Palautuslomake

MagicVaporizersilla voit olla 100 % varma siitä, että jos muutat mieltäsi, voit palauttaa sen meille saadaksesi uuden tai hyvityksen niin kauan kuin tuote on edelleen samassa uudessa tilassa, jossa se saapui.

MagicVaporizersissa myytävät vaporisaattorit on tarkoitettu käytettäviksi suullisesti, mikä tarkoittaa, että ne luokitellaan hygieniatuotteiksi ja ne on vapautettu peruuttamisoikeudesta. Vaporisaattoreita ei voida palauttaa terveysmääräysten vuoksi, jos sinetti on rikkoutunut tai tuote on avattu riippumatta siitä, onko sitä käytetty vai ei.

KS. 16 artikla "Poikkeukset peruuttamisoikeudesta" (e) https://eur-lex.europa.eu

Tässä on yhteenveto siitä, miten prosessi toimii:

  1. Lue palautuskäytäntömme ensin.
  2. Lähetä palautuslomake, jossa on voimassa olevat tiedot.
  3. Liitä mukaan kuva tuotteesta, jonka haluat palauttaa, jossa näemme tiivisteen selvästi varmistaaksemme, ettei se ole rikki.
  4. Palautusosastomme tarkistaa toimitetut tiedot nähdäkseen, onko palautus voimassa ja läpäisee palautuskäytäntömme.
  5. Saat nyt sähköpostin, jossa on toimitusohjeet.
  6. Lähetä tuotteesi takaisin meille valitsemasi kuriirin kautta. On sinun vastuullasi varmistaa, että palautettu paketti saapuu meille. Suosittelemme käyttämään vain seurattuja palveluita. Emme hyvitä postikulujasi saadaksesi tuotteen palautettua meille.
  7. Ilmoita meille, kun se on lähetetty yhdessä seurantanumeron kanssa, jos se on saatavilla, koska tämä nopeuttaa palautusprosessia.
  8. Saat rahasi takaisin. Jos tilauksesi on maksettu kortilla tai pankkisiirrolla, anna 48 tuntia aikaa maksun saapumiseen pankkiisi.

Jos päätät palauttaa osan tilauksesi ja sait alennuksen alkuperäiseen hankintaan, pidätämme oikeuden vähentää saamasi alennuksen hyvityksestäsi.