DaVinci IQ2

Rating:
4.35

259 € 299 € Sinä säästät: 40 €

SKU
ignore-this-59
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

Tämä akku on täydellinen, jos haluat ylimääräisen akun DaVinci IQC / IQ2 -vaporisaattoriisi
DaVinci IQ2 - Akku
12 € 16 €
Täytyykö sinun vaihtaa DaVinci IQC / IQ2:n akku vai haluatko hankkia ylimääräisen? Silloin tämä 3500 mAh 18650-akku on sinua varten.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci IQ2 ja DaVinci IQC.

DaVinci - Akkulaturi
DaVinci - Akkulaturi
35,25 € 47 €
Lataa useita akkuja kerralla, jotta sinun ei tarvitse koskaan keskeyttää sessiota tyhjien akkujen takia. Tällä akkulaturilla voit ladata sekä 18650- että 18350-tyyppisiä akkuja.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci IQ2 ja DaVinci MIQRO.

Valmistele yrttisi helpommin ja pidä DaVinci IQC / IQ2 -vaporisaattorisi puhtaana käyttämällä näitä annostelukapseleita
DaVinci IQ2 - Annostelukapselit
21,75 € 29 €

Vapeta kun olet liikkeellä ja pidä laitteesi puhtaampana pidempään DaVinci IQC / IQ2 annostelukapselien avulla. Jokainen kapseli pitää noin 0,2 g yrttiä tai konsentraattia.

Sisältää:

 • Annostelukapselit (6)
 • Annostelukapselin silikonipäällys (6)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci IQ2 ja DaVinci IQC.

Annostelukapselin pidike on saman muotoinen kuin DaVinci IQ -yksikkö, ja se voi säilyttää jopa 6 annostelukapselia.
DaVinci - Annostelukapselin pidike
33,75 € 45 €

Säilytä annostelukapseleita tyylikkäästi DaVinci annostelukapselin pidikkeen kanssa. Tämä pidikke on saman muotoinen kuin DaVinci IQ -yksikkö, ja se voi säilyttää jopa 6 annostelukapselia. Täydellinen, kun olet menossa jonnekin ja haluat tuoda täytetyt annostelykapselit mukaasi!

Kapseli on valmistettu hiekkapuhalletusta anodisoidusta alumiinista ja sen koko on 6,8 x 3,6 x 2,1 cm.

Sisältää:

 • Annostelukapselin pidike
 • Annostelukapseli (6)
 • Täyttötyökalu

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci IQ2 ja DaVinci IQC.

DaVinci - Soft Case
DaVinci - Pehmeä suojakotelo
14,25 € 19 €

Tuo DaVinci vaporisaattori mukanasi kaikkialle! Tässä pehmeässä suojakotelossa on hajunpitävä vetoketju ja taskut lisätarvikkeille, joten se on täydellinen tapa tuoda DaVinci vaporisaattori mukanasi, kun lähdet ulos.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci IQ2 ja DaVinci IQC.

DaVinci IQ2 - Flavour Chamber
DaVinci IQ2 - Flavour Chamber
9 € 12 €

The Flavour Chamber is an accessory to the DaVinci IQ2 vaporizer that allows users not only a fuller vaping experience but also introduces new flavors and methods.

The heat from your bowl won’t mix with whatever it is you choose to put inside for enhanced taste sensations, making this piece one great addition to any vape collection!

This is a big deal for people who like to experiment with different vape flavors. Pre-loading multiple chambers on the spot means you can quickly change from one flavor into another without having to clean or refill your device each time.

Intended for use with: DaVinci IQ2.

DaVinci IQC / IQ2 - Silicone Cover
DaVinci IQC / IQ2 - Silicone Cover
9,75 € 13 €

This Silicone Cover will protect your Davinci IQC or IQ2 from scratches and bumps. It also serves as heat protection, and the smart design ensure that the device can be used with it on!

Intended for use with: DaVinci IQ2 ja DaVinci IQC.

Tee öljyjen ja vahojen vapettaminen helpoksi tämän DaVinci IQC / IQ2 konsentraattipakkauksen avulla
DaVinci IQ2 - Konsentraattipakkaus
11,25 € 15 €

Aloita konsentraattien (vahojen ja öljyjen) vapettaminen DaVinci IQC / IQ2 -vaporisaattorillasi konsentraattipakkauksen avulla. Tämän pakkauksen mukana tulevat konsentraattilevyt ja puuvillatyynyt voidaan ladata annoskapseliin suosikkikonsentraattisi kanssa.

Sisältää:

 • Konsentraattilevyt (6)
 • Puuvillatyynyt (6)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci IQ2 ja DaVinci IQC.

Yhdistä DaVinci IQ2 -vaporisaattorisi vesipiippuun, bubbleriin tai bongiin tällä vesipiippu adapterilla
DaVinci IQ2 - Vesipiippu adapteri
9,75 € 13 €

Vesipiippu adapteri tekee DaVinci IQ2 -vaporisaattoristasi yhteensopivan vesipiippujen ja bubblerien kanssa. Tämä adapteri on sopii yhteen minkä tahansa vesi-lisätarvikkeen kanssa, jolla on 10 mm naarasliitäntä. Sitä voidaan käyttää myös pidennettynä suukappaleena.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci IQ2.

Tämä suukappale on identtinen DaVinci IQ2:n mukana toimitetun suukappaleen kanssa ja on hyvä, jos sinun täytyy vaihtaa se tai haluat ylimääräisen.
DaVinci IQ2 - Suukappale
6,75 € 9 €

Tämä suukappale on varaosa DaVinci IQ2:lle siinä tapauksessa, että sinun täytyy vaihtaa suukappale. Se on valmistettu korkealaatuisesta zirkoniumista ja on identtinen laitteen kanssa toimitetun kappaleen kanssa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci IQ2.

Helmi jakaa lämmön tasaisesti DaVinci IQ2:n uunissa
DaVinci IQ2 - Helmi
6,75 € 9 €

Helmi on pieni, mutta sillä on tärkeä tehtävä jakaa lämpöä koko uunissa ja varmistaa, että yrtit höyrystyvät tasaisesti. Tämä helmi on identtinen laitteen mukana toimitetun kanssa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DaVinci IQ2.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.08)
 • Annostelukapseli
 • Voi höyryttää yrttejä, vahoja ja öljyjä
 • Fiisi säädettävää ilmavirta tasoa
 • Vaihdettava akku
 • Nopea lämmitysaika (alle minuutti)
 • Yhden tunnin käyttöaika täydellä latauksella (6 - 8 sessiota)
 • Smart Path ja täysin digitaaliset lämpötila-asetukset
 • Boost ja Stealth -tilat
 • 10 vuoden takuu

Kenelle DaVinci IQ2 on?

Jos etsit kannettavaa vaporisaattoria uusimmalla tekniikalla joka voi höyrystää sekä yrttejä että konsentraatteja, sinun kannattaa harkita DaVinci IQ2:ta. Se on hiukan suurempi kuin edeltäjänsä, DaVinci IQ, mutta mukana on joitain uusia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten säädettävä ilmavirran taso ja annostuksen hallinta, joka on täydellinen lääkekäyttäjille, jotka saattavat tarvita tarkkoja annoksia.

Akku on irrotettava ja kestää jopa 8 sessiota per lataus, mikä tarkoittaa, että se sopii erinomaisesti ihmisille, jotka arvostavat kannettavuutta ja vapettamista kotoaan poissa ollessa.

Annostuksen hallinta

Annostuksen hallinta on DaVinci Technologiesin viimeisin innovaatio, ja sen avulla voit hallita täydellisesti sitä, kuinka paljon olet vapettanut - erittäin tärkeä ominaisuus, jos haluat saada yhtenäisiä annoksia jokaisessa sessiossa. Syötä vain uuniin laittaman yrtin tai tiivisteen kannan voimakkuus ja määrä, jotta DaVinci IQ2 voi seurata ja raportoida annostusta jokaista vetoa ja sessiota kohti. Jos käytät sovellusta [tällä hetkellä vain Android], voit jopa asettaa maksimiannoksen, joka aktivoi hälytyksen saavutettuasi annoksen.

Säädettävä ilmavirta

DaVinci IQ2 antaa sinun säätää ilmavirtaa uudella Air Dial™ -järjestelmällä, jonka avulla voit valita, kuinka tiheää haluat höyryn olevan. Jos pidät viileästä höyrystä, lisää ilmavirtausta ja jos haluat tiheämpää höyryä, vähennä ilmavirtaa. Kaiken kaikkiaan on olemassa viisi säätövalintaa, joita voit kokeilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan höyryn.

Aina maksimaalinen maku

DaVinci IQ2:n kuumeneminen vie alle minuutin, mikä tarkoittaa, että et joudu koskaan odottamaan kauaa ennen kuin pääset vapettamaan. Aseta annostelukapseli (enintään 0,2 g) tai lisää materiaali suoraan säädettävään uuniin (enintään 0,5 g) ja aloita lämmitys. Höyryn muodostumisen jälkeen se kulkee keraamisen ilmareitin läpi, mikä yhdessä zirkoniumoksidin ja lasivuoratun uunin kanssa varmistaa erinomaisen puhtauden ja maun.

Vaihdettava akku

DaVinci IQ2:n mukana tulee 3500 mAh Li-Ion 18650 -akku, joka on samaa tyyppiä kuin alkuperäisessä DaVinci IQ -mallissa. Täyteen ladattuna akku voi antaa sinulle jopa tunnin yhtenäistä vapettamista, joka on noin 6 - 8 sessiota. Koska se on myös irrotettavissa, voit helposti vaihtaa akun toiseen, jotta istunnot jatkuvat pidempään. Akun lataaminen kestää 6 tuntia mikro-USB:n kautta, mutta vain 3 tuntia erillisellä laturilla (ei mukana).

Toiminnot

Voit aktivoida kaksi tilaa painikkeilla DaVinci IQ2:n toiminnan säätämiseksi:

 • Stealth-tila - himmentää laitteen etuosassa olevat LED-valot.
 • Boost-tila - nostaa uunin lämpötilan nopeasti jopa 220°C -asteeseen.

DaVinci IQ2:n lämpötilan asettamiseksi on myös kaksi vaihtoehtoa:

 • Precision-tila - aseta haluamasi lämpötila ja DaVinci IQ2 ylläpitää sitä.
 • Smart path - nosta lämpötilaa vähitellen, valitse yhdestä neljästä ennalta asetetusta Smart Path -toiminnosta tai räätälöi omasi sovelluksen kautta

Takuu

Kaikki DaVinci IQ2 -vaporisaattorit jotka myy DaVincin valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niillä on 10 vuoden takuu laitteelle ja 1 vuoden takuu akulle.

DaVinci IQ2

Sisältö

 • DaVinci IQ2 -vaporisaattori
 • Akku
 • 10 mm suukappale
 • USB-latausjohto
 • Pesätyökalu
 • Annostelukapseli
 • Konsentraattilevy
 • Puuvillatyynyt (9)
 • Alkoholipyyhkeet (9)
 • Käyttöohjeet
DaVinci IQ2

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 4,5 × 2,5 × 9,2 cm
Paino: 159 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 60 sekuntia
Voimanlähde: Akku (3500 mAh)
Lämpötila: 121°C - 221°C
Valmistaja: DaVinci
Takuu: 10 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Write your own review about DaVinci IQ2
Olet arvostelemassa:DaVinci IQ2
Rating