DaVinci IQC

Rating:
DaVinci IQC 4.3 5

199 € 229 € Sinä säästät: 30 €

SKU
ignore-this-85
Ilmainen toimitus
Katso lisää grindereitä
Näytä lisää lisätarvikkeita

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2024.05)
 • Ulkopinta hiekkapuhallettua alumiinia
 • Ilmatiivis höyrypolku zirkoniasta ja lasista
 • Lasivuorattu uuni 0,5 g kapasiteetilla
 • “Smart Path”, Precision ja Boost -tilat
 • 1 asteen lämpötilatarkkuus (0 - 221 °C)
 • 30 sekunnin lämmitysaika
 • Latautuu alle 2 tunnissa (USB-C)
 • 3000 mAh:n akku (irrotettava) jopa 2 tunnin käyttöön

Kenelle DaVinci IQC on?

Davinci IQC on tarkoitettu heille, jotka haluavat olla täysin hallinnassa vaposessioissaan. On monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen kokeiluihin ja erilaisten höyrymakujen kokemiseen, kuten sen zirkoniamakukammio, erilaiset lämmitystavat ja laaja lämpötila-alue. Tarkkuustilan avulla on myös helppo tutkia kaikkia saatavilla olevia lämpötiloja (0 - 221 °C) ilman vaivaa!

Zirkoniasta/lasista valmistettu suljettu höyrytie

DaVincin viimeisin innovaatio on höyrypolku, joka on tiivistetty zirkonialla ja lasilla. Tämä tarkoittaa, että metallit tai muovit eivät pääse kosketuksiin höyrysi kanssa, mikä varmistaa, että koet vain puhtaita ja maukkaita istuntoja IQC:n kanssa!

Poikkeuksellinen maku

DaVincin uuni on vertaansa vailla. DaVinci IQC:n lasivuoratussa keraamisessa uunissa on lämpötilansäätöjärjestelmä 1 asteen tarkkuudella ja tarkkuustila äärimmäiseen asteen säätöön sekä "Smart Path" -tila, joka tarjoaa helppokäyttöisen mutta käytännöllisen tavan kokeilla esiasetettujen lämpötilan nousujen kanssa.

Tehokas ja irrotettava akku

DaVinci IQC:ssä on ladattava 3000 mAh:n 18650-akku, joka pystyy tarjoamaan jopa 2 tunnin käyttöajan. Tämä tekee siitä täydellisen kumppanin ulkoilmapäiville tai pitkille matkoille ilman pääsyä pistorasiaan.

Akku on myös vaihdettavissa, joten jos aiot olla poissa jonkin aikaa, ota mukaan joitain ylimääräisiä – et koskaan tiedä, milloin niistä on hyötyä!

Voit käyttää ylös ja alas painikkeita nähdäksesi kuinka paljon akkuvirtaa vaporisaattorissasi on jäljellä. Se värisee myös, kun akusta on jäljellä enää 10 %.

Voidaan liittää vesivälineisiin

IQC:n mukana tulee vesipiippusovitin, joka voidaan liittää mihin tahansa 10 mm:n vesipiippuun, jolloin höyryn käyttökokemus on entistä pehmeämpi ja puhtaampi. Höyryn päästäminen veden läpi mahdollistaa sen jäähtymisen ja helpottaa käyttämistä.

3 tilaa lämpötilan säätämiseen

“Smart Path”

DaVinci IQC:n "Smart Path" -tilassa voit käyttää neljää eri asetusta, jotka nostavat asteittain keraamisen uunin lämpötilaa. Ensimmäinen asetus on nimeltään "Flavour" ja se alkaa 176 °C:sta ja päättyy 188 °C:seen 8 minuutin kuluttua.

On kolme muuta tilaa: Mind, Body ja Rest, jotka alkavat eri lämpötiloissa ja päättyvät 8 minuuttia myöhemmin 12 °C korkeampaan lämpötilaan.

Precision

Tämän tilan avulla voit hallita lämpötilaa yhden asteen tarkkuudella. Päästäksesi Precision-tilaan, napsauta virtapainiketta kerran, jotta näet nykyisen lämpötilan, ja säädä sitten sitä ylä- ja alanuolilla valitaksesi haluamasi lämpötila.

Boost

Painamalla punaista virtapainiketta istunnon aikana voit nostaa lämpötilaa jopa 210 °C. Pidä sitä niin kauan kuin haluat ja paina jompaakumpaa nuolta, kun olet valmis, jotta IQC-vaporisaattori palaa Boost-tilasta etukäteen asetettuun lämpötilaan.

Lataus USB-C:n kautta

Lataa IQC-vaporisaattorisi vain 2 tunnissa USB-C-latauksella. Lisäksi, jos olet liikkeellä ja haluat ladata puhelimesi nopeasti, sen käänteinen latausominaisuus on täydellinen juuri siihen tilanteeseen!

Sovellus muokattavuuden laajentamiseen

DaVincin uusin innovaatio on verkkopohjainen sovellus sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille, joka mahdollistaa IQC:n ohjaamisen älypuhelimien lisäksi myös tableteilta ja pöytätietokoneilta.

Sovelluksen avulla voit myös luoda mukautettuja "Smart Path" -tiloja yksinkertaistaaksesi DaVinci IQC -sessioitasi luomalla, nimeämällä ja tallentamalla automaattisia lämpötilan säätöjä.

Mitä eroa on DaVinci IQC:llä ja IQ2:lla?

IQ2 ja IQC ovat hyvin samankaltaisia ​​vaporisaattoreita. Tärkeimmät erot ovat, että IQC:ssä on USB-C-lataus sekä pehmeästä materiaalista valmistettu suukappale, jossa on mukana makukammion kansi ja vesipiippusovitin. Siitä puuttuu kuitenkin DaVinci IQ2:n annosseuranta- ja AirDial-tekniikka.

Takuu

Kaikki DaVinci IQ2 -vaporisaattorit jotka myy DaVincin valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niillä on 2 vuoden takuu laitteelle ja 1 vuoden takuu akulle.

DaVinci IQC

Sisältö

 • DaVinci IQC -vaporisaatori
 • Akku
 • 10 mm:n vesipiippusovitin
 • Sekoitustyökalu
 • Harjatyökalu
 • 90 cm punottu USB-A–USB-C-kaapeli
 • Alkoholipyyhkeet (3)
 • Käyttöopas
DaVinci IQC

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 4.4 × 2.5 × 9.2 cm
Paino: 147 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 30 sekuntia
Voimanlähde: Akku (3000 mAh)
Lämpötila: 0 - 221°C
Valmistaja: DaVinci
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Kiina

Muut höyrystimet merkiltä DaVinci

 1. DaVinci MIQRO Vaporizer
  Rating:
  DaVinci MIQRO-C

  119 € 129 €

  • 3 tilaa: Precision, Smart Path ja Boost
  • Säädettävä pesä (0,1 – 0,25 g)
  • Vaihdettava akku (900 mAh)
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta DaVinci IQC