COVID-19 ei vaikuta varastomme toimintaan. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

AirVape Xs GO

Rating:
4.45

69 € 79 € Sinä säästät: 10 €

SKU
SKU2000
Uusin versio! (2020.09)
On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 500 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 500 g, 17,64 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

AirVape Xs GO - Suojaverkot (6-pack)
AirVape Xs GO - Suojaverkot
9,75 € 13 €

Jos haluat korvata laitteen mukana toimitetut suojaverkot, tarvitset AirVape Xs GO Suojaverkko -sarjan

Sisältää:

 • Suukappaleen suojaverkot (3)
 • Pesän suojaverkot (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO - Suukappale
AirVape Xs GO - Suukappale
9,75 € 13 €

AirVape Xs GO Suukappale sisältää kaiken tarvitsemasi alkuperäisen suukappaleen korvaamiseksi.

Includes:

 • Magneettinen suukappale (1)
 • Suojaverkko (1)
 • Keraaminen ilmavirtalaatikko (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: AirVape Xs GO.

Ominaisuudet

 • Kevyt ja huomaamaton
 • Hybridikuumennus
 • Tehokas akunkesto, jota voidaan käyttää lataamisen aikana
 • Nopea lämmitysaika
 • Helppokäyttöinen

Kenelle AirVape Xs GO on?

AirVape Xs GO on loistava valinta sekä aloittelijoille että kokeneille vapettajille pienen koon ja korkean suorituskyvyn ansiosta. Verrattuna edeltäjäänsä, AirVape Xs- vaporisaattoriin, tässä vaporisaattorissa on pienempi ja huomaamattomampi muoto, joka sopii kämmeneesi taaten ehdottoman hienovaraisuuden. Sitä on helppo käyttää, sillä käytettävissä on vain yksi ohjauspainike ja viisi lämpötila-asetusta. Joten, jos etsit kompaktia vapoa, joka tuottaa laadukasta höyryä ilman vaivaa, AirVape Xs GO on juuri sinua varten.

Kompakti muotoilu

AirVape Xs GO:n myyntivaltti on sen vaikuttavan pieni koko. Se on suunnitelty erityisesti sopimaan käytännöllisesti katsoen mihin tahansa taskuun tai käsilaukkuun tuntumatta raskaalta. Se painaa vain 57 grammaa, minkä ansiosta se on helppo tuoda mukana. Magneettinen suukappale on helppo poistaa uutta annosta tai puhdistusta varten.

Hybridikuumennus

AirVape Xs GO käyttää sekä konvektiolämmitystä (lämmitettyä ilmaa) että konduktiolämmitystä (lämmitys kontaktin kautta), joka mahdollistaa yrttien lämmittämisen tasaisesti maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Kun hybridikuumennus yhdistetään kaksoissuodatinjärjestelmään, joka on sekä suukappaleessa että kammiossa, lopputuloksena on vaporisaattori, jonka tuottaa takuuvarmasti maukkaita ja paksuja höyrypilviä joka kerta. AirVape Xs GO voi näyttää pieneltä, mutta se lyö huomattavasti painoluokkansa yläpuolelle.

Pass-through-lataus teknologia

Kannettavat vaporisaattorit ovat saavuttaneet melkein saman kapasiteetin kuin pöytävaporisaattorit, mutta yksi aikaisemmista haitoista oli akun loppuminen ja siitä aiheutunut latauksen odottaminen, ennen kuin pystyit jatkamaan sessiota. AirVape Xs GO ratkaisee tämän ongelman pass-through-lataus teknologian ansiosta, joten voit ladata ja käyttää tätä vaporisaattoria samanaikaisesti! Akun kapasiteetti (1200 mAh) on riittävä, joten sinun ei ehkä tarvitse käyttää tätä toimintoa päivittäin, mutta silloin kun sinun on käytettävä sitä, se pelastaa päiväsi.

Helppokäyttöinen

AirVape Xs GO:ssa on vain yksi painike kaikkien toimintojen suorittamiseen, joten se on erittäin hyvä vaihtoehto aloittelijoille, jotka eivät ehkä tarvitse kaikkia edistyneitä ominaisuuksia, jotka yleensä löytyvät kalliimmista vaporisaattoreista. Ja jotta kaikki olisi vielä helpompaa, tässä vapessa on sisäänrakennettu työkalu, jonka kanssa sinulla on aina mahdollisuus sekoittaa yrttejäsi session puolivälissä.

Voit valita viidestä ennalta-asetetusta lämpötilasta (180, 190, 200, 207 ja 215°C). Lämpötilan muuttaminen ja valitseminen on erittäin yksinkertaista vain yhdellä napin painalluksella, eikä se vie useita sekunteja. Mutta, jos pidät siitä, että hallitset täydellisesti vaporisaattorin lämpötilaa, saattat pitää AirVape Xs GO:ta hieman liian rajoittavana.

Takuu

AirVape Xs GO:lla on MagicVaporizersin 3 ja valmistajan tarjoama rajoitettu käyttöiän mittainen takuu.
AirVape Xs GO

Sisältö

 • AirVape Xs GO vaporisaattori
 • USB-johto
 • Puhdistustyökalu
 • Pakkaus- ja sekoitustyökalu
 • Suojaverkko
 • Käyttöohjeet
AirVape Xs GO

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 2,5 x 10,0 cm
Paino: 57 g
Lämmitys: Hybridi (konvektio+konduktio)
Lämmitysaika: 20 sekuntia
Voimanlähde: Akku (1200 mAh)
Lämpötila: 180°C - 215°C
Valmistaja: AirVape
Takuu: 3+ vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Olet arvostelemassa:AirVape Xs GO
Rating