Smono 4

Rating:
4.15

85 € 89 € Sinä säästät: 4 €

SKU
ignore-this-67
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Varmista, että höyrysi on aina puhdasta, vaihtamalla suojaverkot säännöllisesti Smono 4 -vaporisaattoriisi
Smono 4 - Suojaverkot
9,75 € 13 €

Pidä Smono 4 raikkaana näillä suojaverkoilla. Suojaverkko estää yrrtimateriaalia pääsemästä höyryyn, ja pitää höyryn puhtaana ja maukkaana.

Sisältää:

 • Suojaverkot (5)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Smono 4.

Tämä on Smono 4:n koko suukappale
Smono 4 - Suukappale
11,25 € 15 €

Joudutko vaihtamaan Smono 4 -vaporisaattorisi suukappaleen? Sitten tämä on lisävaruste, jonka sinun pitäisi hankkia.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Smono 4.

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.08)
 • Kuumenee vain 30 sekunnissa
 • Helposti puhdistettava keraaminen pesä
 • Korkealaatuinen lasinen suukappale
 • Kompakti & kannettava
 • USB-ladattava
 • Vaprisoi yrttejä, vahoja ja öljyjä

Kenelle Smono 4 on?

Smono 4 on yksinkertainen ja erittäin helppo käyttää, mikä tekee siitä loistavan vaporisaattoeri valinnan aloittelijoille. Se pystyy tarjoamaan korkealaatuisia höyrypilviä jotka takuuvarmasti maistuvat hyvältä, ja säädettävän ilmavirtauksen ja tukevan lasisen suukappaleen yhdistelmä takaa huippuluokan vapo-kokemuksen joka kerta. Voit höyrystää yrttejä, vahoja ja öljyjä (mukana toimitetulla kapselilla), mikä tarkoittaa, että se sopii yhtä hyvin kokeneille vapettajille.

Kompakti ja kannettava

Jos vihaat sitä tunnetta, että olet jumissa sisällä nauttiessasi vapo-sessiota, arvostat Smono 4:n kannettavuutta. Se on pienikokoinen, kooltaan vain 11,8 x 5,5 x 2,6 cm, mikä tarkoittaa, että tämä vaporisaattori sopii helposti useimpiin keskikokoisiin taskuihin tai laukkuihin ongelmitta. Koska se on kevyt ja siinä on akku, joka kestää 8-10 istuntoa, se on täydellinen mukaan otettava, kun lähdet ulos.

Vaikuttava akunkesto

Smono 4:ssä on sisäänrakennettu ladattava 2300 mAh:n akku, jonka voima ja pitkäikäisyys ovat melkein vertaansa vailla. Se pystyy tarjoamaan tarpeeksi virtaa kestämään jopa kymmentä täyttä vapo-sessiota, ja sen jälkeen akku latautuu täyteen vain 1,5 tunnissa. Ainoa mahdollinen haittapuoli on, että tätä vaporisaatoria ei voida käyttää latauksen aikana, mutta niille, jotka suunnittelevat sessionsa ja ottavat latausajan huomioon, tämä ei ole ongelma.

Esiasetetut lämpötila-asetukset

Laitteessa on 8 ennalta asetettua lämpötilatasoa, joten et joudu jatkuvasti näppäilemään painikkeita halutun lämpötilan saavuttamiseksi. Voit valita lämpötilan 160°C - 230°C väliltä 10°C porrastuksella, ja OLED-näyttö osoittaa tarkasti, missä lämpötilassa Smono 4 on ja mihin lämpötilaan se tähtää. Lämmitysprosessi vie vain 30 sekuntia!

Ainutlaatuinen lämmitystyyli

Smono 4:ssä on vaikuttava lämmitetyn ja säädettävän ilmavirran järjestelmä, joka jakaa lämpöä yrttien läpi helposti puhdistettavassa keraamisessa pesässä. Tämä tarkoittaa, että ensiluokkainen maku säilyy ja höyry on paljon lempeämpää kuin monien muiden markkinoilla olevien vaporisaattorien, riippumatta siitä, minkä lämpötilan valitset.

Erittäin turvallinen

Jos olet koskaan huomannut vaipuvasi hitaasti uneen session aikana, kun vapoa vielä lämmitetään, arvostat Smono 4:n automaattista sammutusominaisuutta. Vain 4 minuutin toimimattomuuden jälkeen höyrystin alkaa sammua ja ilmoittaa sammumisesta lyhyellä värinällä.

Tämä automaattinen sammutusominaisuus ei ole vain erinomainen turvallisuuden takaamiseksi, vaan myös säästää akunkestoa.

Takuu

Smono 4:lla on kymmenen vuoden valmistajan takuu, rajoitettu normaaliin käyttöön.

Smono 4

Sisältö

 • Smono 4 -vaporisaattori
 • Konsentraattikapseli
 • Puhdistusharja
 • Pinsetit
 • Sekoitustyökalu
 • USB-johto
 • Käyttöopas
Smono 4

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 5,5 × 2,6 × 11,8 cm
Paino: 150 g
Lämmitys: Hybridi (Konvektio+Konduktio)
Lämmitysaika: 30 sekuntia
Voimanlähde: Akku (2300 mAh)
Lämpötila: 160°C - 230°C
Valmistaja: Smono
Takuu: 10 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Write your own review about Smono 4
Olet arvostelemassa:Smono 4
Rating