Alle 100€:n vaporisaattorit

Alle 100€:n vaporisaattorit

Hyvää vaposessiota varten ei tarvitse tyhjentää pankkitiliä. Itse asiassa on paljon laadukkaita halpoja vaporisaattoreita joista voit valita, jos tiedät, mistä etsiä. Ja vaikka ne ovat halpoja, se ei tarkoita, että saat halvan kokemuksen.

Päinvastoin, kun ottaa huomioon kaiken mitä näillä vaporisaattoreilla on tarjottavana, tulet varmasti vaikuttumaan. Ei vain halpa ostos, vaan voit odottaa laadukkaita komponentteja sisältä ulos. Jatka siis lukemista, jos olet valmis tutkimaan edullisia vaporisaattoreita.

Read more
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Wolkenkraft FX Mini - Small
  Rating:
  Wolkenkraft FX Mini

  109 € 119 €

  • Huomaamaton ja kevyt
  • Konvektiolämmitys jopa 221 °C
  • Sekä yrteille että tiivisteille
 2. DynaVap M 2021 - Small
  Rating:
  DynaVap M

  69 € 84 €

  • Manuaalinen lämmitys
  • Pieni ja huomaamaton
  • Valmistettu Yhdysvalloissa
 3. Flowermate Aura Vaporizer
  Rating:
  Flowermate Aura

  69 € 99 €

  • Kynän muotoinen ja huomaamaton
  • 2 tunnin akunkesto
  • Erittäin helppokäyttöinen
 4. XMax Starry V3 - Small
  Rating:
  XMax Starry V3

  85 € 99 €

  • Erittäin kannettava
  • 25 sekunnin lämmitysaika
  • Vaihdettava akku
 5. AirVape Xs GO Vaporizer
  Rating:
  AirVape Xs GO

  69 € 79 €

  • Kevyt ja huomaamaton
  • 20 sekunnin kuumennusaika
  • 5 lämpötila-asetusta (180°C - 215°C)
 6. Smono 4 Vaporizer
  Rating:
  Smono 4

  95 €

  • Kuumenee vain 30 sekunnissa
  • Helposti puhdistettava keraaminen pesä
  • 2300 mAh akku (~10 sessiota)
 7. Boundless CFC 2.0 Vaporizer
  Rating:
  Boundless CFC 2.0

  79 € 89 €

  • Kuumenee 30 sekunnissa
  • Konduktiolämmitys ja paranneltu ilmavirta
  • Akku kestää jopa 15 sessiota
 8. Smono 3 Vaporizer
  Rating:
  Smono 3

  99 €

  • Kuumenee alle 35 sekunnissa
  • Suljettu konvektiolämmitysjärjestelmä
  • 45 minuuttia akunkestoa
Aseta laskevaan järjestykseen

Halpa tarkoittaa laatua MagicVaporizersissa

Kun ostat meiltä, et saa mitä tahansa vaporisaattoria. Meillä on parhaat vaporisaattorit joista voit valita, mukaan lukien halvat! Juuri niin; MagicVaporizers on oikea valinta kaikkiin vaporisaattori tarpeisiisi.

Voit siis odottaa huippulaatua, joka varmasti täyttää jokaisen vape-toiveesi. On ymmärrettävää, jos olet hieman huolissasi kuullessasi "halpoja vaporisaattoreita". Mutta vakuutamme, että meidän vapoissamme ei ole mitään muuta halpaa kuin hinnat.

Aikoinaan halpa vaporisaattori tarkoitti juuri sitä. Loikkaa eteenpäin tähän päivään, ja paljon on muuttunut. Joten varmistimme, että myymme vain parhaista parhaat, ja seassa on joitain piilotettuja helmiä, jotka tuottavat laatuhöyryä edulliseen hintaan.

Aikoinaan halpa vaporisaattori tarkoitti juuri sitä. Loikkaa eteenpäin tähän päivään, ja paljon on muuttunut. Joten varmistimme, että myymme vain parhaista parhaat, ja seassa on joitain piilotettuja helmiä, jotka tuottavat laatuhöyryä edulliseen hintaan.

Budjettiystävälliset vaporisaattorit

Seuraavaksi voimme esitellä sinulle muutaman kohtuuhintaisen vaporisaattorin, jotka löysimme sinua varten. Muista tutustua muuhun online-valikoimaamme, kun olet valmis. Sieltä löydät runsaasti vaporisaattoreita, jotka on suunniteltu jokaiseen tarpeeseen.

Flowermate Aura

Flowermate Aura on välitön hitti, joka tarjoaa uskomattoman mukavuuden edulliseen hintaan. Se ei ole vain erittäin kompakti ja kevyt, vaan sillä voi höyrystää yrttejä, nesteitä ja vahoja. Lisäksi se tarjoaa vaikuttavan akun, joka kestää jopa 2 tuntia yhdellä latauksella.

Kun olet vapettaen liikkeellä, sinulla ei ole aikaa odotella laitteen lämpeämistä. Siksi kun satsaat Auraan, saat nopean lämmitystehon optimaalisen mukavuuden varmistamiseen.

Auran lämpötilan säätely on yksi helpoimmista, mikä tekee tästä erinomaisen halvan vaporisaattorin niin aloittelijoille kuin asiantuntijoillekin.

Tehokkaalla lämmityseristyksellä varustettuna voit odottaa optimaalista höyryn laatua joka käyttökerralla. Lisäksi Flowermate varusti Auran kätevällä LED-näytöllä, joten voit aina pitää silmällä nykyistä lämmityslämpötilaa.

DynaVap M 2021

Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaunotar käyttää hybridilämmitystä tarjotakseen höyryä hetkessä. Jos pidät mikroannostelusta, DynaVap M on juuri oikea laite sinulle. Se ei ole vain helppo käyttää, mutta tämä halpa vaporisaattori on lähes voittamaton, ja se varmistaa, että saat laitteen joka kestää paljon käyttöä ja kulumista.

Ja koska se on pienempi kuin kynä, voit helposti piilottaa sen taskuun ja käyttää huomaamatta. Koska tämä on käsin lämmitettävä vaporisaattori, hallitset aina tarkasti, kuinka paljon lämpöä käytetään. Siinä on jopa mukautettava kulho, joka tarjoaa kaksi eri asetusta: 0,1 grammaa tai 0,05 grammaa.

Tämän ominaisuuden ansiosta huomaat, että pienikin määrä yrttiä tarjoaa täydellisen höyryn. Myös uudelleenlataus on nopeaa ja helppoa, joten tämä DynaVap on pakollinen, jos arvostat mukavuutta.

Smono 4

Etsitkö halpaa vapoa, joka tarjoaa erittäin nopean lämmityksen höyrystämiseen liikkeellä ollessasi? Älä siis etsi muuta kuin Smono 4:ää. Sen 30 sekunnin lämmitysominaisuudella voit saada nopeasti vaposession lennossa ilman odottamista.

Tämä edullinen laite on varustettu keraamisella kammiolla, joka on helppo puhdistaa. Lisäksi lasinen suukappale takaa laadukkaan höyrytyskokemuksen. Tämän laitteen avulla voit höyrystää yrttiä, vahaa ja öljyä.

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista aloittelijoille, Smono 4 on yksinkertainen muotoilu, mutta erittäin tehokas toimittamaan laadukasta höyryä. Ja aina paranee, se tulee 2300 mAh:n akulla, joka pystyy tarjoamaan jopa 10 vaposessiota yhdellä latauksella.

Ja kun haluat kytkeä ja ladata, USB-lataus on valmis vain 1,5 tunnissa. Et voi käyttää sitä, kun se lataa, mutta vain puolitoista tuntia, ja olet takaisin kiinni höyryssä.

Yhteenveto

Muista tarkistaa loput MagicVaporizersin valikoimasta kaikkiin höyrytystarpeisiisi. Olemme ylpeitä laadusta ja palvelusta jota tarjoamme, joten älä epäröi ottaa yhteytta, jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää. Olemme täällä auttaaksemme kaikin mahdollisin tavoin.

Meillä ei ole vain laaja valikoima halpoja vaporisaattoreita, mutta löydät myös pöytämallisia ja kannettavia vapoja. Tutustu uusimpiin malleihin jos haluat nähdä uusimmat lisäykset. Siellä on esillä höyryteollisuuden ajankohtaisimmat innovaatiot. Jos haluat pysyä vaporisaattoriteknologian kärjessä, nämä ovat sinulle sopivia laitteita.