Smono 3

Rating:
4.25

79 € 89 € Sinä säästät: 10 €

SKU
ignore-this-68
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Varmista, että höyrysi on aina puhdasta, vaihtamalla suojaverkot säännöllisesti Smono 3 -vaporisaattoriisi
Smono 3 - Suojaverkot
11,25 € 15 €

Pidä Smono 3 raikkaana näillä suojaverkoilla. Suojaverkko estää yrrtimateriaalia pääsemästä höyryyn, ja pitää höyryn puhtaana ja maukkaana.

Sisältää:

 • Suojaverkot (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Smono 3.

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.09)
 • Suljettu konvektiolämmitysjärjestelmä
 • Yhteensopiva yrttien, vahojen ja öljyjen kanssa
 • Korkealaatuinen lasinen suukappale
 • Ladataan USB:n kautta alle 2 tunnissa
 • Kompakti & kannettava
 • Helppokäyttöinen

Kenelle Smono 3 on?

Smono 3 on kätevä ja vaikuttavan pienikokoinen, kooltaan vain 5 x 2,7 x 8 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan, jos arvostat mukavuutta ja tykkäät ottaa vaporisaattorisi mukaasi - ilman että tunnet ottavasi liian paljon säilytystilaa taskussa tai laukkussa. Yksinkertaisen muotuilun ansiosta Smono 3 tarjoaa kevyen tyylin ja helppokäyttöisyyden tasapainon.

Innovatiivinen lämmitysjärjestelmä

Toisin kuin muut markkinoilla olevat vaporisaattorit, jotka kuumentavat yrttiä konduktion kautta, Smono 3 ottaa elegantimman lähestymistavan. Sen edistyksellinen konvektiolämmitysmekanismi pumppaa vaivatta kuumennettua ilmaa suoraan yrttien läpi, tuoden välitöntä lämpöä vahingoittamasta kasvimateriaalin rakennetta tai makua. Tuotettu höyry on siksi pehmeää, tiheää ja maukasta - kaikkea mitä voi toivoa!

Helppokäyttöinen

Smono 3 ei sisällä monimutkaisia ​​painikkeita ja kaukosäätimiä ja siinä on vain 3 helppoa painiketta. Koska tämä vapo on suunniteltu ehdoton yksinkertaisuus mielessä, se on täydellinen aloittelijoille joilla on vähän kokemusta. Kätevä OLED-näyttö näyttää kaikki tärkeät yksityiskohdat (asetettu lämpötila, nykyinen lämpötila ja akussa jäljellä oleva virta), mikä tarkoittaa, että voit hallita tarkasti Smono 3:n lämpötilaa selaamatta mitään valikoita.

Tässä vaporisaattorissa on myös automaattinen sammutustoiminto optimaalisen turvallisuuden ylläpitämiseksi. Sen integroitu ajastin sammuttaa laitteen heti 4 minuutin käyttämättömyyden jälkeen onnettomuusriskin minimoimiseksi, jos vahingossa nukahdat tai huomiosi on kiinnittynyt muualle.

Monipuolinen

Jos fanitat paitsi yrttien, mutta myös vahojen ja öljyjen höyrystämistä, tulet todella nauttimaan Smono 3:sta. Sen avulla voit valita tarkalleen sen, mitä haluat höyrystää jokaisella sessiolla. Yrttejä varten sijoita ne vain lämmityskammioon, mutta jos haluat höyrystää konsentraatteja, käytä mukana olevaa kvartsilasia. Kapseli on helppo asettaa lämmityskammioon ja helppo puhdistaa.

Pitkä akunkesto

Smono 3:ssa on sisäänrakennettu 1600 mAh:n akku, joka ladataan USB-johdolla. Se lataantuu tyhjästä täyteen 2 tunnissa. Täyteen ladattu akku antaa sinulle noin 45 minuutin käyttöajan, mikä tarkoittaa, että voit tehdä useita sessioita, kun olet seikkailemassa.

Korkealaatuinen suukappale

Laadukas lasinen suukappale, jossa on sisäänrakennettu lasisylinteri, varmistaa, että höyry on puhdasta ja jäähtynyt hyvään lämpötilaan ennen kuin se tavoittaa sinut. Suukappale voidaan myös helposti irrottaa laitteesta ja purkaa osiin nopeaa puhdistusta varten.

Takuu

Smono 3:lla on kymmenen vuoden valmistajan takuu, rajoitettu normaaliin käyttöön.

Smono 3

Sisältö

 • Smono 3 -vaporisaattori
 • Yrttien säilytysrasia
 • Sekoitustyökalu
 • Puhdistusharja
 • Pinsetit
 • Kvartsilasinen kapseli öljyille/vahoille
 • Suukappaleen korkki
 • Käyttöopas
Smono 3

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 5,0 × 2,7 × 8,0 cm
Paino: 137 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: 35 sekuntia
Voimanlähde: Akku (1600 mAh)
Lämpötila: 170°C - 210°C
Valmistaja: Smono
Takuu: 10 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Smono 3
Olet arvostelemassa:Smono 3
Rating