COVID-19: Varastossamme ei ole muutoksia. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää.
Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Smono 3

79 €
Smono 3 Vaporizer - Included
Smono 3 Vaporizer - Included Smono 3 Vaporizer Smono 3 Vaporizer - Display Smono 3 Vaporizer - Open Smono 3 Vaporizer - Accessories Smono 3 Vaporizer - Portable
 •  
 •  
79 €
79 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme Smono 3 varastoon 17 hei. 2020.

4.5
Lue 4 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Smono 3 on hintansa arvoinen vaporisaattori, joka on sekä luotettava että tarpeeksi kompakti mukaan otettavaksi mihin vain. Sen suukappale on hygieenista lasia ja sillä voi höyryttää yrttejä, tiivisteitä ja öljyjä missä vain lämpötilassa 170°C ja 210°C välillä.


Jos olet aromaattisen ja maukkaan höyryn ystävä, silloin tiedät, että konvektio on paras lämmitysmetodi. Tavallisesti löydät sen vain kalleimmista vaporaattoreista, mutta hinnastaan huolimatta Smono 3:ssa on suljettu konvektiolämmitys-järjestelmä. Se toimii niin, että se saa lämpimän ilman kiertämään yrttiesi tai tiivisteesi läpi, lämmittää sen ja aloittaa höyryprosessin.


Hallitset Smono 3-laitetta kolmella näppäimellä: plus, miinus ja start. OLED-näyttö päällä näyttää tavoitelämpötilasi, nykyisen lämmön ja kuinka paljon akussa on virtaa jäljellä. Lämmitysaika on hyvin lyhyt, vain 35 sekuntia ja sen vuoksi voit aloittaa höyrysessiosi lähes saman tien, kun laitat laitteen päälle.


Saatavilla vain Mustana.

Smono 3 Ominaisuudet

 • Suljettu konvektiolämmitys-järjestelmä
 • Sopii yhteen yrttien, vahan ja öljyn kanssa
 • Premium-lasinen suukappale
 • Ladataan USB:n kautta alle 2 tunnissa
 • Kompakti & kuljetettava
 • Helppokäyttöinen

 

Lisäosat (sisältyvät)

 • Yrttien säilityslaatikko
 • Sekoitustyökalu
 • Puhdistusharja
 • Puristin
 • Quartz-lasinen kapseli öljyille/vahoille
 • Suukappaleen suojus
 

Kenelle Smono 3 sopii?

Smono 3 on kätevä ja äärimmäisen kompaktikokoinen 5 x 2.7 x 8 cm , joka on ihanteellinen silloin, jos haluat ottaa vaporisaattorisi mukaasi – ilman, että laitteesi vie liikaa säilytystilaa taskussasi tai laukussasi. Kiitos sen yksinkertaisen muotoilun, Smono 3 tarjoaa täydellisen yhdistelmän kevyttä tyyliä ja helppoa käytettävyyttä.

 

Innovatiivinen lämmitysjärjestelmä

Toisin kuin muut markkinoilla olevat vaporisaattorit, jotka lämmittävät yrtin suoraan, konduktion kautta Smono 3 lähestyy asiaa elegantimmin. Se hyödyntää konvektiolämmitys-mekaniikkaa, joka pumppaa lämmintä ilmaa vaivatta yrttien läpi luoden välittömän lämmön ilman, että se tuhoaa materiaalin rakennetta tai makua. Tuotettu höyry on sen vuoksi pehmeää, tiheää ja maukasta – kaikkea, mitä voisit toivoa!

 

Helppo käyttää

Smono 3:ssa ei ole monimutkaisia nappuloita, vaan siinä on vain 3 helppoa nappia. Koska se on suunniteltu yksinkertaisuutta ajatellen, tämä vaporisaattori on täydellinen aloittelijoille, joilla on vasta vähän höyryttelykokemusta. Kätevä OLED-näyttö osoittaa kaiken tarpeellisen (asetetun lämpötilan, nykyisen lämpötilan ja akun jäljellä olevan virran), joten voit hallita Smono 3-laitteen lämpötilaa ilman menuvalikkojen navigointia.

 

Tässä vaporisaattorissa on myös automaattinen sulkija turvallisuuden vuoksi. Sen integroitu ajastin sammuttaa laitteen 4 minuutin käyttämättömyyden jälkeen ja minimoi näin onnettomuksien riskiä, jos nukahdat tai tulet häirityksi.

 

Monipuolinen

Jos haluat höyryttää yrttien lisäksi myös vahoja ja öljyjä, sinä todella tulet nauttimaan Smono 3-laitteesta. Sen kanssa voit valita juuri sen, mitä haluat höyryttää milläkin sessiolla. Yrtit asetat yksinkertaisesti lämmityssäiliöön, mutta jos haluat höyryttää tiivisteitä, käytä mukana tulevaa quartz-lasia. Kapseli on helppo asettaa lämmityssäiliöön ja nopea puhdistaa.

 

Smono 3-laitteessa on 1600 mAh akku, joka ladataan USB-johdon avulla. Se latautuu täyteen 2 tunnissa. Täysi akku tarjoaa 45 minuutin käyttöajan, joka tarkoittaa sitä, etetä voit nauttia monta sessiota, kun olet ulkona seikkailemassa.

 

Premium suukappale

Korkealaatuinen lasinen suukappale sisäänrakennetulla lasisella sylinterillä takaa, että höyry on puhdasta ja viilennetty sopivan lämpöiseksi ennen kuin se saavuttaa sinut. Suukappale on myös helposti irroitettavissa laitteesta puhdistusta varten.

 

Takuu

Smono 3-laitteella on 10 vuoden valmistajan takuu, rajoitettu normaaliin käyttöön.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset, Öljyt, Vahat
Valmistaja Smono
Koko (pituus x leveys x korkeus) 5 x 2.7 x 8 cm
Vaporisaattorin Paino 40 g
Tyyli Black
Virranlähde 1600 mAh Battery
Lämpöelementti Convection (ceramic heating oven)
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa China
Takuu 10 years

Arvostelut Smono 3

Keskimääräinen Arvio :

4.5 Perustuu 4 arvostelut
 • 5 Star
   3
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Sweet device

Lundin
I am very fond of this device. I just got it recently and it has exceeded my expectations. Aroma and vapor quality has been amazing, using it has been very easy, and the design is just luxurious. The Smono 3 can also be used for oils and waxes, although I don’t really have much use for it since I go with herbs all the way. But versatiliy is also this vape’s strong point. It has just been a few weeks but this device is hassle-free – from the shipping to my vaping sessions. This is a promising device that deserves more attention. The cherry on top of the cake? Ten-year warranty oh yeah!

Namaste

Hercules
This device is simple and has an automically switches off after more than 3 minutes of inactivity. There is nothing new about the Smono 3, but I do give it extra points for its design and simplicity. It looks much more expensive than its price, and vapor quality is really good. I particularly love that it is USB chargeable. I use herbs, waxes, and oils, so this 3-in-1 versatility really saves me a lot. It is best when you use it with herbs, but is likewise decent with oils. It definitely isn’t bad for a portable vape. I know there are many choices already but the Smono3 might be worth your while if you are looking for something basic.

Superb vape

Buddah
This is one of the easiest vapes to get you started. The smono 3 is so simple and unassuming that it doesn’t need much glitter and jazz to show off its quality. I am a fan of the Smono because it gets things back to the basics of a portable vaporizer – simple, effective and flavorful. It is also very easy to use and can be controlled with three simple buttons (minus and plus for the temperature, and the start button). Everything is easy to figure out, so the Smono is likewise quite easy to love. This is my ideal of what a portable vaporizer should be.

Loving this vape

Ballmetal
The Smono 3 is gentle. I am very happy that the materials used in making this, especially the sophisticated glass mouthpiece. I do not know if it’s just me but all the features and functions of the Smono combined makes me feel like my my body is at ease. Not to mention that vapor quality is really good. All other aspect of the device is excellent. Battery life and heat-up time are both impressive. It heats for around 30 seconds and can last for more than an hour. It is also USB chargeable for added convenience. The Smono 3 really deserves the red carpet bec it knows how to make a great entrance.

4 Nimike(ttä)

/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Smono 3

Miten arvioisit tämän tuotteen? *