Angus-vaporisaattori

Rating:
Angus-vaporisaattori 5 5

199 €

SKU
ignore-this-111
Saa sähköpostia, kun tuote on taas varastossa.
Katso lisää grindereitä
Näytä lisää lisätarvikkeita

Ominaisuudet

 • Uusin versio (2024.03), jossa on parannettu jäähdytysyksikkö
 • Halogeenilämmitys
 • Lasikuulatekniikka
 • Kestävä ja esteettinen pähkinäpuurunko
 • Lasinen suukappale ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu yrttikammio (0,25 g)
 • 90 sekunnin lämmitysaika
 • Helppo lämpötilan säätö 5 asetuksella (180, 190, 200, 210, 220°C)
 • Boost-tila, jolla lämpötilaa voidaan nostaa 10°C:lla
 • Mukana annostelukapselit nopeampaa uudelleentäyttöä varten
 • USB-C-lataus
 • Sisältää kaksi Molicel 18650 -akkua (2800 mAh), kun ostat MagicVaporizersilta

Kenelle Angus-vaporisaattori on tarkoitettu?

Angus on innovatiivinen vaporisaattori, jossa on halogeenilämmitysjärjestelmä ja lasikuulateknologia, jotka tarjoavat uudenlaisen höyrytyskokemuksen. Halogeenilamppua käytetään kuumentamaan ilmaa, joka kulkee lasikuulien läpi kammioon, jossa se muuttaa yrttisi höyryksi, ennen kuin se pääsee yläosassa olevaan lasiseen suukappaleeseen.

Olitpa kokenut käyttäjä tai aloittelija, Angus on helppokäyttöinen ja pystyy tuottamaan maukasta höyryä vain 90 sekunnissa. Ainutlaatuisen lämmitysteknologian ja laadukkaan rakenteen yhdistelmä tekee siitä huippuvalinnan kaikille, jotka etsivät kannettavaa premium-vaporisaattoria.

Innovatiivinen halogeenilämmitysjärjestelmä

Angusissa käytetty halogeenilämmitysjärjestelmä on ainutlaatuinen menetelmä yrttien lämmittämiseen höyrystymislämpötilaan. Toisin kuin muissa lämmitysjärjestelmissä, joissa käytetään keloja tai keraamisia elementtejä, Angus-vaporisaattorissa käytetään lämmönlähteenä halogeenilamppua. Kun tämä lamppu kytketään päälle, se säteilee lämpöä ja valoa, joka imeytyy yrttikammion alla oleviin lasikuuliin.

Kun hengität sisään, lämmitetty ilma kulkee ensin lasipallojen ja sitten yrttien läpi ja tuottaa höyryä. Halogeenilampun konvektiolämmön ja lasikuulien säteilylämmön yhdistelmä tuottaa höyryä, joka on tasaista ja maukasta.

Se, mikä erottaa halogeenilämmitysjärjestelmän muista lämmitysmenetelmistä, on sen ainutlaatuinen makuprofiili. Halogeenilamppu antaa hienovaraista makua, joka ei ole niin voimakas tai havaittavissa kuin muissa höyrystimissä, ja tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden maistaa yrttiensä täydellisen ja luonnollisen maun.

Helppo lämpötilan säätö

Angus vape tarjoaa erilaisia lämpötilan säätövaihtoehtoja, joiden avulla saat täydellisen höyrystymiskokemuksen. Viidellä lämpötila-asetuksella, jotka vaihtelevat 180 °C:sta 220 °C:een, voit valita yrtteillesi parhaiten sopivan lämpötilan. 

Niille, jotka haluavat korkeampia lämpötiloja (jopa 230°C), on boost-tila, jonka avulla voit nostaa lämpötilaa 10°C:lla vain napin painalluksella. Pidä vain painiketta alhaalla, jolloin laite värisee kerran osoittaakseen, että lämpötilaa on nostettu. Tämä tehostustila on täydellinen silloin, kun haluat saada yrttisi täysin uutettua.

Muotoilu ja kestävyys

Angus-vaporisaattorissa on upea pähkinärunko, joka lisää sen esteettisyyttä ja tarjoaa myös mukavan otteen. Runko on muotoiltu kestämään, ja sen tukeva rakenne takaa, että se kestää päivittäistä käyttöä.

Kestävyyden parantamiseksi Angus on läpikäynyt tiukan pudotustestin, ja se on osoittanut selviytyvänsä useista pudotuksista 1,5 metrin korkeudesta, ja vain vaihdettavat osat, kuten lasinen suukappale, on vaihdettava.

Kammion koko ja mikroannostelu

Vaikka Angus-vaporisaattori on kompakti, siinä on silti tilava, ruostumattomasta teräksestä valmistettu yrttikammio, jonka kapasiteetti on 0,25 g ja joka voidaan helposti pitää puhtaana mukana tulevalla pinsetillä. 

Täyteen ladatuilla akuilla voit olettaa höyrystäväsi noin 2 g suosikkiyrttejäsi 8 session aikana, jos täytät kammion joka kerta. Jos haluat nopeuttaa täyttämistä entisestään, käytä mukana toimitettuja annostelukapseleita (2 kpl) valmistellaksesi ne etukäteen.

Niille, jotka haluavat mikroannostella yrttejään, Angus tarjoaa runsaasti konvektiolämmitystä, jotta voit tehdä sen ilman lämpötilan säätöjä. Laita vain vähemmän yrttejä kammioon ja käytä sitä normaalisti pienemmän annostuksen kokemusta varten.

Parannettu jäähdytysjärjestelmä

Angus-vaporisaattoria on päivitetty uudella jäähdytysjärjestelmällä, jossa on nyt ruostumattomasta teräksestä valmistettu näyttö ja korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu keskikappale.

Jäähdytysyksikköä on myös parannettu PEEK-materiaalilla, joka tarjoaa paremman kestävyyden ja suojan sulamista vastaan. Tämä päivitetty muotoilu korjaa edellisessä jäähdytysyksikössä käytetyn heikompilaatuisen PPSU-materiaalin aiheuttamat ongelmat ja takaa turvallisemman höyrystämisen.

Nopea kuumennusaika

Alustava esilämmitysaika on noin 90 sekuntia, joten odotusaikojen minimoimiseksi on suositeltavaa kytkeä vaporisaattori päälle ja valita haluamasi lämpötila ennen lataamista. Seuraavat sessiot lämpenevät nopeammin säilytetyn lämmön ansiosta.

Virtalähteenä 18650-akut

Angus-vaporisaattorissa on kaksi 18650-akkua. Käytöstäsi ja lämpötila-asetuksesta riippuen voit odottaa saavasi 7-10 täyttä sessiota, ennen kuin akut on ladattava uudelleen. Sessioiden tarkka määrä riippuu tekijöistä, kuten käyttötiheydestä ja sessioiden välillä säilytettävän lämmön määrästä.

Kaksi tehokasta 18650-akkua (2800 mAh) Molicelilta on mukana ilmaiseksi, kun ostat Angusin MagicVaporizersilta.

Säädettävä ilmavirta

Angus-vaporisaattorissa käyttäjät voivat mukauttaa ilmavirran mieltymystensä mukaan. Säätääksesi sitä voit yksinkertaisesti kääntää suukappaleessa sijaitsevaa metallista seulasäädintä.

5 minuutin sessiot

Angus on suunniteltu sessiovaporisaattoriksi, ja siinä on 5 minuutin sammutusajastin. Jos sinulla on vähän aikaa, voit silti saada loistavan session vain muutamalla suurella sisäänhengityksellä maksimiasetuksilla. Piditpä sitten pitkistä sessioista tai täysillä menemisestä, Angus tarjoaa tyydyttäviä tuloksia.

Kantokotelo mukana

Anguksen mukana tulee myös tyylikäs ja tyylikäs kantokotelo, jonka avulla vaporisaattorin kuljettaminen on uskomattoman helppoa, minne ikinä menetkin. Kotelo on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja tarjoaa runsaasti suojaa mahdollisia vaurioita vastaan. Tämä kantokotelo ei ainoastaan lisää mukavuutta, vaan sen avulla vaporisaattorisi on myös helppo säilyttää turvallisessa ja varmassa paikassa.

Voidaan päivittää

Haluatko vielä viileämpää höyryä? Angus-vaporisaattorissa on lisävarusteena saatavana vesipiippusovitin, joka voi viedä höyrytyskokemuksesi seuraavalle tasolle. Sovittimen avulla voit liittää sen suosikkivesityökaluusi (sovitin sopii 18 mm:n ja 14 mm:n naarasliitäntöihin), jolloin höyry jäähtyy veden läpi kulkiessaan, mikä tekee siitä pehmeämpää ja miellyttävämpää hengittää.

Angus-vaporisaattorin käyttö

Jopa ilman näyttöä Angus on erittäin helppokäyttöinen:

 1. Kytke Angus päälle napsauttamalla painiketta kolme kertaa.
 2. Täytä yrttikammio joko ennen sen käynnistämistä tai täytä se haluamallasi yrtillä nyt.
 3. Odota noin 90 sekuntia, että Angus kuumenee. Haptinen palaute värisee, kun asetettu lämpötila on saavutettu.
 4. Nauti herkullisesta höyrystä!
 5. ...tai vaihda lämpötilaa painamalla painiketta, jolloin voit käydä läpi viisi lämpötila-asetusta: 180, 190, 200, 210 ja 220 °C.
 6. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, voit pitää painiketta painettuna, jolloin lämpötilaa nostetaan 10 °C:lla. Angus värisee merkiksi siitä, että lämpötilaa on nostettu.
 7. Kun olet valmis, napsauta painiketta kolme kertaa uudelleen tai odota, että istunnon ajastin loppuu (5 minuuttia).

Takuu

Kaikki YLL Vape -tuotteiden valtuutetun jälleenmyyjän MagicVaporizersin myymät Angus-vaporisaattorit ovat aitoja ja niillä on 1 vuoden takuu, joka on rajoitettu normaaliin käyttöön.

Angus-vaporisaattori

Sisältö

 • Angus-vaporisaattori
 • Lasinen suukappale
 • Kantokotelo
 • Puhdistusharja
 • USB-C-latauskaapeli
 • Pinsetti
 • Annostelukapselit (2)
 • Silikoniset O-renkaat (2)
 • Suodatinseulat (3)
 • Käyttöohjeet

Vain MagicVaporizersilta: Mukana on kaksi tehokasta Molicel 18650 -akkua (2800 mAh) jokaisen Angus-vaporisaattorin oston yhteydessä!

Angus-vaporisaattori

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 7.6 × 3.1 × 13.3 cm
Paino: 260 g
Lämmitys: Halogeeni
Lämmitysaika: 5 sekuntia
Voimanlähde: Akut (2 × 18650)
Lämpötila: 180°C - 230°C
Valmistaja: YLL Vape
Takuu: 1 vuosi
Valmistusmaa: Kiina
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Angus-vaporisaattori