COVID-19: Varastossamme ei ole muutoksia. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää.
Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

AirVape X

145 €

149 € Säästä 4 €

AirVape X Vaporizer
AirVape X Vaporizer AirVape X - Included AirVape X - Side AirVape X - Display AirVape X - Intake AirVape X - Mouthpiece
 •  
 •  
 •  

145 €

149 € Säästä 4 €

145 €

149 € Säästä 4 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme AirVape X varastoon 17 hei. 2020.

4.5
Lue 37 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

AirVape tuo markkinoille AirVape X mallin, AirVape Xs laitetta suuremman version. Tässä tyylikkäässä höyrystimessä on täydellinen keraaminen höyrykanava, puhtaiden, maukkaiden höyryjen aikaansaamiseksi Se on edelleen ultra-ohut, kevyt, ja matkakäyttöön sopiva. AirVape X laitteen kammio on 25% suurempi, kuin sen aikaisemmassa versiossa. Se on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista kestäväksi, ja höyryttelyyn optimaaliseksi, ja siinä on uusi tiivistealusta, käytettäväksi öljyille ja vahalle.  
.
Jos pidät pitkistä yksittäissessioista, tai ryhmäsessioista ystävien kera, tulet rakastamaan AirVape X-laitteen tehokasta, nopeasti latautuvaa akkua, sekä tehokasta hybridi lämmitysteknologiaa. Nopea aloitus, 20 sekunnin lämpenemisajan johdosta, ja laitteen puhdistus on yhtä nopeaa, kammion helpon harjattavuuden avulla. Jokaista valikon asetusta on helppo muokata tarkasti, aina lämpötilasta, turva-asetuksiin saakka. 

Mutta yksikään näistä ominaisuuksista ei olisi riittävä, ilman AirVape X:n täydellistä höyrystys laatua. Eristetyn ilmakanavan, sekä filtterin avulla, tämä höyrystin muuntaa yrttisi maukkaiksi pilviksi, jotka kulkeutuvat tasaisena ja viileänä, huolimatta laitteen pienestä koosta. Nauti siitä kotona, tai hyödynnä sen helposti kätkettävää muotoilua, aina kun olet liikkeellä.


Saatavana Mustana ja Valtameren sinisenä.

Keskeiset ominaisuudet

 • Erittäin helposti mukana kuljetettava. 
 • Suuri säiliö, 25% suurempi kuin AirVape Xs mallissa.
 • Magneettinen suukappale, jossa on edistyksellinen rakenne. 
 • 20 sekunnin lämmitysaika, hybridi lämmittimellä. 
 • Tyylikäs, laadukkailla tarvikkeilla päivitettävä laite. 
 • Kokonaan keraaminen höyrykanava, joka mahdollistaa herkullisen makuelämyksen.
 • Nopeasti ladattava akku.
 • Tarkka lämpötilan hallinta, aina 220°C saakka.

 

Lisätarvikkeet (mukana tulevat)

 • Lisäalusta tiivisteille
 • USB latauskaapeli
 • Puhdistus-, ja pakkaustyökalut
 • Suodatinverkot 


Korkealuokkainen valmiste

Tehokas AirVape X todistaa sen, että isompi ei aina ole parempi. Tämä 1,2 cm leveä, ja 90 g painoinen höyrystin, on yksi markkinoiden ohuimpia ja kevyimpiä vaihtoehtoja, mutta sen rakenne on monien suurempien mallien vertainen. AirVape X laitteessa on tyylikäs, metallinen ulkopinta, joka on vankkaa tekoa, tuntumatta kuitenkaan painavalta. Se varmistaa, että laite on kestävä käytöltään. Sen tukeva runko on yhdistetty täysin keraamiseen höyrykanavaan, varmistaen optimaalisen maun. Edistyksellinen, keraaminen suukappale, on magnetoitu, helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen - se voidaan helposti napsauttaa irti, ilman ruuvauksia. Kaikki tämä on pakattu muotoon, joka on niin pieni, että se sopii kämmenen sisään ja taskuihin, joten se on hyvin piilotettava ja huomaamaton, kun se kulkee kanssasi. 

 

Pitkäkestoiset sessiot

Tehtynä pitkäkestoisiin sessioihin, mahdollistaen harvemmat uudelleenlataukset, AirVape X antaa rahalle hyvän vastineen. Höyrystimen suurempaa kammiota tukee hybridilämmitysjärjestelmä, joka hyödyntää sekä konduktio-, että konvektiolämmitystä. Keraamisen kammion lämmittäessä astiaa, kuuma ilma imeytyy yrtin koko pinta-alan läpi, höyrystäen koko latauksesi läpikotaisin, AirVape X vähentää jätettä, joten sessiot kestävät kauemmin. Ladattava 1300 mAh. Li-ion akku latautuu mikro-USB kaapelin välityksellä vain yhdessä tunnissa, ja sen lataus kestää noin kolmesta neljään astiallista. Mutta jos pidät pidemmistä sessioista, ei huolta – ”pass-through” tekniikan avulla voit höyryttää jatkuvasti, samalla kun akku latautuu.


Vaivaton käyttö

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja helppokäyttöisyyden suhteen, kiitos laitteen korkealaatuisen suorituskyvyn. AirVape X on helppokäyttöinen laite, joka tekee sessiosi helpoksi, kaikilla käytön alueilla. Kun olet valmis käyttämään höyrystintä, lataa kammio hienoksi jauhetulla yrtillä, ja pakkaa se tiukasti, kunnes se on ääriään myöten täynnä. Jos käytät uutta tiivistealustaa, levitä siihen hieman vahaa, tai tiputa siihen hieman öljyä, ennen kuin lisäät sen kammioon. Sitten sinun tarvitsee vain napsauttaa magneettikansi takaisin päälle, ja klikata virtanappia kolme kertaa. Tämä turvaominaisuus pidentää akun käyttöikää, ja estää AirVape X laitteen käynnistymisen, kun pidät sitä taskussa. Sinun tarvitsee vain odottaa 20 sekuntia, kunnes tämä höyrystin lämpenee, mutta sinun ei tarvitse katsoa aikaa — se värisee, kertoen sinulle, kun se on valmis käyttöön.


Muokkaa jokainen istunto mieleiseksesi helposti, käyttäen yksinkertaisia ohjauspainikkeita. Voit säätää lämpötilaa tarkasti 1 °C asteen välein, 93 ° C asteen ja 220 ° C asteen välillä. Voit tarkistaa nykyaikaisen, 3,3 cm. LED-näytön avulla, sen hetkisen lämpötilan ja akun käyttöiän. Voit myös käyttää säätimiä, vaihtaaksesi automaattisen sulkemisajan tai muuttaaksesi Celsius-asteiden ja Fahrenheit-asteiden välillä.

 

Tasaiset höyryt

Älä aliarvioi höyryä, jota tämä pieni laite pystyy tuottamaan. Täyskeraamisen, ovaalin muotoisen höyrykanavan, ja lämmityslokeron ansiosta, AirVape X tarjoaa pehmeät tuntemukset, jotka vastaavat valitun yrttilajikkeen luonnollista makua. Herkullinen maku, sekä upeat aromit, tulevat entisestäänkin paremmiksi AirVape laitteen Kaksoissuodatus verkon ansiosta, mikä viilentää ja pehmentää höyryn paremmin, kuin mitkään kilpailijan matkahöyryttimet. Eristetyn ilmakanavan ansiosta, AirVape X myös varmistaa sen, että et hengitä mitään epävakaita, epämiellyttäviä yhdisteitä. Tuottaaksesi parhaan, pehmeimmän maun, valitse alhaisemmat lämpötilat; Suurien, sakeitten pilvien aikaansaamiseksi, höyryttele 193 °C lämpötilassa, tai sen yläpuolella.

 

Takuu

AirVape X tuotteella on MagicVaporizers yhtiön kahden vuoden takuu, ja lisäksi sille on myönnetty valmistajan taholta elinikäinen, rajoitettu takuu.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset, Öljyt, Vahat
Valmistaja AirVape
Koko (pituus x leveys x korkeus) 4,7 x 1,22 x 10,4 cm
Vaporisaattorin Paino 91 g
Tyyli Black or Ocean Blue
Virranlähde Battery
Lämpöelementti Ceramic chamber (conduction and convection)
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Takuu 2 years from MagicVaporizers, lifetime from AirVape.

Arvostelut AirVape X

Keskimääräinen Arvio :

4.5 Perustuu 37 arvostelut
 • 5 Star
   22
 • 4 Star
   13
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Nice gift!

Marrik
Bought for my girlfriend and she absolutely LOVES this piece. We have an arizer extreme Q , magic flight launch box and this one here. They are all great but this one is so stylish, convenient, easy to use and you can use while it's charging. Easy to keep clean, great draw from mouth piece. I haven't found one thing we don't like so far. And the auto off feature is great so u don't forget and leave it on. Awesome product and have been recommending this item and magicvaporizers to all of my friends

Couldn't be happier

Mary J
Airvape X s is the best! Love, love, love.
I've used a lot of different vaporizers, including Airvape's Xs and the Airvape X is my absolute favorite one.

It's very easy to use and it heats up so fast. Very, very effective! I recommend this vape to everyone that I know. I don't go anywhere without it and another plus, it matches the color of my iPhone too!
5 Stars all around! 5 stars for the device and 5 stars for the good service #Thankful :):)

Treat yourself!

cprime
This device has honestly improved my life by 113%. Absolutely a necessity in my everyday routine. I fully recommended this product, the battery life lasts enough to get a couple of smoke sessions done, the look is incredible, and it doesn't over heat. My friends have also fallen for it and are completely envious. This vaporizer was sent to me from the heavens. Absolutely love the upgrade with the mouthpiece. This magnetic mouthpiece is a great upgrade and it makes cleaning the whole experience easier.

This vape is awesome

Romulddo
I've been using my AirVape X for a month now and I must say it is everything I look for in a vaporizer. It is a real pleasure to use, the mp which is magnetic is easy to take use. It has a very solid build quality and the buttons feel good when pushed. The draw is easy and pleasant. The vibration when ready is a feature I have come to love and will never buy another vape without it. USB charging, small discreet size, this is my new favorite vape.

Different but still good

s34n00
I like this vaporizer. It feels good in the hand and holds a charge for a fair amount of time. I'm still getting used to what it feels like to vape. It's different than smoking and I still cough, but I'm hoping it's better for my lungs. Vaping seems to give me a more physical high, and it's not a bad thing, just different. I’m happy this was my first vape tho. It’s easy to use and clean and the vape production is pretty sweet.

TOTALLY ROCKS MY BOAT!

Hinto
I just picked up the new AirVape X. So far I am very impressed with the performance and the fact that i can slip it into my jeans pocket is great, it's made with ceramic so it's strong and fine in your pocket. I found it helps to stir it half way through and also a fine grind with semi firm packing works best, if you get it just right the vapor is plentiful, it also tastes fantastic, very impressed. I recommend this vape for anyone looking for a great value dry herb machine. I could have spent a lot more but took a chance on the cheaper newer vape and I am pleased I did.

Stylish and functional

Nklaw
Amazing little thing! I've been told that my vape is the Macbook of vapes. Looks super cool, very discreet. Can put in your pocket, without really worrying much about it popping out. The oven holds quite a bit and evenly distributes the heat to the herbs. The taste is amazing, and you can pack as much or as little as you want. Perfect personal vaporizer. Wish it had Bluetooth functionality, but this does the job above and beyond! Heats up herb in literally less than 7 seconds... That's incredible.

The AirVape X is mostly magnificent

Rune Ware
It's design is sleek and solid. The performance is amazing. I like that the heating chamber is ceramic, it seems to stay cleaner than other vaporizers with metal heating chambers. The vapor produced is very smooth and pleasant. I really like that the draw resistance isn't very strong so it's easy to pull from. The AirVape X is so easy to use, just turn it on and it starts heating up to the last temperature you had it set to. There are thing about the AirVape Xs that could be improved is that the battery indicator isn't always accurate. I would recommend this vaporizer to anyone!

I really like it!

Droepie
The Airvape X feels durable and has a nice weight in the hand. It's a talking piece most places I take it. The time to warm-up is the quickest around. The vapor quality is very good and it has little to no resistance when taking a draw. Can be used at least 6 times when using the 3 minute auto off before needing a charge; less for the 5 min obviously. Screen features battery, countdown till off and temp. And the X uses USB charging.

Highly recommended.

Samuel
I am very happy with this purchase, I can vaporize my herbs at good temperature generating large and thick clouds. I live in Finland and the product arrived in optimal conditions and complete. The only thing to check is the short time of the battery once charged and with continuous use the battery is spent in half an hour and there is q to recharge it to continue vaporizing. Other than that, it is an excellent product and I am very grateful for the good service.

Tuotteet 1-10 / 37

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: AirVape X

Miten arvioisit tämän tuotteen? *