Smono 5

Rating:
4.65

129 € 169 € Sinä säästät: 40 €

SKU
ignore-this-66
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

On Balancen silikonikulhovaa'alla sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia läikkymisestä, kun punnitset.
Silikonikulhovaaka - 100 x 0,01 g
18,75 € 25 €

On Balancen silikonikulhovaaka on täydellinen vaaka yrttien ja konsentraattien punnitsemiseen. Se sisältää suuren kokoontaitettavan silikonikulhon, joka laajennettuna tarjoaa roiskeilta suojatun alueen materiaalin punnitsemiseen, ja kun kulho on kasassa, se voidaan lukita kannella, jotta vaaka on turvassa kolhuilta.

Tulokset on helppo lukea erittäin suurelta LCD-näytöltä, jossa on vaaleanpunainen taustavalo, ja sisäänrakennettu ylikuormitussuoja auttaa estämään vaa'an vaurioitumisen. Muita ominaisuuksia ovat automaattinen kappaleiden laskenta, virransäästöautomatiikan sammutus 3 minuutin käyttämättömyyden jälkeen, taara/nollaus-ominaisuus astian tai kokoontaittuvan kulhon painon vähentämiseksi ja helppo kalibrointi yhdellä kosketuksella.

Kapasiteetti: 100 g
Tarkkuus: 0,01 g
Paino: 271 g
Mitat: 12,3 x 7,2 x 1,9 cm
Takuu: 10 vuoden rajoitettu takuu

Sisältää:

 • Silikonikulhovaaka
 • AA-paristot (2)
Smono 5 - Battery
Smono 5 - Akku
21 € 28 €

Täytyykö sinun vaihtaa Smono 5 -akku vai haluatko vara-akun? Siinä tapauksessa tämä 18650 Samsung 3000 mAh -akku on sinulle.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Smono 5.

Smono 5 - Mouthpiece Screens (5-pack)
Smono 5 - Suukappaleen suojaverkot (5 kpl paketti)
9,75 € 13 €

Pidä Smono 5 tuoreena näiden suukappaleen suojaverkkojen avulla. Suukappaleen suojaverkko on tarkoitettu asetettavaksi suukappaleen sisään ja estää yrttejä pääsemästä suukappaleeseen.

Sisältää:

 • Suukappaleen suojaverkot (5)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Smono 5.

Smono 5 - Chamber Screens (5-pack)
Smono 5 - Kammion suojaverkot (5 kpl paketti)
9,75 € 13 €

Pidä Smono 5:n höyry puhtaana näillä kammion suojaverkoilla. Kammion suojaverkot varmistavat, ettei lämmityselementin ja kammion materiaalin välillä ole suoraa yhteyttä.

Sisältää:

 • Kammion suojaverkot (5)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Smono 5.

Smono 5 - Mouthpiece
Smono 5 - Suukappale
9,75 € 13 €

Tämä lasinen suukappale on varaosa Smono 5:lle, jos haluat vaihtaa mukana toimitetun suukappaleen tai tarvitset tai haluat ylimääräisen. Se on valmistettu korkealaatuisesta lasista ja on identtinen yksikön mukana toimitetun kanssa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Smono 5.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.09)
 • Suuri näyttö kauniilla animaatioilla
 • Patentoitu konvektiolämmitys
 • Nopea lämmitys (30 sek.)
 • Suuri keraaminen yrttikammio
 • Vaihdettava akku (3000 mAh)
 • Erittäin helppo puhdistaa
 • Tarkka lämpötilan hallinta (160 to 240°C)

Kenelle Smono 5 on?

Jos etsit yksinkertaista kannettavaa konvektiovaporisaattoria yrteille, joka on sekä helppo käyttää että puhdistaa, Smono 5 on sinulle oikea valinta. Se ei ole nopein eikä siinä ole eniten ominaisuuksia, mutta se on luotettava ja edullinen vaihtoehto.

Smono 5:n yksinkertaisuus tekee siitä loistavan vaihtoehdon aloittelijoille, ja hinta verrattuna muihin premium-konvektiovaporisaattoreihin tekee siitä vahvan valinnan niille, jotka haluavat puhdasta ja maukasta höyryä kuluttamatta paljon rahaa.

Konvektiolämmitys

Yrttien maun maksimoimiseksi Smono 5 käyttää patentoitua konvektiolämmitysjärjestelmää. Toisin kuin konduktiolämmityksessä, jossa yrttejä lämmitetään suoran kosketuksen kautta, konvektiolämmitys tarkoittaa, että yrttien läpi virtaava kuuma ilma lämmittää ne ja aloittaa höyrystymisprosessin. Se on hieman hitaampi tapa, mutta yrtit kuumennetaan tasaisesti ja höyry on täynnä puhtaita makuja.

Vaihdettava akku

Smono 5 käyttää Samsung tehokasta 3000 mAh akkua, tyyppiä 18650, joka kestää noin kuusi täyttä 5 minuutin jaksoa täydellä latauksella. Täyteen lataaminen USB-C-kaapelilla kestää puolitoista tuntia, mutta jos et halua odottaa, voit aina vaihtaa sen toiseen ladattuun 18650-akkun avaamalla yksinkertaisesti akkukotelon laitteen pohjassa ja vaihtamalla akun.

Mukavan kokoinen

Vaikka Smono 5 on hieman suurempi kuin aiemmat Smono-mallit, se on silti tarpeeksi pieni, jotta se mahtuu taskuusi tai voit tuoda sen mukanasi pienessä laukussa. Suurempi koko tekee siitä todella mukavan pitää ja käyttää, ja koska se on paksumpi, se ei myöskään lämmitä ulkokuorta niin kuumaksi, että sitä olisi epämukava pidellä.

Värinäyttö

Ominaisuus joka tekee Smono 5:stä eniten erottuvan muista vaporisaattoreista, on suuri värinäyttö, joka toistaa pirteitä animaatioita kuumennettaessa. Lämmityksen tilan ilmoittamiseksi se näyttää myös neljä asiaa, jotka ovat tärkeimpiä: nykyinen lämpötila, asetettu lämpötila, käyttökerta ja akun varaustaso.

Tehokas lämmitys

Smono 5:n avulla voit valita haluamasi lämpötilan välillä 160–240 °C, mikä tarkoittaa, että voit hyödyntää matalampia lämpötiloja, jos priorisoit maun, ja korkeampia lämpötiloja, jos haluat maksimoida uuttamisen. Lämpötilan valitsemisen jälkeen sinun on odotettava vain noin 30 sekuntia, ennen kuin se on valmis antamaan maukkaan konvektiohöyryn.

Suuri yrttikammio

Jos nautit ison yrttimäärän höyrystämisestä kerralla, arvostat Smono 5:n suurta keraamista kuumennuskammiota. Se on halkaisijaltaan 14 mm ja sen syvyys on 15 mm, ja siinä on tilaa 20 ml materiaalia (noin 0,3 grammaa yrttiä) ), joka on paljon suurempi kuin aiemmissa Smono-malleissa.

Helppo puhdistaa

Vaporisaattorin siivous ei ole koskaan hauskaa, ja siksi saksalaiset Smono 5:n suunnittelijat ovat tehneet siitä sekä nopeaa että helppoa. Koska suukappaleen magneettikiinnitys irtoaa, pääset helposti käsiksi kammioon harjalla puhdistamista varten, ja loput voidaan puhdistaa mukana toimitetuilla pyyhkeillä ja piipunpuhdistajilla tai paineilmalla.

Miten Smono 5 käytetään

 • Aloita irrottamalla suukappalelohko päästäksesi kammioon. Kammio on helppo täyttää, kiitos suppilomaisen muotoilun. Täytä se haluamallasi määrällä yrttejä ja kiinnitä suukappale uudelleen.
 • Käynnistä Smono 5 painamalla S-painiketta viisi kertaa nopeasti peräkkäin. Laite alkaa nyt lämmittää aiemmin asetettuun lämpötilaan.
 • Kun Smono 5 on kytketty päälle, 300 sekunnin (5 minuutin) istuntojakso varmistaa, ettei akkua tyhjennetä tarpeettomasti. Voit nollata istunnon ajastimen painamalla mitä tahansa painiketta.
 • Jos haluat muuttaa lämpötilaa, sinun tarvitsee vain painaa ylös- tai alas-painiketta valitaksesi haluamasi lämpötila välillä 160-240 °C.
 • Katso näytöltä, milloin nykyinen lämpötila vastaa asetettua lämpötilaa, ja milloin olet valmis imemään tuon maukkaan höyryn.
 • Sammuta vaporisaattori painamalla S-painiketta viisi kertaa nopeasti peräkkäin tai odottamalla istunnon ajastimen päättymistä.

Takuu

Kaikki Smono 5-vaporisaattorit jotka myy Smonon valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niillä on 2 vuoden takuu.

Smono 5

Sisältö

 • Smono 5 -vaporisaattori
 • USB-C-latausjohto
 • Kansi
 • Säilytyspussi
 • Ruuvimeisseli
 • Puhdistusharja
 • Puhdistuspyyhkeet (5)
 • Piipunpuhdistajat (5)
 • Käyttöopas
Smono 5

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 11,6 × 4,5 × 2,6 cm
Paino: 188 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: 30 sekuntia
Voimanlähde: Akku (3000 mAh)
Lämpötila: 160°C - 240°C
Valmistaja: Smono
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Smono 5
Olet arvostelemassa:Smono 5
Rating