytetään yrttien pitämiseen höyrystymisprosessin aikana ja tasaa lämmön jakautumista, lämmön noustessa lämmityselementistä.

Jos vanha kulhosi on rikki, lohjennut tai kulunut loppuun, tämä korvaava sykloonikulho on juuri sinua varten.

Sisältää:

 • Lasinen "Cyclone"-kulho (1)
 • Jäähdyttävä yläosa (1)
 • Suojaverkko (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Arizer Extreme Q ja Arizer V-Tower.

Arizer - Lasinen suukappale (letkuun)
Arizer - Lasinen suukappale letkuun
4,50 € 6 €

Lasinen suukappale yhdistetään letkun päähän Arizer Extreme Q ja Arizer V-Tower -vaporisaattoreissa. Se on valmistettu korkealaatuisesta borosilikaattilasista sileän, puhtaan höyryn varmistamiseksi.

Jos letkusi suukappale on rikki, lohjennut tai kulunut, tämä korvaava lasinen suukappale on juuri se mitä tarvitset.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Arizer Extreme Q ja Arizer V-Tower.

Arizer - Tuffikulho
Arizer - "Tuff"-kulho
12,75 € 17 €

Arizer "Tuff"-kulho on kestävämpi korvaava malli "Cyclone"-kulholle. Se näyttää "Cyclone"-kulholta, mutta siinä on lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettu pinnoite, joka estää sitä murtumasta niin helposti. Pinnoite on lasikammion ulkopinnalla, eikä se häiritse höyryn makua ja puhtautta.

Tämä korvaava osa on tarkoitettu niille, jotka tuppaavat rikkomaan "Cyclone"-kulhonsa ja etsivät jotain kestävämpää vaarantamatta höyryn laatua.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Arizer Extreme Q ja Arizer V-Tower.

Arizerin lasinen kulma-adapteri on kytkentäkappale lämmityskammion ja letkun välille Arizer Extreme Q ja Arizer V-Tower -vaporisaattoreille.
Arizer - Lasinen kulma-adapteri
12 € 16 €

Arizerin lasinen kulma-adapteri on kytkentäkappale lämmityskammion ja letkun välille Arizer Extreme Q ja Arizer V-Tower -vaporisaattoreille. Se on valmistettu ainoastaan korkealaatuisimmista materiaaleista tasaisen, puhtaan höyryn varmistamiseksi.

Jos vanha kulma-adapterisi on rikki, lohjennut tai kulunut, tarvitset juuri tämän.

Sisältää:

 • Lasinen kulma-adapteri (1)
 • Suojaverkko (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Arizer Extreme Q ja Arizer V-Tower.

Tämä kulmallinen lasisovitin lasiverkolla on tarkoitettu niille, jotka haluavat päivittää Arizer Extreme Q tai Arizer V-Tower -vaporisaattorin höyryreitin.
Arizer - Kulmallinen lasisovitin lasiverkolla
12 € 16 €

Tämä kulmallinen lasisovitin lasiverkolla on tarkoitettu niille, jotka haluavat päivittää Arizer Extreme Q tai Arizer V-Tower -vaporisaattorin höyryreitin.

Mukana toimitettua kulmallista lasisovitinta on käytettävä verkon kanssa, joka voi sekä vaikuttaa höyryn makuun että irrottaa helposti, mutta tämän sovittimen lasiverkon ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia kummastakaan näistä asioista!

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: $ compatibleproductsfunction.

Arizer - Vaihtoletku
Arizer - Letkusetti
18,75 € 25 €

Letkusetti on ihanteellinen korvaamaan koko yläosan ja palauttamaan Arizer V-Tower tai Arizer Extreme Q -vaporisaattorisi raikkauden.

Sisältää:

 • 90 cm letkun (PVC) (1)
 • Lasinen kulma-adapteri (1)
 • Lasinen suukappale letkulle (1)
 • Syvä suojaverkko (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Arizer Extreme Q ja Arizer V-Tower.

Arizerin lasinen sekoitustyökalu on täydellinen yrttien sekoittamiseen session aikana.
Arizer - Lasinen sekoitustyökalu
6 € 8 €

Lasinen sekoitustyökalu on räätälöity Arizer V Towerille ja Arizer Extreme Q:lle, mutta koska se on yksinkertainen lasityökalu, sitä voidaan käyttää melkein minkä tahansa muun vaporisaattorin kanssa. Tämä varaosa on identtinen laitteen mukana toimitetun sekoitustyökalun kanssa.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.09)
 • Korkealaatuinen lämmityskammio
 • Digitaalinen lämpötilan hallinta
 • LED-näyttö
 • Monitoiminen
 • Helppo käyttää

Kenelle Arizer V-Tower on?

Niiden, jotka etsivät yksinkertaista vaporisaattoria joka takaa laadukkaan höyryn jokaisessa sessiossa, tulee ehdottomasti harkita Arizer V-Toweria. Se tarjoaa upeita tuloksia erittäin edulliseen hintaan, ja tämän pöytävaporisaattorin yksinkertainen muotoilu tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon aloittelijoille - kun taas höyryn laatu tekee siitä yhtä sopivan hankinnan myös kokeneemmille vapettajille.

Tarkka lämpötilan hallinta

Arizer V-Tower tarjoaa laajan valikoiman lämpötilavaihtoehtoja välillä 50°C - 260°C joten saat aina sopivan lämpötilan valitsemallesi yrtille. Sen avulla voit hallita tarkkaan lämpötilaa, mikä tarkoittaa, että voit saada tarkalleen haluamasi höyryn tiheyden! Voit myös käyttää tätä laajaa lämpötila-aluetta kokeilutarkoituksiin, jolloin voit löytää tarkan lämpötilan, josta nautit eniten, sen sijaan että joutuisit valitsemaan yhden harvoista esiohjelmoiduista lämpötiloista.

Vastinetta rahallesi

Ei ole mikään salaisuus, että markkinoilla on vaporisaattoreita, joissa on hienostuneempia ominaisuuksia kuin Arizer V-Towerissa, mutta jos etsit vain korkealaatuista vapoa ilman ylimääräisiä toimintoja, et löydä markkinoilta parempaa vastinetta rahoillesi! Saat nauttia mahtavasta höyrystä lämpötilasta riippumatta todella uskomattomalla hinnalla, eikä sinun tarvitse kuluttaa rahaa ominaisuuksiin, joita et todennäköisesti edes tulisi käyttäneeksi.

Mahtavan makuinen höyry

Innovatiivisten suunnittelu- ja lämmitysmenetelmiensä ansiosta Arizer V-Towerin tuottama höyry on takuuvarmasti tiheää ja maistuu erinomaiselta joka kerta. Pitkän letkun, keraamisen lämmitysyksikön ja lasikulhojen yhdistelmä takaa erinomaisen tehon ja aromin jokaisella höyryvedolla. Lämmityselementin keraaminen rakenne varmistaa myös, ettei epämiellyttäviä metallimaisia ​​makuja tai myrkkyjä pääse tahattomasti höyryyn.

Automaattinen sammutus maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi

Nukahtaminen vapettamisen seurauksena ei ole tavatonta. Mutta jos torkut vahingossa ilman, että sammutat höyrystimen, saatat joutua kokemaan ongelmia. Arizer V-Towerissa on kuitenkin kätevä automaattinen sammutusajastin, joka on erityisesti suunniteltu pitämään sinut ja vaporisaattorisi turvassa. Automaattinen ajastin voidaan asettaa joko 2 tai 4 tunnille. Jos asetettu aika saavutetaan, laite sammuu automaattisesti.

Takuu

Arizer V-Tower -laitteen elektroniikalla on 3 vuoden takuu, kun taas keraamisella lämmityselementillä on elinikäinen takuu.

Arizer V-Tower

Sisältö

 • Arizer V-Tower vaporisaattori
 • Silikoniletku (90 cm)
 • Suukappale letkulle
 • Aromaterapia kulho
 • "Cyclone" lasikulho
 • Lasinen sekoitustyökalu
 • Suojaverkot
 • Virta-adapteri
 • Käyttöopas
Arizer V-Tower

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 15,2 × 19,0 cm
Paino: 387 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: 60 sekuntia
Voimanlähde: Pistorasia
Lämpötila: 50°C - 260°C
Valmistaja: Arizer
Takuu: 3 vuotta
Valmistusmaa: Kanada
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Arizer V-Tower
Olet arvostelemassa:Arizer V-Tower
Rating